BULCKE KATLEEN THUISVERPLEGING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BULCKE KATLEEN THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.732.390

Publication

06/02/2013
ÿþ mod 11.1

rilPriWB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie valt de akte





11111111111II~I1~V~ RE0âxEL<«ji~l:~ ~li~í~'àcs,-1

"13022374+ 2 4 JAN. 2013







Ondernemingsnr : 0 ASO Q? 4- 3 2 '3 19,

; Benaming (voluit) : Bulcke Katleen thuisverpleging

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

:;

aansprakelijkheid

il Zetel : Herrewijnstraat 1

8600 Diksmuide

Onderwerp akte : BV ovv BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 16 januari:

2013, dat:

1° Door:

il Mevrouw BULCKE Katleen Godelieve Gabriëlle, verpleegkundige, geboren te Roeselare op 21 juli 1976,;

ongehuwd, wonende te 8600 Diksmuide, Herrewijnstraat 1.

,een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

*naamloze vennootschap werd opgericht.

;i2° De benaming van de vennootschap is: Bulcke Katleen thuisverpleging.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Herrewiinstraat 1

4° De vennootschap heeft tot doel:

1, Het uitoefenen van de verpleegkunde en de persoonsverzorging door toedoen van de hiertoe opgeleide:

en erkende verpleegkundigen of van de door hen aangestelde medewerkers-verpleegkundigen. Dit omvat' 1 zowel de thuisverpleging als de verpleging op consultatie, in de ruimste zin, van alle mensen die permanente of: tijdelijke verzorging nodig hebben, en indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

Zij mag aile vormen van behandelingen, werkwijzen en therapieën toepassen, alle informatie en advies verstrekken en alle producten ontwikkelen die verband houden met de verpleegkunde, met stervensbegeleiding; en met begeleiding bij het verwerken van een ziekte, ongeval of rouwproces,

De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria en int voor haar eigen rekening. De: ;; verpleegkundigen-vennoten of aangestelde medewerkers zullen hun praktijk uitoefenen in naam en voor; rekening van de vennootschap.

2. Het organiseren van tijdelijke op permanente opvang en van bejaarden-, gehandicapten- en:

ziekendiensten in de ruimste betekenis. Het uitbaten onder alle vormen van rusthuizen, bejaardentehuizen,; serviceflats, met inbegrip van alle aanverwante diensten.

1 De bevordering en de organisatie van een interprofessionele praktijk voor advies, diagnose en:

behandeling van alle mensen met medische of paramedische problemen, zonder dat deze praktijken in strijd; mogen zijn met de deontologische regels van de verpleegkunde of van enig ander medisch of paramedisch:, beroep, en steeds na goedkeuring door de desbetreffende orde of wettelijke instelling,

4, Steeds in samenhang en aanverwant of aanvullend op de bovenstaande beroepspraktijken en diensten;

heeft de vennootschap ook tot doel:

" het oprichten, inrichten en uitbaten van instituten, fitnesscentra, sportcentra, zwembaden, sauna's,;;

:! en alle aanverwante uitbatingen, die betrekking hebben op sport en herstel, lichaamsverzorging en;

medische gezondheidszorgen; ,,

:

" het verlenen van preventieve en curatieve zorg;

" het samenwerken met andere disciplines;

" het geven van voorlichting, onderwijs en begeleiding, voordrachten en opleiding en het oprichten:! van studiecentra;

" het verrichten van onderzoek; 1.

" het scheppen van de mogelijkheden om de beroepsbeoefenaars toe te laten zich verder te bekwamen en hun eigen kennis en kunde verder te ontwikkelen, dit teneinde een kwalitatief.; hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

" het inrichten van een secretariaat, en in het algemeen het inrichten van een gestructureerde; organisatie en bijhorende diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde:; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mol 11.1

activiteiten;

" de aankoop, het huren van alle installaties, apparaturen en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom, van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen in het kader van bovenvermelde activiteiten.

" het verlenen van assistentie aan derden, in de bovenvermelde disciplines, op wetenschappelijk, technisch, administratief, sociaal en personeelsvlak.

" de aankoop en verkoop van alle producten, goederen, uitrusting, meubilair, grondstoffen en dergelijke, die verband houden met de bovenstaande uitgeoefende beroepen en diensten.

5. De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag ook deelnemen aan het bestuur en management van vennootschappen en verenigingen, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

6. De vennootschap kan binnen de perken van de wet alle financiële, administratieve en burgerlijke daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Daaronder vallen ook aile immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, waaronder het beheren, het instandhouden, het ter beschikking stellen, het valoriseren en het verhandelen van gebouwen, gronden en alle onroerende goederen en constructies, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op hebben, zoals -ten exemplatieve titel- het aankopen, het ruilen, het verkavelen, de afbraak, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

7. De vennootschap mag leningen toestaan aan vennootschappen, verenigingen en particulieren, kan zich borg stellen en kan haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven, voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

8. De vennootschap mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden en kan de beleggingen en het vermogen beheren, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is,

9. Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

5° Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één lhonderdzesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

Mevrouw BULCKE Katleen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend zeshonderd (18.60D) euro, waarvoor haar honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /honderd zesentachtigste van het kapitaal van de vennootschap, volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro;

bewijs van volstorting

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 652-8284971-89, bij de Record Bank, te Gent geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 januari 2013.

6° De duur, De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan sedert 1 december 2012,

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandeliik de goedkeurina van de alsemene vergaderins van onderhavige vennootschap verkregen hebben, Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt In het Belgisch Staatsblad.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze

ti

bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeminglontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Statutaire zaakvoerder

Mevrouw BULCKE Katieen Godelieve Gabriëile, wonende te 8600 Diksmuide, Herrewijnstraat 1, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

- Extern en intern bestuur /beperkingen

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

9° Verdeling van de winst -- aanleggen van reserves -- verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds ééntiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

10° De Gewone algemene vergadering, 'jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart van elk jaar om vijftien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem,

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Buicke Katleen thuisverpleging", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste iaarvergaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart 2015.

Benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voomoemde zaakvoerder duidt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Bijzondere volmacht

Gebruik makende van haar machten, ingevolge Artikel 16 van de statuten, verklaart de zaakvoerder om de vertegenwoordiger van Fiscaal Kantoor Werner Decoutere bvba, met zetel te 8600 Diksmuide, Grauwe Broedersstraat 38 bus 11, RPR Veurne, BTW BE 0459.041.414 als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het' Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan Iet Belgisch

Staatsblad

voor het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.W.-administratie, de'

Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving Kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTI CH UITTREKSEL,

afgeleverd vôór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Hendrik DBBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BULCKE KATLEEN THUISVERPLEGING

Adresse
HERREWIJNSTRAAT 1 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande