BRUYNEEL PERFORMANCE MANAGEMENT, AFGEKORT : BPM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUYNEEL PERFORMANCE MANAGEMENT, AFGEKORT : BPM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.680.248

Publication

09/01/2014
ÿþMal Word 11.1

_AMI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iiimiii~iuu~iii 111

*190 082

Ondernemingsnr : ,533 6 ti

Benaming

(voluit) : BRUYNEEL PERFORMANCE MANAGEMENT (verkort) : BPM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 92 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 13 december 2013, ter registratie, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. VENNOOT;

De heer BRUYNEEL Thierry Marcel Magdalena, geboren te Lokeren op 23 maart 1973, echtgenoot van

mevrouw REYNTJENS Isabelle Paula, wonende te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 92 bus B.

2. NAAM: BRUYNEEL PERFORMANCE MANAGEMENT

3. RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4. ZETEL: 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 92 bus B

5. DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel in en buiten België :

1) Het verlenen van diensten, zowel consultancy als implementatie, aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a. professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b. begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dergelijke meer;

c. adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en de keuze van distributiekanalen;

d. adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e. adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f. opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g. het geven van sales- en marketingopleidingen.

2) Het commercialiseren van producten en diensten waaronder, maar niet beperkt tot:

a. het kopen en verkopen van antiquiteiten, kunstvoorwerpen en decoratieartikelen, alsmede restauratie van

meubelen, antiquiteiten en decoratieartikelen;

b, het kopen en verkopen van audio-, video- en projectieapparatuur;

c, het ontwerpen en installeren van datanetwerken;

d, de ontwikkeling, aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, hard- en software en alle aanverwanten, met inbegrip van aile goederen en diensten die ermee verband houden.

3) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a. het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b. aile roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c. overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van

NEERGELEGD

2 7. 92, 2013

F3ECHTFelrff1QC00PHAN0ÉL

KnPrR1JK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten

4) Alle activiteiten van management, advies en consultancy.

5) Het organiseren, inrichten en zelf leiden van seminaries en trainingen.

6) Alle commerciële en verkoopsactiviteiten van eender welke producten, diensten of projecten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vernield is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap zal zich evenwel onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de voorschriften van artikelen 267 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL:

Op de honderd (100) aandelen zonder nominale waarde werd ingeschreven door voornoemde heer BRUYNEEL Thierry voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volledig volstort bij KBC Bank.

8. DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

9.a. AANWIJZING VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer BRUYNEEL Thierry, voornoemd.

Die de opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

9.b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in gevat van overdreven volmacht.

10. AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31)

december van hetzelfde jaar.

11. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 6 juni om negentien uur (19u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

12. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot cie bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, tenzij toepassing kan gemaakt worden van artikels 184 § 5 en 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

13, De heer BRUYNEEL Thierry, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van statutair zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAREFIN", met zetel te 9051 Gent, Poolse Winglaan 90, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit),

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd:

- Expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud aan hi Seigle Staatsb ins



itou



*15021464*



UK riEi_iJlw



NEERGELEGD

Di- 2015 2 9 'RI. 2014

STAATSBLAL Rechtbank van KOOPHANDEL o~~if~~' Kf3I~i12lJK



MONIT 2g - 3ELGISCH

Ondernemingsnr : 0543.680.248

Benaming

(voluit) : BRUYNEEL PERFORMANCE MANAGEMENT (verkort) : BPM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 92 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 17,december 2014, ter: registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1/ De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan za! beginnen op één december van elk jaar om te eindigen op dertig november van het daarop volgend jaar. Als gevolg hiervan zal de eerste paragraaf van artikel 29 van de statuten voortaan luiden als volgt:

" Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één december en eindigt op dertig november van het daarop volgend jaar,"

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar, aangevangen op 27; december 2013, te verlengen tot 30 november 2015.

2/ De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden; worden op 6 mei om negentien uur (19u00), Als gevolg hiervan zal de eerste paragraaf van artikel 20 van de;

" statuten voortaan luiden als volgt :

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op 6 mei om negentien uur (19u00)."

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden warden op 6 mei 2016 om negentien uur (19u00),

' 3/ De vergadering besluit om artikel 31 van de statuten aangaande de ontbinding en vereffening van de,

' vennootschap aan te passen en dit ten gevolge van de wijziging van de artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge besluit de vergadering het bestaande artikel 31 van de statuten integraal te schrappen en te, vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 31: Ontbinding en vereffening.

a) De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering; beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Behoudens wanneer toepassing gemaakt kan worden van de artikelen 184 § 5 en 185 van het Wetboek van Vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming door de voorzitter van de` rechtbank werd bevestigd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten,', eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of: gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank.

Zo de voorzitter van de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij of zij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de wettelijke voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een besluit: tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de? beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn; er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van' de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

b) De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van hete, Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen," anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vogr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

e) Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van het indienen van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun ; de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf."

41 De vergadering besluit om het tweede lid van artikel 29 van de statuten aangaande het voeren van een boekhouding door de vennootschap aan te passen, en dit ten gevolge van de wijziging van wet van 17 juli 2013.

Dientengevolge besluit de vergadering dat het tweede lid van het artikel 29 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap voert een boekhouding volgens de wettelijke voorschriften."

5/ De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerder, voornoemde heer BRUYNEEL Thierry Marcel Magdalena, geboren te ° Lokeren op 23 maart 1973, wonende te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 92 bus B , stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten die verband houden met onderhavige akte bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten : en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAREFIN", met zetel te 9051 Gent, Poolse Winglaan 90,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd :

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-de gecoördineerde tekst van de statuten;

Notaris Ann Daels te Kortrijk, 2° kanton.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUYNEEL PERFORMANCE MANAGEMENT, AFGEKORT : …

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 92, BUS B 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande