BRDO CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : BRDO CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.524.354

Publication

13/11/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iuiuiiifluiimi

" iaieaasa*

te5.tet1le ~r ger(4 rl,Í

~~~:" {" tT~~~di~C{~t4~ ~,QQr, ~.aA1Dt:i-

£3Rb~

.eilr d~slilçl káf r3gCie:

~~~. .t.~,012

op; 3~ ®.kGriffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BRDO Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Heistlaan 394, 8301 Knokke-Heist (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Heden, 24 oktober 2012

Zijn:

A - De partijen

1.BRUCE DOBBELAERE, geboren op 10 maart 1963 te Knokke.

Wonende te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 394.

2.GILBERT SNAUWAERT, geboren op 19 augustus 1949 te Brugge.

Wonende te 8380 Dudzele, Westkapelse Steenweg 199.

overeengekomen

een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "BROO Consulting", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of de afkorting "Comm V" met zetel te Heistlaan 394, 8301 Knokke-Heist.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 100 (honderd) euro.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die ingaat op heden

B  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100 (honderd) euro.

C  Inbreng

BRUCE DOBBELAERE, partij sub 1 verklaart inbreng te doen van geld ten bedrage van 90 (negentig) euro waarvoor hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng hetzij 9 (negen) aandelen van 10 (tien) euro,

GILBERT SNAUWAERT, partij sub 2 verklaart inbreng te doen van geld ten bedrage van 10 (tien) euro waarvoor zij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot haar inbreng hetzij 1 (een) aandelen van 10 (tien) euro

5R0 52T35

Aldus is het totaal ingebrachte vermogen 100 (honderd) euro verdeeld over 10 (tien) aandelen van 10 (tien) euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

AFDELING I : NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL.

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "BRDO Consulting".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De artikelen 1865 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te Heistlaan 394, 8301 Knokke-Heist.

De zetel van de vennootschap kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden naar gelijk welke plaats in België.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of ais tussenpersoon, zowel nationaal als internationaal:

-het voeren van het management van ondernemingen, adviesverlening en begeleiding bij nieuwe initiatieven, algemeen beleid en marketing

" het ontwerpen en uitwerken van technische modellen voor productie en andere processen 'het optreden als bestuurder in diverse vennootschappen

" de vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen aangegaan door derden. Zij mag tevens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

" De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of realiseren, zowel in België als in het buitenland.

.Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

AFDELING Il : VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 5: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 100 euro (honderd euro).

Artikel 6: Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf te kopen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elk der partijen benoemd wordt.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen de twee aangestelde deskundigen wordt de waarde bepaald door een derde deskundige die op verzoek of op verzoek van één der partijen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is zal worden aangesteld. Tegen deze beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval moeten gerealiseerd zijn en betaald binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde van de aandelen zal zijn vastgesteld.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren,

Bij gebrek aan opvolgers zullen de aandelen van deze rechtsvoorganger evenredig verdeeld worden over de resterende vennoten.

AFDELING III : BEHEER.

Artikel 7: Beherende en stille vennoten

" BRUCE DOBBELAERE is hoofdelijk aansprakelijk en wordt beherende vennoot genoemd.

" GILBERT SNAUWAERT is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennoten dan lot het beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De macht van de stille vennoot bestaat in:

-Controle van de vennootschap

-Het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s)

-De goedkeuring betreffende de vervreemding der financiële vaste activa

-Het stemrecht in de algemene vergadering

Artikel 8: Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke of derden of beherende

vennoten kunnen zijn.

Tot zaakvoerend-beherend vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

BRUCE DOBBELAERE

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet wordt getroffen door enige maatregel die zich hier tegen verzet.

Zij zal optreden voor financiële opdrachten, voor het tekenen en ontvangen van kwijtingen en facturen, kwijtschriften en ontvangstbewijzen af te leveren: kortom tekenen van alle stukken, bescheiden in verband met de werking van de vennootschap.

Artikel 9: Salaris

Aan de zaakvoerders kan een bezoldiging worden toegekend.

Artikel 10: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de

algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is.

De Vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerders.

Voor verbintenissen boven de 2500 euro is de handtekening van aile zaakvoerders vereist.

AFDELING 1V: VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 11: Dag , uur en plaats van oproeping

De vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de zestiende van de maand mei om 10.00 uur ongeacht als dit een zon- of feestdag is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten, De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, De oproeping met vermelding van de agenda geschiedt bij brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

De vergadering wordt voorgezeten door de vennoot met het grootste aantal aandelen indien elke vennoot een gelijk aantal aandelen heeft, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste vennoot.

Artikel 12: Besluitvorming  notulen

Elk aandeel heeft recht op één stem. Een vennoot Kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten, tenzij anders vermeld werd in de statuten.

Artikel 13: Boekjaar

Een normaal boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december.

Artikel 14: Inventaris  balans  winstverdeling

Op het einde van het bedrijfsjaar zullen de zaakvoerders een inventaris opmaken, alsook de jaarrekening, waarbij de nodige afschrijvingen warden doorgevoerd.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar. De winst wordt verhoudingsgewijs uitgekeerd aan alle maatschappelijke deelbewijzen, de algemene vergadering kan echter met eenvoudige meerderheid van stemmen elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen.

AFDELING V : ONTBINDING  VEREFFEN1NG.

Artikel 15: Ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke redenen en op gelijk welk ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen der zaakvoerders, of de enige zaakvoerder op dat ogenblik, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de vergadering zullen bepaald worden, evenals alle ander modaliteiten. Deze algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 16: Overlijden van de vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot hebben.

AFDELING Vl : OVERGANGSBEPALINGEN  EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

Teneinde de eerste jaarvergadering, de datum van afsluiting van het eerste boekjaar, het tijdstip van begin der vennootschap vast te stellen.

Met eenparig goedvinden beslist de vergadering:

1. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei van het jaar 2014.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerst boekjaar wordt geacht begonnen te zijn op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

3. Begin van de vennootschap.

De vennoten beginnen te werken vanaf heden.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van de vennootschapswetten dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf heden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Aldus opgemaakt te Brugge op 24 oktober 2012.

ln vier exemplaren, waarvan elke partij erkent één ontvangen te hebben.





BRUCE DOBBELAERE

Werkend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRDO CONSULTING

Adresse
HEISTLAAN 394 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande