BTLEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BTLEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.198.913

Publication

22/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Bélgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-- 9. 11. 2012

RECHTB> ie40 JJK HANDEL

! Ondernemingsnr; 0823.198.913

Benaming (voluit) :X-Projects

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

° Zetel: Rollegemkapelsestraat 35

8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel)

Onderwerp akte :Naamwijziging - zetelverplaatsing - doelwijziging - ontslag/benoeming zaakvoerders - statutenwijzigingen - coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 24 oktober 2012, 'Geboekt vijf bladen geen verzending te IEPER de 29 OKT 2012 Boek 180 blad 30 vak 11 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger a.i.! i! (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten! heeft hetgeen volgt :

1.-De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in " BTiec ", in plaats van de huidige naam. De tweede; i: zin van artikel één van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen als volgt:

I! "De vennootschap heeft de voua aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam " BTIec!

tt n.

2.-De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8560 Wevelgem (Moorsele), Overheulestraat! ;136, De eerste zin van artikel twee van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen als volgt: ;i "De zetel van de vennootschap is gevestigd te Wevelgem (Moorsele), Overheulestraat 136.". !! 3: De vergadering erkent lezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan nopens de voorgestelde: wijziging van het doel van de vennootschap. De vergadering keurt, na beraadslaging, zelfde verslag integraal goed. De! vergadering erkent tevens kennis te hebben gekregen van een staat van actief en passief, opgemaakt op 30 september! 2012. pe vergadering besluit vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen na schrapping van de bestaande tekst: zoals hiervoor voorgesteld in het derde punt van de agenda. Artikel drie van de statuten wordt dienovereenkomstig; vervangen als volgt:

I, "De vennootschap heeft tot doel: "

il I. Specifieke Activiteiten

A.

i; - de studie en uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken als algemene aannemer of onder;

aanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen, de studie en uitvoering van binnen -en buitendecoratie

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading toebehoren

Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

- Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties

- Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik

Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik

i! verwarmingsinstallaties

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur

- Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan

Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

- Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels

- Kleinhandel in elektrische huishoudapparaten

Detailhandel in verlichtingsartikelen in gespecialiseerde winkels

!! - Kleinhandel in verlichtingsartikelen

- Reparatie van consumentenelektronica

- Reparatie van audio- en videoapparatuur

- Reparatie van elektrische huishoudapparaten

- Comotice

- industriële elektriciteit N. PLC sturingen, tekenen van elektrische schema's en sturingen machines

Sedrijfsautamatisetie

!; -Onderneming van de installatie en reparatie van ventilatiesystemen, klimaatregélingen

-Aanleg van telecommunicatielijnen en -netten

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders

- Installatie van stores en zonneschermen

------------

Op de laatste blz. van ; uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111

" iziasaa0*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

en!

mod 11.1

- lnstallatla van niet elektrische verwarmingsinstallaties

- Energleadviseur

- Aan- en verkoop en installatie van zonnepanelen en alle andere installaties en produkten verband houdende met duurzame

energie zoals onder meer zonne-energie en windenergie z .,~ :~  r r -, _ ~. " . y

- Afbraakwerken

B.

- isolatiewerkzaamheden

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal tegen geluid en

trillingen

- lsolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

- De isolatie van koelkamers en -pakhuizen

C.

- Onderneming van installateur centrale verwarming en gasverwarming

Onderneming van sanitair installateur

- Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties

- Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen

li. Algemene Activiteiten

A. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, overdragen, genotsrechten toestaan, in licentie nemen of geven van octroolen, knowhow, elke andere intellectuele eigendom en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen al den niet als tussenpersoon.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie of informatica en al hun toepassingen in de meest brede zin.

IiI. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, , De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Alsmede el hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt."

4.-De vergadering neemt kennis van het ontslag als enige en statutaire zaakvoerder, gegeven door de Heer IX Peter wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Rollegemkapelsestraat 35, bevestigd, en dit met ingang vanaf 24 oktober 2012. De vergadering aanvaardt dit ontslag en verklaart aan de ontslag nemende zaakvoerder volledig en definitief décharge te geven voor de uitvoering van zijn opdracht,

De vergadering besluit te benoemen als enige statutaire zaakvoerder, en dit met ingang vanaf 24 oktober 2012, de Heer TANGHE Benji, wonende te 8560 Wevelgem (Moorsele), Overheulestraat 136, aanvaardende. De zevende alinea van artikel dertien van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen als volgt:

"Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde termijn:

De fleer TANGHE Benji Ronny, thans wonende te 8560 Wevelgem (Moorsele), Overheulestraat 136."

De vergadering besluit te benoemen als enige niet-statutaire zaakvoerder, en dit met ingang vanaf 24 oktober 2012, de Heer IX Peter, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Rollegemkapelsestraat 35, aanvaardende.

5.-De vergadering besluit de externe ,vertegenwoordigingsbevoegdheid en bijzondere volmachten te -wijzigen en te herformuleren. De vergadering besluit artikel 17 van de statuten dienovereenkomstig te vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door een statutaire zaakvoerder, alleen optredend, of door een niet statutaire zaakvoerder én een statutaire zaakvoerder, gezamenlijk optredend"

De vergadering besluit artikel 18 van de statuten dienovereenkomstig te vervangen als volgt:. , .. "Een statutaire zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad,

mod 11.1

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de statutaire

zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht."

6.-Opdracht totcobrdinatie.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd; expeditie van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, staat van activa en passiva,

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 31.08.2012 12549-0482-015
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.11.2011, NGL 30.11.2011 11625-0448-014
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 21.06.2016 16201-0539-012

Coordonnées
BTLEC

Adresse
OVERHEULESTRAAT 136 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande