BRANDFRACTAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDFRACTAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.293.832

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 28.08.2014 14562-0392-014
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 27.08.2013 13464-0015-014
04/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301658*

Neergelegd

04-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BrandFractal

0834293832

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8560 Wevelgem, Kwadestraat 146

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op drie maart tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door:

1. De heer Royer, Cédric Michel Pierre, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Kwadestraat, 146.

2. De heer Van Hulle, Samuele Marco Ian, wonende te 9870 Zulte, Hoevestraat, 16 (adreswijziging aangevraagd naar Hoevestraat, 13).

Een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd  BrandFractal en met zetel te 8560 Wevelgem, Kwadestraat 146

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Het ontwikkelen van software, de creatie, verkoop en onderhoud van websites en webapplicaties in de meest brede zin. Het leveren van diverse diensten op en rond het internet. Het installeren, configureren en onderhouden van hardware.

- Het opzetten, uitwerken en ontwikkelen van marketingcampagnes en  tools en reclamecampagnes. De lay-out, design en ontwikkelen voor alle mogelijke (media)doeleinden. Het leveren van diensten in de meest ruime zin met betrekking tot public relations en communicatieadvies.

- Adviesverlening, consultancy en managementadvies in de meest ruime zin. Het geven van opleidingen en trainingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap is opgericht op 3 maart 2011 voor een onbeperkte duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen, in geld onderschreven en volgestort ten belope van 0,35 euro per aandeel.

- door de heer Royer Cédric, voornoemd : twaalfduizend vierhonderd (12.400) aandelen, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR);

- door de heer Van Hulle Samuele, voornoemd : zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend vijfhonderd en tien euro (6.510 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 3630853021-43 bij de ING zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 maart 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde donderdag van de maand april om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend dertien.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging van de stukken op de griffie en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één en tot deze functie wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer ROYER, Cédric, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 3 maart 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRANDFRACTAL

Adresse
KWADESTRAAT 146 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande