BRANDSTOFFEN MAENHOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDSTOFFEN MAENHOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.749.258

Publication

14/05/2014
ÿþ111111,!1,11319 11 011! uhi

lii

beh

aa

Bel Staa

na neerlegging ter gri

mod 11.1

me van ae-artte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel -4--"

132 MEI 2014

Gent Afdeling Brugge

cefeiffier

itimpareljoipealhal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0476,749.258

Benaming (voluit) : BRANDSTOFFEN MAENHOUT

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging (artikel 537 WIB92)  Diverse statutenwijzingen

1.;

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de

:1 burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERr, geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselecle, op 22 april 2014, nog

:1 niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANDSTOFFEN MAENHOUT, is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

i;

.1 De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 3 maart: :1

laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig artikel 537i m92, ten belope van achthonderd negentig duizend euro (E 890.000,00), waarop 10 procent roerende: voorheffing verschuldigd is, hetzij negenentachtig duizend euro (E 89.000,00), en dit door onttrekking aan de: beschikbare reserves en het overgedragen resultaat. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De dividenden werden toegekend als volgt:

honderd euro (¬ 436.100,00);

- aan mevrouw Sylvia VANDER VENNET een bruto-bedrag ten belope van vierhonderd zesendertig:

duizend honderd euro 436.100,00);

- aan de heer Machiel MAENHOUT een bruto-bedrag ten belope van zeventien duizend achthonderd

euro (¬ 17.800,00).

onmiddellijk zouden opgenomen worden in het kapitaal. :

i: Tweede besluit :

2.1/ De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achthonderd en een duizend euro (E: 801,000,00), om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) 9p achthonderd: negentien duizend vijfhonderd vijftig euro (E 819.550,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door; ;i inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van; alle bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 W11392, zoals ingevoerd door de programmawet van 281

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm: esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Industriestraat 22

8755 Ruiselede

- aan de heer Pascal MAENHOUT een bruto-bedrag ten belope van vierhonderd zesendertig duizend:

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld vanaf 31 maart laatstleden, door uitbetaling aan de

aandeelhouders.

Bij zelfde algemene vergadering hebben de aandeelhouders verklaard dat de netto verkregen bedragen:

mod 11.1

Voor-

péhoyden

aan het

Belgisch

Staatsblad

juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

2.2/ Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92  en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren  , verklaren alle aandeelhouders elk individueel hun voorkeurrecht uit te oefenen,

2.31 ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ De heer Pascal MAENHOUT, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van driehonderd tweeënnegentig duizend vierhonderdnegentig euro (¬ 392.490,00);

2/ Mevrouw Sylvia VANDER VENNET, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van driehonderd tweeënnegentig duizend vierhonderdnegentig euro (¬ 392.490,00);

3/ De heer Machiel MAENHOUT, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van zestien duizend twintig euro (E 16.020,00).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen warden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door KBC Bank (kantoor Ruiselede) op 22 april 2014 blijkt dat het bedrag van achthonderd en een duizend euro (E 801.000,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE89 7380 4083 3685 van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door de heer Pascal MAENHOUT, mevrouw Sylvia VANDER VENNET en de heer Machiel MAENHOUT, zoals voormeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen,

2.4/ De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans achthonderd negentien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 819.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit

De vergadering beslist de mogelijkheid in te voeren tot benoeming van rechtspersonen als zaakvoerder, en daartoe artikel negen van de statuten aan te passen zoals hierna vermeld.

Vierde besluit

De vergadering bestist de modaliteiten in verband met de oproeping voor de algemene vergadering te verduidelijken, en daartoe artikel veertien van de statuten aan te vullen zoals hierna vermeld.

Vi'fde besluit

De vergadering beslist de procedure van schriftelijke besluitvorming in te voeren, en daartoe artikel zestien van de statuten aan te vullen zoals hierna bepaald.

Zesde besluit

De vergadering beslist het artikel in verband met de ontbinding en de vereffening van de vennootschap (artikel éénentwintig) te herformuleren zoals hierna bepaald.

Zevende besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, en meerbepaald als volgt.

1) Artikel vijf van de statuten wordt integraal vervangen door volgende bepalingen:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd negentien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬

819.550,00).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, met een nominale waarde, die elk 1/100e° van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/100e° van het kapitaal vertegenwoordigen.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22 april 2014, opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van achthonderd en een duizend euro (¬ 801.000,00), ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 3 maart 2014 uitgekeerd vanuit de belaste



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- r

ghouden aan het Belgisch

Staatsbiad



leserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 WIB92, om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar achthonderd negentien duizend vijfhonderd vijftig euro 819.550,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van aile bestaande aandelen."

2) Artikel negen van de statuten wordt integraal vervangen door volgende bepaling:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zaakvoerders kunnen natuurlijke personen of rechtspersonen zijn."

3) Aan artikel veertien van de statuten wordt volgende paragraaf toegevoegd (in fne):

"De oproeping kan gebeuren per aangetekende brief. Ook elk ander communicatiemiddel is mogelijk (bijvoorbeeld fax of email), op voorwaarde dat dit uitdrukkelijk en voorafgaandelijk aan de oproeping aanvaard werd door de bestemmeling van de oproeping, te weten de aandeelhouders, certificaathouders, obligatiehouders, commissanssen en zaakvoerders."

4) Aan artikel zestien van de statuten worden volgende paragrafen toegevoegd (in fine):

"De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan en stemmen op de algemene vergadering via een door de vennootschap bepaald elektronisch communicatiemiddel. Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoten ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Iedere vennoot kan op afstand stemmen vdôr de algemene vergadering, per brief of fangs elektronische weg, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier."

5) Artikel éénentwintig van de statuten wordt integraal vervangen door volgende bepalingen:

"Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blet de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijd en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Overeenkomst het wetboek van vennootschap, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van deze benoeming.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

Achtste besluit

vergadering

De geeft opdracht en volmacht aan de

zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt uittreksel enkel en alleen bestemd ter neerle..in. o. de . riffie van de rechtbank van koophandel



Geass, not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede, Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 22 april 2014, met gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014 : BG095515
23/12/2014 : BG095515
29/01/2013 : BG095515
06/09/2012 : BG095515
05/03/2012 : BG095515
14/12/2010 : BG095515
01/12/2009 : BG095515
29/12/2008 : BG095515
28/12/2007 : BG095515
02/01/2007 : BG095515
16/01/2006 : BG095515
05/01/2005 : BG095515
20/07/2004 : BG095515
06/01/2004 : BG095515

Coordonnées
BRANDSTOFFEN MAENHOUT

Adresse
INDUSTRIESTRAAT 22 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande