BRANDSTOFFEN LAMBRECHT

Divers


Dénomination : BRANDSTOFFEN LAMBRECHT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 430.417.407

Publication

15/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0430.417.407

Benaming (voluit) : BRANDSTOFFEN LAMBRECHT

(verkort) :

Recht$vorm : naamloze vennootschap

Zetel Kapellestraat 73

8720 Dentergem (Wakken)

Onderwerp akte :NV: wijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertveide, te registreren, blijkt dat is samengekomen op 31/03/2014: de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van NV Brandstoffen Lambrecht, met maatschappelijke zetel te 8720 DENTERGEM (WAKKEN), Kapellestraat 73, RPR Kortrijk BE0430.417.407 dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer volgende beslissingen werden genomen:

1. Afschaffing van de nominale waarde der aandelen en vervanging ervan door een fractiewaarde.

2. Voor zoveel als nodig, omzetting van het geplaatst maatsschappelijk kapitaal ten bedrage van drie miljoen Belgische Frank (3.000,000,00 BEF) in, afgerond, vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro; zes cent (¬ 74.368,06), volgens de omrekeningskoers vastgelegd in datum van één en dertig december; negentienhonderd acht en negentig

3. Beslissing tot wijziging van de maatschappelijke benaming vanaf heden in "Lambrecht J."

4. Schrapping in het huidig doel van de tekst vanaf punt 3 en uitbreiding van het maatschappelijk doel met;

navolgende activiteiten doel:

"De vennootschap heeft tot doel;

1. Aan- en verkoop, huur- en verhuur, analyse en ontwerp, programmatie, adviesverlening, onderhoud erij herstelling, leveren en plaatsen, import en export van hard- en software, data-, gelues- en beeldapparatuur en ; aile andere apparatuur en installaties, in de meest uitgebreide zin.

2. Aan- en verkoop, klein- en groothandel, huur- en verhuur, analyse en ontwerp, programmatie, adviesveriening, onderhoud en herstelling, leveren en plaatsen, import en export van alle elektrische eni elektronische apparatuur, elektrisch materiaal en installatiemateriaal, dit in de meest uitgebreide zin.

3. Het ontwerpen van intemetpagina's, het aanmaken en verkopen van soft- en hardware en architecturaali tekenen. Het ontwerp van websites, content management systemen en aile daar hij horende programmatie: geschikt voor het internet of intranet. De verkoop van advertentieruimte op intemetsites. Het verstrekken van: advies en marketing diensten.

: 4, De ontwikkeling, de aanpassing, productie en cornmercialisatie van multimedia, titels en alle;

aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden. Deze opsomming is nieti beperkend, doch enkel van aanvvifzende aard.

5. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit-, consulting- en managementprestaties kunnen onder; hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van: bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-,i ; nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

6. Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octroolen In verband met hogervennelde activiteiten.

7. Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot' ; gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

8. Alle onderzoek en ontwikkeling in de elektronica en de informatica en meer in het bijzonder, maar niet ; beperkt tot, de ontwikkeling van software voor toepassing in de telecommunicatiesector.

9. De fabricatie, aankoop en verkoop, leveringen plaatsing van aile elektriciteitsmaterialen, zowel op gebied. : van zwakstroom als van sterkstroom, evenals materialen voor brandbeveiliging, alarminstallaties, bewaking,: signalisatie, oproepsystemen, klimatisatie, elektrische verwarming, telefonie, automatisafte en alle aanverwante werken, zowel voor industriële, openbare als private toepassingen, al deze benamingen genomen in de ruimste: zin, hoog  en laagspanning inbegrepen.

Op de laatste blz. van Luik 13, vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVIONITEU

07 -0 :ELGISCH

LLB

N r.

II

*14099891*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

10. De vervaardiging, de aankoop en de verkoop van elektronische spellen en elektronisch materiaal, preventie advisering en veiligheidscoördinatie.

11. Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkapen, verhuren offer beschikking stellen.

Net houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of parifee controle over het beheer van deze vennootschappen.

l-let beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

12. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

13. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedniven.

Dit alles in de meest ruime zin."

5, Gemakkelijkheidshalve beslist de vergadering om de tekst van de statuten te vervangen door een volledig

nieuwe versie van de statuten (zonder dat evenwel een wijziging wordt gebracht aan de essentiële

bestanddelen ervan), dewelke luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap bestaat als naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de naam: " LAMBRECHT

J.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd 8720 Wakken, Kapellestraat 73.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1, De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export,

vertegenwoordiging, makelanj, commissie, ...) in producten van de scheikundige nijverheid, en meer bepaald: petroleumproducten, smeermiddelen nijverheidsoliën vetten, vloeibare en gasvormige brandstoffen, rubber en rubberproducten.

De handel onder al zijn vormen in producten van mijnen omvattende: de verkoop van cokes en andere steenkool- of bruinkoolhoudermle producten, de verkoop van turf en de verkoop van brandhout.

2. De handel in verwarmingstoestellen in de ruimste zin genomen.

3. Aan- en verkoop, huur- en verhuur, analyse en ontwerp, pro grammatie, adviesverlening, onderhoud en herstelling, leveren en plaatsen, import en export van hard- en software, data-, gelulds- en beeldapparatuur en aile andere apparatuur en installaties, in de meest uitgebreide zin.

Aan- en verkoop, klein- en groothandel, huur- en verhuur, analyse en ontwerp, pro grammatie, adviesveriening, onderhoud en herstelling, leveren en plaatsen, import en export van alle elektrische en elektronische apparatuur, elektrisch materiaal en installatiemateriaal, dit in de meest uitgebreide zin.

5. Het ontwerpen van intemetpagina's, het aanmaken en verkopen van soft- en hardware en architecturaal tekenen. Het ontwerp van websites, content management systemen en alle daar bij horende programmatie geschikt voor het internet of intranet. De verkoop van advertentieruimte op intemetsites. Het verstrekken van advies en marketing diensten,

4. De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels en aile aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

6. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit-, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op elle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

7, Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervemielde activiteiten.

8. Bemiddeling, vetkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

g. Aile onderzoek en ontwikkeling in de elektronica en de informatica en meer in het bijzonder, maar niet beperkt tot, de ontwikkeling van software voor toepassing in de telecommunicatiesector,

10. De fabricatie, aankoop en verkoop, leveringen plaatsing van aile elektriciteitsmaterialen, zowel op gebied van zwakstroom als van sterkstroom, evenals materialen voor brandbeveiliging, alarminstallaties, bewaking, signalisatie, oproepsystemen, klimatisatie, elektrische verwarming, telefonie, automatisatie en aile aanverwante werken, zowel voor industriële, openbare als private toepassingen, al deze benamingen genomen in de ruimste zin, hoog en laagspanning inbegrepen.

11. De vervaardiging, de aankoop en de verkoop van elektronische spellen en elektronisch materiaal, preventie advisering en veiligheidscoördinatie.

12. Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen.

1-let houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of

-partiëlecontmle.over,hetbeheerijan deze-vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Fr-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

mod 11.1

,

Voorbehouden an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van merende en onmerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

13. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen,

14. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

Dit alles in de meest mime zin.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventigduizend driehonderd

achtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06).

Het wordt vertegenwoordigd door zestig gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de

nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend éénizestigste (6081e) van het maatschappelijk kapitaal.

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden,

natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders van de vennootschap, die worden benoemd

door de algemene vergadering en door deze te allen tijde kunnen worden ontslagen. De Raad van Bestuur kan

echter uit twee leden bestaan in de gevallen daartoe voorzien in de wet.

Zolang artikel 518 §3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun

opdracht zes jaren niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene

vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature vooniet.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de

algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

BESruuRssEVOEGDHEID  TAAKVERDELING

Algemeen

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Adviserende comités

De Read van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités

oprichtten. De Raad van Bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dagelijks bestuur

De Read van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen,

die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de Raad van Bestuur de bevoegdheden en de

vergoeding die aan deze opdracht Is verbonden. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks

bestuur, bepaalt de Raad van Bestuur of zij alleen dan wel gezamenlijk optreden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder

of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Direc iecomité

Overeenkomstig artikel 524bis Wetboek van Vennootschappen is de Raad van Bestuur gemachtigd zijn

bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan

hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere

bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

De Read van Bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De vootwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De instelling van een

directiecomité kan aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel 76 Wetboek van Vennootschappen.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet Indien zij worden bekendgemaakt.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Raad van Bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder wordt daartoe benoemd door de Raad van Bestuur.

Dagelliks bestuur

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen.

Direc iecomité

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig verte_genwoordigddoor twee leden van het directiecomité samen optredend of door de voorzitter van het

Op de laatste blz. van Lulic B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

drrectiecomité, welk alleen kan handelen. De voorzitter van het directiecomité wordt daartoe benoemd door het1 directiecomité.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

TOEZICHT

Voor zover de vennootschap, met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de oncierzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedresrevisoren en die bevoegd zijn zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 134 van het Wetboek van Vennootschappen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand oktober om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag. TOELATING ror DE ALGEMENE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist,

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, de Raad van Bestuur bij aangetekend schniven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen váár de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de Raad van Bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants en certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen maar slechts met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de Raad van Bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 7a", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Elk jaar op het eind van het boekjaar, maakt de Raad van Bestuur een inventaris op en de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

WINSTVERDELING

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds afgenomen, tot dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overige winst zal aangewend worden volgens beslissing der algemene vergadering, onverminderd hetgeen van dwingend recht bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

DIVIDEND EN INTERIMDIVIDEND

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mor111.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De Raad van Bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het lopende boekjaar' interimdividenden uit te keren en de datum van hun betaling te bepalen. Deze uitkeringen mogen alleen geschieden overeenkomstig de bij de wet gestelde voorwaarden.

Niet gehde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

VÉRDELING BIJ VEREFFENING

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitael.

GEMEEN RECHT

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de andere bijkomende wetten terzake.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Iedere niet in België wonende aandeelhouder, bestuurder, vereffenaar, commissaris, is ertoe gehouden in België woonst te kiezen, zoniet zal hij geacht worden deze keuze in de maatschappelijke zetel gedaan te hebben, waar elle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig aan hem zullen gedaan worden."

6. Ontslag met ingang van 1 april 2014 van de heer VANDEKERCKHOVE Ivan Jules Jan, wonende te 9790 vvortegem-Petegem, Oudenaardseweg 29.

7. Benoeming van de heer LAMBRECHT Jozef Willy Godelieve, wonende te 8720 Dentergem, Bulmolenweg 43 tot bestuurder met ingang van 1 april 2014 en dit tot de jaarvergadering van het jaar 2017

8. Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen,

9. De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen", te Evergem, Ertvelde, aile machten om de tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

een expeditie van het proces-verbaal

historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

verslag van het bestuursorgaan in datum van 28 maart 2014 waarin de voorgestelde doelswijziging wordt

verantwoord, opgesteld in toepassing Van artikel 659 van het wetboek van vennootschappen.

- staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten in datum van 31/12/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

14

Voor-

behouden

aan het

"

'Belgisch

Staatsblad

08/04/2014
ÿþ1

rh;,I Vicq 939

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tli

+1Q0n

Ondernernmgti.nr 0430417407

Benaming

rt9 ;9,iii BRANDSTOFFEN LAMBRECHT

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

~etet Kapellestrat 73 - 8720 Wakken

{volledig adres}

Onderwerp akte HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Er blijkt uit het proces - verbaal van de gewone algemene vergadering dd. 01.10.2011 dat werd beslist

- te herbenoemen als bestuurders voor de duur van zes jaar

- de heer Lambrecht Jan , wonende te 8720 Dentergem, Bulmolenweg 43

- de heer Vandekerckhove Yvan, wonende te 9790 Wortegem - Petegem, Oudenaardeweg 29

- de BVBA IAMERECHT SERVICING, met zetel te 8720 Dentergem, Bulmolenweg 43 met als vaste

vertegenwoordiger de heer Lambrecht Jan.

Deze mandaten zijn onbezoldigd. tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Goedgekeurd in het proces - verbaal van de gewone algemene vergadering dd. 01.10.2011.



NEERGELEGD

27. 03, 2014

RECHTEMNKIÇOC}PhlAfvCJaLL

KOP7a1`tK







Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur dd. 01.102011 dat werd herbenoemd als gedelegeerd -

bestuurder voorde du urvan zes jaar:

- de heer Lambrecht Jan ,wonende te 8720 Dentergem, Bulmolenweg 43

Goedgekeurd in het verslag van de raad van bestuur dd. 01.10.2011

Larnbrecht Jan

Gedelegeerd - bestuurder

09,2e keer le CI;. ccNi l irtF F~'farrnel4en Recto Nai:irrr Fi7 iifiediir;reeid Iran de filSifi7í*]vrt:rr:nde na9lareu, van de íh" rSeiiir9C(°rf" f

t" +~."vera 4 Ces rë:r?'Sriersr:off oatrz.:n %í1rr deríl$*3 +d L$.~rº%Cpee?htiey+arà3J  A

Verso. tt: 3rn er pa+sdrYken9rç

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.10.2013, NGL 12.02.2014 14034-0039-011
28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.10.2012, NGL 22.02.2013 13046-0558-013
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.10.2011, NGL 29.02.2012 12051-0455-014
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.10.2010, NGL 21.02.2011 11040-0312-014
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 03.10.2009, NGL 24.12.2009 09909-0295-014
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 25.10.2008, NGL 22.01.2009 09017-0173-014
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.10.2007, NGL 21.12.2007 07848-0101-012
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.11.2006, NGL 14.12.2006 06911-2383-013
26/07/2006 : KO114167
20/12/2005 : KO114167
24/12/2004 : KO114167
06/01/2004 : KO114167
23/12/2002 : KO114167
26/11/2002 : KO114167
26/11/2002 : KO114167
11/01/2001 : KO114167
01/01/2000 : KO114167
01/01/1997 : KO114167
01/01/1992 : KO114167
01/01/1989 : KO114167
03/03/1987 : KO114167

Coordonnées
BRANDSTOFFEN LAMBRECHT

Adresse
8720 Dentergem (Wakken)

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande