BRUGGE PLUS

Association sans but lucratif


Dénomination : BRUGGE PLUS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 465.705.908

Publication

10/03/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGDTEA GRrFÇIE V RECHTBAIVe r)» .k001,HaN01~, iE

BRUGGE l,ADE-1~iNG BRtlGGEj

fçe~ ~g f'i~1Qr

Griffie ~ d

be a B str m i uhIl

op:

Ondernemingsnr : 0465.705.908 Benaming

(voluit) : BRUGGE PLUS

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : BURG 12 - 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : BRUGGE PLUS VZW  WIJZIGING STATUTEN

Wijziging van de statuten gepubliceerd in het BS dd. 22 april 1999 onder het nummer 6250, en gewijzigd in

het BS dd. 6 juni 2003 onder het nummer 10227.

TITEL I. - Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging heeft als benaming Brugge Plus

Artikel 2. De zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Burg 12 (gerechtelijk arrondissement Brugge).

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel:

1. Het organiseren en coördineren van evenementen en activiteiten.

2. Zich te specialiseren als kenniscentrum voor evenementen.

3. Het bevorderen van de participatie aan evenementen en activiteiten.

4. Het (mede) organiseren van cultureel en toeristisch onthaal en informatie.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. -- Leden : Toetreding, uitbreiding, uitsluiting

Artikel 5. De vereniging bestaat enkel uit werkelijke leden. Met een minimum van vier is hun aantal

onbeperkt.

Artikel 6. Worden uitgenodigd en aanvaard ais leden:

-Stad Brugge, vertegenwoordigd door de burgemeester

-De persoon die bij Stad Brugge de taken van Toerismemanager uitoefent

-De persoon die bij Stad Brugge de taken van Cultuurbeleidscoárdinator uitoefent

- 46 vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap, voorgedragen door de Raad van bestuur

De algemene vergadering kan, op voordracht van de raad van bestuur, andere leden opnemen. De vertegenwoordigers van de gemeente in de organen of de leden die deelnemen op grond van hun hoedanigheid als gemeentelijk vertegenwoordiger, zijn van rechtswege ontslagnemend bij het verlies van die hoedanigheid.

Artikel 7. De leden onderschrijven bij en door hun toetreding de statuten van de vereniging. Zij zullen zich in hun gedragingen door de principes van de statuten laten leiden en verbinden zich ertoe geen daden te stellen die strijdig zijn met het doel van de vereniging, noch de vereniging op enigerlei wijze schade toe te brengen.

Artikel 8. De Stad Brugge kan niet uitgesloten worden als lid. Een ander lid kan te allen tijde vrijwillig uittreden uit de vereniging. Dit gebeurt bij gewoon schrijven, gericht aan de raad van bestuur. De raad van bestuur licht de andere leden van de uittreding in.

Tot uitsluiting van een lid kan enkel besloten worden door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur en zonder beroepsmogelijkheid, met een tweederde meerder-'held van de uitgebrachte stemmen.

Een lid dat ten minste twee opeenvolgende keren afwezig blijft op een algemene vergadering, zonder kennisgeving vooraf of overmacht, wordt van rechtswege geacht uittredend te zijn.

Artikel 9. Van de leden wordt geen enkele financiële bijdrage gevraagd.

TITEL I I I  Algemene vergadering

Artikel 10. De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

De algemene vergadering beslist rechtsgeldig wanneer de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Wanneer de helft van de leden niet aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt een nieuwe algemene vergadering samengeroepen, minstens 5 dagen na de eerste bijeenkomst. Ongeacht het aantal aanwezigen of vertegenwoordigden beslist deze algemene vergadering rechtsgeldig.

.

MOD 2.2

. Ir 4

a

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen, behoudens bij geheime stemming, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De voorzitter van de raad van bestuur neemt eveneens het voorzitterschap van de algemene vergadering waar. Bij ontstentenis of verhindering door de ondervoorzitter, desgevallend op zijn beurt door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur.

De secretaris van de raad van bestuur neemt het secretariaat van de algemene vergadering waar.

Artikel 11. Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander [id, door middel van een volmacht. Een lid kan voor zichzelf optreden, en één volmacht hebben. Deze volmacht wordt ondertekend door het afwezige lid, en wordt vooraf bezorgd aan het secretariaat van vzw Brugge Plus. Leden aangeduid uit de Gemeenteraad kunnen enkel volmacht geven aan een ander uit de gemeenteraad aangeduid lid.

Artikel 12. De algemene vergadering is wettelijk bevoegd voor de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en van de rekening, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een lid, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alsook alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 13. De vertegenwoordigers van de gemeente in de Algemene Vergadering

beschikken steeds over een meerderheid van de stemmen. Zij handelen

overeenkomstig de instructies van de Gemeenteraad. De agenda van de Algemene Vergadering wordt ter kennis gegeven aan de Gemeenteraad binnen een tijdsbestek dat garanties biedt dat:

-de Gemeenteraad kennis heeft kunnen nemen van de vooropgestelde

agendapunten

-de Gemeenteraad voldoende tijd heeft gekregen om zich te kunnen

uitspreken over de agendapunten van de eerstvolgende Algemene

Vergadering.

Deze bepaling geldt onverminderd de door de VZW-wetgeving voorziene minimumtermijn van 8 dagen waarbinnen alle leden van de Algemene Vergadering van tevoren worden opgeroepen voor de Algemene Vergadering. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

Daarnaast is de voorzitter van de raad van bestuur ertoe gehouden om binnen de maand gevolg te geven aan elk schriftelijk aan hem gericht verzoek tot bijeenroeping van de algemene vergadering vanwege ten minste één vijfde van de leden. De bijeenroeping wordt gedaan binnen eenentwintig dagen na het verzoek. De algemene vergadering wordt uiterlijk gehouden op de veertigste dag na het verzoek.

De bijeenroeping geschiedt per gewone brief met vermelding van de agenda, plaats, dag en uur van de vergadering, door de voorzitter van de vereniging of gezamenlijk door vijf andere leden van de raad van bestuur, ten minste tien dagen voor de datum die voor de samenkomst van de algemene vergadering is vastgesteld.

Artikel 14. Op voorstel van de raad van bestuur kunnen tot de algemene vergaderingen deskundigen uitgenodigd worden.

Artikel 15. De notulen van de algemene vergaderingen worden, ondertekend door de voorzitter en de ondervoorzitter, op het secretariaat van de vereniging bijgehouden in een register en door de eerstvolgende vergadering goedgekeurd. Alle leden kunnen het register te allen tijde raadplegen en uittreksels ervan bekomen. Deze notulen worden ook overgemaakt aan de leden van de Gemeenteraad van Brugge.

TITEL IV -- Raad van bestuur

Artikel 16. De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de Algemene Vergadering na voordracht door de gemeenteraad van Brugge.

De samenstelling van de Raad van Bestuur moet de verhouding tussen de diverse politieke fracties in de gemeenteraad weerspiegelen, met dien verstande dat van iedere fractie minsten één lid wordt aangeduid.

De algemene vergadering kan ook binnen haar leden nog anderen aanduiden als lid van de raad van bestuur. Elke bestuurder kan uit zijn bestuursfunctie ontslag nemen. Dit geschiedt schriftelijk en gericht aan de raad van bestuur.

Valt een bestuursmandaat open tijdens het lopende mandaat (ontslag, overlijden), dan zal de bestuurder die door de algemene vergadering wordt benoemd ter vervanging, of de bestuurder die wordt voorgedragen, het mandaat van zijn voorganger voleindigen.

De bestuursleden nemen uit hoofde van hun functie geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat.

Dit mandaat is onbezoldigd. Het mandaat geldt voor een periode van maximum zes jaar en is hernieuwbaar.

Artikel 17. Met het oog van het bestuur van de vereniging, beschikt de raad van bestuur over de meest uitgebreide bevoegdheden.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur is ten overstaan van derden het enig verantwoordelijk orgaan van de vereniging en is bevoegd om de vereniging in rechte te vertegenwoordigen hetzij als eiseres, hetzij als verweerster.

Artikel 18. De burgemeester van de stad Brugge wordt uitgenodigd als voorzitter van de raad van bestuur. De raad van bestuur duidt binnen haar leden, die behoren tot de vertegenwoordigers van de stad Brugge, een ondervoorzitter-secretaris en een penningmeester aan. De ondervoorzitter-secretaris vervangt de voorzitter als hij afwezig is, desgevallend op zijn beurt door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

M0D2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 19. De raad van bestuur kan steeds deskundigen uitnodigen op zijn vergaderingen,

Artikel 20. De bijeenroeping geschiedt per gewone brief met vermelding van agenda, plaats, dag en uur van de vergadering, door de voorzitter van de vereniging of gezamenlijk door vijf andere leden van de raad van bestuur, ten minste 10 werkdagen voor de datum die voor de samenkomst van de raad van bestuur is vastgesteld.

Artikel 21. De raad van bestuur beslist rechtsgeldig wanneer de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen, behoudens bij geheime stemming, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 22. Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, door middel van een volmacht. Een bestuurder kan voor zichzelf optreden, en één volmacht hebben. Deze volmacht wordt ondertekend door het afwezige lid, en wordt vooraf bezorgd aan het secretariaat van vzw Brugge Plus.

Artikel 23, De notulen van de raden van bestuur worden, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, op het secretariaat van Brugge Plus vzw bijgehouden in een register, en door de eerstvolgende raad van bestuur goedgekeurd. Alle bestuurders kunnen het register te allen tijde raadplegen en uittreksels ervan bekomen.

Artikel 24: De Raad van Bestuur kan bevoegdheden delegeren aan één of meerdere van haar leden of aan derden. Behoudens andersluidende bijzondere volmacht, komt de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid en handtekenbevoegdheid namens de vereniging toe aan de voorzitter en de ondervoorzitter. De raad van bestuur zal in het huishoudelijk reglement een regeling uitwerken met betrekking op de handtekenbevoegdheid in concreto,

Artikel 25: De raad van bestuur kan te allen tijde werkgroepen en commissies oprichten, waar ook niet-leden deel kunnen van uitmaken.

Titel V  Dagelijks bestuur

Artikel 26. Onder zijn toezicht wordt door de raad van bestuur een dagelijks bestuur opgericht dat instaat voor het dagelijks bestuur op administratief, financieel en organisatorisch vlak en de beslissingen uitvoert van de raad van bestuur binnen de perken van de door de algemene vergadering goedgekeurde begroting. De leden worden aangeduid door de raad van bestuur.

De aanstelling als lid van het orgaan van dagelijks bestuur kan door de raad van bestuur te allen tijde beëindigd worden; zij eindigt in ieder geval en van rechtswege bij I door de beëindiging van het mandaat als bestuurder.

De opdracht van het dagelijks bestuur wordt vastgelegd in een door de raad van bestuur goedgekeurd huishoudelijk reglement.

De beslissingen in het dagelijks bestuur worden genomen bij consensus. Indien er geen consensus wordt gevonden, wordt het punt voorgelegd aan de raad van bestuur.

TITEL VI  Rekeningen, begroting

Artikel 27. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 28. De rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het komend boekjaar zullen jaarlijks ter goedkeuring aan de statutaire algemene vergadering worden voorgelegd.

De algemene vergadering verleent eveneens ontheffing van aansprakelijkheid aan de bestuurders.

De algemene vergadering duidt een commissaris-revisor aan die een verslag betreffende de rekeningen van het afgelopen boekjaar opstelt.

TITEL VII  Ontbinding, vereffening

Artikel 29. Tot de ontbinding kan beslist warden overeenkomstig de vzw wetgeving.

Artikel 30. In geval van vrijwillige ontbinding wijst de algemene vergadering twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheden.

Artikel 31. Bij ontbinding van de vereniging zal het vermogen worden overgedragen aan de stad Brugge. TITEL VI I I -- Slotbepaling

Artikel 32, Alles wat niet in de statuten is voorzien, wordt geregeld door de wet.

Renaat Landuyt voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/07/2013
ÿþBenaming : Brugge Plus

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Burg 12, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst:

Uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 28 maart 2013 blijkt dat :

De algemene vergadering kennis heeft genomen van het feit dat het mandaat van alle leden van de raad van bestuur verstrijkt op de algemene jaarlijkse vergadering van 28 maart 2013, Hun mandaat wordt niet verlengd. Op vraag van de algemene vergadering blijven alle bestuurders in functie tot op het ogenblik dat in hun vervanging wordt voorzien.

Uit de verslagen van de bijzondere algemene vergadering en van de raad van bestuur dd. 05 april 2013 blijkt dat :

T. Overeenkomstig artikel 15 van de statuten de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen beslist heeft om de volgende personen te benoemen als bestuurder :

1. Als vertegenwoordigers van de stad Brugge

de heer Renaat Landuyt, Zwijnstraat 3, 8000 Brugge; mevrouw Annick Lambrecht, Pietlaan 3, 8200 Brugge; de heer Franky Demon, 't Groeneveld 4, 8200 Brugge; mevrouw Ann Soete, Boomgaardstraat 11, 8000 Brugge.

2. Ais vertegenwoordiger van het Provinciebestuur West-Vlaanderen: mevrouw Annick Lambrecht, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar tot de jaarlijkse algemene vergadering van 2019.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD.2.2

re< in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

vCLPGE1..EGO ter GRIFFIE der R BELGEECf1TBANK VAN KOOPHANDEL TF

BRUGGE (APdI:Jing Brugge)

2013 op:

AATSBLAD 2$ JUNIN zA,3 e ~r e

Ondernemingsnr : 0465.705.908

MONITEU

Q5 -07

B LGISCH Si

Bijlagen bij. het Belgis h Staatsblad -_12/.02/2.Q1 _-_Aau xes_du Mnniteur_belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Billa en bij, het Belgisch Staatsbbsl_-1?J_Q1121113 _ AnnexestluMoniteur-belge

Lu a - vervolg

MOD. 2.2

II. De raad van bestuur beslist heeft tot volgende taakverdeling :

- Voorzitter: Renaat Landuyt, burgemeester

- Ondervoorzitter - secretaris: Annick Lambrecht

- Penningmeester: Ann Soete

De algemene vergadering en de raad van bestuur hebben beslist volmacht te verlenen aan de heer Pieter Van Reybrouck, wonende te 1080 Brussel, Leopold II-laan 132, om alle nodige openbaarmakings-formaliteiten te vervullen en daartoe alle nodige documenten en formulieren te ondertekenen en alle neerleggingen te verrichten.

(get.) Pieter Van Reybrouck, lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I *

14/03/2012
ÿþ"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

MOD. 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

B~~GEf.FGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL jjjj ffff jjjj l~f~~~ ~]1[111j +11I111 I11 ! 0 ~ _ . _

L,

i,

O GGErderig3 a21'" ~B. 1~

i1SCN SÎAA l ~B~_! ^

Griffigle Wee'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.705.908

Benaming : Brugge Plus

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Burg 12, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 18 november 2011 is gebleken dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft om de CVBA " BDO Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5 en met mandaatdrager de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, te benoemen tot commissaris van de vennootschap. Het mandaat loopt gedurende de wettelijke termijn van drie jaar, over de jaren 2011-2012-2013, tot de algemene vergadering van het jaar 2014,

(get.) Patrick Moenaert, voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge ,.

11/08/2011
ÿþ MOD. 2.2

fJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IIII IIII 11111 ijitI 1111111111 DI II

*11124540*

Ondememingsnr : 0465.705.908

Benaming : Brugge Plus

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Burg 12, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 16 november2009 is gebleken dat:

de algemene vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als lid en bestuurder

van de vereniging met ingang van 16 november 2009 van :

- de heer Pieter Koten, Koolkerksesteenweg 141, 8000 Brugge

- de heer Frank Vanhecke, Jacobus van Belleghemstraat 1, 8310 Brugge

II. de algemene vergadering kennis heeft genomen van de aanvaarding als lid en de benoeming tot bestuurder van de vereniging met ingang van 16 november 2009 van : - mevrouw Christine Fijnaut, Molenwerf 8, 4531 DA Terneuzen, Nederland

- de heer Arnold Bruynooghe

Uit de verslagen van de bijzondere algemene vergadering en van de raad van bestuur dd. 21 oktober 2010 is gebleken dat :

het mandaat van volgende bestuurders hernieuwd is voor een termijn van 3 jaar

met ingang van 21 oktober 2010 tot na de jaarvergadering van 2013 :

- Patrick Moenaert, Tillegemstraat 40, 8200 Brugge

- Yves Roose, Sint-Gilliskerkhof 1, 8000 Brugge

- Boudewijn Laloo, Berenwegel 21, 8000 Brugge

- Jean-Marie Bogaert, Eikenberg 12, 8310 Brugge

- Steven Slos, Bilkske 34, 8000 Brugge

- Dieter Dewulf, Baanderheerstraat 7, 8310 Brugge

- Jorijn Neyrinck, Colbert Mansionstraat 34,8000 Brugge

- Tony Willems, Predikherenrei 20, 8000 Brugge

- Jan Vermassen, Lange Violettenstraat 179, 9000 Gent

- Jasmijn Bonte, Hans Memlinglaan 17, 8200 Brugge

- Nicolas Deschuytter, Sylvain Dupuisstraat 331, 8300 Knokke-Heist

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ijlagea bij-het $-eigisch-Staatshlad -11/0$f20-11 Annexes -du-Moniteur -belge

V

be aa Be Stai

V

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdel;ng Brug 2

op: 0 1 AUG. 2011

Griffie

De griffier.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Loet vervolg

- Filip Strobbe Watertorenstraat 18.O800Roeselare - Elsie Roose, Ezelstraat 9, 8000 Brugge

MOD. 2.2

rk

U

de algemene vergadering beslist heeft om he bestuursmandaat van de heerAmold Bruynooghete verlengen tot na de jaarvergadenng te houden in 2013.

Ui

de algemene vergadering het einde van het bestuursmandaat met ingang van

01 augustus 2010 van mevrouw Christine Fijnaut vastgesteld heeft.

K/. De raad van bestuur beslist heeft tot volgende taakverdeling:

-

Voorzitter: Patrick Moenaert, burgemeester

- Ondervoorzitter: Yves Roose, schepen van cultuur

-

Penningmeester: Boudewijn Labo, schepen van financiën

'

Secretaris: Jean-Marie Bogaert

V. De raad van bestuur beslist heeft om het dagelijks bestuur als volgt samen te

stellen:

De heer Patnck Moenaert

- De heer Yves Roose

- De heer Boudewijn Labo

'

De heer Jean-Marie Bogaert

-

De heer Filip Strobbe

N. De algemene vergadering en de raad van bestuur beslist hebben volmacht te verlenen oandehmmrMmttios Van Reybrouok.QmdoegmmnÍbestuunÍmr^VanRmybnouck. Acouuntanto&Tmx Consultants" [)/BA.konbuurhuudond0e8D2OOuadkmmp. LeQewoQ157G'omo|lenodigeopenbaarmoWngsformo|iteitentovemu||enondaartoe eUenodiWednoumenbwnmnhormu|io,entmondmÓmkmnmnena||enomdeQgingento verrichten.

(gel) Mattias Van Reybrouck, lasthebber

----------------'--------------'---'------------------------'--

opuo laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

31/07/2015
ÿþMoo. 2.2

(ter. i E ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte toe-grif i°

NEERGELEGD

JR BEL .Priffie Rechtbank Koophandel

7- 2015 17 JUL 2015

~L : ent Af leg Brugge

~e yrrffe-r

~

MONITEI

2 4 -0 ELGISCH

Ondememinosnr : 0465.705.908

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes_du_ioniteuur_bel.gae

Benaming : Brugge Plus

(Voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Burg 12, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders -taakverdeling raad van bestuur -herbenoeming commissaris

Tekst :

T. Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 25/03/2014 blijkt dat overeenkomstig artikel 16 van de statuten de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen beslist heeft om volgende personen te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar tot de jaarlijkse algemene vergadering van 2019:

- De heer Pascal Ennaert, raadslid (sp.a), Houthuiststraat 12, 8000 Brugge;

- Mevrouw Hilde Decleer, schepen (CD&V), Gentpoortstraat 46, 8000 Brugge;

- Mevrouw Ingrid Vandamme, raadslid (CD&V), Kustlaan 147, 8380 Brugge; - Mevrouw Martine Bruggeman, raadslid (N-VA), Baron Ruzettelaan 176/102, 8310 Brugge

- Mevrouw Mercedes Van Volcem, raadslid (Open VLD), Baron Ruzettelaan 457, 8310 Brugge;

- De heer Sammy Roelant, raadslid (Groen!), Moerstraat 9/101, 8000 Brugge

- De heer Alain Quataert, raadslid (Vlaams Belang), De Klokke-Noord 6, 8200 Brugge.

Door deze beslissing bestaat de raad van bestuur uit de volgende personen :

- De heer Renaat Landuyt, burgemeester (sp.a), Zwijnstraat 3, 8000 Brugge

- Mevrouw Annick Lambrecht, schepen (sp.a), Rietlaan 3, 8200 Brugge

- De heer Pascal Ennaert, raadslid (sp.a), Houthulststraat 12, 8000 Brugge;

- De heer Franky Demon, schepen (CD&V), 't Groeneveld 4, 8200 Brugge;

- Mevrouw Hilde Decleer, schepen (CD&V), Gentpoortstraat 46, 8000 Brugge;

- Mevrouw Ingrid Vandamme, raadslid (CD&V), Kustiaan 147, 8380 Brugge;

- Mevrouw Ann Soete, raadslid (N-V A), Boomgaardstraat 11, 8000 Brugge;

- Mevrouw Martine Bruggeman, raadslid (N-VA), Baron Ruzettelaan 176/102, 8310 Brugge;

- Mevrouw Mercedes Van Volcem, raadslid (Open VLD), Baron Ruzettelaan 457,

8310 Brugge;

- De heer Sammy Roelant, raadslid (Groen!), Moerstraat 9/101, 8000 Brugge;

- De heer Alain Quataert, raadslid (Vlaams Belang), De Klokke-Noord 6, 8200 Brugge.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

PtC', - vervolg

MaD. z,2

H. Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 25 april 2014 blijkt dat de raad van bestuur het dagelijks bestuur aangesteld heeft. De vertegenwoordigde leden van het schepencollege zullen deel uitmaken van het dagelijks bestuur van Brugge Plus VZW, zijnde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Renaat Landuyt, burgemeester (sp.a), Zwijnstraat 3, 8000 Brugge;

- Mevrouw Annick Lambrecht, schepen (sp.a), Rietlaan 3, 8200 Brugge;

- De heer Franky Demon, schepen (CD&V), 't Groeneveld 4, 8200 Brugge;

- Mevrouw Hilde Decieer, schepen (CD&V), Gentpoortstraat 46, 8000 Brugge.

III. Uit de verslagen van de raad van bestuur dd. 10/11/2014 en 04/05/2015 blijkt dat volgende taakverdeling werd goedgekeurd :

- De heer Renaat Landuyt, voorzitter en penningmeester

- Mevrouw Hilde Decleer, ondervoorzitter

- De heer Franky Demon, secretaris

IV. Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 24/11/2014 blijkt dat de algemene vergadering besloten heeft om de CVBA r' BDO Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5 en met mandaatdrager de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, te benoemen tot commissaris van de vereniging. Het mandaat loopt gedurende de wettelijke termijn van drie jaar.

(get.) Renaat Landuyt, voorzitter

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BRUGGE PLUS

Adresse
BURG 12 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande