BRUGES TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUGES TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.942.966

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 27.06.2014 14240-0327-016
23/12/2013
ÿþÉt

~ ModWaal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111,11131A111111111111

.rragetl~~yD~~~~ ~ ~~rtr

~~.~~~~~~~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.942.966

Benaming

(voluit) : BRUGES TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Philipstockstraat 11, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhogingen -wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op zeven en twintig november tweeduizend en dertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUGES TRADING", met maatschappelijke zetel te; 8000 Brugge, Philipstockstraat 11

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met Ondernemingsnummer BE0885.942.966 en; BTWplichtig onder nummer BE 885.942.966

BLIJKT HET VOLGENDE;

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

L De vergadering van vandaag volgende agenda heeft

Agenda

1.Verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen omtrent de voorgenomen inbreng in natura, en verslag van de zaakvoerder overeenkomstig zelfde artikel.

2.Kapitaalverhoging met een bedrag van TWEEHONDERD EN ZESDUIZEND VIJFHONDERD EURO (206.500,00) om het kapitaal te brengen van EENENTWINTIGDUIZEND EURO (21.000,00) op TWEEHONDERD ZEVENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (227.500,00) met creatie en uitgifte van 2.065 aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en welke in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen worden onderschreven en volstort in natura door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant voor een totaal nominaal bedrag van ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (750.000,00) waarvan TWEEHONDERD EN ZESDUIZEND VIJFHONDERD EURO (206.500,00) zal worden opgenomen in het kapitaal, en met creatie van een globale uitgiftepremie ten bedrage van VIJFHONDERD DRIE EN VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (543.500,00).

Tweede kapitaalverhoging ten bedrage van VIJFHONDERD DRIE EN VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD' EURO (543.500,00) door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, zonder creatie van aandelen. 3.AIs gevolg van bovenstaande beslissingen, aanpassing van artikel 5 der statuten.

Il. Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of: vertegenwoordigd zijn en de algeheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden; voorzien door artikel 286van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

I I I. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

V. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid' voor de overige besluiten.

VI, De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VII. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VIII. Alle zaakvoerders zijn aanwezig of hebben schriftelijk erkend behoorlijk opgeroepen te zijn.

IX. De vennootschap heeft geen commissaris aangesteld.

Dat huidige vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de

agenda.

Na goedkeuring van de voorafgaande uiteenzetting stelt de vergadering vast:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Dat aan ieder aandeelhouder een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder werd overgemaakt, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot inbreng in natura wordt toegelicht.

Dit verslag, gedagtekend op 2013 werd aangekondigd op de agenda van de huidige

algemene vergadering.

2. Dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overgemaakt van het verslag opgemaakt door de aangestelde bedrijfsrevisor, de heer Bart Roobrouck, handelend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck --Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren" met zetel te Torhout, Lichterveldestraat 39A op 25 november 2013 en waarvan het besluit letterlijk als volgt luidt:

"De inbreng in natura in de BVBA "BRUGES TRADING" bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen in rekening-courant ten bedrage van 750.000,00 EUR door de heer en mevrouw Paul GIRON -- Rolande DUDREUILH en cie heer Rémi GIRON,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde, en de agio zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.065 aandelen van de BVBA "BRUGES TRADING" zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Een exemplaar van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, en van het verslag van de zaakvoerder worden op het bureau neergelegd.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD,

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren,

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit.

De aangekondigde verslagen, waarvan elkeen erkent voorafgaandelijk aan deze kennis te hebben gekregen, worden op het bureau neergelegd.

Tweede Besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals opgenomen in punt 2 van de agenda.

En terstond hebben de huidige aandeelhouders verklaard de voorgestelde kapitaalverhoging te onderschrijven voor het geheel ,hetzij TWEEHONDERD EN ZESDUIZEND VIJFHONDERD EURO (206.500,00) ais volgt:.

De heer en mevrouw Paul Giron-Rolande Dudreuilh verklaren in te schrijven op 1.652 aandelen, en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in natura, door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant op onderhavige vennootschap voor een totaal bedrag Van ZESHONDERD DUIZEND EURO (600.000,00),

Aan deze inbreng wordt door de inbrenger een waarde gehecht van 600.000,00 euro zijnde de nominale waarde van de schuldvordering,

Derhalve bedraagt de totale waarde van de inbreng: 600.000,00 euro, in vergceding waarvoor in totaal 1.652 aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven en toegekend aan de inbrengers, hetzij aan elk van de inbrengers 826 aandelen.

Derhalve bedraagt de totale waarde van de inbreng door de heer-en mevrouw Giron-Dudreuilh: 600.000,00 euro, in vergoeding waarvoor in totaal 1.652 aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven en toegekend aan de inbrengers, hetzij aan elk van de inbrengers 826 aandelen.

De heer Rémi Giron verklaart in te schrijven op 413 aandelen, en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in natura, door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant op onderhavige vennootschap voor een totaal bedrag van HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (150.000,00).

Aan deze inbreng wordt door de inbrenger een waarde gehecht van 150.000,00 euro zijnde de nominale waarde van de schuldvordering.

Derhalve bedraagt de totale waarde van de inbreng door de heer Rémi Giron: 150.000,00 euro, in vergoeding waarvoor in totaal 413 aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven en toegekend aan de inbrenger,

Tevens wordt een globale uitgiftepremie gecreëerd ten bedrage van VIJFHONDERD DRIE EN VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (543.500,00).

De vergadering besluit dat deze uitgiftepremie zal geboekt worden op een onbeschikbare reserverekening, waarover alleen kan beschikt worden onder dezelfde voorwaarden als over het kapitaal.

r ~ 4

Voorwaarden van inbreng: __ . -w......_

De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van onderhavige vennootschap vanaf

het verlijden van de akte van kapitaalverhoging.

Derde besluit

De vergadering besluit het kapitaal een tweede màal te verhogen, door incorporatie van de uitgiftepremie

voor een totaal bedrag van VIJFHONDERD DRIE VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (543.500,00),

en zonder creatie van nieuwe aandelen, zoals opgenomen onder punt 3 van de agenda.

Vierde Besluit

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt,

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zevenhonderd één en zeventigduizend euro (¬ 771.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijf en zeventig euro (2.275) aandelen met een gelijke fractiewaarde,

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal één en twintig duizend euro (¬ 21.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De algemene vergadering van 27 november 2013 verhoogde het kapitaal met tweehonderd en zesduizend vijfhonderd euro (206.500,00) om het kapitaal te brengen van eenentwintigduizend euro (21.000,00) op tweehonderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (227,500,00) met creatie en uitgifte van 2.065 aandelen en met creatie van een globale uitgiftepremie ten bedrage van vijfhonderd drie en veertigduizend vijfhonderd euro (543.500,00).

Die zelfde algemene vergadering verhoogde het kapitaal een tweede maal met vijfhonderd drie en veertigduizend vijfhonderd euro (543.500,00) door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, zonder creatie van aandelen om het te brengen van tweehonderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (227.500,00) op zevenhonderd één én zeventig duizend euro (¬ 771.000,00),

De vergadering stelt vast dat alle voorgaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen. VOLMACHT,

Met het oog op de bewerkingen in het ondernemingsloket, verklaren de verschijners volmacht met mogelijkheid tot substitutie te geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantsburo Lauwers", met zetel te Ronse, Viermaartlaan 171/0302,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte kapitaalverhogingen

 wijziging statuten de dato zeven en twintig

november tweeduizend en dertien;

- gecoordineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0210-016
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.08.2012, NGL 24.08.2012 12458-0200-016
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 15.06.2011 11167-0162-016
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 19.07.2010 10325-0162-013
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.08.2009, NGL 19.08.2009 09581-0340-013
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 03.07.2008 08339-0177-013
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 06.08.2015 15402-0551-018
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 26.08.2016 16486-0081-018

Coordonnées
BRUGES TRADING

Adresse
PHILIP STOCKSTRAAT 11 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande