BTEC-MOTORS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BTEC-MOTORS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.222.064

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 31.01.2014 14028-0567-016
28/02/2013
ÿþmod 11.1

u k.B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

u

BELGISCH S

MONITE

2 1 -0

R ECI cE

NEERGELEGD





2UT,1

r;lr, -t-1 AD 02, 2013

rriffre

FilgHftiANK KOOPHANDEL

-

Ondememingsnr : 6E0436.222.064

Benaming (voluit) : Cherokee

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Driekerkenstraat, 130

ii 8501 Kortrijk (Bissegem)

Onderwerp akte :NV: wijziging

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 12 ii februari 2013, neergelegd voor registratie, werd de naam gewijzigd, het doel gewijzigd, het kapitaal verhoogd,: het kapitaal uitgedrukt in euro en de statuten gewijzigd zodat de te publiceren specificaties van de: vennootschap thans luiden als volgt:

VASTSTELLING OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van de invoering van de euro, het kapitaal van de vennootschap ten; bedrage van zestien miljoen zevenhonderd vijftigduizend belgische frank (16.750.000,00 BEF), sedert één: januari tweeduizend en twee dient gelezen te worden als vierhonderd vijftienduizend tweehonderd éénentwintig; euro vijfenzestig cent (415.221,65 EUR).

WIJZIGING VAN DE NAAM De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf heden tei wijzigen in "Btec-Motors".

DOELSWIJZIGING

Na kennisname van het verslag en de staat van activa en passiva vastgesteld op 31 december 2012, keurt dei algemene vergadering voormeld verslag goed en besluit zij de tekst van het huidig artikel 3 van de statuten te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

ii - de kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden; i - de handel in auto's en lichte bestelwagens (tot 3,5 ton);

ii - het algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens;

ii - de revisie van motoren;

q - de kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel van tweedehands onderdelen; i - het gewone onderhoud van auto's zoals het wassen, de anti-roest behandeling, het vervangen van banden, vervangen van ruiten, enzovoort;

- carrosserieherstellingen.

De vennootschap zal de vermogens van roerende en onroerende goederen mogen beheren, aankopen, i verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen. Alsmede altei handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, Alle handelingen en activiteiten die een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor heti ii Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstantie vereisen, zijn uitdrukkelijk uitgesloten. Dit in de ruimste zin. ln geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de regelen van dei medische deontologie.

ii De vennootschap kan deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotteni en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag tevens een functie van! bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. ln het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en diti zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen,; nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van: derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen diti zowel in België als in het buitenland. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich recht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

streeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erg aansluit, of nog van aard is het doel van de vennootschap te bevorderen':

KAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING VAN BESCHIKBARE RESERVES

De algemene vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieduizend vijfhonderd achtentwintig euro vijfendertig cent (3.528,35 EUR) om het kapitaal te brengen van vierhonderd vijftienduizend tweehonderd éénentwintig euro vijfenzestig cent (415.221,65 EUR) tot vierhonderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (418.750,00 EUR) door inlijving van drieduizend vijfhonderd achtentwintig euro vijfendertig cent (3.528,35 EUR) uit de beschikbare reserves.

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De vergadering besluit om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en daartoe in de statuten de titel en de tekst van oud artikel 7 te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 10 - AANDELEN OP NAAM.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen op naam en de overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Elke vennoot en elke belanghebbende derde mag kennis nemen van dit register. Certificaten van inschrijving, ondertekend door twee bestuurders, worden op hun verzoek afgeleverd aan de aandeelhouders."

AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst en na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en van alle verwijzingen naar de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen tot bestuurders:

- De Heer BARTIER Yves Gustave Lutgarde, automekanieker, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Driekerkenstraat 130.

- De Heer BARTIER Jean Pierre Maurice, garage-uitbater, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Tientjesstraat, 3.

- De naamloze vennootschap "BARTIER" met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk (Bissegem), Drie-kerkenstraat, 130, RPR Kortrijk, BTW BE0430.561.323 met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Yves Bartier. Die deze mandaten aanvaarden.

Hun mandaat neemt onmiddellijk aanvang. Het zal een einde nemen na de algemene vergadering gehouden in het jaar tweeduizend en achttien.

De vergadering besluit tenslotte dat over de kwijting van de bestuurders voor het tot op heden gevoerde beleid zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering.

BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER, VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR EN KENNISNAME BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER. EERSTE BESLUIT: BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

De raad van bestuur benoemt met eenparigheid van stemmen tot gedelegeerd bestuurder: de Heer Yves Bartier, voornoemd;

die dit mandaat aanvaardt.

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur benoemt met eenparigheid van stemmen de Heer Yves Bartier, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die dit mandaat aanvaardt.

Over de kwijting van het bestuur van de gedelegeerd bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur tot op heden zal beslist worden door de aandeelhouders op de eerstvolgende jaarvergadering.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Rekening houdende met de hogergaangehaalde benoeming van de naamloze vennootschap Bartier tot bestuurder in de naamloze vennootschap "Btec-Motors" dient overgegaan te worden tot aanduiding van een vaste vertegenwoordiger,

Uit een proces-verbaal van de raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "Bartier" blijkt dat zij heeft besloten om de Heer Yves Bartier voornoemd te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap "Bartier" voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap "Bartier" in de naamloze vennootschap "Btec-Motors". Daaruit blijkt eveneens dat de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap "Bartier" en dat aan de vaste vertegenwoordiger de bevoegdheid wordt verleend om alleen handelend, namens de naamloze vennootschap "Bartier" op te treden en deze vennootschap te verbinden telkens wanneer de naamloze vennootschap "Bartier" optreedt in haar hoedanigheid van bestuurder in de naamloze vennootschap "Btec-Motors".

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk.hiermee.neergelegd"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mai 11.1

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag van de raad van bestuur,

- staat van activa en passiva;

- coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Houle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Selgiscl~ Staatsblad

.

,d *

,..,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 31.01.2013 13028-0290-016
09/08/2012
ÿþMod word 11.1

'".'..

~ t `s `~_ ' in de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ ~ " ~,.~L~.. .~~. :bij g p~

~ ~ ~ na neerlegging ter griffie van de akte

~

MONITEUR Sl LGE NEERGELEG~

0 2 -08- 2112 10, 07. 2012

}jI }1I~1I1 ~

*12139777*~agPHANa =L

BEL(' ISCH SU À TSBLAD

~~IJK

" Ondernemingsnr: 0436.222.064

,' Benaming

'e (voluit) : CHEROKEE

e (verkort)

b Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

rm Zetel : ©riekerkenstraat 130, 8501 BISSEGEM

wl (volledig adres)

e Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

d

eq

N

0\0

O

O

b

0404

0

ri)

4

te

ce

iv

:.mei

e

D

ca

~r

:=3

o Xalgemene

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 4 juni 2012 blijkt dat het mandaat van mevrouw pelsere Els wordt stopgezet vanaf 30/06/2012. Uit hetzelfde verslag blijkt eveneens dat de heer Bartier Jean-Pierre wonend te 8501 KORTRIJK, Tientjesstraat 3 benoemd wordt als bestuurder. Zijn mandaat gaat in op1/7/2012 en komt te vervallen op de

vergadering gehouden in het jaar 2013. Zijn mandaat is onbezoldigd.

BARTIER Yves Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 17.02.2012 12041-0560-019
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 24.02.2011 11048-0330-019
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 22.01.2010 10025-0358-019
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 26.12.2008 08876-0276-017
24/04/2008 : KO117120
28/12/2007 : KO117120
25/04/2007 : KO117120
19/12/2006 : KO117120
04/09/2006 : KO117120
23/12/2005 : KO117120
28/12/2004 : KO117120
23/12/2004 : KO117120
22/12/2003 : KO117120
22/01/2003 : KO117120
11/01/2001 : KO117120
25/12/1998 : KO117120
01/01/1996 : KO117120
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0483-020
30/03/1993 : KO117120
13/01/1989 : KO117120

Coordonnées
BTEC-MOTORS

Adresse
DRIEKERKENSTRAAT 130 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande