BREEMERSCH VEERLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREEMERSCH VEERLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.410.232

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 24.04.2014 14100-0283-013
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.02.2013, NGL 27.02.2013 13052-0278-014
05/05/2011
ÿþI.

~}~

ig,- .~,yº%t~c+~ _.

2( ne

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERC:ELEG}I! TER GRIFFIE REI+RTBANE. VAN HOOPHANDEI.

2 2 APR. 2011 munit»

Ondernemingsnr : 0834.410.232

Benaming

(voluit) : BREEMERSCH VEERLE

Rechtsvorm : BURGELIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEVERENSTRAAT 74 - 8691 ALVERINGEM (LEISELE) Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Veerle Breemersch

III I II OI II I II I III if IIII 110

*11068308*

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

22/03/2011
ÿþe- :'t\

:Aod z, a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lill

" 110497g8*

0 53`+ 4.w 23z

BREEMERSCH VEERLE

Ondernemingsnr:

Benaming

(voluit) :

v.4 \Settiri:J

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beverenstraat 74, 8691 Alveringem (Leisele)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op vijfentwintig februari tweeduizend en elf, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 01 MRT 2011. Reg : 5 boek

439 blad 57 vak 20. Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR). De

Eerstaanwezend Inspecteur ai (getekend) LUC DE BERGH".

Dat werd opgericht de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BREEMERSCH VEERLE",. met zetel te 8691 Alveringem (Leisele), Beverenstraat 74, door mevrouw BREEMERSCH Veerle Augusta, zelfstandig verpleegkundige, geboren te Roeselare op 12 oktober 1970, echtgenote van de heer Fouvry Geert, wonende te 8691 Alveringem (Leisele), Beverenstraat 74.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

Dat mevrouw Veerle Breemersch, voornoemd, op alle honderd zesentachtig (186) aandelen in geld heeft ingeschreven, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (16.600,00 EUR), en dat zij haar inbreng in geld volledig heeft volgestort, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BREEMERSCH VEERLE".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8691 Alveringem

(Leisele), Beverenstraat 74.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, dit zowel aan huis als ten huize, in instellingen, klinieken, enzovoort.

Het verplegen, verzorgen, helpen en adviseren zowel medisch als sociaal, van behoeftige personen, inzonderheid bejaarden, zowel voor rekening van voornoemde personen, als voor rekening van derden.

Onderricht geven en advies verlenen inzake deze materie.

Het vervoeren van zieken, lichamelijke gehandicapten, gekwetsten, zowel in binnen- als in buitenland.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Op de laatste b!z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en iroedanic he!d van de instrumenterende notaris, heul! van de oersoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De exploitatie van verpleeginrichtingen en instellingen voor het verstrekken van sociale hulp, alsmede de uitbating van bejaardentehuizen, dit wil zeggen het verstrekken, al dan niet tegen een vergoeding, van een onderkomen, verzorging, eten en drinken en alles wat verder nodig is en dit afhankelijk volgens de behoeften en noden van elke persoon afzonderlijk.

De verkoop, de verhuur, het in leasing geven, het in bruikleen geven van alle medische apparatuur, orthopedische toestellen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft, zowel import als export. Pedicure, manicure, zonnebaden, enzovoort.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, in het bijzonder alles wat nuttig is en nodig zou zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

Het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als

holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, management-

vennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 04 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings-en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer :

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen; de vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren;

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden. Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

zijn de en die

van de

zaakvoerders, natuur-

of

meer

lijke

te

bestuur

intern

van

Voor-

1 behouden

aan het

' ( Belgisch

i Staatsblad

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst :wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het. bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de. enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor .onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk heeft de oprichter besloten te benoemen tot eerste, niet-

statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur mevrouw Veerlet

Breemersch, wonende te 8691 Alveringem (Leisele), Beverenstraat 74, die: :verklaart te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie :haar niet verboden is. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennoot schap in oprichting sinds heden worden thans bekrachtigd en overgenomen door: de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van: koophandel te Veurne.

Comparante en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde'. documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECUPERE, NEUDT & PARTNERS, met zetel te 8600 Diksmuide, Grote Markt 41-11.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Op dr laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam er hoedanigheid van de inerumentererdo notaris. hetzij van de perso(o)n; en, bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en ;, andtekening

Coordonnées
BREEMERSCH VEERLE

Adresse
BEVERENSTRAAT 74 8691 LEISELE

Code postal : 8691
Localité : Leisele
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande