BRANDSTORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDSTORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.663.343

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305475*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627663343

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BRANDSTORE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK DRESSCO", met zetel te 9000 Gent, Coupure, 64F, ondernemingsnummer 0542.700.350 rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent.

2. Mevrouw Duponselle Véronique, geboren te Hasselt op 6 maart 1983, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 35.

3. Mevrouw Van Waes Julie Dina Luc, geboren te Brugge op 14 oktober 1983, wonende te 9000

Gent, François Laurentplein 25 bus 201.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken :

TITEL I. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. - VORM - NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "BRANDSTORE".

Artikel 2. - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8870 Izegem, Roeselaarsestraat 81.

Artikel 3. - DOEL.

I. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- De groot- en kleinhandel, import en export van textielwaren, kleding, schoenen, lederwaren, juwelen, parfum, modeartikelen, accessoires en toebehoren voor dames, heren en kinderen, geschenk en decoratie-artikelen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tevens tot doel: het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen en participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten binnenlandse of buitenlandse rechtspersonen en/of vennootschappen en het te gelde maken van deze participaties;

III. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het waarnemen van bestuurs- en managementopdrachten en allerhande functies en mandaten in andere vennootschappen, onder meer in deze waarin zij enige deelneming of participatie bezit of

Onderwerp akte :

Roeselaarsestraat 81 8870 Izegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

bezeten heeft alsmede het delegeren van die functies;

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, op alle wijzen, zo onder meer door inbreng in, of door deel te nemen aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur, administratie en de controle van alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, ongeacht hun maatschappelijk doel, die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen;

- Het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen, voorschotten en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen of allerhande zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, boekhoudkundige, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

- Het ontwikkelen, het beheren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, intellectuele eigendomsrechten (registergoederen); - De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan, afstaan, verkopen. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in voile eigendom, naakte eigendom, als in vruchtgebruik;

- Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen;

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5. - KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), vertegenwoordigd door vijfenzeventigduizend (75.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfenzeventigduizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 maart 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Artikel 14: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dag van de maand maart van elk jaar om zeventien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in België in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 15: OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 17: STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of door middel van een elektronisch ingescand document voorzien van een handtekening volmacht geven, aan een vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 22: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 23: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders dat steeds zal bestaan uit ten minste vier (4) zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 24: BESTUURSBEVOEGDHEID

Binnen het college van zaakvoerders kan slechts geldig worden beraadslaagd voor zover het voltallige college van zaakvoerders aanwezig is.

Wanneer dit quorum niet gehaald wordt, wordt een tweede vergadering van het college van zaakvoerders bijeengeroepen, met inachtname van een oproepingstermijn van acht (8) kalenderdagen, waarna de vergadering geldig kan beraadslagen en beslissen over de opgenomen agendapunten indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is.

Behoudens de hierna bepaalde bijzondere meerderheden, zullen de besluiten van het college van zaakvoerders van de vennootschap worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Volgende beslissingen dienen steeds genomen te worden met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders :

(a) het besluit tot het aangaan van joint ventures, consortia, partnerships en winst- of inkomstendelingsovereenkomsten met derden;

(b) het besluit tot het overnemen of overdragen van deelnemingen in een andere onderneming;

(c) het besluit tot overdracht van één of meerdere rechtshandelingen van activa, die gezamenlijk meer dan 1/10e van het netto-actief van de Vennootschap uitmaken;

(d) de opening en sluiting van bijkantoren;

(e) het verstrekken van leningen aan zaakvoerders, vennoten, derden of verbonden vennootschappen van zaakvoerders en/of vennoten;

(f) het geven van waarborgen of onderpanden met betrekking tot de activa van de vennootschap;

(g) het entameren van gerechtelijke of arbitrage procedures;

(h) het jaarlijks goedkeuren van het jaarbudget en aanpassingen aan het business plan/strategie;

(i) belangrijke investeringen die de vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) overschrijden. De goedkeuring is niet vereist ingeval van dringende noodzakelijkheid en voor de investeringen die reeds zijn opgenomen in het goedgekeurde jaarbudget/business plan;

(j) aanwerven van key-personeel;

(k) overeenkomsten gesloten met verbonden vennootschappen;

(l) het aangaan van kredieten en leningen;

(m) uitoefening van de stemrechten (in welke hoedanigheid ook) in de dochtervennootschappen met betrekking tot de punten (a) tot en met (l) zoals hier opgesomd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van het college van zaakvoerders.

Artikel 25: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden en in rechte als eiser of als verweerder door twee (2) zaakvoerders samen optredend.

Artikel 29: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend jaar. Artikel 30: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij¬ke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevol¬ge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit ho¬ger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Artikel 33. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

doen.

TITEL VI. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT

Artikel 39: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder

benoemd worden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die conform de wet slechts uitwerking

hebben vanaf de neerlegging op de griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op dertig september tweeduizendzestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend zeventien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op vier en tot deze functie worden benoemd voor

onbepaalde duur :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK DRESSCO", met zetel te 9000 Gent, Coupure, 64F., ondernemingsnummer 0542.700.350, rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent.

Voor deze vennootschap zal de heer Van Waes Piet Joseph Dianne Cornelius, wonende te 9870 Zulte, Blauwdreef, 185, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDEKA", met zetel te 9870 Zulte, Blauwdreef 185, ondernemingsnummer 0883.427.795, rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent. Voor deze vennootschap zal de heer Van Waes Piet Joseph Dianne Cornelius, wonende te 9870 Zulte, Blauwdreef, 185, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen;

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAD MEN", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 35, ondernemingsnummer 0825.625.594, rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent.

Voor deze vennootschap zal mevrouw Duponselle Véronique, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 35, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen;

4) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "McM", met zetel te 9000 Gent,

François Laurentplein 25 bus 201, ondernemingsnummer 0597.853.362, rechtspersonenregister

Gent, afdeling Gent.

Voor deze vennootschap zal mevrouw Van Waes Julie, wonende te 9000 Gent, François

Laurentplein 25 bus 201, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Delegatie van bevoegdheden :

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van

de vennootschap, voor zover de waarde van iedere verrichting, afzonderlijk beschouwd honderd

vijftigduizend euro niet overtreft.

Volmachten.

De oprichters werden allen vertegenwoordigd door mevrouw Heike Ramaut, wonende te 9000 Gent,

Wijngaardstraat, 6 krachtens een volmacht die hieraan gehecht zal blijven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL ENKEL BESTEMD VOOR DE NEERLEGGING

OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting.

Coordonnées
BRANDSTORE

Adresse
ROESELAARSESTRAAT 81 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande