BRUGES CENTRAL HOSTEL

Association sans but lucratif


Dénomination : BRUGES CENTRAL HOSTEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 501.537.411

Publication

05/12/2012
ÿþMon 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

I liii IIIII 111111'

*iaissses*

t

iu

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

2 6 Nov:Z012

De

Griffie

0501 537 411

Orrdernerningsnr Benaming

(voluit) : BRUGES CENTRAL HOSTEL

(verkort) "

Rechtsvorm : VZW

Zetel Korte Vuldersstraet 31, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoemingen

Uit een onderhandse akte van 15/11/2012 blijkt dat

1° Kolijn Stephane, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Brugge op 21/08/1981 met Belgische

nationaliteit en als beroep hotelier

2° Boussy David, Kolenkaai 58 te 8000 Brugge geboren te Knokke-Heist op 17/05/1975 met Belgische

nationaliteit en als beroep hotelier

3° De Coen Marleen, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Aalst op 23/0711956 met Belgische

nationaliteit en als beroep huisvrouw

4° Kol jn Johannes, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Sluis op 18/5/1954 met Nederlandse

nationaliteit en als beroep hotelier

een vereniging zonder winstoogmerk hebben opgericht met de naam Bruges Central Hostel.

Maatschappelijke zetel  Gerechtelijk arrondissement

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen. Heden is hij gevestigd te Korte Vuldersstraat

31, 8000 Brugge in het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Minimum aantal leden

Art. 5. De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen.

Doel

Art. 3. De vereniging heeft tot doel:

1.Het uitbaten van jeugdverblijven, hotels, hostel, en toeristische centra en dit in de ruimste zin van het

woord.

2.Het uitbaten van horeca gelegenheden en dit in de ruimste zin van het woord.

Voorwaarden en formaliteiten van toetreding en uittreding van leden

Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de raad van bestuur ais zodanig worden toegelaten.

Wie !id wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

De raad van bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding. De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden niet-werkende leden tot de vereniging toelaten.

Algemene vergadering  Bevoegdheden  Bijeenroeping  Kennisgeving van beslissingen

Art. 8. De algemene vergadering is samengesteld uit ei de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921.

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Op de laatste blz. von Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.z

Luik E3 - Vorvolg

Art. 9. De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 Juni 1921.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen v66r de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Art. 10. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is. De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder.

Art. 11. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art. 12. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

De besluiten van de algemene vergadering worden de [eden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Bestuurders -- Benoeming  Ambtsbeëindiging  Afzetting -- Bevoegdheden  Wijze van uitoefening  Duur van mandaat

Art. 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 bestuurders, die !id zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd voor 4 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap.

iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. ledere bestuurder kan ook te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen warden.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

Art. 16. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

tedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

De notulen warden gehouden in een daartoe bestemd register, zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid ta.v. derden

Op de laatst© biz van Luik B vermelden : Recta - Naam on hoedenrghoid van de instwrnenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ci organisme ton aanzien van derden ta vertegenwoordigen Venn - Naam n hanre knnirin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouder aan het Belgisch Staatsblad

MOf32.2

Luik B - Vertelij

Art, 14. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor aile aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankvenichtingen, het lichten van hypotheken,...

De raad van bestuur benoemt de gedelegeerd bestuurder die optreedt als voorzitter van de raad van bestuur.

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Dagelijks bestuur - Benoeming  Ambtsbeëindiging  Afzetting " . Bevoegdheden  Wijze van uitoefening

Art. 15. De raad benoemt de dagelijkse bestuurders, die met het dagelijks bestuur worden belast. Deze verzorgen de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekenen namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten, Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de dagelijkse bestuurder. Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

De opdracht van de gedelegeerd bestuurder en dagelijkse bestuurders eindigen door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De gedelegeerd bestuurder en dagelijkse bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kunnen eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.

Commissarissen  Benoeming

Er worden geen commissarissen benoemd

Ledenbijdrage

Art. 6. De door de werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EURO.

De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de werkende leden verschuldigde bijdrage vast, De door de niet-werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 200 EURO. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de nietwerkende leden verschuldigde bijdrage vast

Bestemming van het vermogen bij ontbinding

Art. 18, in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art. 19. in geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt,

Duur van de vereniging

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur

Overgangsbepalingen

Als eerste bestuurders van de vereniging zijn beneemd

1° Kolijn Stephane, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Brugge op 21/08/1981 2° Boussy David, Kolenkaai 58 te 8000 Brugge geboren te Knokke-Heist op 17/05/1975 3° De Coen Marleen, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Aalst op 23/07/1956 4° Kolijn Johannes, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Sluis op 1815/1954

Op de laatste biz van Luits B vermelden Recto ; Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen veren " biaam ren hanrltrkenlnri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

WaCëY- behouden , aan het Belgisch Staatsblad

MOD2.2

Luik B - vervolg

Zi Ç zijn benoemd voor een duur van 4 jaar en zijn bevoegd de vereniging te verbinden en te vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 14 van de statuten.

Als gedelegeerd bestuurder van de vereniging is benoemd:

Kahn Stephane, ,Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Brugge op 21/08/1981

Als dagelijkse bestuurders van de vereniging zijn benoemd:

le Kolijn Stephane, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Brugge op 21/08/1981 2° Boussy David, Kolenkaai 58 te 8000 Brugge geboren te Knokke-Heist op 17/05/1975 3° De Coen Merleen, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Aalst op 23/07/1958 4° Kolijn Johannes, Zoutelaan 175 te 8300 Knokke-Heist geboren te Sluis op 18/5/1954

Zij zijn bevoegd de vereniging in alle aangelegenheden van dagelijks bestuur alleen te verbinden en te vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Kolijn Stephane , gedelegeerd bestuurder

Kolijn Johannes, bestuurder

Op de Laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porro(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Versn " tanam nn heindtnknninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BRUGES CENTRAL HOSTEL

Adresse
KORTE VULDERSSTRAAT 31 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande