BRUHEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUHEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.971.608

Publication

19/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302692*

Neergelegd

16-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547971608

Benaming (voluit): Bruhel

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8500 Kortrijk, Universiteitslaan(Kor) 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 14 maart 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door:

- De heer BAMELIS, Bruno Firmin, arts, geboren te Waregem op 17 april 1966, wonende te 8500 Kortrijk, Universiteitslaan(Kor), 15; - Mevrouw HUYGHEBAERT, Hélène Marie Agnès Clotilde, geboren te Kortrijk op 8 maart 1964, wonende te 8500 Kortrijk, Universiteitslaan(Kor), 15,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Bruhel" met zetel te 8500 Kortrijk, Universiteitslaan, 15.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde en meer bepaald op het vlak van de anesthesiologie en reanimatie evenals op het vlak van de urologie, door één of meer geneesheren titularis van een diploma van dokter in de geneeskunde gespecialiseerd in anesthesiologie en reanimatie en/of urologie, mits naleving van de medische plichtenleer.

De medische expertise wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap. De erelonen worden geïnd door en voor de vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

- het verwerven, het huren en het onderhoud van geavanceerd technologisch materiaal en alle benodigdheden, het ter beschikking stellen aan de venno(ot(en) of andere geneesheren die werken in de vennootschap van personeel en materieel en in het algemeen van alles wat nodig is voor de uitoefening van de geneeskunde;

- de creatie, het oprichten, het huren, het verwerven, de organisatie en de werking van een of meer kabinetten bestemd voor de medische expertise en die ertoe strekken de uitoefening van het beroep van de venno(o)t(en) te bevorderen;

- het ter beschikking stellen aan de vennoten of van alle andere personen die tewerkgesteld zijn in de vennootschap van alles wat noodzakelijk is om hun vorming en permanente recyclage te

verzekeren, en meer bepaald van alle documentatie, en de

mogelijkheid om seminaries en studiedagen bij te wonen.

Het doel van de vennootschap dient uitgeoefend te worden mits naleving van de voorschriften van de medische plichtenleer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap dient zich te onthouden van elke vorm van commercialisatie van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 14 maart 2013.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd

euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door

honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderdzesentachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De comparanten verklaren dat op de 186 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 18.600,00 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 maart 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de zaakvoerder geneesheer is, is de duur van het mandaat beperkt tot de duur van de medische activiteit.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit

geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze

gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De zaakvoering mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven volle dagen voor de vergadering de zaakvoering schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar. Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap heeft zetel heeft.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen,

Luik B - Vervolg

elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking

van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in op één januari tweeduizend veertien en

wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend

vijftien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee en tot deze functie worden benoemd, voor onbepaalde duur:

De heer Bamelis Bruno en mevrouw Huyghebaert Hélène, voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 14 maart 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0247-012
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0291-012

Coordonnées
BRUHEL

Adresse
UNIVERSITEITSLAAN 15 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande