BRITISH TABACCO SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRITISH TABACCO SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.170.314

Publication

27/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

IIA i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*19026199*

V, beh aa Bel Sta

i

«;uergelega ier grltim van ae

rechtban

Bru : " e  afdeling ta Ooste

ryi

6 JAN. 20

Ce elfiTer

Ondernemingsnr : 0887170314

Benaming

(voluit) BRITISH TOBACCO SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Vindictivelaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naam - Correctie Publicatie - Uitbreiding doel - Beslissing inzake artikel 537 W.I.B. 1992 - Kapitaalverhoging - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Henri Baeke, te Oostende op 20 december 2013, geregistreerd te Oostende I op 23 december 2013 zes bladen geen verzendingen boek 766 blad 30 vak 08 Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Adviseur (get.) H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRITISH TOBACCO SERVICES" met zetel te 8400 Oostende, Vindictivelaan 33, de volgende beslissingen heeft genomen:

1. de vergadering heeft vastgesteld dat er een discrepantie bestaat tussen de beslissing in bovenvermeld proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 31 augustus 2007 en de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 september 2007 (nummer 07138115).

Op 31 augustus 2007 werd beslist de naam te wijzigingen in "British Tobacco Services" daar waar de; publicatie van 21 september 2007 "British Tabacco Services" vermeldt.

De vergadering stelt vast dat de publicatie in de Bijlagen foutief is en bevestigt dat de naam "British Tobacco Services" luidt.

2. de vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten: het rationeel; en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit' roerende en onroerende goederen. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen,; uitnesten, valoriseren, bouwen, verbouwen, verhuren en in huur nemen van alle roerende en onroerende; goederen.

De bestaande tekst van de statuten met betrekking tot het doel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het doel van de vennootschap is alleen of in samenwerking met derden, voor eigen rekening of voor; rekening van derden:

- de kleinhandel in tabaksproducten, alcoholisch en niet-alcoholische dranken, geschenkartikelen, CD's, DVD's en alle aanverwante producten, snoepgoed en chocolade, eetwaren - vers en voorverpakt - in de meest uitgebreide zin van het woord

- het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, verhuren en in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken; die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard° zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of: samenhangend doel met het ha re, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. de vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 voor een totaalbedrag van honderd vijfendertigduizend zevenhonderd negenennegentig euro vierenvijftig cent (135.799,54 EUR) bruto.

Teneinde te kunnen genieten van de overgangsregeling inzake de taxatie van liquidatieboni, beslissen de vennoten het netto-dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Vermits de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te keren, zal het kapitaal verhoogd worden door inbreng van de schuldvordering ontstaan ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend.

Het dividend toekomend aan mevrouw Martine DEWILDE bedraagt zevenenzestigduizend achthonderd negenennegentig euro zevenenzeventig cent (67.899,77 EUR). Rekening houdend met het feit dat van dit bedrag tien (10) procent roerende Voorheffing moet worden afgehouden, bedraagt haar dividend netto eenenzestigduizend honderd en negen euro negenenzeventig cent (61.109,79 EUR).

Op het dividend uitgekeerd aan de naamloze vennootschap "FOOD EXPRESS SERVICES" is geen roerende voorheffing verschuldigd. De naamloze vennootschap "FOOD EXPRESS SERVICES" beslist om zesduizend zevenhonderd negenentachtig euro achtennegentig cent (6.789,98 EUR) uit te betalen en eenenzestigduizend honderd en negen euro negenenzeventig cent (61.109,79 EUR) in te brengen teneinde aldus de aandelenverhouding te respecteren.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

4. De heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, handelend namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, heeft het door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven verslag opgemaakt.

Het besluit van dit verslag, gedateerd te Roeselare op 2 december 2013, luidt als volgt :

5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BRITISH TABACCO SERVICES, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA BRITISH TABACCO SERVICES verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 129.009,56 EUR, voor een inbrengwaarde van 122.219,59 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto-bedrag in credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten,' omdat aile aandeelhouders proportioneel intekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BRITISH TABACCO SERVICES en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 2 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

(..)

5. de vergadering beslist het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd tweeëntwintigduizend tweehonderd negentien euro negenenvijftig cent (122.219,59 EUR), om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) op honderd zevenenveertigduizend tweehonderd negentien euro negenenvijftig cent (147.219,59 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk is verwezenlijkt en dat het kapitaal thans honderd zevenenveertigduizend tweehonderd negentien euro negenenvijftig cent (147.219,59 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. de vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, ze aan te vullen met bepalingen inzake eenhoofdige vennootschappen, ze te wijzigen en te coordineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd Expeditie akte-statutenwijziging, Gecoördineerde tekst der statuten, Verslag van de bedrijfsrevisor en Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

, Voor-beYtouderT aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.07.2013 13358-0335-018
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 16.07.2012 12301-0159-018
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 20.07.2011 11319-0332-018
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.06.2010 10249-0591-013
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 15.07.2009 09422-0269-013
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.07.2016 16340-0365-016

Coordonnées
BRITISH TABACCO SERVICES

Adresse
VINDICTIVELAAN 33 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande