BREVERFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREVERFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.792.712

Publication

10/07/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de.ete

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekenIng.

111111111111111111111

Ondernemingsnr : 0810.792.712 Benaming

(voluit) : BREVERFIN (verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHElD

Zetel : BOTERSTRAAT 44, 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 26 juni 2014 overeenkomstig artikel 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

Op 26 juni 2014 te leper is overeenkomstig artikel 671 en 693 van het wetboek van vennootschappen, door de gaakvoerders van de BVBA BREVERFIN en door de zaakvoerders van de BVBA SOBRIMMO, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming, waarvan hierna de tekst volgt:

1.De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn

ENERZIJDS, DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "BREVERFIN" BVBA:

NAAM: BREVERFIN

VORM: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

OPRICHTINGSAKTE

De onderneming werd opgericht voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te RumbeketRoeselare op 27 maart 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april erna onder het nummer 0301336.

STATUTENWIJZIGINGEN

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 23 juni 2010, bij akte verleden voor notaris Eric Himpe te leper, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 juli daarna onder het nummer 0105427.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: Boterstraat 44

8900 IEPER

ONDERNEMINGSNUMMER: 0810.792.712

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

30 J11111 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00). Het is verdeeld over honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die eik één honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort voor E 18.600,00.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1.Management-Bestuurdersactiviteit

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, bet verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel;

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van aile werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens aile fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-Zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of onroerende goederen en waarden. In het algemeen zal de vennootschap aile roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

-Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

2.1-let optreden en handelen als dienstverlener en/of tussenpersoon bij aile vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

3.De aankoop en verkoop, zowel in groot- ais kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van aile aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op aire wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

AANDEELHOUDER Aantal aandelen

De heer Brecht Vermander Deken Delaerestraat 4

8900 leper

Totaal aantal aandelen 100

ZAAKVOERDERS

De heer Brecht Vermander

Komenseweg 5

8900 leper

BVBA Sobrimmo zaakvoerder

Boterstraat 44

8900 leper

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Mevrouw Sophie Dewulf

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennootschap zal ieder jaar worden gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni om 10 uur.

Voor dit voorstel wordt de vennootschap vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Brecht Vermander.

100

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ANDERZIJDS DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "SOBRIMMO" BVBA:

NAAM: SOBRIMMO

VORM: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

OPRICHTINGSAKTE

De vennootschap werd opgericht voor notaris Eric Himpe te leper op 23 juni 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot hot Belgisch Staatsbrad van 8 juli erna onder het nummer 0100707.

STATUTENWIJZIGINGEN

geen

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: Boterstraat 44

8900 IEPER

ONDERNEM IN GS N UMM ER: 0827.044.962

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(E. 18.600,00). Het is verdeeld over honderdzesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort voor ¬ . 6.200,00.

GEWONEN ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennootschap zal ieder jaar worden gehouden op de vierde zaterdag van de maand september om 10u.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1.Management-Bestuurdersactiviteit

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel;

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van aile vennootschappen.

-Zij mag belangen nemen in ander vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of onroerende goederen en waarden. In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van aile intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

-Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

2.Het optreden en handelen als diensverlener en/of als tussenpersoon bij elle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

3.De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, y an allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

4.Het toestaan ven leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

AANDEELHOUDERS Aantal aandelen

De heer Brecht Vermander

Komenseweg 5

8900 leper

Mevrouw Sophie Dewulf

Komenseweg 5

8900 leper

Totaal aantal aandelen 186

ZAAKVOERDERS

De heer Brecht Vermander

Komenseweg 5

8900 leper

93

93

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Sophie Dewulf

Komenseweg 5

8900 leper

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

Voor dit fusievoorstel wordt de vennootschap vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Sophie De Wulf.

Er dient te worden genoteerd dat:

De BVBA SOBR1MIVIO van rechtswege verdwijnt na de fusie.

2.De financiële staten van de betrokken vennootschappen per 31 maart 2014

2.1.BVBA BREVERF1N  overnemende vennootschap

ACTIVA31/03/2014

VASTE ACTIVA 253 412,36

Materiële vaste activa 253 412,36

Terreinen en gebouwen 3 152,94

Installaties, machines en uitrusting 589,89

Meubilair en rollend materieel 3 209,11

Leasing en soortgelijke rechten 246 460,42

VLOTTENDE ACTIVA 51 371,78

Vorderingen op ten hoogste één jaar 44 714,47

Handelsvorderingen 8 416,87

Overige vorderingen 36 297,60

Liquide middelen 6 657,31

Overlopende rekeningen

TOTAAL VAN DE ACTIVA 304 784,14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA31/03/2014

EIGEN VERMOGEN 63 518,76

KapitaaM 8 600,00 Geplaatst kapitaal 18 600,00

Reserves4 739,16

Wettelijke reserve 1 860,00

Beschikbare reserves 2 879,16

Overgedragen winst (verlies) 25 838,40

Resultaat van het lopende jaar 14 341,20

SCHULDEN241 265,38

Schulden op meer dan één jaar 202 777,74

Financiële schulden202 777,74

Schulden op ten hoogste één jaar 38 487,64

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar verv. 12 500,01

Handelsschulden 11 329,93

Leveranciers 11 329,93

Schulden mbt belastingen, bezold. en soc. I. 14 657,70

Belastingen 14 657,70

TOTAAL, VAN DE PASSIVA 304 784,14

2.2.BVBA SOBRIMMO overgenomen vennootschap

ACTIVA31/03/2014

VASTE ACTIVA 83 925,51

Materiële vaste activa 83 925,51

Terreinen en gebouwen 83 925,51

VLOTTENDE ACTIVA 4295,20

Vorderingen op ten hoogste één jaar 4 050,12

Handelsvorderingen 1 210,00

Overige vorderingen 2 840,12

Liquide middelen 245,08

TOTAAL VAN DE ACTIVA 88 220,71

PASSIVA31/03/2014

EIGEN VERMOGEN 16 653,12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal6 200,00

Geplaatst kapitaal 18 600,00

Niet-opgevraagd kapitaal (-) -12 400,00

Reserves2 040,28

Wettelijke reserve 1 860,00

Beschikbare reserves 180,28

Overgedragen winst (verlies) SCHULDEN71 567,59 8 412,84

Schulden op ten hoogste één jaar 71 567,59 1451,90

Handelsschulden 1 306,80

Leveranciers 1 306,80

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Belastingen 1 451,90

Overige schulden 68 808,89

TOTAAL VAN DE PASSIVA 88 220,71

3.0nroerende goederen

3.1.Deken Delaerestraat 4 te IEPER

De fusie van rechtspersonen, waarvan minstens één eigenaar is van grond, wordt aanzien als een overdracht van grond in de zin van het bodemdecreet (artikel 2, 18°, f BD).

Het voorstel tot fusie wordt aangemerkt als de overeenkomst betreffende de overdracht van grond (artikel 2, 19"` b BD). Uit artikel 101 BD volgt dat in het fusievoorstel in voorkomend geval moet verklaard worden dat de overnemende vennootschap voor het fusievoorstel op de hoogte is gebraoht van de inhoud van het bodemattest. Bovendien moet de inhoud van het bodemattest in het fusievoorstel worden opgenomen (artikel 101 BD).

De termen van het artikel 2, 18°, f BD zijn duidelijk: "overdracht van gronden: de fusie van rechtspersonen... waarbij de rechtspersoon of de rechtspersonen waarvan het vermogen zal overgaan eigenaar is van grand of houder is van een recht...". De formaliteiten van het BD zijn bijgevolg van toepassing met betrekking tot de gronden die eigendom zijn van de over te nemen vennootschap BVBA SOBRIMMO en zijn niet toepasselijk met betrekking tot de gronden die eigendom zijn van de overnemende vennootschap BVBA BREVERFIN omdat laatst vermelde gronden uiteraard niet overgedragen worden maar eigendom blijven van de overnemende vennootschap BVBA BREVERFIN.

3.1.1 .VERKLARING

De overnemende vennootschap BVBA BREVERFIN verklaart voor het fusievoorstel op de hoogte te zijn

gebracht van de inhoud van de bodemattesten.

3.1.2.INHOUD BODEMATTEST 23/06/2014

Het bodemattest werd afgeleverd op 23/06/2014. De omstandigheden op basis waarvan dit bodemattest werd

afgeleverd zijn sindsdien ongewijzigd gebleven.

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

1.KADASTRALE GEGEVENS WOONHUIS

Datum: toestand op 01/01/2014

Afdeling: 33011 IEPER 1 AFD

Street +nr.: Deken Delaerestraat 4

Sectie: F

Nummer 258/H/2

Verder "deze grond" genoemd.

2.KADASTRALE GEGEVENS GARAGE

Datum: toestand op 01/01/2014

Afdeling: 33011 IEPER 1 AFD

Straat +nr.: Brakkestraat 2

Sectie: F

Nummer 194/1</2

Verder "deze grond" genoemd.

3.INHOUD VAN HET BODEMATTEST

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Tevens is er nog een tweede eigendom:

3.2.Raas van Gaversestraat te GENT

CI)

DL

11 3.2.1.VERKLARING

-cl

L« De overnemende vennootschap BVBA BREVERFIN verklaart voor het fusievoorstel op de hoogte te zijn

e gebracht van de inhoud van de bodemattesten.

CI)

e

o

X 3.2.2.INHOUD BODEMATTEST 23/06/2014

e Het bodemattest werd afgeleverd op 23/06/2014. De omstandigheden op basis waarvan dit bodemattest werd

MS afgeleverd zijn sindsdien ongewijzigd gebleven.

rm

CI)

wl

CI) De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

e

e 1. KADASTRALE GEGEVENS 1% GROND + WOONHUIS

'el Datum: toestand op 01/01/2014

I

mi- Afdeling: 44806 GENT 6 AFD

,-i

c:: Straat +nr.: Raas Van Gaverestraat 79

e4 Sectie: F

cª% :: Nummer 485/C

CD Verder "deze grand" genoemd.

,-i

m

et

.9

...

04

04

...

z 2.INHOUD VAN HET BODEMATTEST

te

re

. De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. .

te Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

-al

P: Opmerkingen:

-i-b

CU 1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

-cl 2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachlovam.be.

e 3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

CU

Ce Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

et 4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

:m.

P:

4.Evolutie van het kapitaal en eigen vermogen van de BVBA BREVERFIN n.a.v de fusie

BREVERFIN BVBA SOBRIMMO BVBA BREVERFIN BVBA

voor fusie na fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Evolutie:31/03/2014 31/03/2014

EIGEN VERMOGEN 63 518,76 16 653,12 80 171,88

Kapitaa118 600,00 6 200,0024 800,00

Geplaatst kapitaal 18 600,00 18 600,00 37 200,00

Niet-opgevraagd kapitaal 0,00 -12 400,00 -12 400,00

Reserves4 739,16 2 040,286 779,44

Wettelijke reserve 1 860,001 860,003 720,00

Beschikbare reserves 2879,16180,28 3059,44

Overgedragen resultaat 25 838,40 8 412,8434 251,24

Voorlopig resultaat van het jaar 14 341,20 0,00 14 341,20

5.De bestuursorganen stellen voor aan de respectievelijke algemene vergaderingen der aandeelhouders van deze vennootschappen:

5.1.Fusie door overneming  motivatie

Een fusie door overneming van het gehele vermogen  activa als passiva - zowel rechten als verplichtingen van de BVBA SOBRIMMO door de BVBA BREVERFIN. De BVBA SOBRIMMO verdwijnt na de fusie door overneming van rechtswege.

Deze operatie is gebaseerd op de financiële situatie van 31 maart 2014.

Vanaf 1 april 2014 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

De fusie kadert in een rationalisatie van de groepsstructuur, een verhoogde efficiëntie in het beheer en de rationalisatie van de kosten. Vanuit bedrijfseconomisch standpunt is het aangewezen dat de vennootschappen in één Juridische entiteit worden ondergebracht. De vennootschappen behoren tot dezelfde groep (zelfde aandeelhouders) en worden geleid door dezelfde personen.

Het bestaan van 2 verschillende vennootschappen is te verklaren vanuit omstandigheden uit het verleden.

Een fusie kan belangrijke synergieën teweeg brengen waaronder een vereenvoudiging van de administratieve structuur en het uitsparen van kosten die eigen zijn aan de twee vennootschappen.

5.2.Kapitaalverhoging

De voorgenomen fusie door overneming zal, in hoofde van BVBA BREVERFIN, aanleiding geven tot een kapitaalverhoging ten belope van E 18.600,00 zodat het kapitaal van de BVBA BREVERFIN na de fusie E 37.200,00 zal bedragen. De kapitaalverhoging zal aanleiding geven tot creatie van 46 nieuwe aandelen zodat het kapitaal ¬ 37.200,00 bedraagt, vertegenwoordigd door 146 aandelen. Het kapitaal zal volstort zijn voor een bedrag van E 24.800,00.

De andere bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap worden volgens de gebruikelijke regels overgenomen in hoofde van de BVBA BREVERFIN in de mate dat de fusie vergoedt wordt door nieuwe aandelen. De bestanddelen van activa en passiva worden eveneens volgens de gebruikelijke regels en aan hun boekwaarde behouden en bij de overnemende vennootschap na de fusie als dusdanig verwerkt.

-e K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.3.Verdeling en toekenning van de aandelen  wijze van uitreiking

Het betreft een fusie door overdracht van het gehele vermogen  activa als passive  van de BVBA SOBRIMMO naar de BVBA BREVERFIN.

De fusie zal gerealiseerd worden met de volgende ruilverhouding: voor iedere 186 aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA SOBRIMMO zullen er 46 nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap BVBA BREVERFIN aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiâle aituatie van 31 maart 2014,

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap BVBA SOBRIMMO, in ruilverhouding zoals vermeld in voorgaand punt. De toekenning van de nieuwe aandelen zal als volgt gebeuren:

Aan de heer Brecht Vermander in suit voor zijn 93 aandelen van de BVBA SOBRIMMO, 23 aandelen van de E3VBA BREVERFIN;

- Aan mevrouw Sophie Dewulf in ruil voor haar 93 aandelen van de BVBA SOBRIMMO, 23 aandelen van de E3VBA BREVERFIN;

De bestuursorganen van de BVBA BREVERFIN en de BVBA SOBRIMMO zullen gelast worden met de met de omruiling van de aandelen en de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de E3VBA BREVERFIN.

In de te fuseren vennootschappen zijn geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen bijgevolg dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen.

5.4.Andere Formaliteiten

-Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschap.

-Een bijzondere vergoeding zal worden toegekend aan de Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -bedrijfsrevisor , kantoorhoudende te Lieven Bauwensstraat 20-22 te 8000 Brugge, in het kader van het op te stellen verslag in uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, deze vergoeding wordt in onderling overleg bepaald.

-Het doel van de overnemende vennootschap wordt indien noodzakelijk geacht aangevuld en gecoördineerd met de activiteiten van de overgenomen vennootschap,

-Alle kosten vcortvloeiende uit de fusie worden ten leste genomen van de BVBA BREVERF1N.

J

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te leper

op 26 juni 2014

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel,

Brecht VERMANDER

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 26 juni 2014.

31/10/2014
ÿþModWixd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIll III llHhIl III

*14200013*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0810.792.712

Benaming

(voluit) BREVERFIN

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Boterstraat 44, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE BVBA SOBRIMMO

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op zeven oktober tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie ; "Geregistreerd 33 rol geen verzending te laper de 14/10/2014 boek 186 blad 55 vak 3 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL EN VERSLAGEN

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken:

het voormeld fusievoorstel waarvan de vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen de mogelijkheid hadden kosteloos een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen en in de mate deze opgemaakt werdende verslagen van de respectievelijke zaakvoerders, over de laatste drie boekjaren van elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen;

- het verslag van de zaakvoerders in uitvoering en in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen en het verslag van de bedrijfsrevisor in uitvoering en in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ruilverhouding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & C", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de ruilverhouding luiden als volgt:

"De ondergetekende Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Burgerlijke BVBA VAN CAUTER-SAEYS & CO BEDRIJFSREVISOREN, kantoor houdende te Brugge , verklaart dat het fusievoorstel voor fusie door absorptie van de BVBA SOBRIMMO, door de BVBA BREVERFIN het voorwerp geweest is van een onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het lnstituut voor Bedrijfsrevisoren betreffende de fusie en splitsing van vennootschappen en dat zij bijgevolg kan besluiten dat:

1. Het fusievoorstel tussen de overnemende en de overgenomen vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

2. Ais gehanteerde waarderingsmethode voor het bepalen van de rechtsverhouding werd het netto gecorrigeerd eigen vermogen of de intrinsieke waarde van beide vennootschappen weerhouden. De gehanteerde methode is verantwoord, gelet op de sector waarin beide vennootschappen actief zijn.

3. De aangenomen methode heeft geleid tot de hierna volgende ruilverhouding die als redelijk kan worden beschouwd;

VennootschapBVBA BREVERFIN BVBA SOBRIMMO Totaal aantal aandelen

Weerhouden referentiewaarde 63.518,76 29.053,12 92.571,88

Aantal aandelen 100 186 286

Referentiewaarde per aandeel 635,19 156,20 323,68

Ruilverhoudingl 0,25

Aantal aandelen in tegenprestatie 100 46 146

Waarde per nieuw aandeel 635,19

Uitgekeerde referentiewaarde 63.518,76 29.053,12

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Berekend op het ingebracht eigen vermogen is de situatie:

Ingebracht eigen vermogen 63.518,76 16.653,12 80.171,88

Aantal aandelen 100 186 286

Referentiewaarde per aandeel 635,19 89,53 280,32

Ruilverhouding1 0,25

Aantal aandelen in tegenprestatie 46

Waarde per nieuw aandeel 364,09

Waarde in tegenprestatie van het eigen vermogen 16.653,12

4. Ondergetekende heeft geen bijzondere moeilijkheden bd de waardering vastgesteld.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het wetboek van vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld

fusievoorstel en van de voormelde verslagen nopens de ruilverhouding van de aandelen.

Een origineel exemplaar van deze verslagen wordt door het bureau van de vergadering en door mij, notaris,

"ne varietur' geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notulen in het archief van de vennootschap

bewaard worden.

TVVEEDE BESLUIT FUSIE

N FUSIEVERRICHTINGEN

a. Vermogensovergang

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRIMMO" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BREVERFIN" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming, dit alles volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper door de over te nemen vennootschap "SOBRIMMO" en door de overnemende vennootschap "BREVERFIN", telkens op dertig juni tweeduizend veertien en bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien luit daarna, onder nummer 14133791 voor de vennootschap "SOBRIMMO" en onder nummer 14133792 voor de vennootschap "BREVERFIN".

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRIMMO" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BREVERFIN".

31 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BREVERFIN" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRIMMO".

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "SOBRIMMO", zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig maart tweeduizend veertien, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "BREVERFIN", waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichtingen gebracht wordt van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zeven en dertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00)

b. Kapitaalverhoging van de ovememende vennootschap Vergoeding en wijze van uitreiking

1. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BREVERFIN" verhoogd met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zeven en dertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00).

2. Vergoeding  ruilverhouding

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden zesenveertig (46) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de vennoten, met name drie en twintig (23) aandelen aan de Heer Brecht Vermander, voornoemd, en drie en twintig (23) aandelen aan Mevrouw Sophie Dewulf, voornoemd.

Deze zesenveertig (46) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten vanaf één april tweeduizend veertien.

Deze zesenveertig (46) nieuwe aandelen zijn volstort in dezelfde verhouding als de oorspronkelijke aandelen van de gefuseerde vennootschap waar ze uit voorkomen.

3. Wijze van uitreiking

De zesenveertig (46) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden ais

volgt

Na onderhavige fusievermelding tekenen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het

aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens in:

identiteit van de betrokken vennoten van de overgenomen vennootschap aan wie aandelen toegekend

worden ingevolge onderhavige fusie zoals voormeld;

het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan de betrokke vennoten toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de betrokken vennoten, behoorlijk vertegenwoordigd, ondertekend.

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap vernietigen het aandelenregister van de overgenomen

vennootschap door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door

ti" ve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving naast het aldaar aangetekend aandelenbezit: omgeruild tegen het aantal aandelen van de ovememende vennootschap met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

c« Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend veertien met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

d. Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

e. Aan de zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, Notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat

1 Beschrijving van de over te dragen activa en passive van de overgenomen vennootschap "SOBRIMMO"

Het vermogen van de overgenomen vennootschap "SOBRIMMO", zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig maart tweeduizend veertien, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa-en passivabestanddelen;

ACTIVA31/03/2014

VASTE ACTIVA 83.925,51

Materiële vaste activa 83.925,51

Terreinen en gebouwen 83.926,61

VLOTTENDE ACTIVA 4.295,20

Vorderingen op ten hoogste één jaar 4.060,12

Handelsvorderingen 1.210,00

Overige vorderingen 2.840,12

Liquide middelen 245,08

TOTAAL VAN DE ACTIVA 88.220,71

PASSIVA31/03/2014

EIGEN VERMOGEN 16.653,12

Kapitaa16.200,00

Geplaatst kapitaal 18.600,00

Niet-opgevraagd kapitaal (-) -12.400,00

Reserves2.040,28

Wettelijke reserve 1.860,00

Beschikbare reserves 180,28

Overgedragen winst (verlies) 8.412,84

SCHULDEN71.567,59

Schulden op ten hoogste één jaar 71.567,59

Handelsschulden 1.306,80

Leveranciers 1.306,80

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en

sociale lasten 1.451,90

Belastingen 1.451,90

Overige schulden 68.808,89

TOTAAL VAN DE PASSIVA 88.220,71

2/ Het vermogen van de overnemende vennootschap "BREVERFIN"

Het vermogen van de overnemende vennootschap "BREVERFIN", zoals blijkt uit de jaarrekening per

eenendertig maart tweeduizend veertien, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa-

en passivabestanddelen, die als volgt gewaardeerd worden.

ACTIVA

31/03/2014

VASTE ACTIVA

253.412,36

Materiële vaste activa

253.412,36

Terreinen en gebouwen

3.162,94

Installaties, machines en uitrusting 589,89

Meubilair en rollend materieel 3.209,11

Leasing en soortgelijke rechten 246.460,42

VLOTTEN DE ACTIVA

61.371,78 44.714,47

Vorderingen op ten hoogste één jaar

Handelsvorderingen

8.416,87

Overige vorderingen

36.297,60

Liquide middelen

6.657,31

TOTAAL VAN DE ACTIVA

304.784,14

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal

Geplaatst kapitaal

18.600,00 Reserves

31/03/2014 63.518,76

18.600,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wettelijke reserve 4.739,16 25.838,40 14.341,20

1.860,00

Beschikbare reserves

2.879,16

Overgedragen winst (verlies)

Resultaat van het lopende jaar

SCHULDEN

241.265,38

Schulden op meer dan één jaar 202.777,74

Financiële schulden

202.777,74

Schulden op ten hoogste één jaar 38.487,64

Schulden op meer dan één jaar die binnen het

jaar vervallen

12.500,01

Handelsschulden

11.329,93

Leveranciers

11.329,93

Schulden met betrekking tot

belastingen, bezoldigingen

en sociale lasten

14.657,70

Belastingen

14.657,70

TOTAAL VAN DE PASSIVA

304.784,14

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De hiervoor genoemde activa- en passiva-bestanddelen van de overgenomen vennootschap

"SOBRiMMO" gaan met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap "BREVERFIN", Alle

rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend veertien met betrekking tot de

overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening

van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende

vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen

tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de

registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van

de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar

onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle

lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

4/ Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid en haar

aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoten, gaan onverkort over op de overnemende

vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet

worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan

eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk

verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel

bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen

verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak, indien van toepassing.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

BREVERFIN BVBA SOE3RIMMO BVBA BREVERFIN BVBA

voor fusie na fusie

Evolutie:31/03/2014 31/03/2014

EIGEN VERMOGEN 63.518,76 16.653,12 80.171,88

Kapitaall 8.600,00 6.200,0024.800,00

Geplaatst kapitaal 18.600,00 18.600,00 37.200,00

Niet-opgevraagd kapitaal 0,00 -12.400,00 -12.400,00

Reserves4.739,16 2.040,286.779,94

Wettelijke reserve 1.860,001.860,003.720,00

Beschikbare reserves 2.879,16180,28 3.059,44

Overgedragen resultaat 25.838,40 8.412,8434.251,24

Voorlopig resultaat van het jaar 14.341,20 0,00 14.341,20

Het eigen vermogen stijgt met zestienduizend zeshonderd drie en vijftig euro twaalf cent (¬ 16.653,12). D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, Notaris, vast te stellen dat, aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd zoals nader uiteengezet hiervoor, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden zodat het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BREVERFIN" thans zeven en dertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesenveertig (146) aandelen.

Om de statuten van de overnemende vennootschap hiermee in overeenstemming te brengen, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap "BREVERFIN" de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven en dertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00). Het is verdeeld in honderd zesenveertig (146) aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT EINDE MANDAAT ZAAKVOERDERS - KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de fusie, de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap. De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering der vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één april tweeduizend veertien tot op heden.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name om ondermeer het aandelenboek van de overgenomen vennootschap te vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en na aanbrenging van de vermeldingen zoals hiervoor vermeld in het tweede besluit en om de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap in te schrijven in een aandelenregister van de overnemende vennootschap.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris arm

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

een gecoeirdineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FI MAX». met zetel te 8900 leper, Capucienenstraat 73, en haar aangestelden.

VI. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals deze door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Op zijn vraag hieromtrent voorafgaandelijk gesteld aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen, hebben deze medegedeeld dat er zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het fusievoorstel opgegeven ruilverhouding en dat er geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschappen zich hebben verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschappen zich verplicht hebben de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden, noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

VII. EINDVERKLARINGEN

1. De voorzitter van de vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elk punt van de agenda werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRIMMO" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BREVERFIN" verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRIMMO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen

eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na de bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-fusie

- bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig art. 694 Wetboek Vennootschappen

- verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig art. 695 Wetboek Vennootschappen

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

., Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 16.09.2013 13591-0568-014
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 31.10.2012 12628-0245-013
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.08.2011, NGL 19.08.2011 11417-0240-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.07.2016, NGL 29.08.2016 16540-0314-013

Coordonnées
BREVERFIN

Adresse
BOTERSTRAAT 44 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande