BROOD EN BANKET HOLLEVOET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD EN BANKET HOLLEVOET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.669.738

Publication

14/06/2011
ÿþMM 2.1

!Me Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neaergeiegti ter grifhe vare gd rechtbank van koophandel

Brugge - afdeling te Oostent

°D 3,1 ME

1III1 11111 1111111111 lIII 1Ill 11111111111111 III

" 11008002"

4G3. -LM?

BROOD EN BANKET HOLLEVOET

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8480 Ichtegem, Torhoutbaan 6

OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOUR1AU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op zesentwintig mei tweeduizend en elf.

BLIJKT DAT :

de heer HOLLEVOET Mario Charles, brood en banketbakker, geboren te Torhout op dertien mei! negentienhonderd -lach-lig, en zijn echtgenote mevrouw GELDHOF Vanessa Maria Antoinette, poetsvrouw, geboren te Roeselare op elf juni negentienhonderd twee-'ën-'lach-'tig, wonende te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 6, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwelijkskontrakt, naar hun verklaring tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperkte aan-'sprake-'fijkheid hebben opgericht onder de benaming BROOD EN BANKET HOLLEVOET met zetel te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 6.

De vennootschap heeft tot doel : 1. De uitbating van een brood- en banketbakkerij; de vervaardiging van' chocoladeproducten, pralines, ijs, marsepein; de ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerwerk; de ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers: banketbakkerswerk door warme bakkers; detailhandel in brood- en banketbakkerswerk in gespecialiseerde: winkels (koude bakkers); kleinhandel in brood- en banketbakkerswerk; kleinhandel in kruidenierswaren, snoep,: confiserie, tabakswaren, dagbladen, charcuterie, zuivelproducten en dergelijke; vervaardiging van: bakkerijproducten in de vorm van deeg; vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar; banketbakkerswerk; vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten; industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk; industriële vervaardiging van: bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enzovoort, brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk; groot- en kleinhandel in meel en: producten voor bakkerijen; organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties,' enzovoort, alle traiteurdiensten; het uitbaten van tea-rooms, tavernes, eetgelegenheden.

2. Het verwerven en het beheren van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de: investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt. Het toestaan; van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit. kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële, operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen; het uitoefenen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of rechtspersonen; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en, diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende. goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren,' verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop. van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende' goederen; het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten' vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon in de handel; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. _

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzàke het « statuut van en het toezicht op de beleggingsinstellingen, en uitvoeringsbesluiten.

In het algemeen mag zij geen handelingen stellen waarvoor de wet een machtiging of erkenning vereist, tenzij zij aan de terzake geldende voorwaarden zou voldoen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gerijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de " bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJF-'EN-'ZEVEN-'TIG,DUI-'ZEND EURO (75.000,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van één/vijfde, als volgt : a) door de voornoemde heer Mario HOLLEVOET op achtendertig (38) aandelen, en b) door voornoemde mevrouw Vanessa GELDHOF op zevenendertig (37) aandelen,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die ' handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de ' eerstvolgende werkdag gebouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de,algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-+stelling ervan inzake volstorting,

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap: 1) de heer Mario HOLLEVOET, brood en banketbakker, wonende té 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 6, en 2) mevrouw Vanessa GELDHOF, poetsvrouw, wonende te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 6, die verklaren de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BROOD EN BANKET HOLLEVOET

Adresse
TORHOUTBAAN 6 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande