BOUWSOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWSOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.550.711

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 13.12.2013 13686-0600-011
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0488-012
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 18.01.2013 13011-0528-011
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 12.01.2012 12009-0481-011
26/04/2011
ÿþOndememingsnr : 0885.550.711

Benaming : Bouwsoft

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oedelemsestraat 78

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering  Wijziging doel  Aanpassing statuten.

Uit een akte verleden voor Notaris Katia Denoo, te Oostkamp, vervangende Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, wettelijk belet, op achtentwintig maart tweeduizend en elf, "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 05 april 2011, vier bladen, een verzendingen, boek 220, blad 59, vak 14. Ontvangen: VIJFENTWINTIG EURO (25 eur). De e.a. Inspecteur a.i., (Get.) Billiau B.", inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bouwsoft", met zetel 8020  Oostkamp, Oedelemsestraat 78, blijkt dat er volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing.

De algemene vergadering erkent dat de vennoten een afschrift hebben ontvangen en kennis hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstelling tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien.

Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien.

De enige vennoot aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Tweede beslissing.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren door de tekst van artikel drie van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

!. Specifieke activiteiten

N -De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.

- Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

B/ - Het geven van cursussen, opleidingen en workshops, training en coaching aan groepen of individuen, ondermeer in verband met stressmanagement, preventie van depressie en bum-out, communicatietechnieken, yoga, zingeving, en lichamelijk en psychisch welzijn in de meest ruime zin.

- Het verzorgen van psychologische begeleiding en ondersteuning.

- Aan- en verkoop van boeken, meditatiekussens, CD's, DVD's, multi-media in het algemeen, en alle andere voorwerpen in relatie met voormelde activiteiten.

ijl. Algemene activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rvi~l,tiTEU -- c^F~

DiRFC

Rc 4K VA, KOC,F..1ANDELop: T~

-041111#~E (-a g APR. Bru2Óe

LAD

be

Griffie

IUII I IflhI IIM1I IIIIIIII

*11063384*

;CH STAATS BESTUUR

V' beha aai Bel! Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- ~ .

Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het

Belgisch Staatsblad



A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

!J!. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere benalinaen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

Derde beslissing.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing.

De enige vennoot en zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000-Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

- heer Alois Monsieurs.

- mevrouw Eveline Christiaens.

- mevrouw Ann Hemeryck.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Katia Denoo

Tegelijk alhier neergelegd:

Expeditie + gecoordineerde statuten + verslag zaakvoerder met staat actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 22.12.2010, NGL 11.01.2011 11008-0006-011
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 31.03.2009 09102-0209-013
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 22.04.2008 08110-0199-010
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 15.01.2016 16021-0529-011

Coordonnées
BOUWSOFT

Adresse
OEDELEMSESTRAAT 78 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande