BRICK PROJECTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BRICK PROJECTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.872.736

Publication

06/03/2014
ÿþMod wad 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud

aan het

Belgisci

Staatsbla

*190 fi990+

1

Ondernemingsnr :54 6 8 7 2 7 3 6 Benaming

(voluit) : BRICK PROJECTS (verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : TER WAARDE 66 1B 8900 IEPER (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP Tussen de ondergetekenden :

"De heer Olivier Verstraete, geboren te Izegem op 25 juni 1982, wonende te 8560 Wevelgem, Klijtstraat 17, met nationaal nummer 82.06.25-225-13, gehuwd met mevrouw Heleen Viaene.

" Mevrouw Petra De Graeve, geboren te Torhout op 5 augustus 1971, wonende te 8600 Diksmuide, Speltstraat 16, met nationaal nummer 71.08.05-236-94, ongehuwd.

is overeengekomen om een vennootschap op te richten

1. Vennootschapsvorm :

De vennootschapsvorm is een vennootschap onder firma.

2. Benaming van de vennootschap

De vennootschap draagt de naam : " Brick Projects "

Aile stukken uitgaande van de vennootschap moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of,

gevolgd door de woorden " vennootschap onder firma

3. Maatschappelijke zetel van de vennootschap

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is : Ter Waarde 661 B te 8900 leper.

4. Doel van de vennootschap

Het doel van de vennootschap is

.Onderneming in onroerende goederen en bouwpromotie, waaronder het beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het ruilen, het verkavelen, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

.Algemene bouwonderneming : Dit omvat, naast de bedrijvigheden van de hier onderstaande rubrieken, ook degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van alle bouw- en voltooiingwerken, of die betrekking hebben op de coördinatie van deze werken wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

Onder andere de volgende bedrijvigheden worden bedoeld die worden verricht aan woningen, sleutelklare, woningen, appartementen en alle gebouwen en onroerende constructies in de ruimste zin van het woord

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

ilijlagen bij het $elgisch Staatsbràd -1i6703721114 - Annexes du Moniteur belge

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene aannemingen van metsel- en betonwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingwerken, bekistings- en ijzervlechtwerken, draineringswerken, voegwerken en reinigingswerken van gevels, slopingswerken, metalen en niet-metalen dakbedekkingen, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, Leggen van tegelvloeren en alle andere wand- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, plaatsen van chapes, timmer- en schrijnwerken, plaatsen van ijzerwerken en schrijnwerk in metaal of kunststof, schilderwerken, behangen en garnieren, plaatsen van installaties centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen van sanitaire installaties en gasverwarming, plaatsen van sanitaire installaties als loodgieter, plaatsen van lood- en zinkwerk, plaatsen van efectro-technische en efectro-mechanische installaties en verlichting, plaatsen van metaalconstructies in het algemeen alle werkzaamheden van onroerende aard uit de bouwsector.

" De activiteit van algemene interieurinrichting en interieurdecoratie. Het voeren van klein- en groothandel in artikelen van wooninrichting.

'De vennootschap heeft ook tot doel het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van alle bovenstaande installaties, artikelen, producten en materialen in verband met bovenstaande bedrijvigheden uit de bouwsector.

" Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide

betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin word onder andere begrepen

-het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het

beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak

-het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze

organisatie

-het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen

" Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen van verenigingen van materialen en installaties.

" Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, manager en van aile topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst van een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

" Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, evenals het verwerven, te , gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

" De vennootschap kan ook optreden als tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handets-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig kunnen zijn of die dit doel vergemakkelijken.

5. Aanvang van de vennootschap

De activiteit van de vennootschap vangt aan vanaf neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Boekhoudkundig bestaat de vennootschap vanaf 01/02/2014.

6. Duur van de vennootschap

De duurtijd van de vennootschap is onbeperkt.

7. Inbreng van het kapitaal in de vennootschap

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 1.000,00.

Het kapitaal is verdeeld in 20 aandelen zonder nominale waarde.

De heer Olivier Verstraete brengt ¬ 500,00 in en krijgt hiervoor 10 aandelen.

Mevrouw Petra De Graeve brengt ¬ 500,00 in en krijgt hiervoor 10 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

$. Stemrecht van de aandelen

Ieder aandeel geeft recht op één stem bij de algemene vergadering.

9. Winst en/of verlies van de vennootschap

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen.

De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd tijdens de algemene vergadering.

10. Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen.

De overdracht van aandelen onder levenden zowel ais bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvoor de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot.

Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is - verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te kopen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro-rata.

De terugkoopwaarde waarvan sprake is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde warden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden.

Indien de partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen, zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd Is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaald wijze definitief zal zijn vastgelegd.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door middel van rechten.

11. Waarden en tegoeden van de vennootschap :

In geen geval en om geen enkele reden zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goeden of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten maken.

12. Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 31 december 2014 .

13. Algemene vergadering

Iedere derde zaterdag van juni zal er een algemene vergadering worden samengeroepen die zal beslissen

omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerders over het beheer,

De algemene vergadering zal voor het eerst gehouden worden in 2015.

14. Benoeming zaakvoerders

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De heer Olivier Verstraete wordt benoemd als zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur.

15. Bezoldiging mandaat zaakvoerder :

Het mandaat als zaakvoerder wordt bezoldigd uitgeoefend, waarbij de grootte van deze bezoldiging wordt bepaald door de algemene vergadering,

Opgemaakt te leper op 25 februari 2014 in 5 exemplaren, waarvan één exemplaar voor elk der vennoten, één voor de registratie en twee voor administratieve doeleinden,

Olivier Verstraete, oprichter  zaakvoerder Petra De Graeve, oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþ k i, Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

11 111J1,1161410

N





Ondernemingsnr : BE0.546.872.736 Benaming

(voluit) : BRICK PROJECTS (verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : TER WAARDE 66 1 B TE 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL WORDT GEWIJZIGD NAAR

KLIJTSTRAAT 17 TE 8560 GULLEGEM VANAF 1 MEI 2015

bh. ;,

2n097 5,41ci,

Coordonnées
BRICK PROJECTS

Adresse
TER WAARDE 66 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande