BROUWERIJ DE KAZEMATTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROUWERIJ DE KAZEMATTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.641.509

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0145-013
18/02/2013
ÿþ4

Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~G~SgANK koÓ e-

- 6 FEB. 2013

ii111lh3nll fl11

'Or w.7-17..a c5.7-172:77: 0849.641.509

='.9^3m:in, : _ . ' BROUWERIJ DE KAZEMATTEN

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

re.si ; Trappistenweg 23, 8978 Watou, België

~l01! dgâ~ípîi

OnrJl°rvrc{en} akte :Ontslag en benoeming

F :ket:

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 7 december 2012 blijkt dat mevrouw Julie Depypere, woonachtig te Rue de la Motterie 2.773 0 Estaimpuis, en de heer Maarten Ghequire, woonachtig te Hazegoedweg21, 8800 Roeselare graag ontslag zouden nemen als zaakvoerders van onze vennootschap, en dit met terugwerkende kracht vanaf 07/12/2012.

Om hen te vervangen wordt voorgesteld om de heer Hans Depypere, Deerlijkseweg 68 -

8790 Waregem, te benoemen als zaakvoerder, en dit met terugwerkende kracht vanaf 07/12/2012.

Afwikkeling van de agenda :

Het ontslag van mevrouw Julie Depypere en de heer Maarten Ghequire werd aanvaard. Kwijting wordt hen verleend.

De benoeming van de heer Depypere Hans wordt goedgekeurd. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Deze beslissing wordt bekrachtigd inde eerstvolgende algemene vergadering.

Depypere Julie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch _Staatsblad_-18/02/2013 -Annexea.dwMoniteur belge



L1.1'{ Jy .,31Ga+ `'ACz "  {c_, . ~11:.:+3:.?-lÿl?..'/.3'

~3',~n..Q . i." .~' .:?;_..

:r

v.iî. 3ct"` P.t



25/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gii=igf`

Ondernemingsnr : 8 4 9 6 4 1 5 0 9

Benaming

(voluit) : Brouwerij De Kazematten

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Trappistenweg 23, 8978 Poperinge-Watou

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op vijf oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden, dat

1) Mevrouw DEPYPERE Julie Agnes Leopoldine, geboren te Newport Beach USA op achtentwintig september negentien-honderd tweeëntachtig, identiteitskaart nummer 591-1047144-34 - rijksregister nummer 82.09.28-396.64, samenwonende met de heer SAGAERT Pierre Joseph Christiane Philippe te 7730 Es-taimpuis, Rue de la Motterie 2.

Samenwonenden die verklaren een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op vijftien september twee-duizend en acht te Estaimpuis.

2) De heer GHEQUIRE Maarten Gerard Karel, geboren te Roeselare op vijfentwintig maart

negentienhonderd zesentachtig, identiteitskaart nummer 591-4017603-62 - rijksregister nummer 86.03.25-

327.71, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8800 Roeselare, Hazegoedweg 21, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Brouwerij De Kazematten. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8978 Poperinge  Watou, Trappistenweg 23.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de volgende doelstellingen:

De exploitatie van brouwerijen, mouterijen, stokerijen, hotels, restaurants, cafés, bezoekerscentrums, en alle andere drankgelegenheden, alsook de fabricatie en de handel in alle vormen van de grondstoffen voor brouwerijen voor bieren, (niet-)alcoholische dranken, frisdranken en voor alle andere dranken;

Zij mag eveneens handelszaken in pand nemen, facturen disconteren en in pand nemen.

Zij zal eveneens aile beheersopdrachten kunnen waarnemen, en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen; zij mag optreden als vereffenaar van vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge s



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE27 7380 3672 9373 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 oktober 2012 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig is volgestort

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderd en tweeduizend driehonderd euro, KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EN TWEEDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 102.300,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6  Winstbewijzen, warrants of converteerbare obligaties

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van juni om 14 uur met als vergaderlocatie de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Y BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of'

bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene

vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die

één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst

aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal.

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal warden afgesloten op 31 december

2013

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur:

1) Mevrouw DEPYPERE Julie Agnes Leopoldine, geboren te Newport Beach op achtentwintig september negentienhonderd tweeëntachtig, identiteitskaart nummer 591-1047144-34 - rijks-register nummer 82.09.28396.64, samenwonende met de heer SAGAERT Pierre Joseph Christiane Philippe te 7730 Estaimpuis, Rue de la Motterie 2.

Samenwonenden die verklaren een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op vijftien september twee-duizend en acht te Estaimpuis.

2) De heer GHEQUIRE Maarten Gerard Karel, geboren te Roeselare op vijfentwintig maart negentienhonderd zesentachtig, identiteitskaart nummer 591-4017603-62 - rijksregister nummer 86.03.25327.71, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8800 Roeselare, Hazegoedweg 21.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vijftien december tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

Voor alle contracten en/of rechtshandelingen met een waarde van meer dan vijfenzeventigduizend euro (¬ 75 000,00) is de handtekening van twee zaakvoerders vereist.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountancy Parmentier te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 178, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Viegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 23.07.2015 15327-0409-012

Coordonnées
BROUWERIJ DE KAZEMATTEN

Adresse
TRAPPISTENWEG 23 8978 WATOU

Code postal : 8978
Localité : Watou
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande