BRUDOC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUDOC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.797.836

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 10.06.2013 13164-0067-013
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.04.2012, NGL 20.04.2012 12091-0062-013
24/10/2011
ÿþYod Il "

In dé bijlagen.bij het Belgisch Stáatsblad~bekend, te-maken kopie- na neerlegging tér.griffie--van de-akte

- --- --

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.

~Jel T

E

a~, te

zigit

*iiieos9a"

Ondememíngsnr : 0834.797.836

Benaming

(voluit) : BRUDOC INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEERNEMSTEENWEG 33 - 8750 WINGENE

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-Inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W Venn.





De zaakvoerder

Debruyne Guy













13c.._ _ .:" . . .1.,E1 .



28/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302054*

Neergelegd

24-03-2011



Griffie

0834797836

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BRUDOC INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Beernemsteenweg 33

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vier en twintig maart tweeduizend en

elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Heer Debruyne, Guy Luc Ghisbert Marie-Joseph, rijksregister nr

730129 115 70, identiteitskaart nr 591.1504498.33, geboren te Oostende op negen en twintig januari negentienhonderd drie en zeventig, en zijn echtgenote:

2° Mevrouw Dochy, Isabel Anna, rijksregister nr 731017 056 67, identiteitskaart nr 591.1168764.16, geboren te Roeselare op zeventien oktober negentien honderd drie en zeventig, samenwonend te 8750 Wingene, Beernemsteenweg nr 33; gehuwd zonder voorafgaand huwelijkscontract, ongewijzigd,

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "BRUDOC INVEST".

3/ Zetel: 8750 Wingene, Beernemsteenweg 33.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheer maatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin; Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, verzekeringen, management en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal. Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven respectievelijk elk negentig (90) aandelen en ten belope van één/derde volgestort in speciën het zij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00) en is nog te volstorten door de Heer Debruyne Guy voor zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00) en door Mevrouw Dochy Isabel voor zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZES DUIZEND TWEE HONDERD euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr 363-0852523-30 bij ING België NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op éénentwintig maart laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

8/ Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehouden op elke tweede zaterdag van de maand juni om tien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Eerste jaarvergadering in 2012.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar: vanaf 24 maart 2011 tot en met 31 december 2011.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerders, met ingang van heden voor onbepaalde duur: Heer Debruyne, Guy en Mevrouw Dochy, Isabel voornoemd, die aanvaarden.

VOLMACHT. Heer Debruyne, Guy en Mevrouw Dochy, Isabel, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan STEYAERT RONNY ACCOUNTANTS BV-BVBA met zetel te 8900 Ieper, Westkaai 1, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigings-eenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16502-0005-012

Coordonnées
BRUDOC INVEST

Adresse
BEERNEMSTEENWEG 33 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande