BOUWWERKEN ANECA KRISTOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN ANECA KRISTOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.293.280

Publication

05/01/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

NEERGELEGD

MONITEUR BELGE -Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 -12- 2014 1 S DEC 2014

15 1661*

B LGISCH STAATSIx>> /

Gent Afdeling Brugge ariMi fier

Ondernemingsnr : 0894.293.280 Benaming

(voluit) : BOUWWERKEN ANECA KRISTOF

(verkort) ;

Bijlagen-b1 iét Bè1giscli Si a sbl d - 65/0i72Oi - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingende (Zwevezele), Vlinderstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 13 december 2014, ter registratie op het eerste registratiekantoor te Oostende aangeboden:

 dat overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen wordt overgegaan tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte,

Het verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, werd opgesteld op 26 november 2014. Aan dit verslag werd een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking op de ontbinding van de vennootschap werd opgesteld door de heer Wim Bossuyt, voor de CVBA 'Auditas Bedrijsrevisoren', te 8800 Roeselare, Westlaan 348, op 12 december 2014. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"8. BESLUIT

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap bvba bouwwerken aneca kristof, met zetel te vlinderstraat 28, 8750 wingene, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 15 november 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 150,00 EUR en een netto passief (negatief eigen vermogen) van -390,49 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 15 november 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden,

Gezien het eigen vermogen in discontinuïteit negatief is, is de vereffening deficitair.

De mogelijkheid van een deficitaire vereffening wordt in de rechtspraak uitdrukkelijk erkend op voorwaarde dat dit niet frauduleus gebeurt en dat alle aandeelhouders ermee instemmen. Zo wordt het mogelijk een faillissement, met een negatieve invloed op het commercieel en financieel aanzien van de aandeelhouders, te vermijden. aangezien de bij de ontbinding en vereffening resterende aandeelhoudersschuld blijft bestaan, is deze schuld boekhoudkundig niet aan te merken als een opbrengst, maar vormt zij het deficitair saldo bij de vereffening.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Daarnaast kunnen wij bevestigen dat er, gezien de overgedragen verliezen, geen roerende voorheffing op' liquidatieboni zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering.

Roeselare, 12 december 2014.

CVBA Auditas bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Wim Bossuyt

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

d-at er kennis werd genomen van de verkorte jaarrekening, bestaande uit een balans, resultatenrekening

en toelichting.

Na bespreking en uitoefening van het vraagrecht, zoals voorzien in artikel 274 van het Wetboek van

Vennootschappen, werd de jaarrekening door de algemene vergadering goedgekeurd.

Er werd kwijting en décharge gegeven aan de zaakvoerders voor hun bestuur tot op heden.

Dit besluit wordt door de vergadering met éénparigheid van stemmen genomen.

- dat gelet op de ontbinding en de vereffening van de vennootschap een einde werd gesteld aan het mandaat als zaakvoerder van De Heer ANECA Kristof Franky, geboren te Torhout op 26 juni 1979, nationaal nummer 79.06.26 275-64, nummer identiteitskaart 590-4603346-43, echtgenoot van Mevrouw BRYSSE Valerie, nagenoemd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele) Vlinderstraat 28, en van mevrouw BRYSSE Valerie, geboren te Roeselare op 12 maart 1980, nationaal nummer 80.03.12 224-50, nummer identiteitskaart 5904603350-47, echtgenote van de Heer ANECA Kristof, voornoemd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele) Vlinderstraat 28,

- dat overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen werd besloten:

- dat er geen maatregelen werden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen

aan schuldeisers of vennoten en die hun niet konden worden afgegeven;

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer ANECA

Kristof, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten proportioneel aan hun

aandelenbezit;

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap aan de heer ANECA Kristof, voornoemd, zullen ,

worden toevertrouwd die ze tenminste 5 jaar in zijn woonplaats zal neerleggen en bewaren.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOUWWERKEN ANECA KRISTOF", opgehouden heeft te

bestaam

voor arialytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis, van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva,

Voor-bel4ouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 07Ü172015 - Annexes du Moniteur belge

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 30.08.2012 12538-0302-012
19/04/2012
ÿþR

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - DOELUITBREIDING

er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verseden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 27 maart 2012, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden

-- dat het doel van de vennootschap wordt uitgebreid door toevoeging van de volgende bepalingen :

"-Uitbating nagelstudio.

-uitbating zonnebankcenter.

-Handelsbemiddeling n.e.g."

-- dat deze nieuwe activiteiten zullen uitgeoefend worden onder de handelsbenaming "Nagelstudio Valerie Brygse", doch dat de vennootschapsnaam behouden blijft;

Het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking op de uitbreiding van het maatschappelijk doel werd opgemaakt op 22 februari 2012. Aan dit verslag werd een staat van activa en passiva gehecht afgesloten op 31 december 2011.

--

det de heer ANECA Kristof Franky, geboren te Torhout op 26 juni 1979, nationaal nummer 79.06.26 275-64, en Wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Vlinderstraat 28 , wordt ontslagen als statutair zaakvoerder van de vennootschap. Er wordt aan hem kwijting en décharge verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Tengevolge van deze beslissing wordt artikel 14 van de statuten gewijzigd door schrapping van de volgende passage:

"Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap de Heer Kristof ANECA, wonende te 8750 Wingene {Zwevezele), Vlinderstraat 28, hier aanwezig en verklarende zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen maatregelen bestaan die zich hiertegen verzetten." en om artikel 14bis van de statuten volledig te schrappen.

 det alle machtinging wordt verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren en aan de notaris om de statuten te coördineren.

Voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis, van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten,; hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering", het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

yy--ççUi u" .

r9~~l..fi:{+h~e.11a ~Li

Griffie

e".11.02.

"

,.,... as

0894.293.280

BOUWWERKEN ANECA KRISTOF

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

8750 Wingene (Zwevezele), Vlinderstraat 28

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 27.07.2011 11343-0157-011
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 29.06.2010 10239-0264-010
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 29.08.2009 09693-0191-010

Coordonnées
BOUWWERKEN ANECA KRISTOF

Adresse
VLINDERSTRAAT 28 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande