BRAVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRAVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.680.408

Publication

19/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305465*

Neergelegd

17-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849680408

Benaming (voluit): BRAVAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op acht oktober tweeduizend en twaalf door

Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAVEST",

waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Michiels),

Fazantendreef nr 14; B.T.W.-nr 0863.131.635 RPR Brugge;

2° De naamloze vennootschap  FASTIMMO , waarvan de zetel gevestigd is

te 8760 Meulebeke, Bosterhoutstraat nr 10; ondernemingsnr 0478.009.268 RPR

Kortrijk;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT.

2/ Naam: "BRAVAN".

3/ Zetel: 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

De bouwpromotie in de breedste zin van het woord, begrijpende onder

meer: het uitvoeren of laten uitvoeren van bouwprojecten, de

projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorgebouwen en

infrastructuurwerken en projectontwikkeling in het algemeen, het ontwerpen, programmeren, organiseren, het uitvoeren of laten uitvoeren en het coördineren van alle werken in onroerende staat en van bijhorende als aanverwante verrichtingen.

De coördinatie van alle bouwwerkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en veiligheids-coördinatie.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdéénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000,00) euro, verdeeld in twintig (20) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/twintigste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWINTIG DUIZEND euro (¬ 20.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE71 0688 9229 7569 bij BELFIUS BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 oktober 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8/ Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehouden op elke laatste vrijdag van de maand mei om negen uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Eerste jaarvergadering in 2014.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar: vanaf 8 oktober 2012 tot en met 31 december 2013.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerders, met ingang van heden voor onbepaalde duur:

Luik B - Vervolg

1) BVBA BRAVEST voornoemd, die aanvaardt, vertegenwoordigd, en die aanstelt vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon: Heer BRACKE Bart Robert, rijksregister nr 670925 027-14, identiteitskaart nr 590-764667392, geboren te Oostende op vijfentwintig september negentienhonderd zevenenzestig, wonend te Brugge (Sint-Michiels), Fazantendreef nr 14, die aanvaardt;

2) NV FASTIMMO voornoemd, die aanvaardt, vertegenwoordigd, en die aanstelt als vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon: Heer VAN HULLE Stefaan André Noé, rijksregister nr 71.12.14-033.55, geboren te Tielt op veertien december negentienhonderd éénenzeventig, wonend te 8760 Meulebeke, Bosterhoutstraat nr 10, die aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/03/2015
ÿþHhII IIIII010137967IIIII111,1,11311111j111*15* II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 FEB. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Mal Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Anneees du_Mow.ileurhelge_

Ondernemingsnr : 0849.680.408 Benaming

(voluit) : BRAVAN (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PITTEMSTRAAT 56, 8760 MEULEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering van 29 december 2014 werden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen

1) Met ingang van heden wordt het ontslag als zaakvoerder aanvaard van Chris Vuylsteke Groep NV (voorheen BVBA Bravest), met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met als ondernemingsnummer 0863,131.635, vertegenwoordigd door Bracke Invest BVBA, met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk onder het nummer 0566,924.913, vertegenwoordigd door de heer Bart Bracke.

Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van dit mandaat tot op heden.

2) Met ingang van heden wordt benoemd tot nieuwe (niet-statutaire) zaakvoerder;

- Bracke Invest BVBA, met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk onder het nummer 0566.924.913, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bart Bracke.

Bracke Invest BVBA, voornoemd, aanvaardt het mandaat bij monde van haar vaste vertegenwoordiger de heer Bart Bracke.

BVBA BRACKE INVEST

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

de heer Bart Bracke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 18.06.2015 15189-0146-011

Coordonnées
BRAVAN

Adresse
PITTEMSTRAAT 56 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande