BULTYNCK KINDT ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BULTYNCK KINDT ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.969.050

Publication

08/08/2014
ÿþOndernemingsnr 0556 969 0

Benaming (voluit) :Buitynck Kindt architecten

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Benedictijnenstraat82

8310 Brugge

Onderwerp akte :BVBA: oprichting-benoemingen

Oit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 18 juli 2014 blijkt dat de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

"Bultynck Kindt architecten" te 8310 Brugge, Benedictijnenstraat 82 is opgericht door:

*De heer BULTYNCK Rein Paul Willy, geboren te Brugge op 1 oktober 1985, en zijn echtgenote,

Mevrouw KINDT Joke Caroline, geboren te Brugge op 18 april 1986, samen wonende te 8310 ,

Crugge, Benedictijnenstraat 82.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract.

*De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid onder de naam Buitynck Kindt architecten,

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, Benedictijnenstraat 82,

"De vennootschap heeft tot doel:

-het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

-het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

Oe vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het

architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

" De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

in de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

*Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld is tenminste één/vijfde (1/5de) gestort;

-het maatschappelijk kapitaal is gestort tot beloop van (¬ 6.200,00), welk bedrag gedeponeerd is op een bijzondere rekening zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven op zeventien juli laatstieden,welk bewijs ondergetekende notaris in zijn dossier zal bewaren.

*Het aantal vennoten is onbeperkt.

Minstens één vennoot is architect. Elke architect-vennoot is ingeschreven op een tabel van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

lI

01

BE

mod 11.1

IIIG V II %AG I;IINW

NEFRGELPGD

BEL priffle Rechtbank Koophandel

2014 23 JUL 2014

ATS LADGent Afdeedeugge

De griffier



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

MONITEUR

111 raa-

_GISCH ST

11111!IIIU

I II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Eike -toetieding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van Architecten.

* In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

a. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

b. de gedane stortingen;

c. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

*De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten,

1-en minste 60 % van de aandelen,alsook van de stemrechten, moeten, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. *Elke voorgenomen overdracht van aandelen moet voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van architecten.

Bij elke overdracht van aandelen dienen de bepalingen van artikel zeven der statuten in acht te worden genomen en gehouden.

Een voorgenomen overdracht van aandelen mag in geen geval tot gevolg hebben dat het aantal architect-aandelen daalt tot minder dan 60% van het maatschappelijk kapitaal.

*Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecte'''.

*Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

*De controle op de financiële toestand wordt uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris-revisor. Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zal de controle worden toevertrouwd aan een commissaris-revisor.

* De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping

*De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

*Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van eik boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, ' bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve,

*Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering. * Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt/worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

De vereffenaar(s) treedt / treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn /hun benoeming,

*Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap,

*Wijziging van de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

*De architect-rechtspersoon, haar vennoten, zaakvoerders en mandatarissen dienen de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten en de deontologie van het beroep van architect na te leven.

De activiteiten van de vennootschap zullen derwijze worden ingericht en uitgeoefend, dat de vennoten en aangestelden met de titel van architect integraal alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect kunnen naleven, onder meer wat betreft de onverenigbaarheden en de onafhankelijkheidsverplichting.

De wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect maken integraal deel uit van onderhavige statuten en bedingen die zouden afwijken van voormelde wetten of reglement, of ermee tegenstrijdig of onverenigbaar zouden zijn of worden, worden voor niet-geschreven gehouden. De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie«

*De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert achttien juli tweeduizend veertien onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS

Vervolgens hebbende oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders: 1«De heer BULTYNCK Rein Paul Willy, geboren te Brugge op 1 oktober 1985,

2.Mevrouw KINDT Joke Caroline, geboren te Brugge op 18 april 1986,

samen wonende te 8310 Brugge, Benedictijnenstraat 82.

Hun mandaat is bezoldigd.

*De zaakvoerders worden benoemd vanaf achttien juli tweeduizend veertien, met dien verstande, dat zij vanaf achttien juli tweeduizend veertien tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden ais volmachtdragers van de oprichter en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2016 om vijftien uur.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Reybrouck  Accountants & Tax Consultants" te 8200 Sint-Michiels, Ten briele 10, bus 9 , en al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

" VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de oprichtingsakte

e V oor - behouden aan het Belgisch Staatsblad

mari 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de cierso(Oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/11/2014
ÿþPie

Op de laatste blz. vantuikl3 vermelden : Recto : Naam en hoecfanigheidvan de instrumenterende notaris, Flëtiis vâti clë yes-cgii(èfi

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r_; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v e akte

Mod PQP 11.t

DI

111

p

GtL1.7-1.7

êriffie Rechtbank Koophandel

17 OKT 2.014

~

GISCH STAATS L4DGent AfderPlFePgru, .

De .griffier

Controleverslag van Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren bvba, vertegenwoordigd door Karel Nijs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 17 september 2014

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van Bultynck Kindt architecten bvba overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 17 september 2014

(get.) Rein Bultynck, zaakvoerder

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng Tekst :

OflTEUR BEU

2 ? -10- 2014

0556.969.050

Bultynck Kindt architecten

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Benedictijnenstraat 82, 8310 Assebroek, België

Coordonnées
BULTYNCK KINDT ARCHITECTEN

Adresse
BENEDICTIJNENSTRAAT 82 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande