BROUBAS

Société en commandite simple


Dénomination : BROUBAS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.636.254

Publication

03/12/2014
ÿþMod Word 11.1

IME1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



llIl1im~u~u6 ~~u~u~ni~

16 1 09

Ondernemingsnr : p , j o5 43z asij- Benaming

(voluit) : BROUBAS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Nieuwpoortsesteenweg 74, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit de onderhandse akte d.d. 06 november 2014 geregistreerd te Oostende 3, twee bladen geen verzendingen, op 13 november 2014, boek 6/21 blad 035 vak 08 ontvangen vijftig ¬ , blijkt dat er tussen:

de heer Brouckaert Danny wonende te 8400 Oostende, Eduard De Cuyperstraat 13 hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot en mevrouw Bastin Isabel, wonende te 8400 Oostende, Eduard De Cuyperstraat 13, stille vennoot wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met ais naam "'BROUBAS" (Comm V. BROUBAS) waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74;

2. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

3. Het kapitaal van de vennootschap, bedraagt tweeduizend euro (2.000 ¬ ), vertegenwoordigd door tien (10)

aandelen, die elk één/ tiende (1110 de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

Heer Danny Brouckaert voornoemd voor een bedrag van duizend (1.000 ¬ ) euro;

Mevrouw isabel Bastin voornoemd voor een bedrag van duizend (1.000 ¬ ) euro;

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

Heer Danny Brouckaert: 5 aandelen,

- Mevrouw Isabel Bastin: 5 aandelen,

Elk aandeel is naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap volledig volstort.

4. Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van

de vennootschap opgesteld, de balans opgemaakt en de boekhouding afgesloten.

5. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

6.De vennootschap heeft als doel:

" De ontwikkeling, het bouwrijp maken en verkaveling van aile grondpercelen;

" De koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon;

" Optreden ais ontwikkelaar van onroerende projecten in het algemeen en beheer van immobiliën;

" Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen van financiële, commerciële, juridische, esthetische (zoals binnenhuisinrichting) of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere rechtspersonen dewelke op de één of andere wijze banden hebben met voormelde specialisaties.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel. Zij zal de haar beschikbare middelen mogen beleggen volgens het principe van `de goede huisvader'.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning! attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

7. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn/haar bevoegdheid.

Hij/ zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oostende en zal eindigen op 30 juni 2016.

2.De eerste Jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand december in 2016, III. BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Heer Danny Brouckaert voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Danny Brouckaert,

Zaakvoerder.







Op de laatste biz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, netzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþMod Word 17.1

. ~

_

me van ae akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 0 APR 2015

------------

Gent AfdgIiiimeOoste 3e

De griffier



Ondernemingsnr : 0505.636.254

Benaming

(voluit) : BROUBAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Nieuwpoortsesteenweg 74, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van partiële splitsing in de zin van de artikels 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oostende:

Het voorstel d.d. 9 april 2015 inzake de partiële splitsing van de BVBA 'DANNYBEL' door overneming van een deel van de actief- en passiefbestanddelen door de Comm.V 'BROUBAS", en waarvan hierna een uittreksel volgt;

De bestuursorganen van de BVBA `DANNYBEL' en van de Comm.V 'BROUBAS' verklaren overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen (W. Venn.) volgend voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting te hebben opgesteld, waarbij een deel van het vermogen van de BVBA 'DANNYBEL' overgaat naar de Comm.V 'BROUBAS' door overneming, en welk voorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van vennoten.

Het bestuursorgaan van de BVBA 'DANNYBEL' bestaat uit één niet-statutaire zaakvcerder, met name de heer Danny BROUCKAERT, wonende te 8400 Oostende, Eduard De Cuyperstraat 13.

Het bestuursorgaan van de Comm.V `BROUBAS' bestaat uit één zaakvoerder, met name de heer Danny BROUCKAERT, wonende te 8400 Oostende, Eduard De Cuyperstraat 13.

De partieel te splitsen vennootschap

Het voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig de artikelen 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Venncotschappen, heeft betrekking op de BVBA 'DANNYBEL', met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74, Rechtspersonen register Gent (afdeling Oostende) met B.T.W.-nummer BE 0479.419.233, hierna verder genoemd de "partieel te splitsen vennootschap".

De voorgestelde verrichting

De voorgestelde verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing" genoemd), waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap zal overgaan door overneming naar de Comm.V 'BROUBAS', met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74, Rechtspersonenregister Gent (afdeling Oostende) met ondernemingsnummer 0505.636.254, hierna verder genoemd de "overnemende vennootschap".

De afsplitsing betreft een deel van de voorraden (onroerend goed), zoals dit zich thans in de boeken bevindt van de partieel te splitsen vennootschap en zoals hierna nader beschreven.

Aan de vennoten van de BVBA 'DANNYBEL' wordt als vergoeding voor de inbreng door de vennootschap in de overnemende Comm.V `BROUBAS' aandelen uitgereikt, zoals hierna wordt bepaald.

I. MOTIVERING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De bestuursorganen van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen stellen voor om de voorraden bestaande uit het lot A gelegen te Oostende, Loodsenstraat, zoals verder beschreven, door middel van een partiële splitsing af te zonderen naar de vennootschap Comm.V 'BROUBAS', welke laatste vennootschap specifiek werd opgericht met als doel het verwerven en beheren van onroerend goed en projectontwikkeling.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

HIII1505 6iuiiqui~~iiu

*6

1

Voc behoL

aan I

Belgi Staats

i

u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van beide bij de splitsing betrokken vennootschappen beogen met deze partiële splitsing een eerste project Loodsenstraat te realiseren zonder schuldcreatie in hoofde van de overnemende vennootschap.

Dit zal de overnemende vennootschap toelaten een betere solvabiliteit te tonen, teneinde solide investeerders aan te trekken en toekomstige opportuniteiten te benutten met het oog op de investering en realisatie van nieuwe vastgoedprojecten zowel in nieuwbouw als de renovatie van woonentiteiten.

Door de afsplitsing van een deel van het vermogen van de BVBA `DANNYBEL zal het eigen vermogen van de Comm.V 'BROUBAS' tevens verhogen. Deze toename zal deze vennootschap in staat stellen om voor toekomstige vastgoedprojecten nog grotere kredietbedragen te ontlenen. Daarenboven zal het onderbrengen van vastgoed In deze vennootschap ervoor zorgen dat zij inkomsten verwerft die haar toelaten om de kosten te dekken.

Gelet op het voorgaande menen de bestuursorganen van de bij de partièle splitsing betrokken vennootschappen dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen in de zin van artikel 211 § 1, lid 4, 3° juncto artikel 183bis van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992. Tevens zijn zij van oordeel dat de verrichting valt onder de vrijstelling van het artikel 117 §2 van het Wetboek van registratierechten en artikels 2.9.1.0.3, derde lid, 2.10.1.0.3, derde lid en 2.11.1.0.2, derde lid van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, alsook -voor zover toepasselijk- onder de toepassing van artikel 11 en 18 §3 van het B.T.W.-wetboek.

II. IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE PARTIËLE SPLITSING BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (ART. 728, 1°W.VENN.)

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de partieel te splitsen vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap is een BVBA met de naam 'DANNYBEL', waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74. De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister Gent (afdeling Oostende) met B.T.W.-nummer BE 0479.419.233.

Deze vennootschap heeft als doel, overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

'De vennootschap heeft tot doel:

Koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon.

Beheer van immobiliën, daarin begrepen de activiteiten van syndicus van gebouwen.

De activiteiten van makelaar, agent en/of tussenpersoon inzake verzekeringen.

De activiteiten van agent en/of tussenpersoon inzake financiële verrichtingen, hypothecaire en andere leningen.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan. "

B.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de overnemende vennootschap

De vennootschap waarop een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap `DANNYBEL'

zal overgaan, is de Comm.V 'BROUBAS', waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende,

Nieuwpoortsesteenweg 74, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) met

ondememingsnummer 0505.636.254.

Deze vennootschap heeft als doel, overeenkomstig artikel 5 van de statuten:

"De vennootschap heeft als doel:

«De ontwikkeling, het bouwrijp maken en verkaveling van alle grondpercelen;

.De koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon;

" Optreden ais ontwikkelaar van onroerende projecten in het algemeen en beheer van immobiliën;

" Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen van financiële, commerciële, juridische, esthetische (zoals binnenhuisinrichting) of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

" Met toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere rechtspersonen dewelke op de één of andere wijze banden hebben met voormelde specialisaties.

Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel. Zij zal de haar beschikbare middelen mogen beleggen volgens het principe van `de goede huisvader'.

Bovenvermelde opscmming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunningiattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.'

De geplande partiële splitsing, door afsplitsing van een deel van het vermogen waaronder begrepen een deel van de voorraden (onroerend goed) van de BVBA 'DANNYBEL' naar de Comm.V 'BROUBAS', kadert volledig in het maatschappelijk doel van beide betrokken vennootschappen.

11I.DE ALS VERGOEDING UiT TE GEVEN AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG (ART. 728, 2° W.VENN.)

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering op basis van de eigen vermogenswaarde van de partieel te splitsen vennootschap 'DANNYBEL' per 31 december 2014 in casu ais de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van het aantal door de overnemende vennootschap uit te geven aandelen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap. Voor wat betreft de Comm.V 'BROUBAS' is, gelet op de recente oprichting, als relevante waarderingsmethode de eigenvermogenswaarde, zijnde de kapitaalwaarde, weerhouden.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'DANNYBEL' bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), en is verdeeld In honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze honderd (100) behoren toe aan twee vennoten, met name voor 50% aan de heer Danny BROUCKAERT, voornoemd en voor 50% aan zijn echtgenote, mevrouw Isabel BASTIN.

Het maatschappelijk kapitaal van de Comm.V 'BROUBAS' bedraagt tweeduizend euro (2.000 EUR), volledig volgestort, en Is verdeeld in tien (10) aandelen zander vermelding van nominale waarde. Deze tien (10) behoren toe aan twee vennoten, met name voor 50% aan de heer Danny BROUCKAERT, beherende vennoot, voornoemd en voor 50% aan zijn echtgenote, mevrouw Isabel BASTIN, stille vennoot.

2.Aantal aandelen uit te geven door de overnemende vennootschap als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen venncotschap

De berekening van het aantal uit te geven aandelen op basis van de eigenvermogenswaarde per 31 december 2014 voor de partieel te splitsen vennootschap en van de kapitaalwaarde voor de Comm. 'BROUBAS' is als volgt:

BVBA 'DANNYBEL'

waarde over te dragen actiefbestanddelen 52.775,55 EUR

Comm.V 'BROUBAS'

waarde (kapitaal) 2.000,00 EUR

aantal aandelen 10

waarde per aandeel 200,00 EUR

aantal uit te geven aandelen

In totaal afgerond tweehonderd vierenzestig (264), gedeeltelijk volgestorte, nieuwe aandelen van de Comm.V 'BROUBAS' worden uitgereikt aan de vennoten van de BVBA 'DANNYBEL' (52.775,55 EUR 1200,00 EUR/aandeel).

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA 'DANNYBEL' bekomen ais vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de overnemende Comm.V 'BROUBAS' in totaal afgerond tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe aandelen van de Comm.V 'BROUBAS' ais vergceding voor het afgesplitste vermogen.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de overnemende

vennootschap.

De partieel te splitsen vennootschap blijft bestaan, doch met een afgeslankt vermogen.

De vennoten van deze vennootschap behouden hun aandelen.

3.Kapitaalverhoging  Kapitaalvermindering

Het kapitaal van de Comm.V 'BROUBAS' zal naar aanleiding van de geplande partiële splitsing verhoogd worden, met name voor een bedrag van drieduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (3.922,59 EUR), waarvan een bedrag van duizend driehonderd en zeven euro drieënvijftig cent (1.307,53 EUR) volgestort en een bedrag van tweeduizend zeshonderd vijfden euro en zes cent (2.615,06 EUR) niet-volgestort.

In de BVBA 'DANNYBEL' zal ingevolge de partiële splitsing een kapitaalvermindering plaatsvinden voor een bedrag van drieduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (3.922,59 EUR) (waarvan een bedrag van duizend driehonderd en zeven euro drieënvijftig cent (1.307,53 EUR) volgestort en een bedrag van tweeduizend zeshonderd vijftien euro en zes cent (2.615,06 EUR) niet-volgestort).

Het kapitaal van de BVBA 'DANNYBEL' zal aansluitend verhoogd worden door incorporatie van beschikbare reserves, teneinde tot een minimum kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) te komen.

IV.DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT (ART. 728, 3° W.VENN.)

De aandelen die door de ovememende vennootschap Comm.V 'BROUBAS' als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de vennoten van de partieel te splitsen BVBA 'DANNYBEL' toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De nieuwe aandelen zullen, dcor en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, ingeschreven worden in het register van aandelen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

V.DE DATUM VANAF WANNEER DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT (ART. 728, 4°W.VENN.)

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2015, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

VIDE DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, WAT HET AF TE SPLITSEN VERMOGEN BETREFT, BOEKHOUDKUNDIG EN VANUIT HET OOGPUNT VAN DE DIRECTE BELASTINGEN GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART. 728, 5° W. VENN.)

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap BVBA 'DANNYBEL" gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de Comm.V 'BROUBAS'

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de opdeling van de onderscheiden rubrieken zoals opgenomen in de aangehechte splitsingsbalans per 31 december2014.

VII.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ART. 728, 6° W. VENN.)

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

VIII.DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG (ART. 728, 7° W. VENN.)

Overeenkomstig artikel 734 W. Venn. wordt voorgesteld dat de vennoten van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, uitdrukkelijk verzaken aan de toepassing van artikel 730 W. Venn. betreffende het opmaken door de bestuursorganen van een verslag over het splitsingsvoorstel.

Overeenkomstig artikel 731 §1, laatste lid W. Venn. wordt voorgesteld dat de vennoten van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, uitdrukkelijk verzaken aan de toepassing van artikel 731 §1 W. Venn. betreffende het opmaken door een bedrijfsrevisor van een verslag over het splitsingsvoorstel.

Gelet op de rechtsvorm van de overnemende vennootschap (Comm.V) is de bijzondere verslaggeving inzake de inbreng in natura niet van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

IX.IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN (ART. 728, 8° W. VENN.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

X.DE NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP (ART. 728, 9` W. VENN.)

A.Splitsingsbalans

Aan de Comm.V 'BROUBAS' worden activa- en passivadelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA 'DANNYBEL' overgedragen, zoals voorgesteld in de als bijlage aan dit voorstel gehechte splitsingsbalans, opgemaakt op basis van de vermogenstoestand per 31 december 2014 van de partieel te splitsen vennootschap,

Samengevat betreft het de volgende af te splitsen vermogensbestanddelen:

ACTIEF 52.775,55 EUR

VLOTTENDE ACTIVA 62.775,55 EUR

Vl. Voorraden 52.775,55 EUR

A. Voorraden 52.775,55 EUR

350013 Loodsenstraat-lotA 52.775,55 EUR

PASSIEF 52.775,55 EUR

EIGEN VERMOGEN 52.775,55 EUR

I Kapitaal 1.307,53 EUR

A.Geplaatst kapitaal 3.922,59 EUR

B.Niet-opgevraagd kapitaal -2.615,06 EUR

IV, Reserves 51.468,02 EUR

A. Wettelijke reserve 392,26 EUR

C. Belastingvrije reserve 6.466,41 EUR

D. Beschikbare reserves 44.609,35 EUR

Behoudens een deel van het eigen vermogen worden geen passiva noch schulden afgesplitst.

B.Nadere beschrijving van het in te brengen onroerend goed en bodemattest

De partiële splitsing en inbreng in de overnemende vennootschap betreft het volgende onroerend goed

opgenomen in de balans van de BVBA' DANNYBEL`,

Stad Oostende, tweede afdeling

Een perceel bouwgrond gelegen te 8400 Oostende, hoek Loodsenstraat en Werktuigkundigenstraat,

gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie D, deel van nummers 724/02 en 7271815 en volgens

recent kadastraal uittreksel uit de kadastrale legger sectie D nummer 727/K17 met een oppervlakte volgens

kadaster van één are en tweeënzestig centiare (la 62ca).

Betreffende voormeld onroerend goed werd een bodemattest aangevraagd en afgeleverd door OVAM op

03/02/2015 met referentie A:20150059193  R:20150058045, waarvan de inhoud hierna letterlijk overgenomen

wordt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bcdemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 03.02.2015, getekend Eddy Van Dyck, afdelingshoofd."

C.Algemene voorwaarden van inbreng

1.De inbreng vindt plaats vrij van alle voorrechten, hypothecaire rechten, pandrechten, beslagen, schulden,

ontbindende rechtsvorderingen en om het even welke zekerheden.

2.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de partieel te splitsen vennootschap

betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de ingebrachte bestanddelen.

3.Het voormelde onroerend goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich op datum van de notariële

splitsingsakte zat bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de ingebrachte bestanddelen bezwaren, worden door de overnemende

vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

5.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de ingebrachte bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij aile vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de ingebrachte bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op hun kosten en risico.

7.Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng van de bestanddelen opvorderbaar maakt, worden betaald door de partieel te splitsen vennootschap.

8.De partieel te splitsen en de ovememende vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

9.Erwordt geen personeel overgedragen ter gelegenheid van de partiële splitsing.

D. Restclausule

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA 'DANNYBEL' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze tot het over te dragen vermogen behoren, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de overnemende vennootschap wordt ingebracht.

XI.DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD (ART. 728, 10" W. VENN.)

In totaal bestaan er in de partieel te splitsen vennootschap honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen elk éénihonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze honderd (100) aandelen zijn in handen van twee vennoten, de heer Danny BROUCKAERT en mevrouw Isabel BASTIN, elk voorvijftig procent (50%).

Zoals gezegd, ontvangen de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA 'DANNYBEL' als vergoeding voor de inbreng door de BVBA 'DANNYBEL' in de overnemende Comm.V 'BROUBAS': in totaal tweehonderd vierenzestig (264) aandelen van de Comm.V 'BROUBAS', en dit pro rata hun aandeelhouderschap in de partieel te splitsen vennootschap, hetzij elk honderd tweeëndertig (132) aandelen.

XII.SLONERKLARING

De bestuursorganen verklaren alles te zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing tot stand te brengen tegen voormelde voorwaarden en hebben aldus het partiële splitsingsvoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de BVBA 'DANNYBEL' en van de Comm.V 'BROUBAS'.

Dit voorstel van partiële splitsing zal door beide bij de partieel te splitsen vennootschappen, minstens zes weken vdôr de respectievelijke algemene vergadering die over de partiële splitsing moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden overeenkomstig artikel 728 W. Venn., hetzij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Oostende).

Danny BROUCKAERT

Zaakvoerder

Splitsingsbalans per 31.12.2014

ACTIVA

< splitsing afsplitsing > splitsing

Vaste activa : 246.252,01 246.252,01

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00

2000000prichtingskosten 850,00 850,00

200090 Afschr. oprichtingskosten -850,00 -850,00

Il. Immateriële vaste activa 4.752,78 4.752,78

211010 Website 1.253,00 1.253,00

211019Afschr. Website -835,34 -835,34

212000Software 3.611,74 3.611,74

212090 Afschr. software -3.611,74 -3.611,74

212100Goodwill 96.031,90 96.031,90

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

212190 Afschr. goodwill -91.696,78 -91.696,78

IIE. Materiële vaste activa 241.374,23 241.374,23

A. Terreinen & gebouwen 223.091,17 223.091,17

221020Gebouw Fr.Musinstr.3(3xapp) 197.419, 38 197.419,38

220029Geb.waardeverm- gr.aand.Fr.Musin,3 -6.483,88 -6.483,88

221029Afschr. Gebouw Fr.Musinstr.3 -11.787,10 -11.787,10

221100Vruchtgebruik praktijk Nieuwpoortstw, 74 94.422,41 94.422,41

221110Vruchtgebruik praktijk Fr. Musinstr, 1 84.476,16 84.476,16

221190 Afschr. vruchtgebruik Nieuwpoortstw, 74 -69.974,10 -69.974,10

221119 Afschr. vruchtgebruik Fr. Musinstr, 1 -64.981,70 -64.981,70

B. installaties, machines, uitrusting 1.676,68 1.676,68

230001Instalfaties, inrichting gebouw Fr.Musin, 3 1.862,98 1.862, 98

230091Afschr. Inst., inricht.gebouw Fr.Musin, 3 232000Uitrusting -186,30 -186,30

232090 Afschr. uitrusting 5.436,46 5.436,46

C. Meubilair en rollend materieel -5.436,46 -5.436,46

240000Meubilair 13.779,50 13.779, 50

240001 Kantoormateriaal 20.280,46 20.280,46

240090 Afschr. meubilair 12.115,14 12.115,14

240091 Afschr, kantoormateriaal 241010Personenwagens -20.280,46 -20.280,46

241020Ander rollend materieel -9.721,43 -9.721,43

40.670,88 40.670, 88

6.090,04 6.090,04

241910 Afschr. personenwagen -33.281,12 -33.281,12

241920 Afschr. ander rollend materieel -2.094,01 -2.094,01

E. Overige materiële vaste activa 2.826,88 2.826,88

261000Inrichting VG praktijk Fr.Musinstr. 37.106,54 37.106,54

261009 Afschr. inrichting VG praktijk Fr.Musin -37.106,54 -37.106,54

2610101nrichting VG praktijk Nieuwpoortstw. 4.892,20 4.892,20

261019 Afschr. inrichting VG praktijk Nieuwp.stw -2.065,32 -2.065,32

Vaste activa :

IV. Financiële vaste activa 125,00 125,00

288000Waarborg Confederatie Bouw N.W-Vl. 125,00 125,00

Vlottende activa 855.085,16 -52.775,55 802.309,61

Vl. Voorraden 351.143,24 -52.775,55 298.367,69

A. Voorraden 351.143,24 -52.775,55 298.367,69

350013Voorraad OG : Loodsenstraat-lot A 52.775,55 -52.775,55 0,00

350019Voorraad OG : Wilgenlaan 298.367,69 298.367,69

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 92.869,79 92.869,79

A. Handelsvorderingen 16.410,36 16.410,36

400000 Klanten 16.909,89 16.909, 89

4040000p te maken verkoopfakturen 873,96 873,96

406000Leveranciers - debetsaldo : vooruitbetalingen 2.872,02 2.872, 02

409000Geb.waardevermindering hand.vorderingen -4.245,51 -4.245,51

B. Overige vorderingen 76.459,43 76.459,43

412000Geraamde belastingsteruggave-asj15 6.873,63 6.873,63

416000R«C Brouckaert Danny 69.323,83 69.323,83

416010Diverse vordering - Broubas Comm.V. 261,97 261,97

IX. Liquide middelen 404.357,11 404.357,11

550100BNP-PB-Fortis(btw) (B22) 28.266,48 28.266,48

550207BNP-PB-Fortis(Loodsenstraat) (B80) 151.422,57 151.422,57

550212BNP-PB-Fortis(Wilgenlaan) (B50) 48.057,98 48.057,98

550220KBC-bedrijfsrekening (C15) 156,68 156,68

550250BNP-PB-Fortis(S/R Dannybel) (B66) 41.584,63 41.584,63

550300BNP-PB-Fortis(derdenrekening) (B11) 134.868,77 134.868,77

X. Overlopende rekeningen 6.715, 02 6.715,02

4900000ver te dragen kosten 6.715,02 6.715,02

Totaal activa : 1.101.337,17 -52.775,55 1.048.561,62

PASSIVA

< splitsing afsplitsing > splitsing

Eigen vermogen 250.249, 57 -52.775,55 197.474,02

I. Kapitaal 6.200,00 1.307,53 4.892,47

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

A. Geplaatst kapitaal 18.600,00 3.922,59 14.677,41

100000Geplaatst kapitaal 18.600,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal -12.400,00 -2.615,06 -9.784,94

101000Niet opgevraagd kapitaal -12.400,00

IV. Reserves 244.049,57 51.468,02 192.581,55

A. Wettelijke reserve 1.860,00 392,26 1.467,74

130000Wetteliijke reserve 1.860,00

C. Belastingvrije reserves 30.662,24 6.466,41 24.195,83

132200Vrijgestelde investeringsreserve 30.662,24

Overdracht vorig boekjaar : 30.662,24

D. Beschikbare reserves 211.527,33 44.609,35 166.917,98

133100Beschikbare reserve 211.527,33

Overdracht vorig boekjaar : 194.559,56

Resultaatverwerking 2014: 16.967,77

V. Overgedragen resultaat 39.925,00 39.925,00

Voorzieningen voor risico's en kosten 39.925,00 39.925,00

VII. Voorzieningen voor risico's en kosten 39.925,00 39.925,00

163100Voorziening voor pensioenen 39.925,00 39.925,00

Overdracht vorig boekjaar : 39.925,00 39.925,00

Schulden 811.162,60 811.162,60

VIII. Schulden op meer dan 1 jaar 212.381,99 212.381,99

A. Financiële schulden 212.381,99 212.381,99

1. Kredietinstellingen 212.381,99 212.381,99

170030Lening FB 2003 (245-02) 7.972,55 7.972,55

173000Lening FB 2003 (245-55) 12.064,00 12.064,00

173021 Fin. BNP PB Fortis 2011 (245-60) 6.700,29 6.700,29

173050Lening FB 2005 (245-36) 0,00 0,00

173060Lening FB 2005 (245-91) 0,00 0,00

173070Lening FB 2006 (245-04) 45.834,48 45.834,48

173073Lening FB 2013 (245-80) 644,09 644,09

173074Lening FB 2014 (245-30) 139.166,58 139.166,58

Schulden

IX. Schulden op ten hoogste 1 jaar 249.772,21 249.772,21

A. Schulden > 1 jr vervallend <=1jr 45.041,77 45.041,77

423000Lening FB 2003 (245-55) 4.992,00 4.992,00

423021 Fin. BNP PB Fortis 2011 (245-60) 7.108,95 7.108,95

423030Lening FB 2003 (245-02) 2.380,11 2.380,11

423050Lening FB 2005 (245-36) 3.052,67 3.052,67

423060Lening FB 2005 (245-91) 9.002,37 9.002,37

423070Lening FB 2006 (245-04) 6.985,21 6.985,21

423073Lening FB 2013 (245-80) 1.520,38 1.520,38

423074Lening FB 2014 (245-30) 10.000,08 10.000,08

B. Financiële schulden 76.761,25 76.761,25

430100Lening voorafbetalingen - Bonifisc 0,00 0,00

430200Termijnvoorschotten : ljaar 75.000,00 75.000,00

BNP/PB/Fortis (245-07)(06082015) 75.000,00 75.000,00

433000Schulden in R/C 1.761,25 1.761,25

(R 550000: BNP/PB/Fortis - B20) 1.761,25 1.761,25

C. Handelsschulden 21.144,77 21.144,77

1. Leveranciers 21.144,77 21.144,77

440000Leveranciers 8.470,68 8.470,68

444000Te ontvangen faktoren 8.679,84 8.679,84

4441000p te maken CN klanten 3.994,25 3.994,25

D. Ontvangen vooruitbetalingen 81.482,50 81.482,50

4600000ntvangen voorschotten - derdenrekening 81.482,50 81.482,50

F. Schulden mbt belastingen, soc.lasten, bezordigingen 25.341,92 25.341,92

1. Belastingen 25.341,92 25.341,92

450000Geraamde belastingen-asj 141ink13 5.607,87 5.607,87

451 000Verschuldigde btw 19.734,05 19.734,05

Saldo per 31.12.14: 20.770,38 20.770,38

Herziening btw vak 61 : 2.001,93 2.001,93

Herziening btw vak 62 : -3.038,26 -3.038,26

453000Te betalen bedrijfsvoorheffing 0,00 0,00

455000Te betalen bezoldigingen 0,00 0,00

F. Overige schulden 0,00 0,00

471000Dividenden 0,00 0,00

482100R/C Brouckaert Danny 0,00 0,00

X. Overlopende rekeningen 349.008,40 349.008,40

492000Toe te rekenen kosten 0,00 0,00

492100Toe te rekenen intresten 519,62 519,62

. Termijnvoorschot FB (245-07)

4930000ver te dragen opbrengsten 348.488,78 348.488,78

Oplevering 2015 :

Pro). Wilgenlaan 348.488,78 348.488,78

348.488,78 348.488,78

Totaal passiva : 1.101.337,17 -52.775,55 1.048.561,62

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2015
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Benaming (voluit) : BROUBAS

(verkort):

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

17 JUL 2015

eling Ons - .A

*15109410*

r0-ndernemingsnr : 0505636254

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74

Onderwerp(en) akte : Partiële splitsing (inbreng - vergoeding) -- buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap -- Coördinatie statuten

Blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 4 juni 2015, welke akte werd aangeboden ter registratie op 16 juni 2015 en waarvan voornoemde notaris op 16 juli 2015, zijnde minimaal zeven dag na aanbieding ter registratie nog geen registratierelaas heeft ontvangen wat letterlijk volgt :

"HET JAAR TWEEDUIZEND VIJFTIEN.

Op vier juni.

Om zestien uur.

Voor mij, Henri BAEKE, geassocieerd notaris te Oostende.

Op mijn kantoor te 8400 Oostende, Vredestraat 20.

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Gewone

Commanditaire Vennootschap "BROUBAS", gevestigd te 8400 Oostende,

Nieuwpoortsesteenweg 74, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent

afdeling Oostende, met ondernemingsnummer 0505.636.254, niet BTW-plichtige.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 6 november 2014,

bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 december

daarna onder nummer 14216609.

Waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

IN DE AANWEZIGHEID VAN:

I. De vennoten die, naar zij verklaren, eigenaar zijn van de aandelen

hierna vermeld:

1. De heer BROUCKAERT, Danny Jozef, geboren te

Oostende op 20 juli 1965, nationaal nummer 65.07.20 021-17,

echtgenoot van mevrouw Isabel Bastin, hierna vermeld,

wonende te 8400 Oostende, Eduard De Cuyperstraat 13,

gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding goederen blijkens huwelijkscontract Marc Coudeville te Oostende gewijzigd tot op heden, zo verklaard,

beherend vennoot

houder van vijf aandelen

2. mevrouw BASTIN, Isabel Oostende o 22 'anuari 1969, nationaal nummer 69.01.22

van

op

verleden 29 november

voor

2000,

notaris

niet

5

Charline Elvire, geboren te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

1

Voos; ,behouden °aan het'°

Staatsblad

032-85, wonende te 8400 Oostende, Eduard De Cuyperstraat 13,

stille vennoot

houdster van vijf aandelen 5

samen : tien aandelen 10 _ I

hetzij alle aandelen van de vennootschap, meteen het volledig geplaatst kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend. II. Haar enige zaakvoerder (beherend vennoot), met name:

De heer BROUCKAERT, Danny, voornoemd.

Benoemd in de oprichtingsakte tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, bekendgemaakt zoals voormeld.

Gezien beide vennoten (zowel de beherende als de stille vennoot) en de enige zaakvoerder aanwezig zijn, beslist de vergadering niet over te gaan tot

het vormen van een bureau.

De vennoten en enige zaakvoerder, verklaren en bevestigen aldus:

I) dat geen rechtvaardiging van bijeenroeping nodig is aangezien alle vennoten aanwezig zijn;

II) dat geen bureau dient te worden gevormd;

III) dat de vergadering geldig is samengesteld om te beslissen over! alle punten van de agenda welke is samengesteld als volgt:

1° Partiële splitsing

a) kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNYBEL", met (zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74, RPR Gent (afdeling Oostende) 1B.T.W. BE 0479.419.233, daterend 9 april 2015, neergelegd ter griffie van de

rechtbank van koophandel Gent afdeling Oostende op 10 april 2015 zoals

;bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 april 2015 onder nummer 15058671 (voor de partieel te splitsen vennootschap) en 15058667

(voor de verkrijgende vennootschap) en opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen; iedere vennoot kan, zonder kosten, een kopie van het splitsingsvoorstel en de eventuele verslagen bedoeld in de artikelen 730 en 731, verkrijgen op de maatschappelijke zetel;

b) voorstel tot verzaking door alle vennoten aan het opmaken van de splitsingsverslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor en van ide overige formaliteiten vermeld in de artikelen 730, 731 en 733 (in zoverre dit laatste artikel naar de splitsingsverslagen verwijst) van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het eerste en tweede lid letterlijk luiden als volgt: "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

! c) melding van de eventuele belangrijke wijzigingen die zich in het vermogen van de' partieel te splitsen en verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel overeenkomstig.

artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen;

d) vaststelling dat geen verslaggeving inzake de inbreng in natura is!

vereist gelet op de rechtsvorm van de verkrijgende vennootschap en het ontbreken van enige wettelijke verplichting daartoe;

= e) inbreng in de verkrijgende vennootschap, ingevolge de partiële ':,splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vooç-behouden ?aan het4 SeIgisch Staatsblad Luik B - vervolg

"DANNYBEL", overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen van een deel van! de voorraden bestaande uit een onroerend goed van de besloten vennootschap= met beperkte aansprakelijkheid "DANNYBEL";

de handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 januari 2015 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap;

f) Omstandige beschrijving van de inbreng van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap ingevolge de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap en de voorwaarden van de inbreng. De inbreng is] meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar, voor zoveel als nodig, wordt verwezen;

g) ten gevolge van de inbreng in natura uit hoofde van de partiële splitsing van de BVBA "DANNYBEL,":

verhoging van het kapitaal ten belope van drieduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (3.922,59 EUR) om het te brengen van tweeduizend euro (2.000 EUR) naar vijfduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (5.922,59 EUR) door uitgifte van tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die in de winst zullen delen vanaf 1 januari 2015;

r toekenning van tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe aandelen van de vennootschap aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "DANNYBEL", volgens de modaliteiten nader omschreven in het voorstel van partiële splitsing;

h) boekhoudkundige verwerking van de inbreng uit hoofde van de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap;

i) vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

2° Coördinatie van de statuten.

3° Machtiging tot uitvoering van de genomen besluiten en

administratieve volmacht.

IV) Na deze uiteenzetting en nadat de zaakvoerder van de vennootschap

Zeerst nog laat akteren:

a) dat alle formaliteiten voor de deelname aan de vergadering werden =nageleefd en/of te aanzien zijn als vervuld,

b) dat alle informatieverplichtingen werden vervuld, met name

I-- overeenkomstig artikel 733, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen werd leen afschrift van het voorstel van partiële splitsing toegezonden aan de ;vennoten, en aan de personen die de vereiste statutaire voorwaarden hebben {vervuld om te worden toegelaten tot de vergadering.

;-- overeenkomstig artikel 733, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen,

i

;heeft elke vennoot uiterlijk een maand voor de algemene vergadering, kennis

kunnen nemen op de maatschappelijke zetel van de stukken vermeld in artikel 1733 van het Wetboek van Vennootschappen,

c) dat de vennootschap geen publiek beroep doet of heeft gedaan op

i

;het spaarwezen,

wordt telkens na afzonderlijke beraadslaging beslist wat volgt. V) BERAADSLAGING EN BESLUITEN

1° PARTIËLE SPLITSING

1° KENNISNEMING EN BESPREKING VOORSTEL INZAKE PARTIËLE SPLITSING

De algemene vergadering bevestigt dat de vennoten kosteloos een afschrift van het voorstel tot partiële splitsing hebben ontvangen.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

aansprakelijkheid «DANNYBEL», met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74, RPR Gent (afdeling Oostende), B.T.W. BE

10479.419.233, in de gewone commanditaire vennootschap «BROUBAS», van een

¬

'¬ deel van de voorraden bestaande uit een onroerend goed gelegen te Oostende,

I0odsenstraatt hoek vormend met de Werktuigkundigenstraat, zoals deze inbreng in natura door de bestuursorganen van ieder bij de partiële

;splitsing betrokken vennootschappen werd opgesteld op 9 april 2015. Overeenkomstig artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen, Iwerd, door de bestuursorganen van de partieel te splitsen vennootschap en ide verkrijgende vennootschap, dit voorstel van partiële splitsing !neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling

!Oostende), op 10 april 2015, zegge uiterlijk zes weken voor de algemene

¬

vergadering. Het werd bekendgemaakt door mededeling in de bijlagen tot het

{Belgisch Staatsblad van 22 april 2015, onder respectievelijk nummer 15058671 (voor de partieel te splitsen vennootschap) en nummer 15058667(voor de verkrijgende vennootschap).

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

De algemene vergadering neemt kennis van het voorstel van partiële splitsing en bespreekt het.

2° VERZAKING

INA LEZING GEHOORD TE HEBBEN VAN ARTIKEL 731 §1 EN DE !ARTIKEL 734 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN VERGADERING UNANIEM TE VERZAKEN AAN DE TOEPASSING VAN ¬ EN 733 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHP2PEN IN ZOVERRE IVERWIJST.

3° Kennisname wijzigingen in de vermogenstoestand

De vergadering neemt nota van de mededeling door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap dat er

zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van beide bij deze partiële splitsing betrokken vennootschappen tussen de datum van het voorstel van partiële splitsing en heden, zoals vereist door artikel 732 van;

~{{het Wetboek van Vennootschappen. ;

4° Verslagen

Het Wetboek van vennootschappen voorziet niet in bijzondere; 3formaliteiten bij kapitaalverhoging in natura in een gewone commanditaire! }vennootschap.

Er dienen dan ook géén verslagen (noch door het bestuursorgaan, noch! !door een extern accountant of bedrijfsrevisor) te worden opgemaakt in het1 !kader van de voorliggende inbreng.

5° Partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat de partieel te splitsen vennootschap, BVBA "DANNYBEL", in haar buitengewone algemene vergadering voorafgaandelijk aan! deze, beslist heeft tot partiële splitsing en dit door afsplitsing enj inbreng in de verkrijgende vennootschap, Comm.V "BROUBAS" van een deel van] de voorraden, bestaande uit een onroerend gelegen gelegen te Oostende,! Loodsenstraat, op de hoek met de Werktuigkundigenstraat, onder de ;opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de; !verkrijgende vennootschap, Comm.V "BROUBAS", van !gevolg van de partiële splitsing.

!De vergadering beslist de inbreng in de Gewone "BROUBAS" ingevolge de partiële splitsing,

VooF-

behouden aan het éTgis'a

Staatsblad

TWEE EERSTE LEDEN VAN!

i

BESLIST DE ALGEMENE! DE ARTIKELEN 730, 7311 DIT NAAR DE VERSLTGEN1

deze inbreng in natura als

Commanditaire Vennootschap zonder ontbinding noch

J

!vereffening, van een deel van de voorraden bestaande uit een

onroerend

' goed

Voot- Luik B - vervolg

behouden

áan het`

r---EigrisçF

Staatsblad

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNYBEL",I

i

partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig het voormeld partieeli

splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het1 Wetboek van Vennootschappen, te aanvaarden en goed te keuren.

De handelingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen sinds 1 januari 2015 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen,

geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

6° Inbreng in natura T Omschrijving van het overgedragen vermogen enl voorwaarden van de overdracht

Vervolgens is hier tussengekomen:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNYBEL", gevestigd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74, ingeschreven in hetL rechtspersonenregister te Gent - afdeling Oostende, met ondernemingsnummer 0479.419.233, B.T.W.-plichtige onder het nummer BE 0479.419.233, hier, rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar enige zaakvoerder:

- de heer BROUCKAERT, Danny, voornoemd,

benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, in de oprichtingsakte verleden voor notaris Marc Coudeville te Oostende op 21 ;januari 2003, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 bifebruari daarna onder nummer 03017813. die verklaart inbreng te doen van een deel van de voorraden bestaande Muit een onroerend goed, gelegen te Oostende, hoek Loodsenstraat en

ÎWerktuigenstraat, hierna uitvoerig beschreven.

De inbreng is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voormeld

bIvoorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt

jverwezen.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. Re elin van de inbreng

De afsplitsing-inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in

artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De afsplitsing-inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en I ipassiva op 31 december 2014 en omvat alle activa en passiva die betrekking hebben op het af te splitsen vermogen van de BVBA "DANNYBEL". Daaruit blijkt

adat de waarde van het af te splitsen onroerend goed tweeënvijftig duizend zevenhonderd vijfenzeventig euro vijfenvijftig cent (52.775,55 EUR) bedraagt.

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 zullen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van eigendom en genot

ij De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de

toverdracht mee aan de verkrijgende vennootschap van de activa en passiva die betrekking hebben op het afgesplitste vermogen, zoals beschreven, in dit' Bigeval de volle eigendom van het onroerend goed.

ij De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van dei

ilmateriële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen enl

jschulden verbonden aan het afgesplitst vermogen vanaf heden, evenals het I I genot .

! De boekhoudkundige en fiscale overdracht wordt geacht te zijn gebeurde

per 1 januari 2015.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn! Ivan de elementen van het patrimonium van het door de BVBA "DANNYBEL" afgeplitste vermogen en er geen verdere beschrijving van te vragen dan deze!













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

















VooY

behouden

aan heÉ

`- ~éfg~sch

É 5taatsblad

Luik B - vervolg

opgenomen in het voormelde voorstel van partiële splitsing. Alle elementen 'van het actief en passief van het af te splitsen patrimonium van de partieel (gesplitste vennootschap, zullen ingebracht worden naar de verkrijgendei vennootschap,.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde` vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA1

te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet( tvoldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaars lis of omdat het gaat om delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de, opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze tot het over te dragen vermogen behoren, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in del overnemende vennootschap wordt ingebracht.

4. Staat van het overgedragen vermogen  Waarborgen

Het afgesplitst vermogen wordt overgedragen in de staat waarin het zich lop datum van ingenottreding bevindt, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel te splitsen vennootschap om

1

welke reden dan ook, zoals voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, de inrichting, de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van het ingebrachte goed en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van de datum van ingenottreding, alle gewone of buitengewone lasten dragen die het ingebrachte vermogen bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf de datum van ingenottrreding

rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootsch zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijhorende wettelijke en overeengekomen zakelijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen alle debiteuren.

7. Onroerende goederen

INBRENG IN NATURA

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD OOSTENDE  tweede kadastrale afdeling

Een perceel bouwgrond, gelegen aan de Loodsenstraat, de hoek vormend met de Werktuigkundigenstraat, kadastraal bekend in de sectie D, volgens titel deel van nummers 724/02 en 727/B/5 en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummer 727/K/7, met een oppervlakte volgens kadaster van één are tweeënzestig centiare (la 62ca).

Volgens hierna vermelde verkavelingsakte gekend als lot A, deêl perceelnummers 727 B 5 en 724/02 met een benaderende oppervlakte van honderd zestig vierkante meter (160 m2);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden de schuldvorderingen

en persoonlijke de onderhavige

ap en gaan ze

en

van;

Voor-

, behouden 'aan het i~-èrsc Staatsbf ad

Luik B - vervolg

IVAN EIGENDOM

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: één euro (C 1,00).

Voorschreven onroerend goed behoort toe aan de OORSPRONG

voornoemd om het verkregen

"Onroerend goed Promotie en

verleden voor notaris Marc Coudeville, te Oostende, met tussenkomst van

notaris Guido Vandenberghe, te Roeselare, op 6 november 2006, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge 62-T-28/11/2006-20832.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voorschreven onroerend goed wordt ingebracht vrij en onbelast van alle voorrechten, hypotheken en alle andere belemmeringen hoegenaamd behoudens hetgeen hierna vermeld.

De verkrijgende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voormeld, erkent kennis genomen te hebben van de bestaande hypothecaire inschrijving op onder meer het perceel voorwerp van de partiële splitsing, genomen op het tweede hypotheekkantoor Brugge:

Met formaliteitennummer 62-I-04/01/2007-00135, in het voordeel van de naamloze vennootschap Fortis Bank (thans BNP Paribas Fortis), te Brussel, krachtens een akte verleden voor notaris Marc Coudeville, te Oostende op 6 november 2006, tot zekerheid van een hoofdsom van zevenentwintig duizend vijfhonderd euro (27.500,00 EOR), ten laste van de BVBA "DANNYBEL", voornoemd.

BNP Paribas Fortis heeft, bij mail van 29 mei 2015, medegedeeld wat volgt:

w (... )

Hierbij bevestigen wij ons akkoord met de partiële splitsing en het toestaan van het recht van opstal op lot A mbt de bestaande hypothecaire inschrijving die blijft bestaan ten laste van BVBA Dannybel.

Na ook nog kennis genomen te hebben van dit schrijven van BNP Paribas Fortis, verklaart de verkrijgende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voormeld, in te stemmen met het behoud van deze inschrijving.

Voorwaarden van de inbreng

1. De inbreng gebeurt in de staat en gelegenheid waarin de goederen zich thans bevinden, met alle eraan verbonden rechten en verplichtingen, zonder verhaal tegen de inbrenger om welke reden het ook weze, zonder waarborg inzake fouten of gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet-voortdurende rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen waarmede het zou bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de vennootschap de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch dit alles op haar kosten en op eigen risico.

Bijzondere voorwaarden uit vroegere titels

In de hiervoor vermelde verkoopakte verleden voor notaris Marc Coudeville te Oostende, met tussenkomst van notaris Guido Vandenberghe, te Roeselare, op 6 november 2006 wordt vermeld hetgeen hierna letterlijk wordt overgenomen:

"Bijzondere voorwaarde

In voormelde aankoopakte verleden voor notaris Guida Vandenberghe te Roeselare op zevenentwintig oktober tweeduizend staat letterlijk het volgende vermeld:

BIJZONDERE VOORWAARDEN - ERFDIENSTBAARHEDEN

In de voormelde aankoopakte verleden voor Notaris Michel van Tieghem de ,Ten Berghe te Oostende op achttien juni negentienhonderd negenennegentig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

BVBA "DANNYBEL",

te hebben jegens de naamloze vennootschap Exploitatie", te Destelbergen, blijkens akte

formaliteitnummerl

Luik B - vervolg

staat onder meer letterlijk vermeld wat volgt;

"BIJZONDERE VOORWAARDEN.

De koper zal zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle!

V rechten en verplichtingen van de verkoper voortvloeiende uit bijzondere voorwaarden vervat in vorige eigendomstitels en onder meer uit de volgende bijzondere voorwaarden vermeld in de akte verleden voor notaris Ignace Muylle1

= te Middelkerke op vierentwintig maart negentienhonderd éénen veertig, hierna letterlijk overgenomen:

"L'acqéreur comme il agit, déclare avoir pris connaissance des charges auquel sont soumis les ventes immobilières de la société "Opex" venderesse, cahier des charges qu'ils s'engagent à exécuter fidèlement sous les amendes y prévues, et qui fut transcrit à Bruges le cinq septembre mil neuf cent vingt

,=sept volume 5348 numéro 7, comme annexé à un acte passé devant le notaire De Wynter à Ostende, et qui est donc sensé être ici annexé. Toutefois par dérogation au dit cahier des charges, l'acquéreur aux présentes n'est past

~II tenu de construire, mais en cas de revente les nouveaux acquéreurs devront Construire dans un délai de cinq ans et devront exécuter à leur tour et imposer à lezers ayant-droits l'exécution du dit cahier des charges".Clà De aankopende partij verbindt zich ertoe deze bijzondere voorwaarden eni

DA

(erfdienstbaarheden na te leven voor zover deze nog bindend zijn"'.

De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de

inbrengende vennootschap in alle rechten en verplichtingen die daaruit'

Clà

voortvloeien, voor zover ze nog van toepassing zijn, hetgeen zij uitdrukkelijk aanvaardt, en hij verbindt zich zelfde verplichtingen op te

b

C 2. De vennootschap verwerft vanaf heden de volle eigendom, het genot en

Clà vrij gebruik van het ingebrachte goed, mits er eveneens vanaf heden alle Jbelastingen, taksen, lasten, voorheffingen en vergeldingen van alle aard ook adie dit goed zouden bezwaren, te dragen en betalen.

~+ 3. De oppervlakte van het ingebrachte goed wordt niet gewaarborgd en!

eq Met verschil in min of meer zal tot voordeel van de vennootschap strekken ofi N

~seen verlies voor haar uitmaken.

4. Indien het goed verzekerd zou zijn tegen brandgevaar, dan zal de

e; vennootschap alle bestaande contracten dienaangaande moeten overnemen en

e voortzetten, en er de premies van betalen te rekenen vanaf heden tenzij zij zou verkiezen deze polissen op te zeggen, in welk geval zij de eventuele schadevergoeding zal dienen te betalen wegens contractbreuk ter decharge van de inbrengers.

un

VERKAVELINGSSTATUUT

rol Deze partiële splitsing geschiedt verder nog onder de lasten, clausules

DA sen voorwaarden vervat in de verkavelingsakte, opgemaakt en verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville, op 15 mei 2013, overgeschreven op heton tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteitennummer 62-T-03/06/2013-~

68022.

De verkrijgende vennootschap verklaart een afschrift van deze

verkavelingsakte te hebben ontvangen.ClàD ~ De verkrijgende vennootschap dient zich te schikken naar alle

voorwaarden en bedingen vervat in deze verkavelingsakte en bijlagen. Deze [ontslaat de instrumenterende notaris deze bepalingen en voorwaarden in

on =huidige akte over te nemen.

1 In alle verdere akten van eigendomsoverdracht zal uitdrukkelijk dienen =vermeld te worden dat de nieuwe eigenaar kennis heeft van deze verkave-1 Ilingsakte en dienaangaande in de plaats gesteld wordt in alle rechten en!

(plichten van zijn rechtsvoorgangers. 1

Overeenkomstig artikel 19, derde lid van de Organieke Wet Notariaat,=

verklaren partijen dat voormelde verkavelingsakte en huidige akte één geheel;

Voor-

, behouden

'aan het

i-T~ë[gisc íf

Staatsblad

E r

leggen aan de nieuwe eigenaars voor het geval hij in de toekomst het bij deze aangekochte goed zou vervreemden ten gelijk welken titel.

Voór-

behouden

'aan hei

efgisc

e Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

(

Luik B - vervolg

vormen om samen als authentieke akte te gelden. 1

BEPALINGEN IN VERBAND MET DE VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

Ondergetekende notaris verklaart dat de gemeente waar de onroerende( goederen gelegen zijn, niet beschikt over een goedgekeurd plannen- enj vergunningenregister en vermeldt en informeert, met toepassing van artikel; 5.2.1. Vlaamse Codex RO, dat:

1° voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is( uitgereikt, met uitzondering van:

een stedenbouwkundige vergunning "reguliere procedure", met onderwerp "de bouw van 5 eengezinswoningen", goedgekeurd 02 februari 2012, met gemeentelijk dossiernummer 35013/20508/B/2011/453;

- een stedenbouwkundige vergunning "oud stelsel", met onderwerp "de bouw van 5 eengezinswoningen", goedgekeurd 11 augustus 2008, met ;gemeentelijk dossiernummer 35013/16096/B/2007/357", thans vervallen;

2° de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed is:

! - begrepen in het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan "Afbakening !

(Regionaal Stedelijk gebied Oostende", definitief vastgesteld bij besluit Ivan 15 mei 2009 van de Vlaamse Regering. Het voormeld onroerend goed is niet begrepen in de deelgebieden 2 tot en met 17 waardoor de bestaande 4bestemmings- en inrichtingsvoorschriften

Ivan toepassing blijven.

begrepen in het gewestplan zoals verder vermeld onverminderd "Oostende-Middenkust", dat werd vastgesteld bij een Koninklijk Besluit van 26 januari 1977 en is gelegen in ;het gebied dat als woongebied is bestemd;

1 - begrepen in het bijzonder plan van aanleg nummer 110, "Dr. E. IMoreauxlaan-Oost", dat werd goedgekeurd op 23 maart 1999, en is gelegen in ;het gebied dat bestemd is voor de oprichting in gesloten bebouwing van een ;gebouw met woonfunctie;

3° zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring (van de verkoper, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief =vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met Ivoorkooprecht (artikel 2.4.1);

5° voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning "reguliere (procedure" werd goedgekeurd op datum van 22 augustus 2011, met onderwerp ("wijzigen van de loten 7, 8 en 9 van de verkavelingsvergunning die op 22 (januari 1963 werd verleend" met gemeentelijk dossiernummer 135013/20508/V/2011/10.

1 Voorschreven goed valt derhalve onder toepassing van de (verkavelingsvergunningen met nummers 15/29/3 en 15/110/30, die respectievelijk op 22 januari 1963 en 22 augustus 2011 werden verleend, en is dienovereenkomstig bestemd voor de oprichting in gesloten bebouwing van

;een gebouw met woonfunctie;

i

I 6° het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de

(overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Ondergetekende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse (Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De verkrijgende vennootschap verklaart (voormeld dat deze een stedenbouwkundig

vergunningenregister,

ontvangen.

De stad Oostende beschikt o heden n29 niet over een plannenregistej

vertegenwoordigd zoals uittreksel uit heti

afgeleverd op 3 maart 2015 betreffende het goed heeft

[7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

izoals bepaald in het Hoofdstuk 1van Titel V "Diverse Bepalingen" van del '."Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening".

3. Op vraag van ondergetekende notaris omtrent stedenbouwkundige en' landere inlichtingen heeft het stadsbestuur van de stad Oostende bij brief Ivan 5 maart 2015, behoudens hetgeen hierboven vermeld onder 2., nog igeantwoord dat:

- het goed valt onder de stedelijke bouwverordening die op 22 januari 11999 goedgekeurd is door de Vlaamse Minister bevoegd voor Ruimtelijke) Ordening en na publicatie in het Belgisch Staatsblad van 12 maart 1999,

1sedert 23 maart 1999 van kracht is (http://www.00stende.be/bouwen); i(

- elke aanvraag om stedenbouwkundige of verkavelingsvergunning za11 getoetst worden aan de hand van artikel 13 van de stedelijke verordening op Ide bouwwerken dat bepaalt dat het uiterlijk van het bouwwerk, met name het! gabariet en de dakvorm, de gevelopbouw, de materiaal- en kleurenkeuze, in harmonie moet zijn met het overheersende straatbeeld van het straatsegment waarin het bouwwerk zich bevindt;

- voormeld perceel is niet gelegen in een erkende risicozone overeenkomstig de gewijzigde wet van 25 juni 1992 op de

landverzekeringsovereenkomst en is niet begrepen in een

~overstromingsgevoelig gebied zoals vastgelegd in het uitvoeringsbesluit van ide Vlaamse Regering van 14 oktober 2011,

- voorschreven goed is niet begrepen in een overstromingsgevoelig Jgebied zoals vastgelegd in het uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering van 14 oktober 2011.

BEPALINGEN IN VERBAND MET HET BODEMATTEST

1. De verkrijgende vennootschap wordt er uitdrukkelijk op attent gemaakt dat het Decreet van het Vlaams Parlement van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van toepassing is. De notaris heeft gewezen op de draagwijdte van de eventuele saneringsplicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen.

Hierop heeft de partieel te splitsen vennootschap "DANNYBEL" verklaard dat er op de gronden, voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen inrichtingen gevestigd zijn of waren, of geen activiteiten worden of werden uitgevoerd die opgenomen zijn in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken.

2. De partieel te splitsen vennootschap "DANNYBEL" legt het bodemattest voor die betrekking heeft op het voormelde onroerend goed zoals afgeleverd door de OVAM op 3 februari 2015.

De inhoud van dit bodemattest luidt :

1 Opmerkingen:

1 1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

1 2 Bijiomende informatie over de overdrachtsregeling:

:www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de

'regels van grondverzet,

Meer informatie, www.ovam.be/grondverzet.

1 4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte Lcegevens.

Voor-

. behouden

'aan het

Staatsblad

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking

tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

~

Vodr-

behouden laan het eïescíf

Staatsblad

Luik B - vervolg

te Mechelen, 03.02.2015".

De verkrijgende vennootschap verklaart, vertegenwoordigd zoals voormeld, dat zij op de hoogte werd gebracht van de inhoud van voormeld ,attest vóór de ondertekening van onderhavige notariële akte.

Zij bevestigt dat zij ervan op de hoogte is dat zij de nietigheid kan Ivorderen van een overeenkomst die werd afgesloten zonder dat alle bepalingen van het decreet werden nageleefd. Zij verklaart zo nodig onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die zij zou kunnen laten gelden op grond van het genoemde decreet met betrekking tot onderhavige akte.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de bepalingen van Hoofdstuk VIII, waaronder artikel 101, van het bodemdecreet de dato 27 oktober 2006 werden nageleefd.

3. Pe inbrenger verklaart met betrekking tot voormeld kadastraal perceel geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE MONUMENTENBESCHERMING op vraag vanwege ondergetekende notaris verklaart de inbrenger uitdrukkelijk geen kennis te hebben, ingevolge betekening of anderszins,

van enige voorlopige of definitieve bescherming van voorschreven eigendom als monument, archeologisch waardevol patrimonium, stads- of dorpsgezicht, landschap, duingebied of als voor het duingebied belangrijk landbouwgebied. RISICOZONE VOOR OVERSTROMINGEN - INTEGRAAL WATERBELEID

De ondergetekende notaris verklaart dat:

- in toepassing van artikel 129 van de Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen (Verzekeringswet), volgens zijn opzoekingen, het overgedragen goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming.

-- in toepassing van artikel 17bis van het decreet van 19 juli 2013 tot wijziging van diverse bepalingen van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid, het voormeld goed niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering en niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone.

KONINKLIJK BESLUIT BETREFFENDE DE TIJDELIJKE OF MOBIELE BOUWPLAATSEN

Na door de instrumenterende notaris te zijn ondervraagd over het bestaan van een postinterventiedossier, heeft de inbrenger verklaard dat hij aan het voormelde verkochte goed geen werken heeft uitgevoerd die onder het toepassingsgebied vallen van het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen.

BEPALINGEN IN VERBAND MET DE VLAAMSE WOONCODE

De partijen erkennen vanwege mij, instrumenterende notaris, voorlezing en uitleg te hebben gekregen van en omtrent het artikel 84, de artikelen 85 tot en met 89 alsmede het artikel 90 van de Vlaamse Wooncode (decreet van 15 juli 1997).

Daarop verklaart de inbrenger dat op de bij deze ingebrachte goederen noch het recht van wederinkoop (artikel 84), noch het sociaal beheersrecht (artikel 90) van toepassing is.

De inbrenger verklaart verder dat het voorkooprecht van dat artikel 85 van de Vlaamse Wooncode in de onderhavige samenhang niet van toepassing isl aangezien het hier gaat om de inbreng in vennootschap en niet om een verkoop van het goed.

Ontslag ambtshalve inschrijving

De bevoegde jypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enere

~

Luik B - vervolg

ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van een afschrift!

!

dezer.

8. De meer het

hypotheekkantoor Brugge met formaliteitennummer de BVBA "DANNYBEL", voornoemd blijft vennootschap BVBA "DANNYBEL".

laste van gesplitste

Er worden geen overige schulden overgedragen.

9. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle op 1

contracten en verbintenissen moeten naleven

Overgedragen schulden

schuld verbonden aan de bestaande hypothecaire inschrijving op onder

p rceel voorwerp van de partiële

splitsing, genomen op het tweedel 62-1-04/01/2007-00135 ten, ten laste van de partieel

januari 2015 bestaande en uitvoeren die door de partieel

gesplitste vennootschap zijn gesloten overgedragen personeel.

Conform het splitsingsvoorstel wordt gelegenheid van de partiële splitsing.

10. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen, met uitzondering van hypothecaire inschrijving op onder meer het perceel voorwerp van de partiële splitsing:

a) alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke

gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve ;beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in ;het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen

b) de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen (elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en ;die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van v66r 1 januari 2015, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste ;vennootschap met betrekking hiertoe.

11. Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met 1betrekking tot de overgedragen elementen, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

12. Kosten

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de (onderhavige partiële splitsing zijn ten laste van de partieel te splitsen =vennootschap.

7° ViRGOEDING VAN DE INBRENG

Ingevolge deze inbreng in natura wordt het kapitaal van de vennootschap( verhoogd met drieduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (3.922,59 EUR) om het te brengen van tweeduizend euro (£ 2.000,00) op vijfduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (5.922,591 EUR). De inbreng wordt vergoed - zoals hierna uitvoerig beschreven - door toekenning van tweehonderd vierenzestig (264) nieuw te creëren aandelen in del verkrijgende vennootschap.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt aldus vijfduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (5.922,59 EUR), vertegenwoordigd door] tweehonderd vierenzeventig (274) aandelen, zonder aanduiding van nominale] waarde, ieder één/tweehonderd vierenzeventigste (1/2745te) van hetj maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

Aldus is de hierboven vermelde kapitaalverhoging verwezenlijkt.

met derden of met het door haar;

geen personeel overgedragen ter1

1

I

de bestaande,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-behouden 'aan

~ëTgiscTi Staatsblad

Voorbehouden 'aan het _

Staatsblad

Luik B - vervolg

,- .. De ruilverhouding van de aandelenis meer omstandig beschreven in het i

ivoormelde voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig,1

wordt verwezen.

Aldus wordt de afsplitsing met inbreng in natura vergoed met!

tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe aandelen in de overnemende=

1

vennootschap. Er is geen opleg in geld verschuldigd. j

Overeenkomstig artikel 740 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de nieuwe aandelen die door de overnemende vennootschap worden uitgegeven naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het kader van de partiële splitsing, aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend in functie van het aantal aandelen dat zij bezitten in de partieell te splitsen vennootschap.

Aldus zullen toekomen aan de heer Danny Brouckaert, voornoemd, honderd tweeëndertig (132) aandelen - naast de vijf aandelen die hij thans reeds bezit - en aan mevrouw Isabel Bastin, voornoemd, honderd tweeëndertig (132) aandelen - naast de vijf aandelen die zij thans reeds bezit.

De nieuwe aandelen die de Gewone Commanditaire Vennootschap "BROUBAS" naar aanleiding van de partiële splitsing ten gunste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNYBEL" dient uit te geven, zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen van Gewone Commanditaire Vennootschap "BROUBAS". Zij zullen vanaf hun uitgifte !onderworpen zijn aan alle bepalingen van de statuten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BROUBAS". Ze zijn vanaf 1 januari 2015 resultaatgerechtigd.

De uitreiking van de aandelen van de verkrijgende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap. De aandelen van de verkrijgende vennootschap zijn op.naam. Deze aandelen zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, vermeld worden in het register van aandelen van de vennootschap. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

8° Boekhoudkundige verwerking van de inbreng uit hoofde van de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van het af te splitsen vermogen, dat de partieel te splitsen

Ivennootschap inbrengt in de verkrijgende vennootschap «BROUBAS», op grand van de boekwaarde per 31 december 2014, gelijk is aan tweeënvijftig duizend zevenhonderd vijfenzeventig euro vijfenvijftig cent (52.775,55 EUR) en derhalve te boeken in de verkrijgende vennootschap als volgt

- drieduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenen-vijftig cent (3.922,59 EUR) van de balanspost "kapitaal" waarvan een bedrag van duizend

!driehonderd en zeven euro drieënvijftig cent (1.307,53 EUR) volstort en een

(bedrag van tweeduizend zeshonderd vijftien euro zes cent (2.615,06 EUR) niet volstort;

- driehonderd tweeënnegentig euro zesentwintig cent (392,26 EUR) van de balanspost "wettelijke reserve";

- zesduizend vierhonderd zesenzestig euro éénenveertig cent (6.466,41 EUR) van de balanspost "belastingvrije reserves";

- vierenveertig duizend zeshonderd en negen euro vijfendertig

cent!

(44.609,35 EUR) van de balanspost "beschikbare reserves".

9° Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng en partiële;

s

splitsing.

Gelet 9£___Ie n3

voorgaande genomen beslissingen tot goedkeuring en aanveardii



Voor- Luik B - vervolg

behouden v- an de inbreng uit hoofde van de partiële splitsing, wordt uitdrukkelijk] vastgesteld dat de partiële splitsing werd gerealiseerd op heden.

*aan het 2° COORDINATIE VAN DE STATUTEN

,' ~éfgisc~i De algemene vergadering beslist vervolgens de statuten van del vennootschap als volgt te coordineren, in het bijzonder artikel 6 wat betreft het nieuwe maatschappelijk kapitaal en aandelenbezit.

Staatsblad ARTIKEL 1 : Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder vorm van een gewone' commanditaire vennootschap onder de benaming "Broubas";

ARTIKEL 2 : Beherende vennoot - Stille vennoot

Heer Danny Brouckaert voornoemd neemt deel aan de oprichting alt beherend vennoot.

Mevrouw Isabel Bastin voornoemd treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voort alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

ARTIKEL 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 74;

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs-en uitbatingszctels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen, inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing vent de zaakvoerder.

ARTIKEL 5

De vennootschap heeft als doel:

- de ontwikkeling, het bouwrijp maken en verkaveling van alle grondpercelen;

- de koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in 'deelneming of als tussenpersoon;

- optreden als ontwikkelaar van onroerende projecten in het algemeen en beheer van immobiliën;

- het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen vanfinanciële, commerciële, juridische, esthetische (zoals binnenhuisinrichting) of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en dondernemingen of_particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kant























































Voor-

behouden

'aan het

-`~ëlgcsc~i'"

Staatsbad

Luik B - vervolg

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere rechtspersonen dewelke op de één of andere wijze banden hebben met'

voormelde specialisaties. l

Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, int België of in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant Î l doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te! ivergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alleI icommerciële industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerender 1bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk,I betrekking hebben op haar doel. Zij zal de haar beschikbare middelen mogenl beleggen volgens het principe van "de goede huisvader".

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking al zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL 6

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfduizend negenhonderd tweeëntwintig euro negenenvijftig cent (5.922,59 EUR), vertegenwoordigd doom tweehonderd vierenzeventig (274) aandelen, die elk één tweehonderd vierenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het werd bij oprichting gevormd door inbreng in geld en bij latere akte door inbreng in natura ten gevolge van een partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DANNYBEL".

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

De heer Danny Brouckaert: honderd zevenendertig (137) aandelen.

Mevrouw Isabel Bastin: honderd zevenendertig (137) aandelen.

Elk aandeel is naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap volledig volstort en de kapitaalverhoging door inbreng in natura ten gevolge van de partiële splitsing werd volstort voor een derde.

ARTIKEL 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of

verscheidende zaakvoerders, beherende vennoten. !I

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur eni

]beschikking.

i

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan del

lalgemene vergadering door de wet, vallen onder zijn/haar bevoegdheid. _

i Hij/zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechtej

izowel als eiser als verweerder,

1

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder }afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten enl ]zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen,=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op kort termijn,I spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap.italisatieondernemingen;

veor-behouden áan hot Fefgisch Staatsbiad

Luik B - vervolg

onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan;

gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal van tijdelijke aard is. !

ARTIKEL 8 ;

Een vennoot mag onder levenden zijn aandelen slechts overdragen met! toestemming van al zijn medevennoten. Iedere medevennoot kan in eender welkel omstandigheid een voorkooprecht uitoefenen.

ARTIKEL 9 De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van del vennoten.

i

De afstammelingen en/of de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie ide aandelen van de overledene toekomen kunnen nooit vennoot worden enj !ontvangen van de andere vennoot/respectievelijk vennoten in voorkomend geval i !verhoudingsgewijs, enkel en uitsluitend het oorspronkelijk volstortte;; kapitaal en het bedrag van de eventueel door de overledene uitgevoerde lkapitaalsverhogingen in geld of natura. Zij kunnen geen enkel recht laten Igelden op de in voorkomend geval in de vennootschap opgebouwde reserves. Zij kunnen ook niet worden aangesproken om eventuele verliezen te helpen delgen. De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale 'gang van zaken van de vennootschap verstoren.

Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering

van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere ;vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder

aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de `door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand !te boven mag gaan.

Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering ,van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te I!voorzien.

ARTIKEL 10

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11

Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de lin ventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, de balans opgemaakt en de boekhouding afgesloten.

ARTIKEL 12

1 i Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, çwordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand december om 10 uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, ;aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke I feestdag is, heeft een vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op ;hetzelfde uur.

kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de

Iedere vennoot

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per,

vennoten bijeenroepen.

!aangetekende brief, die ten laatste veertien dagen voor de vergadering bij dei

!post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of in zijn,

afwezigheid door de oudste aanwezige vennoot. Zij zal gehouden worden tel

maatschappelijke zetel. I

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, ook

VQor-

behouden

aan hpt

Belgisch Staatsblad

Luik 13 - vervolg

door deren niet-vennoten.

ARTIKEL 13

Elke aandeel geeft recht op één stem.

' Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen

behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden

goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de beherend vennoot

doorslaggevend.

ARTIKEL 14

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene

onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de

algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt

vereist.

ARTIKEL 15

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering

volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone

meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt

.hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

i Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het

tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij ;heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent,

vergadering daar bij gewone meerderheid anders over

na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de

de verhouding van ieders aandelenbezit."

3° MACHTIGING

De algemene vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten omtrent de punten die voorafgaan en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de partiële splitsing.

Voor zoveel als nodig besluit de algemene vergadering administratieve ;volmacht te verlenen aan het accountantskantoor "BECUE-SMETS, BOENS & C°", }alsook aan haar aangestelden, met kantoor te 8450 Bredene, Driftweg 11, om lalleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle =administratieve formaliteiten te vervullen ingevolge deze partiële splitsing bij de diensten van de Kruispuntbank ondernemingen, het ondernemingsloket, de BTW-administratie.

ALLE BESLISSINGEN WERDEN EENPARIG GENOMEN".

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

tenzij de algemene

beslist.

Het saldo

vennoten volgens

i

1

Coordonnées
BROUBAS

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 74 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande