BRAMANTE CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRAMANTE CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.282.754

Publication

21/02/2014
ÿþMod Word 51.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0887.282.754

Benaming

(voluit) : BRAMANTE CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8904 leper (Boezinge), Oostkaai 74

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontbinding - benoeming vereffenaar

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Wim Maes te Koksijde (Oostduinkerke) op 6 september 2013, geregis-'treerd te Nieuwpoort op 09.09.2013, boek 51116 blad 43 vak 07, ontvangen vijftig euro. De Ontvanger a.i. Luc DE BERGH, blijkt dat de buitenge-'wone algemene-+ vergadering van de venno-'ten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BRAMANTE CONSTRUCT" met zetel te 8904 leper (Boezinge), Oostkaai 74 heeft beslist

- de zetel te verplaatsen naar 8800 Roeselare, Jan Mahieustraat 10

- kennisname van het verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de ontbinding van de vennootschap

- kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor de Heer Jan Degryse, over de activa en passiva, waarvan het besluit luidt als volgt

"VI.CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA BRAMANTE CONSTRUCT afgesloten per 30106/2013, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uitte brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van BVBA BRAMANTE CONSTRUCT een boekhoudkundige staat afgesloten op 30/06/2013 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 385.307,65 en een netto passief van ¬ 304.565,00. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat op de juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, Anderzijds dienen we ons te onthouden over het feit dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, pit omwille van het feit dat er totaal geen zekerheid is over de invorderbaarheid van de openstaande handelsvorderingen en dat er geen zekerheid bestaat over de hangende geschillen en procedures.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke, op 5 september 2013

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C°

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse - zaakvoerder."

Volgt de handtekening

- de vennootschap te ontbinden met ingang vanaf 06.09.2013, met invereffeningstelling

- ontslag van de zaakvoerders de BVBA Bramante en de CV Thorkild Vanhoutte, met volledige en eervolle décharge over hun opdracht.

- als vereffenaar aan te stellen: de heer HAMEEUW Ignace, wonende te 8800 Roeselare, Constantijn Duboisstraat 17

De machten en vergoeding van de vereffenaar :

1, De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde wetboek, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

ln het bijzonder zal hij de macht hebben om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, vóár of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

II i



+19098107*

1 2 FEB. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikkingen stellen, betreffende de onroerende goederen van de vennootschap; verder het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

2. De vereffenaar zal alle mogelijke schuldeisers, bij aangetekend schrijven verzoeken, het bedrag van hun schuldvordering kenbaar te maken, de nodige overtuigingsstukken te voegen bij de aangifte van schuldvordering en tevens aan te duiden op welke wettige reden van voorrang (voorrecht, hypotheek of pand) zij aanspraak maken.

3. Wanneer de ingeroepen reden van voorrang of het bedrag van een schuldvordering, voor contestatie vatbaar is, en poging tot minnelijke regeling geen resultaat heeft opgeleverd, zal de vereffenaar namens de voornoemde vennootschap Bramante Construct in vereffening, de nodige rechtsvorderingen tot vaststelling van de schuldvorderingen laten inleiden voor de bevoegde rechtbanken.

4. De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om aile formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, Bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

5. De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

6. De honoraria en kosten van de hiervoor genoemde vereffenaar zullen voldaan worden aan het overeengekomen uurtarief en zullen ten laste worden gelegd van de totaliteit van de activa. Het is de vereffenaar toegestaan om zijn honoraria en kosten te voldoen via tussentijdse voorschotten.

7. Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde een volledig verslag uit te brengen over de vereffening en alle rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen.

Op het tijdstip van de sluiting duidt de vergadering tevens de plaats aan waar de boeken en bescheiden van

de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden. _

8. De vereffenaar is ertoe gehouden overeenkomstig artikel honderd negenentachtig bis van het wetboek van vennootschappen in de 7de en de 13de maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te maken aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

9. Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen

van het wetboek van vennootschappen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden

van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Wim Maes, geassocieerd, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd ; - expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor dd. 05.09.2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13380-0032-019
15/04/2013
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0887.282.754

Benaming

(voluit) : BRAMANTE CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostkaai 74, 8904 Boezinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van Bramante Construct BVBA, gehouden op de zetel van de vennootschap op 6 februari 2013:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de Comm. V. Thorkild Vanhoutte, Wielewaalstraat 3, 8660 De Panne; vertegenwoordigd door de heer Thorkild Vanhoutte; te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur. De heer Thorkild Vanhoutte verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Bramante BVBA

Vertegenwoordigd door BIG BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Philippe Barth

Zaakvoerder

r

111111!111t111t111111

04 APR. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste piz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 23.08.2012 12468-0557-019
29/03/2012
ÿþt Mod Word 11.1

1r ;< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lk_l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18111110111111 11111111

*12065049*

V beh

aa

Bel Staa

u

Ondernemingsnr : 0887.282.754

Benaming

(voluit) : Bouwcasting.be

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8904 leper (Boezinge), Oostkaai 74

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging naam

Uit een akte verleden voor notaris Paul DALLE te Koksijde (Oostduinkerke), op 13 maart 2012 ter registratie,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "BOUWCASTING.BE", met zetel te 8904 leper (Boezinge), Oostkaai 74, heeft beslist

* de naam te wijzigen in "BRAMANTE CONSTRUCT"

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd.13.03.2012, coördinatie van de statuten

Staatsblad _ 2W7Ü372ii1-2 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2012
ÿþMod 2.7

fLïe .D ? ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12046779*

Ondernemingsnr : 0887.282.7M

Benaming

(voluit) : BOUWCASTING.BE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostkaai 74, 8904 Boezinge

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van Bouwcasting,be BVBA, gehouden op de zetel van de Vennootschap op 16 januari 2012:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de BVBA Bramante, Oostkaai 74, 8904 Boezinge, vertegenwoordigd door BIG BVBA, vertegenwoordigd door de heer Philippe Barth, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur. De heer Philippe Barth verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Er wordt ontslag verleend aan volgende zaakvoerders

- Ardecon BVBA, Slijpstraat 9B, 8650 Houthulst, met als vaste vertegenwoordiger Niko Portier.

- BIG BVBA, lepersteenweg 16, 8600 Diksmuide, met als vaste vertegenwoordiger Philippe Barth.

Op de eerstvolgende algemene vergadering zal kwijting verleend worden voor de uitoefening van hun

mandaat.

Dit alles met terugwerkende kracht tot 28 oktober 2011.

Bramante BVBA,

vert. door BIG BVBA

vert. door de heer Philippe Barth

Zaakvoerder

Voor behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbla

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 18.08.2011 11412-0331-017
04/08/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 27.07.2010 10366-0555-017
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 08.07.2010 10285-0524-015
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 02.07.2009 09374-0047-015
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 20.06.2008 08264-0145-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 31.08.2015 15567-0519-017
05/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRAMANTE CONSTRUCT

Adresse
JAN MAHIEUSTRAAT 10 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande