BRIGBILMO

Société en commandite simple


Dénomination : BRIGBILMO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 524.915.104

Publication

09/04/2013
ÿþ&Saa wo~d tta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lEPRptFI FÇ*p ter GRIFFIE der

IpNm1~~~~m1~umm RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

1 055921* BRUGGE (Afruil Brupde)

op:

2 7 WART allorete

Griffie



Ondernemingsnr Benaming

0524 9t5-1e4

(voluit) : Brigbilmo

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 9, bus 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Marc SWOLFS te Houthalen-Helchteren op 19 maart 2013, te registreren blijkt wat volgt

Oprichter

De heer DE HONDT Eric Maria Juul Rosa Emest, geboren te Leuven op vijftien mei negentienhonderd tweeënveertig, en zijn echtgenote mevrouw KEMPS Greta Kristina Maria, geboren te Balen op één juli negentienhonderd tweeënveertig, samenwonende te 2490 Balen, Markt 6, gehuwd onder het stelsel der_ scheiding van goederen, met gemeenschap van aanwinsten, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Egied Wouters, destijds te Balen op één september negentienhonderd zevenenzestig, welk stelsel werd gewijzigd of aangevuld zonder wijziging in de samenstelling der vermogens of vereffening van het stelsel blijkens akte verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos te Knokke-Heist op elf maart tweeduizend en negen, zoals zij het verklaren

De heer DE HONDT neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap.

Mevrouw KEMPS neemt deel aan de oplichting als stille vennoot.

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Naam ; Brigbilmo

Zetel ; 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 9, bus 41

Duur : Onbeperkte duur

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland:

A. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens;

B. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het; beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en: verbouwen, de procuratie, tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in dei meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing;

C. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van. alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie,. verhandeling, of op iedere andere wijze;

D. De Vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het; handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het vcordeel van derden.

E, Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van; borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

De vennootschap mag alles verrichten wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of, bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of: onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar: maatschappelijk doel, of van aard zijn er de verweznlijking van te vergemakkelijken; en onder meer, alle; roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur. nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, overschrijving,, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het.even welke andere wijze, in aile vennootschappen of. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

e as ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

~ Deze opsomming is niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderd en tienduizend euro (¬ 1.510.000,00), Het is verdeeld in duizend vijfhonderd en tien (1.510) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder-beherende vennoot voor de duur van de vennootschap wordt benoemd de heer DE HANDT Eric Maria Juul Rosa Ernest, geboren te Leuven op vijftien mei negentienhonderd tweeënveertig, thans wonende te 2490 Balen, Markt 6.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden. Hij kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van vergadering mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drieivierde meerderheid van de stille vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij mag onder meer zowel roerende als onroerende goederen in huur nemen en geven, verwerven en vervreemden, leningen aangaan of toestaan, de maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek bezwaren, met verzaking van hypotheken, voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, opheffing verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere belemmeringen, dadingen en schikkingen treffen in elke stand van het geding over de belangen van de vennootschap.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Wat betreft daden van beschikking met betrekking tot onroerende goederen, dient de zaakvoerder de voorafgaandelijke goedkeuring te krijgen van de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Externe vertegenwoordiging

lieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Wat betreft daden van beschikking met betrekking tot onroerende goederen, dient de zaakvoerder de voorafgaandelijke goedkeuring te krijgen van de algemene vergadering.

Beherende en stille vennoten:

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht, Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur (20u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming winst - reserve

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, beslist de vergadering van de vennoten jaarlijks over de verdere bestemming.

De algemene vergadering kan besluiten de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten staan in zoals bepaald onder artikel 12, Zij kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder-beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering vindt plaats op de in de statuten voorziene datum van het jaar tweeduizend vijftien.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountants- en Studiecentrale" te 2300 Turnhout, Kongostraat 167 (RPR 0404.136.444) om, gezamenlijk of

~

afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen die tengevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn met betrekking tot de diensten van ondernemingsloketten, kruispuntbank voor ondernemingen en/of BTW.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

' Notaris Marc Swolfs

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BRIGBILMO

Adresse
VAN BUNNENLAAN 9, BUS 41 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande