BRAND X

Société en commandite simple


Dénomination : BRAND X
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.583.059

Publication

30/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111M11018 m"1""

2 1 -06-

GISCH STA Laitafd.KORlighiffi

e

eshtbentk aKOOPHANDEL

ELGE NEERGELEGD

14 3 )UN1 20Vi

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.583.059

Benaming

(voluit) : Brand X

(verkort) :

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel: 8800 Roeselare - Kwadestraat 153 bus 0.2

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van de gewone commanditaire vennootschap "Brand X", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2, BTW BE 0833.583.059, RPR Gent (afdeling Kortrijk) en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILIP SEYNAEVE TAX & ACCOUNTING SERVICES", afgekort "F1STAS", met zetel te 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 6, BTW BE 0480.277.979, RPR Gent (afdeling Kortrijk) hebben een fusievoorstel opgesteld waarbij wordt voorgesteld dat de BVBA FISTAS bij wijze van fusie wordt overgenomen door de Comm.V Brand X, en waarvan de tekst volgt hierna:

"Op heden wordt overeenkomstig artikel 693 Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap "Brand X" en door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISTAS" overgegaan tot de opmaak van het voorstel van fusie door overneming, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De gewone commanditaire vennootschap "Brand X", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2, BTW BE 0833.583.059, RPR Gent (afdeling Kortrijk)

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAF%

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten: de heer Filip SEYNAEVE, wonende te 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 5.

Il. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILIP SEYNAEVE TAX & ACCOUNTING SERVICES", afgekort "FISTAS", met zetel te 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 6, BTW BE 0480.277.979, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

De vennootschap zal door de gewone commanditaire vennootschap "Brand e overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP",

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar enige zaakvoerder, te weten: de heer Filip SEYNAEVE, voornoemd.

UITEENZETTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap "Brand X" en de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PISTAS" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 671 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE MN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap;

NAAM: Brand X

RECHTSVORM: gewone commanditaire vennootschap

ZETEL: 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2

DOEL:

"Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

Productie van audio-visuele werken in de ruimste zin van het woord.

Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de

organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing

en in het algemeen het management van de opdrachtgevers.

De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van aile

speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interimmanagement, alsook op het

domein van de Europese integratie van de opdrachtgevers

De uitbating, heizij zelf, hetzij door derden, huur en verhuur van hotel, café, taverne, restaurant, brasserie,

danszaal, vergaderzaal en andere soortgelijke horeca-activiteiten, en dit in de meest ruime betekenis.

Het organiseren van conferenties, beurzen, seminaries, markten en allerhande evenementen.

Het coördineren en organiseren van diverse dienstverleningen bij horeca-activiteiten.

De in- en export, groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van voedingswaren en dranken (alcoholische en

niet-alcoholische) allerhande.

IL Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren ven een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derdere

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de Investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime

t el.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

IV. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen toi de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. De overgenomen vennootschap:

NAAM: "FILIP SEYNAEVE TAX & ACCOUNTING SERVICES", afgekort "FISTAS"

RECHTSVORM:burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 5

DOEL:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Accountant

De burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van

tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen,

evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

10 het nazien en. corrigeren van alle boekhoudstukken,

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij. ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld ln artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij krachtens de wet is voorbehouden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant aan het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

Zij kan dit doel slechts verwezenlijken zolang zij de hcedanigheid van accountant behoudt.

Il. Het beheer van een eigen onroerend en roerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitl3ouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, met uitzondering van het aanhouden van effecten in handelsvennootschappen.

Ill. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag elle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, rekening houdend met de voornoemde beperkingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zat zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De gewone commanditaire vennootschap "Brand X" heeft een kapitaal veertigduizend euro 40.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het eigen vermogen per 30/04/2014 bedraagt¬ 5.771,3t Voor de verrichtingen van onderhavige fusie en de berekening van de ruilverhouding wordt het netto-vermogen evenwel gewaardeerd op veertigduizend euro (¬ 40.000,00), zijnde het bedrag van het maatschappelijk kapitaal.

b. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PISTAS heeft een kapitaal van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ç;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie en de berekening van de ruilverhouding wordt het nette

-

vermogen gewaardeerd op zevenhonderd en twaalfduizend negenhonderd achtentwintig euro eenenvijftig cent (E 712.928,51), zijnde de eigenvermogenswaarde per 3010412014.

2, Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISTAS" worden aan de enige vennoot van deze laatste vennootschap eenenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (71.292) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de ovememende vennootschap toegekend.

Er is geen opleg verschuldigd.

Gezien het feit dat rekening houdend met voormelde ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal waarmee de overnemende vennootschap wordt verhoogd groter is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt het verschil onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in overeenstemming met artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen,

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Alle vennoten, zowel van de oveinemende als van de overgenomen vennootschap hebben reeds voorafgaandelijk meegedeeld dat zij aanwezig of vertegenwoordigd zullen zijn op de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap die over de fusie moet beraadslagen en besluiten.

De nieuw te creëren aandelen van de overnemende vennootschap die bekomen worden ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, worden aan de enige vennoot van deze laatste vennootschap toegekend.

Na de fusieverrichting nodigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap de enige vennoot van de overgenomen vennootschap uit per gewone brief, om op plaats en datum als gemeld in de uitnodiging het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap brengt de vermelding "vernietigd' aan op het folio van de ingeschreven aandeelhouder in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN HET RESULTAAT

De eenenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (71.292) aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in het resultaat vanaf één mei 2014.

Deze eenenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (71.292) hebben dezelfde rechten en delen in het resultaat zoals de bestaande aandelen.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 30 april 2014 van de overgenomen vennootschap en op basis van de tussentijdse toestand per 30 april 2014 van de overnemende vennootschap en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 mei 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. - G. - H. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten. In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

1. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de overnemende vennootschap zal onder meer het artikel in de statuten met betrekking tot het kapitaal en aandelen aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen.

J. ONROEREND GOED  BODEMDECREET

De voorgenomen fusie houdt de overdracht in van (een gedeelte van) volgende onroerende goederen:

Stad Izegem, eerste afdeling:

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Steendam", gelegen aan de Gentsestraat, cp een perceel

grond ten kadaster bekend of gekend zijnde als sectie A nummer 344 E2

oHet appartement 3.5 gelegen op de derde verdieping, voor 20%

oDe dubbele garage met nummer 11 gelegen in de kelderverdieping, voor 20%

oDe berging met nummer 28 gelegen in de kelderverdieping

De vereiste bodemattesten zullen aanwezig zijn bij het verlijden van de notariële akte.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De beherende vennoot van de overnemende vennootschap wordt hierbij uitdrukkelijk ontheven van enige aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de overgenomen vennootschap die zijn ontstaan váór de fusie en die op de overnemende vennootschap zullen overgaan, en dit overeenkomstig artikel 685 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap voldoet aan aile eventuele vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap, zodat de overnemende vennootschap de over te nemen vennootschap overeenkomstig artikel 698 § 1 van het Wetboek van vennootschappen kan overnemen.

FISCALE VERKLARINGEN

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting gebeurt bil toepassing van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, en derhalve een niet belaste verrichting uitmaakt.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bil goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de

!I;

'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

^ Staatsblad

rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Opgemaakt en getekend te Roeselare, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 28/05/2014, in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen,

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en zaakvoerder van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één , bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

getekend: de zaakvoerders

Filip SEYNAEVE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/04/2014
ÿþk

Voor-

behoude

aan het

Belglsci

Staatsbla





14 965



mod 11.1

NEERGELEGD

27. 03. 2014

...,... ... _

I~~i; FlT TÁ li FiANdei..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondarnemingsnr : 0833.583.059 Benaming (voruit) : Brand X

*

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kwadestraat 153 bus Cl 8800 Roeselare

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

«grand X"

Gewone commanditaire vennootschap

Kwadestraat 153 bus 0.2.

8800 ROESELARE

BTW BE-0833.583.059

RPR KORTRIJK

KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Ira het jaar tweeduizend en VEERTIEN.

Op VEERTIEN FEBRUARI om negen uur.

Voor mij, Tom CLAERHOUT, notaris met standplaats te Izegem,

Te Izegem, ten kantore.

I$ BIJEENGEKOMEN:

i

, De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap;

"Brand X", waarvan de zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2., BTW BE-0833.583.059, RPR Kortrijk.

I!" SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten, volgens hun verklaring, titularis! van net hierna vermeld aantal aandelen:

11 De heer SEYNAEVE Filip Geert, geboren te Izegem op 9 mei 1958, rijksregisternummer 58.05.09 105,05, ongehuwd en volgens verklaring niet wettelijk samenwonend, wonende te 8870 Izegem, Gentsestraat! ;" 34 bus 5. Titularis van achtennegentig (98) aandelen (zijnde tevens de deelgerechtigheden in het: vennootschapsvermogen). 21 De heer SEYNAEVE Peter Willem Thijs, geboren te Izegem op 24 november 1981, rijksregistemummer; 81.11.24-023.65, ongehuwd en volgens verklaring niet wettelijk samenwonend, wonende te 8200 Sint-Andries° (Brugge), Maurice Deroostraat 1,

Titularis van één (1) aandeel (zijnde tevens het deelgerechtigheid in het vennootschapsvermogen)

3/ Mevrouw SEYNAEVE Hannelore Veerle geboren te Izegem op 19 december 1983, rijksregisternummer; 8312.19-234.53, echtgenote van de heer CARETTE Jeroen Jaak Walter, wonende te 8647 Lo,; Reningesteeenweg 14,

Titularis van één (1) aandeel (zijnde tevens het deelgerechtigheid in het vennootschapsvermogen).

Samen: honderd (100) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Volmachten

-De heer SEYNAEVE Peter, voornoemd, is alhier niet persoonlijk aanwezig doch vertegenwoordigd door de; heer SEYNAEVE Filip, voornoemd, ingevolge notariële volmacht de dato 22 augustus 2011, verleden voor! notaris Tom Claerhout, waarvan een expeditie gehecht werd aan de hierna vermelde akte, verleden voor notaris! ! Veerle Callens te Kortrijk op 27 april 2011, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 2 mei! daarna, onder nummer 65-T-02.05.2011-05172.

-Mevrouw SEYNAEVE Hannelore, voornoemd, is alhier niet persoonlijk aanwezig doch vertegenwoordigd; door de heer SEYNAEVE Filip, voornoemd, ingevolge voormelde notariële volmacht de dato 22 augustus 2011,; ;, verleden voor notaris Tom Claerhout, waarvan een expeditie gehecht werd aan de hierna vermelde akte,!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

e/ i

mod 11.1

Voorbehouden , aan het

Belgisch Staatsblad



verleden voor notaris Veerle Callens te Kortrijk op 27 april 2011, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 2 mei daarna, onder nummer 65-T-02.05.2011-05172.

Zaakvoerder

De heer SEYNAEVE Filip, voornoemd, is hier eveneens aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, hiertoe benoemd ingevolge voormelde onderhandse oprichtingsakte, ondertekend op 1 februari 2011.

III. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS: De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van 26 maart 2012 (bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 april daarna, onder nummer 12081282) om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 929 naar 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2.

TWE DE BESLUI -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kapitaaiverhoginq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00) om het te kapitaal te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op veertigduizend euro (¬ 40.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura, zijnde de blote eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen, ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van drieduizend negenhonderd (3.900) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00), hetzij tegen de prijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel.

Inbreng

De heer SEYNAEVE Filip, de heer SEYNAEVE Peter en mevrouw SEYNAEVE Hannelore, allen voornoemd, verklaren samen de blote eigendom te bezitten van de hierna beschreven onroerende goederen en dit in de hierna vermelde verhouding:

de heer SEYNAEVE Filip, voornoemd : 98% in onverdeelde blote eigendom;

de heer SEYNAEVE Peter, voornoemd: 1% in onverdeelde blote eigendom;

mevrouw SEYNAEVE Hanne(cre, voornoemd :1 % in onverdeelde blote eigendom.

De heer SEYNAEVE Filip, de heer SEYNAEVE Peter en mevrouw SEYNAEVE Hannelore, allen voornoemd, verklaren ieder hun voorschreven gerechtigheden/gerechtigheid in de hierna beschreven onroerende goederen in te brengen in de vennootschap.

De verkrijgende vennootschap is reeds titularis van het vruchtgebruik van de hierna beschreven onroerende goederen, zodat ingevolge de inbreng van de blote eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen, de verkrijgende vennootschap eigenares wordt van deze onroerende goederen in volle eigendom.

Besc riiving van de ingebrachte onroerende poederen

De blote eigendom van:

A. STAD ROESELARE - zevende afdeling (Rumbeke- eerste afdeling)- Kwadestraat.

In een kantoorgebouw genaamd "Kantoorgebouw Accent B 7" deel uitmakend van het "Accent Business Park", opgericht op een perceel grond gekadastreerd sectie A, nummer 1278/R (vroeger deel van nummer 1278IL en nog vroeger deel van nummers 1288/D, 1289/C, 1287/D, 1303/G, 125810, 1278/0, 1279 en deel zonder nummer) voor een oppervlakte volgens kadaster van twintig are

achtenveertig centiare (20a 48ca)

1. Een kantoor- en/of verkoopruimte genaamd "Zone J" of "kantoorruimte 2", gelegen op de

gelijkvloerse verdieping, en aangeduid in het blauw op het situatieplan dat gehecht is gebleven aan de

hierna vermelde wijzigende basisakte, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke kantoor- en/of verkoopruimte met sanitair gedeelte.

b)in gedwongen en onverdeelde mede-eigendom: honderd zevenennegentig / zesduizend driehonderd vierentwintigsten (197/6.324sten) in de gemene delen, waaronder de grond; 2.Eén autostaanplaats genummerd P-1.08, gelegen in de ondergrondse verdieping MIN 1, (volgens het aan de basisakte gehechte situatieplan "KELDER K-01" de dato 12 januari 2010 en vermeld onder nummer 28 op het aan de basisakte gehechte plan 3818A K-01c "Kelderverdieping K-01" de dato 19 december 2008" en zoals deze autostaanplaatsen afgebeeld staan in het rood onder hun respectievelijke nummers op het situatieplan dat gehecht is gebleven aan de hierna vermelde

basisakte, en omvattende elk:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom; de eigenll}ke autostaanplaats;

b) in gedwongen en onverdeelde mede-eigendom: tien /zesduizend driehonderd vierentwintigsten (10I6.324sten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

B. STAD ROESELARE zevende afdeling (Rumbeke- eerste afdeling)- Kwadestraat.

In een parkingcomplex genaamd "Bovengrondse parkeerplaatsen Plein", deel uitmakend van het

"Accent Business Park", op een perceel grond gevormd door volume perceel B (zijnde deel ondergrond en dee! bovengrond zoals beschreven in de hierna vermelde basisakte), volgens titel gekend onder sectie A, deel van nummer 1278/S en volgens recent kadastraal uittreksel gekend





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

onder zelfde sectie, nummer 1278B 2, met een oppervlakte van negen ere éénentwintig centiare (9a 21ca) volgens het metingsplan vermeld in en gehecht aan de hierna vermelde statuten. Vier (4) bovengrondse autostaanplaatsen met nummers 295, 311, 312 en 313 zoals deze autostaanplaatsen afgebeeld staan onder hun respectievelijke nummers op het metingsplan dat gehecht is gebleven aan de hierna vermelde statuten en omvattende elk:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke parkeerplaats

b) in gedwongen en onverdeelde mede-eigendom: tien/vierhonderdsten (10/400sten) in de gemene

delen,

waaronder de grond,

Vergoeding -- aanvaarding

De blote eigendom van de hierboven beschreven onroerende goederen vertegenwoordigt een globale waarde van negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00) te weten.:

de 98% in onverdeelde blote eigendom, welke ingebracht wordt door de heer SEYNAEVE Filip, vertegenwoordigt een waarde van 38.220,00 euro;

de 1% in onverdeelde blote eigendom, welke ingebracht wordt door de heer SEYNAEVE Peter, vertegenwoordigt een waarde van 390,00 euro.

de 1% in onverdeelde blote eigendom, welke ingebracht wordt door mevrouw SEYNAEVE Hannelore, vertegenwoordigt een waarde van 390,00 euro.

Derhalve worden als vergoeding voor de inbreng zoals voornoemd, met de toestemming van alle verschijners, aan de inbrengers, die aanvaarden, in totaal drieduizend negenhonderd (3.900) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, uitgegeven aan de prijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van honderd en één (101) tot en met vierduizend`(4.000) en worden toegekend als volgt:

aan de heer SEYNAEVE Filip, die aanvaardt: drieduizend achthondérd tweeëntwintig (3.822) aandelen, genummerd van honderd en één (101) tot en met drieduizend negenhonderd tweeëntwintig (3.922),

aan de heer SEYNAEVE Peter, die aanvaardt : negenendertig (39) aandelen, genummerd van drieduizend negenhonderd drieëntwintig (3.923) tot en met drieduizend negenhonderd eenenzestig (3.961).

aan mevrouw SEYNAEVE Hannelore, die aanvaardt : negenendertig (39) aandelen, genummerd van drieduizend negenhonderd tweeënzestig (3,962) tot en met vierduizend (4,000). Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal

van de vennootschap thans veertigduizend euro (¬ 40.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend

(4.000) aandelen.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge de besluiten hiervoor.

De eerste zin van artikel twee van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:"De zetel van de

vennootschap is gevestigd te Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2."

In artikel 5 van de statuten wordt de eerste zin van de rubriek 5.1.  Het maatschappelijk kapitaal

vervangen door de tekst hierna:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00) en is vertegenwoordigd door

vierduizend (4.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen."

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden op plaats en datum als hiervoor gezegd.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten, met mij, notaris, getekend,

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, 6 bladen, geen renvooien, te Izegem, op 21 februari 2014, Reg, 5, Boek 265, Blad 94, Vak

19, Ontvangen : vijftig euro. De EA inspecteur (getekend) B. PLANCKAERT,

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd

1, Expeditie van de akte ;

2. Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

nairelfj, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

liii191p~936*1 IBII II

500 N

' MONIT UR BELGE NEERGELEGD

29 12- 2014 STAATSE" !Ar: 2 2 RKT, ZUW4

:l.GISCF Rechtbank van KOOPHANDEL

ertIfisafd. KORTRIJK

Ondememingsnr : 0833.583.059

Benaming (voluit) : Brand X

(verkort) : *

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kwadestraat 153 bus 2

8800 Roeselare

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING

DOOR

"Brand X"

Gewone commanditaire vennootschap

Kwadestraat 153 bus 0.2

8800 Roeselare

BTW BE 0833.583.059

RPR Gent (afdeling Kortrijk)

VAN

"FILIP SEYNAEVE TAX & ACCOUNTING SERVICES"

Afgekort "FISTAS"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Gentsestraat 34 bus 5

8870 Izegem

BTW BE 0480.277.979

RPR Gent (afdeling Kortrijk)

IN HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN

Op zeventien juli om acht uur dertig.

Voor mij, meester Tom CLAERHOUT, notaris met standplaats te Izegem, ten kantore.

Worden gezamenlijk gehouden de buitengewone algemene vergaderingen van:

1/ De enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "FILIP SEYNAEVE TAX & ACCOUNTING SERVICES", afgekort "FISTAS", met

zetel te 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 5, BTW BE 0480.277,979, RPR Gent (afdeling Kortrijk), ..,

Verder genoemd de over te nemen vennootschap of overgenomen vennootschap.

2/ De vennoten van gewone commanditaire vennootschap "Brand X", met zetel te 8800 Roeselare,:

Kwadestraat 153 bus 0,2, BTW BE 0833.583.059, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling:

Kortrijk), ...

Verder genoemd de overnemende vennootschap.

1. OPENING VAN DE VERGADERINGEN

2. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

2.1. Vennoten

A. Vergadering van de over te nemen vennootschap

Is aanwezig, de hierna genoemde enige vennoot, volgens zijn verklaring, titularis van zeshonderd (600); aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen van de over te nemen vennootschap:

De heer SEYNAEVE Filip Geert, geboren te Izegem op negen mei negentienhonderd achtenvijftig rijksregisternummer 58.05.09-105.05, ongehuwd en volgens verklaring niet wettelijk samenwonend, wonende te; 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 5.

B. Vergadering van de overnemende vennootschap

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd, de hierna genoemde vennoten, volgens hun verklaring, titularis;

van het hierna vermeld aantal aandelen

1/ De heer SEYNAEVE Filip, voornoemd.

Titularis van drieduizend negenhonderd twintig (3.920) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

f !"

mod 11.1

Voor-behodden

aan het

Belgisch Staatsblad

2/ De heer SEYNAEVE Peter Willem Thiis, geboren te Izegem op vierentwintig november' negentienhonderd eenentachtig, rijksregistemummer 81.11.24-023.65, gehuwd met mevrouw Veerle Flama, wonende te 82000 Sint-Andries (Brugge), Maurice Deroostraat 1, vertegenwoordigd ingevolge hier aangehechte onderhandse volmacht de dato 15 juli 2014 door de heer Filip SEYNAEVE, voornoemd.

Titularis van veertig (40) aandelen,

3/ Mevrouw SEYNAEVE Hannelore Veerle, geboren te Izegem op negentien december negentienhonderd drieëntachtig, rijksregisternummer 83.12.19-234.53, echtgenote van de heer CARETTE Jeroen Jaak Walter, wonende te 8647 Lo, Reningesteenweg 14, vertegenwoordigd ingevolge voormelde onderhandse volmacht de dato 15 juli 2014 door de heer Filip SEYNAEVE, voornoemd,

Titularis van veertig (40) aandelen,

Samen titularissen van vierduizend (4.000) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

De voormelde volmachten werden aan de notaris overhandigd met het verzoek deze te bewaren in zijn dossier.

2.2. Zaakvoerders

A. Zaakvoerder van de over te nemen vennootschap

De heer Filip SEYNAEVE, voornoemd, is hier eveneens aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder

van de over te nemen vennootschap.

B. Zaakvoerder van de overnemende vennootschap

De heer Filip SEYNAEVE, voornoemd, is hier eveneens aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder

van de van de overnemende vennootschap.

3. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER  AGENDA  VERKLARINGEN

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap en de overnemende

vennootschap, zet uiteen en verzoekt mij, notaris, het volgende bij akte vast te stellen:

3.1. Agenda

De buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap FISTAS en de

buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Brand X worden gezamenlijk

gehouden om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agendapunten:

3.2. Oproeping van de vennoten

Alle vennoten, titularissen van de totaliteit van de aandelen van zowel de ovememende vennootschap als van de over te nemen vennootschap, hier aanwezig of vertegenwoordigd, zijn akkoord tot het gezamenlijk houden van deze buitengewone algemene vergaderingen en betuigen éénparig hun instemming met de vooropgestelde agenda ervan. Bijgevolg zijn beide vergaderingen geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

3.3. Oproeping van de zaakvoerders

De hier aanwezige zaakvoerder, zowel van de over te nemen vennootschap als van de over te nemen vennootschap, verklaart afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping en het toezenden van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

3.4. Verklaringen

A. De respectieve bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting betrokken zijn, hebben in gezamenlijk overleg op 28 mei 2014 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd In twee (2) exemplaren, met name één (1) voor de over te nemen vennootschap FISTAS en één (1) voor de overnemende vennootschap Brand X, telkens op 3 juni 2014 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk), en werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 juni daarna, onder het nummer 14126074 (voor de over te nemen vennootschap) en het nummer 14126073 (voor de overnemende vennootschap),

B. De vennoot/vennoten van de betrokken vennootschappen verklaart/verklaren, in toepassing van artikel 696, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk de betrokken zaakvoerders te ontslaan van de verplichting tot het verstrekken van informatie zoals bedoeld in het eerste lid van voornoemd artikel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

I.De voorzitter deelt mee:

- dat er in de over te nemen vennootschap FISTAS thans zeshonderd (600) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan; dat op heden de enige vennoot, titularis van de totaliteit van de aandelen van de over te nemen vennootschap, aanwezig is, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering van de over te nemen vennootschap geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping van de vergadering;

- dat er in de overnemende vennootschap Brand X thans vierduizend (4.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan; dat er op heden drie (3) vennoten, samen titularissen van de totaliteit van de aandelen van de overnemende vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering van de overnemende vennootschap geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping van de vergadering; dat het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap en de wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap, met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen moeten worden goedgekeurd behoudens:



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mad 11.1

 % Wat betreft de goedkeuring van het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap, welke de instemming van alle vennoten van de over te nemen vennootschap vereist overeenkomstig artikel 699 §4 van het Wetboek van vennootschappen;

 % Wat betreft de goedkeuring van het fusiebesluit in de overnemende vennootschap, welke daarenboven de instemming van de beherend vennoot vereist overeenkomstig artikel 699 §5 van het Wetboek van vennootschappen;

- det de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden, een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

J.Elk stemgerechtigd aandeel, zowel van de overgenomen vennootschap als van de overnemende vennootschap, geeft recht op één stem, waarbij het stemrecht van de vennoten van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 699 §1 evenredig is aan hun aandeel in het vennootschapsvermogen en het aanwezigheidsquorum wordt berekend naar verhouding van dat vermogen.

K.De overnemende vennootschap bezit geen aandelen in de over te nemen vennootschap. De over te nemen vennootschap bezit geen aandelen in de overnemende vennootschap.

4. BERAADSLAGING  AFHANDELING VAN DE AGENDA

Na deze uiteenzetting, die door de beide buitengewone algemene vergaderingen eenparig wordt goedgekeurd, wordt overgegaan tot de afhandeling van de agenda.

Na beraadslaging, worden door de vergaderingen van beide vennootschappen, telkens met eenparigheid van stemmen én met instemming van de beherend vennoot van de overnemende vennootschap, de volgende besluiten genomen;

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

t Fusievoorstel

De vergaderingen van de ovememende en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel

2. Verslapen

Verslagen bestuursorganen:

De vergaderingen nemen kennis van artikel 694 In fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de verslaggeving door de bestuursorganen inzake de fusie door overneming. Revisorale verslagen:

De vergaderingen nemen kennis van artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming. TWEEDE BESLUIT - FUSIE

Ai FUSIEVERRICHTINGEN

De algemene vergaderingen van de vennoten van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk) op 3 juni 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 juni daarna, onder het nummer 14126074 voor de over te nemen vennootschap en het nummer 14126073 voor de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap FISTAS besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap Brand X.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap Brand X besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap FISTAS.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap FISTAS, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap Brand X.

De fusie zal plaatsvinden met ingang op heden op basis van de jaarrekening per 30 april 2014 van de overgenomen vennootschap en op basis van een tussentijdse toestand per 30 april 2014 van de overnemende vennootschap.

De beherende vennoot van de overnemende vennootschap wordt hierbij uitdrukkelijk ontheven van enige aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de overgenomen vennootschap die zijn ontstaan véôr de fusie en die op de overnemende vennootschap zijn overgegaan, en dit overeenkomstig artikel 685 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap voldoet aan alle eventuele vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de ovememende vennootschap, zodat de overnemende vennootschap de over te nemen vennootschap overeenkomstig artikel 698 § 1 van het Wetboek van vennootschappen kan overnemen.

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap  Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

I. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap Brand X in toepassing van artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen verhoogd met zevenhonderd twaalfduizend negenhonderd twintig euro (¬ 712.920,00), om het kapitaal te brengen van veertigduizend euro (¬ 40.000,00), op zevenhonderd tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 752.920,00).

In toepassing van artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd groter is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil, zijnde zeshonderd tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 652.920,00), onttrokken aan de overige eigen vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

( 'I

Voor-behodden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



2. Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Tengevolge van deze kapitaalverhoging en ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de BV ovve BVBA FISTAS worden eenenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (71.292) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen in volle eigendom worden toegekend aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

Er is geen opleg verschuldigd.

Deze eenenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (71.292) aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 mei 2014.

De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

Deze eenenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (71.292) aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- identiteit van de vennoot van de overgenomen vennootschap FISTAS;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze vennoot toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de vennoot ondertekend.

Tevens zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap Brand X, met betrekking tot de aandelen van de overgenomen vennootschap FISTAS in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap FISTAS, de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de omruiling van de aandelen ingevolge fusie, met vermelding van de datum van het fusiebesluit en dit register vervolgens vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 mei 2014 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de zaakvoerder van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

De begunstigden van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, de heer Filip SEYNAEVE, enige vennoot van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in zijn hoedanigheid van vennoot van vijfenzeventigduizend tweehonderd twaalf (75.212) aandelen van de overnemende vennootschap.

B! VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

11 Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap FISTAS

Het over te nemen vermogen van de overgenomen vennootschap FISTAS zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 april 2014 omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passiva-bestanddelen:

A" ldus bedraagt het overgegane NETTO VERMOGEN zevenhonderd twaalfduizend negenhonderd achtentwintig euro eenenvijftig cent (¬ 712.928,51).

B" ijzondere omschrilvinq en voorwaarden van de eigendomsovergang van goederen waarvoor

bijzondere publiciteitsvereisten gelden

De overgenomen vennootschap FISTAS, is titularis van nagemelde onroerende goederen, die krachtens de

goedkeuring van de fusie overgaan op de overnemende vennootschap.

Beschrijving van de onroerende goederen

Stad IZEGEM

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie STEENDAM", opgericht op een perceel grond, gelegen

Gentsestraat, 34, bekend ten kadaster, eerste afdeling, Sectie A nummer 344E2 voor een oppervlakte van

vierentwintig aren tweeëntwintig centiaren

TWINTIG PROCENT VOLLE EIGENDOM IN :

a. Het appartement 3.5 gelegen op de derde verdieping_

Omvattende in privatieve eigendom

- Inkomhal, toilet, eethoek, zithoek, keuken met berging, twee slaapkamers en badkamer, terras.

In gedwongen onverdeeldheid :

Eenentwintig/duizend honderdvijftigsten (21/1.150sten) in de gemene delen waaronder de grond,

b. de berging met nummer 28, gelegen in de kelderverdieping

Omvattende in privatieve eigendom :

De berging zelf.

In gedwongen onverdeeldheid :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Aan de berging werden er geen aandelen in de gemene delen toegekend.

DE GEHEELHEID VOLLE EIGENDOM IN :

c. De dubbele garage nummer 11

Omvattende in privatieve eigendom :

De garage met poort.

Irt gedwongen onverdeeldheid :

3,5f1.150sten in de gemene delen waaronder de grond.

Ci VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening per 30 april 2014, zevenhonderd en twaalfduizend negenhonderd achtentwintig euro eenenvijftig cent (¬ 712.928,51) bedraagt.

Kapitaal

-zestigduizend euro (¬ 60.000,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

-zesduizend euro (¬ 6,000) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

-eenendertigduizend tweehonderd negentig euro (¬ 31.290,00) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap; -zeshonderd vijftienduizend zeshonderd dertig euro (¬ 615,630,00) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

Beschikbare reserves

Aoht euro eenenvijftig cent (¬ 8,51) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt ais beschikbare reserves in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissing, de kapitaalverhoging in de ovememende vennootschap verwezenlijkt werd, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans zevenhonderd tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 752.920,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door vijfenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (75.292) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT -- BEHOUD DOEL

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat het doel van de overnemende vennootschap voldoende omvangrijk is om de op heden uitgeoefende activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten.

VIJFDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap de statuten van de overnemende vennootschap aan te passen als volgt:

Vervanging van artikel 5.1 van de statuten door volgende tekst:

"5.1 Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 752.920,00) en is vertegenwoordigd door vijfenzeventigduizend tweehonderd tweeënnegentig (75.292) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig ieplaatst "

ZESDE BESLUIT: VASTSTELLING BEEINDIGING MANDAAT VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - GOEDKEURING REKENINGEN

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, de beëindiging van het mandaat vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 mei 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende vennoot van de overgenomen vennootschap overeenkomstig de genomen besluiten en deze in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de ovememende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoº%4den

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die'

woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

- mevrouw Eveline Christiaens:

- mevrouw Ellen Bonte,

5. VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

1. De voorzitter van de vergaderingen van de respectieve vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elk punt werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering en met de instemming van de beherende vennoot van de overnemende vennootschap.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de vennootschap FISTAS door de vennootschap Brand X verwezenlijkt is en dat de vennootschap FISTAS definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

4. De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de overnemende vennootschap komen wegens de kapitaalverhogingen, belopen ongeveer het bedrag van

6. VERKLARINGEN PRO FISCO

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gedaan en verleden ten kantore op datum als voormeld.

En na gedane voorlezing hebben de comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, met mij,

notaris, deze akte getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, 11 bladen, 0 verzending(en), op het 1ste registratiekantoor Kortrijk 2, op 30 juli 2014,

Referentie. 5, Boek 112, Blad 65, Vak 11, Ontvangen : vijftig euro. De adviseur-ontvanger (getekend) VAN

THUYNE Brigitte.

VOOR EXTRAKT.

Notaris Tom Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van de akte

2. Gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behodden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

3 7 Pr4, 232

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

6taatsbia

*iaoaszea

Ondernerningsnr : 0833.583.059

Benaming

(voluit) : BRAND X

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9420 ERPE-MERE, OUDENAARDSESTEENWEG 929

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 26 maart 2012 blijkt de verplaatsing van de zetel van 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 929, naar 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.2., met ingang van 26 maart 2012.

De zaakvoerder

Filip Seynaeve

Op de laatste blz. van Luik B vernielden . ;recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2011
ÿþNol 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

GRIFFIF R~r.tlTt`~aN~

VAN KOOPHANDEL

0 9: 02. 7011

DENDERMONDE

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch r

Staatsblad

1

uoasaa~*

Ondernemingsnr : $33 5 z 3 05'a

Benaming

(voluit) : Brand X

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9420 Erpe Mere - Oudenaardsesteenweg 929

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens onderhandse akte de dato 1 februari 2011, "geregistreerd zeventien bladen, geen renvooien te. Izegem op 03 februari 2010, Reg. 6, Boek 38, Blad 86, Vak 18; Ontvangen: vijfentwintig euro (25euro), getekend: de E.A. Inspecteur C. VROMMAN", werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens:

NAAM

De naam van de vennootschap luidt "Brand X".

RECHTSVORM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Erpe Mere, Oudenaardsesteenweg 929.

IDENTITEIT HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

De heer Filip Geert SEYNAEVE, wonende te 8870 Izegem, Gentsestraat 34 bus 5 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd,

(100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die eik een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt twintig euro (¬ 20,00).

Het kapitaal is volledig gevormd door inbreng in geld.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN: DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te, worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze: stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een, commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto '. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien " overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het" aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen " dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Is tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Filip SEYNAEVE, wonende bij de benoeming te Izegem, ' Gentsestraat 34 bus 5.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk, optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de VennoOtschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Filip SEYNAEVE

beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRAND X

Adresse
KWADESTRAAT 153, BUS 0.2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande