BRUGI

Société en commandite simple


Dénomination : BRUGI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.734.850

Publication

14/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311941*

Neergelegd

10-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Stationsstraat 26

8830 Hooglede

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633734850

Benaming (voluit) : BRUGI

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete, met standplaats te Roeselare, op 8 juli 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat :

1/ De heer VANDENBULCKE Christian Joseph Berthe Oscar Etienne, geboren te Izegem op 12 maart 1951, ongehuwd, wonende te 2470 Retie, Lage Weg 48.

2/ De heer VANDENBULCKE Luc Etienne Amand Michel Paul, geboren te Tielt op 7 juni 1953, echtgenoot van mevrouw ROOSEN Anna Coleta, geboren te Buggenhout op 27 februari 1952, wonende te 8700 Tielt, Kistestraat 25.

Gehuwd te Buggenhout op 21 oktober 1977 onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

3/ De heer VANDENBULCKE Pieter Oscar Marie Camiel Jozef, geboren te Tielt op 3 januari 1955, echtgenoot van mevrouw VAN DER HENST Berlindis Bertha Joannes, geboren te Sint-Niklaas op 1 augustus 1954, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Maantjessteenweg 42.

Gehuwd te Antwerpen (Merksem) op 19 maart 1983 onder het stelsel van scheiding van goederen met toegevoegde gemeenschap van aanwinsten ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Marie De Cock te Tielt op 19 februari 1983, gewijzigd zonder dat deze wijziging een wijziging van het stelsel inhield bij akte verleden voor notaris Erik Van Tricht te Antwerpen op 29 februari 2008 en bij akte verleden voor notaris Katherine De Wispelaere te Merksem op 22 maart 2013, aldus verklaard.

4/ Juffrouw CARPENTIER Emma Simone Marie Lucy Lisa, geboren te Brussel op 20 mei 1993, ongehuwd, wonende te 1540 Herne, Haagstraat 2.

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, met de benaming  BRUGI , met zetel te 8830 HOOGLEDE (GITS), Stationsstraat 26.

STATUTEN

ARTIKEL 1  NAAM

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming BRUGI.

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8830 HOOGLEDE (GITS), Stationsstraat 26. ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, vennootschappen met een gelijkaardig maatschappelijk doel als het hare; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4  DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Er kan op verzoek van een of meer vennoten slechts een einde worden gesteld aan de vennootschap mits ze samen minstens drie/vierden van de aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 5  KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd zesenzeventig (1.176) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/duizend honderd zesenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal. INBRENG IN SPECIËN

De heer Christian VANDENBULCKE, voornoemde comparant vermeld sub 1, verklaart op DRIEHONDERD ZESENDERTIG (336) aandelen in te tekenen in geld, door inbreng van een geldsom van EENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERDACHTENTWINTIG EURO EN ZEVENENVIJFTIG EUROCENT (71.428,57 EUR).

De heer Luc VANDENBULCKE, voornoemde comparant vermeld sub 2, verklaart op DRIEHONDERD ZESENDERTIG (336) aandelen in te tekenen in geld, door inbreng van een geldsom van EENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERDACHTENTWINTIG EURO EN ZEVENENVIJFTIG EUROCENT (71.428,57 EUR).

De heer Pieter VANDENBULCKE, voornoemde comparant vermeld sub 3, verklaart op DRIEHONDERD ZESENDERTIG (336) aandelen in te tekenen in geld, door inbreng van een geldsom van EENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERDACHTENTWINTIG EURO EN ZEVENENVIJFTIG EUROCENT (71.428,57 EUR).

Mevrouw Emma CARPENTIER, voornoemde comparant vermeld sub 4, verklaart op HONDERD ACHTENZESTIG (168) aandelen in te tekenen in geld, door inbreng van een geldsom van VIJFENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVEERTIEN EURO EN NEGENENTWINTIG EUROCENT (35.714,29 EUR).

Zij verklaren en erkennen dat zij de aandelen waarop zij hebben ingetekend volledig zullen volstorten door inbreng in speciën op eerste verzoek van de zaakvoerders.

Artikel 6  BEHEREND EN STILLE VENNOTEN

De heer Christian VANDENBULCKE, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Alle overige vennoten zijn stille vennoten, behoudens indien zij statutair (opvolgend) zaakvoerder zouden worden door opvolging of anderszins. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoot bestaan in :

 de controle van de vennootschap;

 het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

 de goedkeuring omtrent de vervreemding der onroerende goederen;

 het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7  BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Worden tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerders, de heer Christian VANDENBULCKE, voornoemd, en de heer VANDENBULCKE Christiaan Hugo Celestin, ongehuwd, geboren te Gits op 20 maart 1921, wonende te 8830 Hooglede (Gits), Stationsstraat 26.

Bij overlijden van de heer Christiaan VANDENBULCKE, of bij onvermogen, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw VANDENBULCKE Alicia Jozef Maria Theresia, ongehuwd, geboren te Gits op 3 augustus 1929, wonende te 8830 Hooglede (Gits), Stationsstraat 26.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, behoudens met eenparig akkoord van alle vennoten.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgevoerd.

Artikel 10  BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

Na het einde van ieder boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt van het voorbije boekjaar.

Artikel 11  WINSTVERDELING

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13  JAARVERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERINGEN

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur dertig. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste vennoot of zijn gemandateerde.

Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De rechten verbonden aan aandelen die met een vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 14  ONTBINDING  VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

VOOR GELIJKLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

24/08/2015
ÿþMotl WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0633.734.850

Benaming

(volrot) : BRUGI

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 26, 8830 Hooglede (Gits)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 16 juli 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "BRUGI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is. te 8830 Hooglede (Gits), Stationsstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnurfimer 0633.734.850, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen achthonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd en acht euro drieëndertig cent (¬ 1.877.708,33) cm het kapitaal te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) op twee miljoen honderd zevenentwintigduizend zevenhonderd en acht euro drieëndertig cent (¬ 2.127.708,33) door inbreng in natura (onroerende goederen), mits creatie en uitgifte van in totaal achtduizend achthonderd vierentwintig (8.824) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen achthonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd en acht euro drieëndertig cent (¬ 1.877.708,33), hetzij mits de prijs van tweehonderd en twaalf euro zevenenzeventig cent (¬ 212,77) per aandeel.

Beschrijving inbreng in natura

1/ Inbreng door:

1/ De heer VANDENBULCKE Christiaan Hugo Celestin, ongehuwd, geboren te Gits op 20 maart 1921, wonende te 8830 Hooglede (Gits), Stationsstraat 26.

2/ Mevrouw VANDENBULCKE Alicia Jozef Maria Theresia, ongehuwd, geboren te Gits op 3 augustus 1929, wonende te 8830 Hooglede (Gits), Stationsstraat 26.

van hun gerechtigdheden, zijnde elk één/derde in volle eigendom, van de hierna vermelde onroerende goederen:

Beschrijving van de ingebrachte onroerende goederen

1/ GEMEENTE ETTERBEEK, eerste afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de d'Oultremontstraat, thans met huisnummer 7, kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie A, nummer 509/D14, voor een oppervlakte van twee aren negentig centiaren (2a 9Dca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 2.069 euro

2/ GEMEENTE ETTERBEEK, eerste afdeling

1/ Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de Ijzerlaan, thans met huisnummer 23, kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel cnder sectie A, nummer 5131D/2, voor een oppervlakte van vijf aren tachtig centiaren (5a 80ca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 5.356 euro

2/ Een garage met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de Gérardstraat, thans met huisnummer 29, kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie A, nummer 513/C/2, voor een oppervlakte van één are (1a).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 647 euro

3/ STAD DIKSMUIDE, zesde afdeling, Leke

Een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Dwarsstraat, ter plaatse gekend als 'Vlaekte', kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie B, nummer 34/A, voor een oppervlakte van drie hectaren zesenzeventig aren achtenzestig centiaren (aha 76a 68ca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 226 euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

2 0 JULI 2015

1 -J8- 2015 Rechtbank van KOOPWANDEL

Gent, aid. KORtP'JK

BELGISCH STAATSBLAD Griffie

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2/ Inbreng door VANDENBULCKE Christiaan en VANDENBULCKE Alicia, beiden voornoemd, van hun gerechtigdheden, zijnde elk vier/vijftienden in volle eigendom, en door VANDENBULCKE Christian, Luc en Pieter, allen voornoemd, van hun gerechtigdheden, zijnde elk één/twintigste in volle eigendom, en door CARPENTIER Emma, voornoemd, van haar gerechtigdheden, zijnde één/veertigste in volle eigendom van hierna vermelde onroerende goederen:

GEMEENTE HOOGLEDE, tweede afdeling, Gits

1/ Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de Stationsstraat, thans met huisnummer 26, kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie E, nummer 791/E/2, voor een oppervlakte van tweeënzestig aren negentig centiaren (62a 90ca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 1.021 euro

21 Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de Stationsstraat, thans met huisnummer 28, kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie E, nummer 791/C/2, voor een oppervlakte van drie aren twintig centiaren (3a 20ca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 356 euro

31 Een werkplaats met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de Stationsstraat, thans met huisnummer +30, kadastraal bekend, volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie E, nummer 7911D12, voor een oppervlakte van eenendertig aren twintig centiaren (31a 20ca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: 2.974 euro

Vergoeding  aanvaarding

De gerechtigdheden van voormelde onroerende goederen vertegenwoordigen een globale waarde van één miljoen achthonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd en acht euro drieëndertig cent (¬ 1.877.708,33).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er in totaal achtduizend achthonderd vierentwintig (8.824) volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de gewone commanditaire vennootschap "BRUGI" toegekend als volgt:

-aan de heer Vandenbulcke Christiaan, voornoemd, die aanvaardt, worden vierduizend honderd en zes (4.106) aandelen toegekend;

-aan mevrouw Vandenbulcke Alicia, voornoemd, die aanvaardt, worden vierduizend honderd en zes (4.106) aandelen toegekend;

-aan de heer Vandenbulcke Christian, voornoemd, die aanvaardt, worden honderd vijfenzeventig (175) aandelen toegekend;

-aan de heer Vandenbulcke Luc, voornoemd, die aanvaardt, worden honderd vijfenzeventig (175) aandelen toegekend;

-aan de heer Vandenbulcke Pieter, voornoemd, die aanvaardt, worden honderd vijfenzeventig (175) aandelen toegekend;

-aan mevrouw Carpentier Emma, voornoemd, die aanvaardt, worden zevenentachtig (87) aandelen toegekend.

TWEEDE BESLUIT -- Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen honderd zevenentwintigduizend zevenhonderd en acht euro drieëndertig cent (¬ 2.127.708,33) bedraagt, vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT Aanpassing statuten

Ingevolge voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt:

- artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN HONDERDZEVENENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN ACHT EURO DRIEENDERTIG CENT (2.127.708,33 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/tienduizendste van het maatschappelijk kapitaal."

VIERDE BESLUIT -- Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GEL1JKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 16 juli 2015;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz. van LuLuilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar'ns hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUGI

Adresse
STATIONSSTRAAT 26 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande