BUELINCKX HENDRIK SPEELGOED BUELINCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUELINCKX HENDRIK SPEELGOED BUELINCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.430.876

Publication

09/07/2014 : BG063723
29/10/2014
ÿþMad Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ELGE NEERGELEGD

014 TSBLAD Griffie Rechtbank Koophandel

13 OKT HU

Griffie

!MIJIRIJ.1611 MONITEUR

1111 22 -10-

ELGISCH STA





UGUIL

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernenningsnr : 0429.430.876 Benaming

(voluit) BUELINKCX HENDRIK SPEELGOED BUELINKCX (verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 8370 Blankenberge, Langestraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - Ontbinding & dadelijke vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 18.09.2014, dragende de melding "Geregistreerd te Oostende op 24/09/2014, acht bladen, geen verzendingen, boek 770, blad 55, vak 14. Ontvangen: vijftig Euro (¬ 50,00). De ontvanger (getekend)" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUELINKCX HENDRIK SPEELGOED BUEUNCKX" besloten heeft:

" 1) De conclusies van het verslag van mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9052: Zwijnaarde, Eedstraat 80, ingeschreven in de KBO onder nummer 0742.170.061, over deze staat van activa en passive afgesloten per 7 augustus 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"8. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de. zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buelincic< Hendrik ISpeelgoeci. Buelinckx: BVBA met zetel te 8370 Blankenberge, Langestraat 41, RPR Gent afdeling Brugge, BTW BE. 0429.430.876, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 7 augustus 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 278,181,08 Euro en een netto actief van 235.812,02 Euro. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van mogelijke navorderingen inzake sociale en fiscale zaken die nog niet zijn verjaard.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld. dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 39.162,89 Euro, die zal ontstaan; op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, nieti geconsigneerd werd."

2) De vennootschap wordt vervroegd ontbonden met in vereffening vanaf 18/09/2014

3) Er wordt geen vereffenaar te benoemd overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

4) ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt het mandaat beëindigd van de zaakvoerder, te: weten de heer Henri Buelinckx. Er wordt hem volledig en onvoorwaardelijk kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat,

5) Er werd besloten tot de invereffeningstelling en vaststelling, op basis van de staat per 7 augustus 2014: dat er geen passive zijn overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 § 5 van het Wetboek van:: vennootschappen,

6) Het vermogen van de vennootschap werd in het vermogen van de vennoten opgenomen, met inbegrip,

van volgend onroerend goed:

STAD BLANKENBERGE - eerste afdeling

Een woon- en handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Langestraat 41, gekadastreerd'

volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger in de sectie A, nummer 318/B, met een oppervlakte van

honderd tweeënzeventig vierkante meter (172 m2).

blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oorsprong van eigendom.

Bovenvermeld goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUELINKCX HENDRIK SPEELGOED BUELINCKX" om het te hebben aangekocht van de echtgenoten Jozef Naessens - Joanna Denecker te Blankenberge, blijkens akte verleden voor notaris Jacques Bossuyt, destijds te De Haan, op 9 februari 1994, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 16 februari 1994, boek 8397 nummer 28.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand.

1. De vennootschap verklaart dat de grand die het voorwerp is van onderhavige akte, geen risicogrond is in de zin van het bodemdecreet en dat zij ook geen kennis heeft van bodemverontreiniging, saneringsverplichtingen, gebruiksbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

2. De vennootschap legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het betreffende goed en dat werd

afgeleverd door de OVAM op 18 augustus 2014.

Dit bodemattest bepaalt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens?

3. Overeenkomstig artikel 117 van het Bodemdecreet vermeldt de instrumenterende notaris dat de

bepalingen van afdeling If van zelfde decreet, werden toegepast.

Ruimtelijke ordening.

1) Ondergetekende notaris minuuthouder vestigt de aandacht van partijen erop dat het besluit van de Vlaamse Regering van 15 mei 2009 houdende coördinatie van de decreetgeving op de ruimtelijke ordening en aangehaald als de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 20 augustus 2009, van toepassing is op de huidige verkoping.

In toepassing van art. 5.2.1,§1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening vermeldt de ondergetekende notaris:

A. volgens het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de Stad Blankenberge op 12 september 2014 is voormeld goed:

- gelegen in het Provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (RU P) 'Afbakening kleinstedelijk gebied

Blankenberge' met deelplan 'Cluster van bestaande zonevreemde regionale bedrijven langs de Brugse Steenweg', goedgekeurd bij M.B. d.d. 11.06.2008, met bestemming: gelegen binnen de afbakening van het kleinstedelijk gebied;

- gelegen in het Gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) - Centrum, goedgekeurd bij beslissing van de Deputatie op 13.08.2009, met bestemming: centrumgebied;

- gelegen in een zuiveringszone van het type: centraal gebied;

- gelegen in een woonvernieuwingsgebied: Blankenberge Centrum;

- gelegen in een woningbouwgebied: Blankenberge Centrum;

- gekend als een ééngezinswoning die sedert meer dan een jaar leeg staat met op het gelijkvloers een handelszaak (speelgoedwinkel). De 1ste verdieping is vergund ais berging horende bij de handelszaak, Wij merken op dat de woongelegenheid op de bovenliggende verdieping reeds meer dan een jaar leeg staat en bijgevolg de procedure tot opname in het leegstandsregister opgestart werd.

De vennoten erkennen voorafgaandelijk aan deze akte van de instrumenterende notaris een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel te hebben ontvangen.

B. dat uit de verklaringen van de vennootschap en uit het voormelde stedenbouwkundig uittreksel is

gebleken dat:

- er op het onroerend goed geen voorkooprecht rust, vermeid in art. 2.4.1. van de voormelde Codex,

- er voor voormeld goed volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt:

1999/510: verbouwen van handelsgelijkvioers d.d. 17.02.2000;

2000/67: herbezetten van de gevel d.d. 09.02.2000.

C. dat uit de hypothecaire staat en uit de verklaringen van de vennootschap blijkt dat er voor voormeld goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, en er geen rechterlijke beslissingen ter zake zijn genomen.

D. dat geen zekerheid kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het onbebouwd gedeelte van het betreffende goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen, die voor bewoning kan worden gebruikt. Ter zake wijst de ondergetekende notaris de vennoten uitdrukkelijk op de toepasselijkheid van het artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, welk artikel een opsomming bevat van de vergunningsplichtige handelingen.

2) De vennootschap verklaart uitdrukkelijk geen kennis te hebben van enige voorlopige of definitieve bescherming van voorschreven goed ais monument, archeologisch waardevol patrimonium, stads- of dorpsgezicht, landschap, duingebied of als voor het duingebied belangrijk landbouwgebied,

Voorweiden.

1. Het voorbeschreven goed wordt overgedragen voor vrij en zuiver van alle hypotheek, voorrecht en

" ontbindende vordering.

2. Het goed is overgedragen onder de gewone vrijwaring van daad en recht, in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg voor de toestand der gebouwen, met alle zichtbare en verborgen gebreken; zowel wat de grond betreft als de gebouwen. Het wordt overgedragen zonder waarborg van de voormelde oppervlakte, al overtrof het verschil met de werkelijke oppervlakte meer dan éérdtwintigste.

Het goed is overgedragen met alle voor en nadelige erfdienstbaarheden en onder alle bedingen en voorwaarden vastgesteld in de vorige eigendomstitels voor zoveel ze nog toepasselijk zijn.

' 2. De vennoten hebben vanaf heden de voile eigendom, het genot en het vrij gebruik van voorschreven

goed.

3. De vennoten dragen alle openbare lasten en belastingen, hetzij aan de Staat, de Provincie of de Gemeente, met betrekking tot het verkochte goed vanaf heden.

Door deze vermogensvereffening is de vereffening meteen gesloten en wordt vastgesteld dat de vereffening van de vennootschap "BUELINKCX HENDRIK SPEELGOED BUELINCKX" hierdoor gesloten is en dat de

" vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

7) Er werd beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk

voorgeschreven termijn bewaard blijven in de woonplaats van de heer Henri Buelinckx.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/06/2012 : BG063723
22/06/2011 : BG063723
24/06/2010 : BG063723
18/06/2009 : BG063723
19/06/2008 : BG063723
27/08/2007 : BG063723
29/06/2006 : BG063723
15/07/2005 : BG063723
12/07/2004 : BG063723
19/02/2004 : BG063723
22/07/2003 : BG063723
26/07/2002 : BG063723
18/04/2000 : BG063723
01/01/1992 : BG63723
17/03/1988 : BG63723
18/10/1986 : BG63723

Coordonnées
BUELINCKX HENDRIK SPEELGOED BUELINCKX

Adresse
LANGESTRAAT 41 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande