BSL PROJECT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BSL PROJECT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 553.982.044

Publication

01/07/2014
ÿþHad Won:fl-1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : cJ4L.I Benaming

(veruit) : BSL Project

(verkort)

Rechtsvorm: Vennootschap Onder Firma

Zetel: Wijngaardstraat 8.. 8904 Boezinge

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Ondergetekenden:

Dir REDANT Sam, wonende te 8904 BOEZINGE, Wijngaardstraat 8 ( NN. 78.03.30-271.03)

EN

Mevr. DELANOTE Evelien, wonende te 8904 BOEZINGE, Wijngaardstraat 8 (NN.80.06.24-170.56)

verklaren hierbij een Vennootschap Onder Firma op te richten waarvan de statuten luiden als volgt: Artikel LNAAM - RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma niet als vennootschapsrechtelijke benaming: "BSL Project" .

Artikel II. ZETEL

De vennootschap heeft hnar maatschappelijke zetel te 8904 BOEZINGE, Wijngaardstraat 8. Deze mag bij eenparige beslissing van het bestuursorgaan worden overgebracht naar een andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving. Elke verandering van de maatschappelijke zetel buiten het Arrondissement, zal bekendgemaakt weden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artike1111. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik h vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(en!, bevoegd de rechtspersoon ten eanz,en van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen aflaten waarnemen en diensten verlenen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestunrsmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderitrigen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, admini stratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennootschap, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap zal gelijk welke daden mogen stellen die de verwezenlijking van haar statutair doel in de hand kunnen werken. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in Belgiè of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet 6 april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Het kopen, verkopen, verbouwen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen, of de zakelijke rechten op die onroerende goederen, het beheer en onderhoud van het eigen roerend en onroerend patrimonium, in de meest ruime zin, en dit alles voor eigen rekening.

- de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de verhuring van materieel voor de nijverheid.

-goederenvervoer over de weg

-koerierdiensten

-alle betaald vervoer voor derden op nationaal en internationaal vlak

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel W.MAATSCHAPPELUK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), en wordt gevormd bij middel van de storting in contanten door de comparanten, en wordt onderverdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waard; in volgende verhouding:

-Dbr REDANT Sam, vennoot schrijft in op 93 aandelen van 100,00 euro;

-Mevr, DELANOTE Evelien, vennoot schrijft in op 93 aandelen van 100,00 euro

Aile comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop in geld ingeschreven werd, volstort is door storting in geld , zodat de vennootschap vanaf heden een bedrag van 18.600,00 euro ter bare beschikking heeft. Het maatschappelijk kapitaal evenals de inbreng van arbeid kan gewijzigd worden door eenparige beslissing van een buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel V. MIR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel nit de oprichtingsakte.

Artikel VLBESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, die slechts vervangen kunnen worden in overeenstemming met de bepalingen met betrekking tot de wijziging van de statuten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Het mandaat van elke zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan er evenwel te allen tijde anders over beslissen.

De vennoten, niet zaakvoerder, hebben echter het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, waardoor zij ondermeer het recht hebben ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van alle documenten en geschriften van de vennootschap, met uitzondering van de documenten die onder het beroepsgeheim van de zaakvoerder vallen.

De professionele verzekeringskosten van iedere vennoot zijn ten laste van de vennootschap.

Artikel VIL DIRECTEUR

Behalve indien de vennoot-schap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s).

Het is het college van zaakvoerders die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend.

Artikel VULAANDELEN OP NAAM - REGISTER  OVERDRACHT

De aandelen zijn ondeelbaar en moeten steeds op naam staan. Een register van aandelen wordt  op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend ; (i) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; (ii) de gedane stortingen en (iii) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datura, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel IX.WAARDEBEPALING AANDELEN BU UITTREDING OF TOETREDING

Bij uittreding of toetreding van een vennoot wordt de waarde van de aandelen vastgesteld in onderling akkoord tussen de vennoten. Bij de waardering zal rekening worden gehouden met de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met eventuele meer- en/of minderwaarden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen door elke partij benoemt.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling, of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen, zal worden beslist door een deskundige aangesteld door de Voorzitter van de Rechtsbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De overeengekomen ovemameprijs dient door de overnemer te worden betaald aan de verkoper, binnen de drie maand na de definitieve waardebepaling. Laattijdige betaling zal aanleiding geven tot een intrestvergoeding die één procent hoger ligt dan de intrestvoet die van toepassing is op de OLO op vijfjaar.

Artikel X.VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP TEGENOVER DERDEN

De vennootschap wordt voor het gerecht en in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar arnbtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel XLTEGENSTRUDIG BELANG

Wanneer de zaakvoerder  rechtstreeks of onrechtstreeks - bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen. Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Artikel X/I.ALGEIVIENE VERGADERING

De algemene vergadering der vennoten  rechtsgeldig samengesteld - vertegenwoordigt aile vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen.

Elk jaar op de eerste dinsdag van maart om 14:00 uur vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten.

Een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden door de zaakvoerder en muet bijeengeroepen worden op aanvraag van een of meerdere vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel XIILSTEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel X.W.BOEKHOUDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de Wet op de boekhouding en op de jaarrekening van de onderneming en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Artikel XV.BOEK.JAAR.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Het eerste boekjaar vangt aan op 01 juni 2014, om te eindigen op 30 september 2015.

Artikel XVI.VERDELING VAN HET RESULTAAT

Over de aanwending van het resultaat van het boekjaar beslissen de vennoten bij gewone meerderheid, op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel XVILONIBINDING

De vennootschap mag ten aile tijd ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de band van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

4 Voor., behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de ontbinding met vereffening wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek vennootschapsrecht. Indien er beslist wordt om één of meer vereffe-naars te benoemen dan gebeurt dit door de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade--ring anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volge-stort herstellen de vereffe-mars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-xleIgke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

BESLISSING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten bijeengekomen en heeft volgende beslissingen genomen:

ARTIKEL. 1

Tot zaakvoerder en voor de duw van de vennootschap worden benoemd:

Dhr REDANT Sam, wonende te 8904 BOEZINGE, Wijngaardstraat 8

Mevr DELANOTE Evelien, wonende te 8904 BOEZTNGE, Wijngaardstraat 8

ARTIKEL 2:

Het eerste boekjaar vangt derhalve aan vanaf 01 juni 2014 om te eindigen op 30 september 2015. De vennootschap neemt in dat verband alle verbintenissen over die zijn aangegaan vanaf 01 juni 2014 en bekrachtigt deze.

Opgemaakt te Ieper, 18 juni 2014

REDANT Sam DELANOTE Evelien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BSL PROJECT

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 8 8904 BOEZINGE

Code postal : 8904
Localité : Boezinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande