BR STYLE

Société en commandite simple


Dénomination : BR STYLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 607.905.334

Publication

02/04/2015
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik I,3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2. 3 4R 2m5

Griffie

Voo behou

aan F

Belgi: Staatst

stendc

Ondernemingsnr : Q 60? , 50S " 3 31-f De griffier

Benaming

(voluit) : BR STYLE

(vesk.ort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.)

Zetel : Kriekestraat 100, 8480 Eernegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 6 maart 2015

Zijn bijeengekomen op de zetel van de vennootschap

a) Redgy Bundervoet, NN 55.03.13-017.90, wonende te Kriekestraat 100, 8480 Eemegem

b) Greta Van Meerbeeck, NN 55.10.06-130.42, wonende te Kriekestraat 100, 8480 Eemegem die overeenkomen tussen hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt

BR Style.

Zij wordt gevestigd te te Kriekestraat 100, 8480 Eernegem

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbreng in speciën

Ode comparant sub a) belooft en doet een inbreng in speciën van tweehonderd negenenveertig (249) Euro

waarvoor hij 249/250 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

Ode comparant sub b) belooft en doet een inbreng in speciën van één (1) Euro waar voor zij 1/250 van het

vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, ais kapitaal geplaatst en volstort, tweehonderd vijftig (250) Euro.

De comparant sub a) is beherende vennoot, Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De comparant sub b) is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals hierboven werd vastgesteld.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden in de gevallen voorzien bij artikel 10.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, de hierna vermelde activiteiten. De vennootschap kan daarbij optreden als tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin van het woord, waaronder verstaan handelsvertegenwoordiging, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Consultancy, organiseren en geven van workshops en seminaries, opstellen en implementeren van opleiding- en trainingsschema's, analyseren van bedrijven op het gebied van opleidingsbehoeftes.

-Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is zoals consultancy, management, training en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Functies van oprichter, zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen

en vennootschappen uitoefenen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met

vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen

van ondernemingen en vennootschappen ;

-de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop van edele metalen en edelstenen;

-de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop van kunst en antiek;

-de aanleg, aanplanting, onderhoud en ontwerp van tuinen en parken;

-restauratie- en renovatiewerken van gebouwen en monumenten;

-de aan- en verkoop, ruil, beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, beplanten, bebossen, en valoriseren van aile onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoed makelaar;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschapen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuurdersmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Aile voormelde activiteiten uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geinterpreteerd te worden. De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in aile vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich vocr deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten (hierna "de zaakvoerder(s)" genoemd) die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

De heer Redgy Bundervoet voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

ln geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap,

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van een zaakvoerder, en indien de vennoten, verenigd in algemene vergadering, dienen over te gaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder andere dan hiervoor vermeld, dan zal die statutenwijziging worden gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van een zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of de voorliggende akte alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) word(t)(en) belast met het bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals is vastgelegd in artikel 4 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, en dit elke tweede zaterdag van de maand mei om 10 uur. De oproeping ter algemene vergadering geschiedt bij gewone brief,

e`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

toegezonden aan de vennoten, minstens 15 dagen voor de vergadering. De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter en dit bij brief, verzonden aan de vennoten,

Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering verstuurd te worden.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter,

De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn.

Als voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de beherende vennoten is verkozen.

Als ondervoorzitter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid der stille vennoten is verkozen.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt.

Er wordt gestemd per hoofd, In de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd.

Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van de beherende vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen.

Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel.

Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de beherende vennoten

Indien het wordt gevraagd door de beherende en stille vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit een geschrift dat, desgevallend, moet worden opgemaakt in de vorm opgelegd door het bestuur.

Het boekjaar vaat samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt/maken de beherende venno(o)t(en) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt/maken hij/zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van alle vennoten hetzij door het besluit van de beherende vennoot.

/}4

x.Y

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. Bij overlijden van de beherende vennoot zullen zijn wettelijke rechtsopvolgers in zijn plaats treden en samen met de andere vennoten de algemene vergadering vormen, die de vereffenaar zal aanduiden.

De vereffening geschiedt door een of meer vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. De vereffenaar/vereffenaars treedt/treden individueel op. Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij zijn/hun aanstelling.

Het nettoresultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de beherende vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Slotbepalingen:

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen comparanten, in algemene

vergadering verenigd, de volgende besluiten :

1) Overname van verbintenissen

1.1 .Aangegaan vôôr de ondertekening van oprichtingsakte

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, dit alles sinds één januari twee duizend en vijftien (01.01.2015), worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

De comparanten verklaren van deze verbintenissen en activiteiten volledig op de hoogte zijn en deze hier nader te beschrijven.

1.2.Aangegaan na de ondertekening van de oprichtingsakte en vóór het bekomen van rechtspersoonlijkheid - Volmacht

Voor de termijn begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, verklaren de comparanten machtiging te verlenen aan de heer Redgy Bundervoet, voornoemd, om voor hen en in hun naam, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, de handelingen te ondernemen en verbintenissen aan te gaan welke nodig of nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

Deze volmacht zal echter slechts uitwerking hebben indien de gemachtigde, bij het aangaan van voormelde verbintenissen, ook in zijn persoonlijke naam optreedt (en niet alleen in zijn hoedanigheid van gemachtigde).

1.3.Ingang van de overnames

Als gevolg van voormelde overnames, zullen de zoals sub 1.1, en 1.2. bedoelde aangegane verbintenissen en verrichte activiteiten, van het begin af, geacht te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze overnames zullen echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

2) Administratieve formaliteiten - Volmacht

De heer Redgy Bundervoet, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANECA ACCOUNTANCY FISCAAL & JURIDISCH ADVIES", verkort "AFJ", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Aalter (B-9880 Aalter), Sint-Gerolflaan 7 OA, met ondernemingsnummer BTW BE 0870.397.133 RPR Gent, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, am namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

3) Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december 2015.

Opgemaakt op 6 maart 2015.

Redgy Bundervoet, Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BR STYLE

Adresse
KRIEKESTRAAT 100 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande