BUITENBEENTJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUITENBEENTJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.904.824

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.10.2013, NGL 29.11.2013 13674-0291-013
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 31.10.2014, NGL 21.11.2014 14675-0183-016
24/05/2011
ÿþmod 2.1



Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





III ffhI 11111 u V~IAIVW1I~

*11078149*

7 -05- 20`

1

SCH STAAT BESTUUR

BEL._Gt

seLA)

MON tTEUR BE, IJIRECTIGK.

L.GEÎ

-2 MEI 2011

Ondernemingsnr : 0 83Ç

Benaming : BUITENBEENTJE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heernisse 1

8600 Diksmuide

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 22 april 2011, gegeven \en. registratie,

enkel ter neerlegging op de griffie

1. Venno(o)t(en):

1. De heer VAN NEVEL Paul André René, geboren te Diksmuide op dertig juni negentienhonderd zesenvijftig (identiteitskaartnummer 590-9291623-19 uitgereikt op zesentwintig maart tweeduizend en negen), en zijn echtgenote mevrouw VANHEULE Ann Lieve Cornelia, geboren te Oostende op zestien maart negentienhonderd tweeënzestig (nationaal nummer 62.03.16-342.16; identiteitskaartnummer 590-7115512-06 uitgereikt op negen januari tweeduizend en acht), samenwonende te 8600 Diksmuide (Woumen), lepersteenweg 18 /A;

gehuwd te Diksmuide op veertien augustus negentienhonderd vierentachtig onder het wettelijk stelsel bij. gebreke van huwelijkscontract, stelsel dat niet conventioneel gewijzigd werd.

2. De heer VAN NEVEL Klaas Gerard André, geboren te Torhout op zes februari negentienhonderd achtentachtig (identiteitskaartnummer 591-0367588-60 uitgereikt op achttien februari tweeduizend en tien), ongehuwd, wonende te 8600 Diksmuide (Woumen), lepersteenweg 18/A;

3. De heer VANHEULE André René, geboren te Beerst op vijf april negentienhonderd vierendertig (identiteitskaartnummer 590-6281989-04 uitgereikt op negen augustus tweeduizend en zeven), en zijn echtgenote, mevrouw ANNOOT Yvette Aline Cornelia, gepensioneerde, geboren te Diksmuide op één april negentienhonderd negenendertig (identiteitskaartnummer 590-6288001-02 uitgereikt op tien augustus tweeduizend en zeven), samenwonende te 8670 Koksijde, Jan Van Looylaan 32;

gehuwd te Oudekapelle op veertien juni negentienhonderd zestig onder het stelsel van de algemene gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris DEBYSER Albert te Ardooie op vijfentwintig mei negentienhonderd zestig, stelsel dat niet gehandhaafd noch conventioneel gewijzigd werd.

2. Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Naam: "BUITENBEENTJE"

3. Zetel: 8600 Diksmuide, Heernisse 1

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. De groot- en kleinhandel, het verhuren, het onderhouden en herstellen van boten, jachten, pleziervaartuigen, motoren, navigatieapparatuur, onderdelen en accessoires, watersportartikelen,. tenten en alle aanverwante artikelen.

2. Het ter beschikking stellen van opslagruimten voor deze boten, vaartuigen en voor alle rollend materieel zonder onderscheid, en stockage van allerhande goederen in het algemeen.

3. De uitbating en ter beschikking stelling van sport- en recreatiecentra voor zowel particulieren, groeperingen en bedrijven. De uitbating, organisatie en ontwikkeling van alle soorten evenementen, vrijetijdsactiviteiten en feestelijkheden, waaronder die activiteiten waarvoor behendigheid, spelinzicht en teamspirit vereist zijn, zoals o.m. paintbali-, airsoft-, laser game-, shooting en alle aanverwante activiteiten, zowel indoor als outdoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

4. Exploitatie van een vervoersfirma, waaronder personenvervoer over zee- kust- en binnenwateren, de exploitatie van pleziervaartuigen, met of zonder personeel .

5. In samenhang met bovenstaande activiteiten heeft de vennootschap ook nog tot doel, de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, bed & breakfasts, vakantieverblijven en inrichtingen voor tijdelijk verblijf, traiteur- en cateringdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van zalen en ruimten, voor warme en koude maaltijden.

6. Las- en constructiewerken, het vervaardigen en plaatsen, het reinigen, het zandstralen en het metalliseren van metalen constructies en algemene metaalbewerkingen.

7. Onderneming in onroerende goederen en bouwpromotie, waaronder het beheren, het in standhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van ' alle handelingen die daar betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het ruilen, het verkavelen, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

8. De vennootschap heeft ook tot doel het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van alle bovenstaande installaties, artikelen, producten en materialen in verband met bovenstaande bedrijvigheden.

9. In het kader van de dienstverlening bij bovenstaande activiteiten, en steeds aanvullend met deze activiteiten, heeft de vennootschap nog volgende doelstellingen:

Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt o.a. begrepen: het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak; het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie.

10. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, manager, vereffenaar en van alle andere (top)functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

11. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Zij mag zich borg stellen voor verbintenissen van derden, al dan niet aandeelhouders of zaakvoerders.

5. Kapitaal: HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR), gesplitst in duizend (1.000) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, waarop ingeschreven is in speciën.

Volgestort.

De storting is geschied op een speciale rekening ten name van de vennootschap in oprichting, bij de

KBC Bank.

6. Duur: onbepaald.

7. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn:

De heren Paul VAN NEVEL en Klaas VAN NEVEL voornoemd.

Mevrouw Ann VANHEULE voornoemd wordt benoemd als opvolgend niet-statutaire zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-ber/ oden aan het BelgAs2h Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ti ingeval van overlijden of gerechtelijke vaststelling van onbekwaamheid van de heer Paul VAN NEVEL of de heer Klaas VAN NEVEL.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder is, of van minstens twee zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of door de handtekening van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Indien er meer dan één zaakvoerder is aangesteld, kan elke zaakvoerder afzonderlijk optreden voor handelingen tot VIJFDUIZEND EURO (5.000,00 EUR); indien het de vervreemding, bezwaring met

" hypotheek of zakelijke rechten, of verhuring voor meer dan één jaar, van onroerende goederen betreft, geldt terug de algemene regel en is steeds de handtekening van twee zaakvoerders vereist.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

8. Boekjaar: van één april tot éénendertig maart van het volgend jaar; eerste boekjaar loopt tot 31 maart . 2013.

9. Jaarvergadering: op de maatschappelijke zetel, de laatste vrijdag in september om vijftien uur.

eerste jaarvergadering in 2013.

Voorwaarden voor toelating en uitoefening stemrecht:

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de algemene

vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf vrije dagen vóór de vergadering.

10. Reserves, winstverdeling en verdeling vereffeningssaldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst.

Op de nettowinst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op

voorstel van de zaakvoerders en in de mate dat de wet het toelaat.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte met volmacht.

Voor-beteuden aan het Bellgisch: 5taatslilad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15627-0560-017
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 26.10.2016 16663-0499-016

Coordonnées
BUITENBEENTJE

Adresse
HEERNISSE 1 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande