BRAINSTORM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRAINSTORM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.681.378

Publication

02/07/2014
ÿþModWJ 11.1

(ng

Ondernemingsnr : 0463.681.378

Benaming

(voluit) : BRAINSTORM

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 51

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 18 juni 2014, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vëôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAINSTORM" waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap onmiddellijk te verhogen met een bedrag van negentig (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van vIerhonderdtweeëndertIgduizend achthonderdvijfenvijftig euro (E 432.855,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) ; tot vierhoncierdeenenvilftigduizend vierhonderdvijfenvijftig euro (E 451.455,00),

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld. Gezien , de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde, vindt deze kapitaalverhoging plaats zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel,

TWEEDE BESLUIT  Individuele afstand van het voorkeurrecht.

Mevrouw Marie Dejaegher, wonende te Knokke-Heist, 't Walletje 51 en mevrouw Stefanie Denys, wonende te Oostkerke, Heitegemstraat 13, hebben besloten uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan hun proportioneel voorkeurrecht dat zij bezitten zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen en dit naar aanleiding van de voornoemde kapitaalverhoging door inbreng in contanten,

DERDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

Zijn vervolgens tussengekomen, Mevrouw Marie Dejaegher en mevrouw Stefanie Denys, beiden voornoemd, die verklaard hebben samen aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting heeft

- Mevrouw Marie Dejaegher verklaard een bedrag van E 288,38 in te brengen, welk bedrag zij volledig volstort heeft

- Mevrouw Stefanie Denys verklard een bedrag van E 432.666,62 in te brengen, welk bedrag zij volledig, volstort heeft

De algemene vergadering heeft erkend volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals. voorzien in artikel 637, lijd Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorgaande. boekjaren en de voorwaarden van kapitaalbehoud.

Bankattest

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat gezegd bedrag van vierhonderdtweeëndertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro (E 432.855,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij ING zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 13 juni 2014, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

De instrumenterende notaris heeft op basis van het bankattest bevestigd dat een som van vierhonderdtweeërwiertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro (¬ 432.855,00) werd gestort bij ING.

Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat de optredende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

1111 111.1 41111.1118101LIIJI III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

NFFn

Griffie Rechtbank Koophandel

20 JUN 2014

Gent Vifiliag Brugge De griffipr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en heeft ons, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van vierhonderdtweeëndertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro (¬ 432.855,00) volledig verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdeenenvijftigduizend vierhonderdvilfenvytig euro (E 451.455,00) vertegenwoordigd door 1.501 aandelen zonder nominale waarde, die ieder ééril duizend vijfhonderd en eenste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft vervolgens besloten artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten door de vervanging van de tekst van dit artikel door navolgende tekst

"Artikel 6 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdeenenvijftigduizend vierhonderdvijfenvijftig euro (E 451.455,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd en één (1.501) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ duizend vijfhonderd en éénste (1/1.501ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT: Wijziging van artikel 27 van de statuten.

De vergadering heeft beslist artikel 27 van de statuten te wijzigen gezien de wetswijziging van 29 maart 2012 betreffende de ontbinding en vereffening van vennootschappen. De huidige tekst van artikel 27 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 27: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verstag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 27A: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-'gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering

Artikel 27B: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende oategorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de

vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel

189b1s en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing,"

ZEVENDE BESLUIT Coördinatie van de statuten

De vergadering heeft, de notaris aile machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de

Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ACHTSTE BESLUIT - Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

NEGENDE BESLUIT Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De algemene vergadering heeft bij deze bijzondere volmacht gegeven aan Titeca Accountancy Merelbeke

NV, Fraterstraat 132 te 9820 Merelbeke, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het

rechtspersonenregister, het ondernemingstoket en de BTW met betrekking tot de statutenwijziging,VOOR

GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces verbaal van statutenwijziging en de coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 04.02.2014 14028-0132-013
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 11.02.2013 13032-0324-011
27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 23.02.2012 12043-0186-011
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 04.02.2011 11024-0352-011
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 11.02.2010 10040-0021-011
18/02/2009 : BG088715
16/01/2008 : BG088715
27/12/2006 : BG088715
05/01/2006 : BG088715
30/12/2005 : BG088715
03/01/2005 : BG088715
06/01/2004 : BG088715
03/01/2003 : BG088715
23/07/1998 : BG88715
11/07/1998 : BG88715
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 15.01.2016 16021-0392-013

Coordonnées
BRAINSTORM

Adresse
'T WALLETJE 51 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande