BUNDELING ZORGINITIATIEVEN OOSTENDE, AFGEKORT : BZIO

Association sans but lucratif


Dénomination : BUNDELING ZORGINITIATIEVEN OOSTENDE, AFGEKORT : BZIO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 409.362.665

Publication

21/01/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste bu, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

*14021430*

veaergeiegd ter rIffl vnCIE,

rechtbank v

Bru

0409.362.665

BELGISCH ZEEINSTITUUT VOOR ORTHOPEDIE

BZIO en/of IMBO

Vereniging zonder winstoogmerk

Zeedijk 286-288, 8400 Oostende

I. Statutenwijziging

Il. - Benoemingen en beëindiging van mandaten van gedelegeerden tot het dagelijks bestuur alsook van leden van de VZW BZIO

-Verkiezingen en herverkiezingen van bestuurders en commissaris - Einde van mandaten van bestuurders

I. STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 03/01/2014 op de zetel, blijkt dat de VZW overgegaan is tot een statutenwijziging.

De tekst van de gecoördineerde statuten na deze statutenwijziging van 03/01/2014 is als volgt:

BENAMING, MAATSCHAPPELIJK DOEL, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Art. 1. De benaming van de vereniging is: " Bundeling Zorglnitiatieven Oostende" afgekort "BZIO".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Zeedijk 286-288, in het gerechtelijk arrondissement van Brugge.

Art. 2. De vereniging heeft tot doel al wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt niet het beheer en de organisatie van de zorgverstrekking in de ruimste zin van het woord.

Zij mag elke activiteit verrichten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij mag alle medewerking verlenen en zich op allerlei wijze interesseren voor alle verenigingen die, een identiek, gelijkaardig of aanvullend oogmerk als het hare hebben.

LEDEN

Art. 3. De effectieve leden van de vereniging zijn;

-de stichtende leden

de heer Edouard Delcroix, wonende te Oostende, Van Iseghemlaan, 94;

de heer Armand Delcroix, wonende te Woluwe-Sint-Lambert, Slotlaan, 62a;

de heer Jules Arcq, wonende te Leuven, Brusselsestraat, 240, optredend als vertegenwoordiger van

de Nationale alliantie van christelijke mutualiteiten, met zetel te Sint-Joost-ten-node, Dwarsstraat, 13;

de heer Georges Debaisieux, wonende te Leuven, Léopoldstraat, 14;

de heer Léon Laurent, wonende te Jette, Odon Warlandlaan, 114;

de heer Léopold Ros, wonende te Brussel, Wolstraat, 40 en

mevrouw Anna Verstraete, wonende te Brugge, Sint-Annaplein, 6.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) : Rechtsvorm: Zetel: Ond,rwerp akte:

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de personen die belangstelling voor de vereniging aantonen en waarvan de schriftelijke kandidatuur aanvaard is door de Raad van Bestuur. De beslissing van de Raad van Bestuur moet niet gemotiveerd zijn en is niet vatbaar voor beroep.

Het minimumaantal leden wordt vastgesteld op vier.

Rechtspersonen kunnen lid van de vereniging worden.

Art. 4. De uittredingsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig artikel 12 van de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

Elk vrijwillig ontslag van een lid wordt verplicht schriftelijk aan de Raad van Bestuur overgemaakt.

De ontslagnemende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van een ontslagnemend, uitgesloten of overleden lid hebben geen aanspraak op het maatschappelijk bezit.

Art. 5. De leden zijn niet verplicht tot enige storting noch bijdrage.

Zij hebben geen enkele persoonlijke verplichting uit hoofde van sociale verbintenissen.

ALGEMENE VERGADERING

Art. 6. De bevoegdheden van de Algemene Vergadering omvatten het recht om:

10 de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen;

20 de bestuurders en de commissarissen te benoemen en af te zetten;

3° jaarlijks de begroting en rekeningen goed te keuren en kwijting te verlenen aan de bestuurders en de commissarissen;

40 een lid uit te sluiten;

5° alle andere uit de wet of de statuten voortspruitende bevoegdheden uit te oefenen;

6° de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk om te zetten;

7° de vergoeding van de commissaris te bepalen.

Art. 7. De jaarlijkse bijeenkomsten van de gewone Algemene Vergadering van de leden zullen tijdens het eerste semester van het kalenderjaar gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen via de voorzitter of door de bestuurder die hem vervangt in de gevallen bepaald bij de wet of bij de statuten en wanneer ten minste één vijfde van de effectieve leden het vraagt De oproepingen geschieden per post of per e-mail ten minste acht dagen voorafgaand aan de datum van de vergadering.

De dagorde van de vergadering wordt bij de oproeping gevoegd. Op verzoek van ten minste één twintigste van de leden moet de dagorde worden aangevuld.

Behoudens de bij de wet en de statuten voorziene afwijkingen, worden de beslissingen genomen door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid der stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Alle leden hebben een gelijk stemrecht op de Algemene Vergadering

Voor de berekening van de meerderheden worden de leden die zich bij de stemming onthouden, of die een ongeldige stem hebben uitgebracht als niet aanwezig beschouwd, behoudens in de gevallen waarin de wet een aanwezigheidsquorum vereist. In die gevallen worden de leden als aanwezig beschouwd en wordt hun onthouding of hun ongeldige stem als tegenstem beschouwd.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NIOD 2.2

Art. 8. Elk !id mag zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid door middel van een schriftelijke volmacht. Een lid mag drager zijn van hoogstens twee volmachten op de Algemene Vergadering

RAAD VAN BESTUUR

Art. 9. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, voor zover dit niet in strijd is met de wettelijke voorschriften. De bestuurders zijn benoemd en afzetbaar door de Algemene Vergadering bij tweederde meerderheid der stemmen.

Indien geen enkele kandidaat dit quorum bereikt, zal er overgegaan worden tot een tweede stemronde met eenvoudige meerderheid der stemmen,

Het mandaat van bestuurder veronderstelt een blijvende belangstelling in de vereniging.

In geval van beëindiging van het mandaat van één of meer bestuurders, blijft de Raad van Bestuur geldig beraadslagen tot de Algemene Vergadering in zijn of hun vervanging kan voorzien.

De duur van het mandaat van de bestuurders bedraagt 6 jaren en verstrijkt slechts bij ontslag, overlijden of afzetting.

Een bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door een schriftelijke ontslagbrief aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te richten.

Vanaf de gewone Algemene Vergadering van 2007, zal de Raad van Bestuur om de twee jaar voor één

derde worden hernieuwd,

De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar.

Art. 10. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. De aanstelling alsook de afzetting van de voorzitter vereist een tweederdenmeerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders

Hij kiest, in of buiten zijn schoot, een secretaris, al dan niet lid.

Bij verhindering van de voorzitter worden zijn bevoegdheden, uitgeoefend door de oudste in jaren van de andere bestuurders, tenzij de voorzitter zelf een andere bestuurder mocht hebben aangeduid om hem te vervangen.

Art. 11. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid der stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Voor de berekening van de meerderheden, worden de bestuurders die zich bij de stemming onthouden of een ongeldige stem hebben uitgebracht ais afwezig aanzien,

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend.

De bestuurders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder door middel van een schriftelijke volmacht. Een bestuurder kan slechts drager zijn van hoogstens twee volmachten.

Art, 12. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het bestuur en het beheer van de vereniging. Hij kan onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en onverminderd alle bevoegdheden voortspruitend uit de wet of de statuten, alle handelingen stellen en alle overeenkomsten afsluiten, vergelijken sluiten, alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, gebouwen of werkelijke immobiliënrechten met hypotheek bezwaren; leningen aangaan, door hypotheken gewaarborgde of andere obligaties uitgeven, de bepaling van dadelijke uitwinning stipuleren, opheffing verlenen van alle inschrijvingen van rechtswege of andere, met of zonder betaling, of er vrijstelling voor verlenen, huurovereenkomsten van allerlei aard en duur sluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke rechten en beslissingsdaden, aile speciale bevoegdheden verlenen aan mandata rissen zijner keus, al dan niet vennoten,

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in aile handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Het dagelijks bestuur van de VZW, alsook de vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur opgedragen worden aan één of meer personen. Indien dit meerdere personen betreft,

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

treden zij individueel op. De benoeming van de personen met een mandaat betreffende het dagelijks bestuur, alsook de beëindiging van hun mandaat, wordt beslist door de Raad van Bestuur.

BEGROTINGEN, REKENINGEN, DIVERSEN

Art. 13, Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

De rekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar zullen jaarlijks en gelijktijdig ter goedkeuring van de Algemene Vergadering voorgelegd worden tijdens een vergadering waarvan de Raad van Bestuur de datum vaststelt.

Art. 14. In geval van ontbinding, zal het netto-actief van het maatschappelijk bezit bestemd worden voor een vzw met een gelijkaardig doel. Deze bestemming zal door de Algemene Vergadering bepaald worden, uiterlijk binnen de drie maand na de bekendmaking van de beslissing tot ontbinding van de vereniging.

Art, 15 De Raad van Bestuur houdt ter zetel een ledenregister met de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, wanneer het een rechtspersoon betreft, met de maatschappelijke benaming,, de juridische vorm en het adres van de maatschappelijke zetel. Bovendien worden de beslissingen van aanvaarding, van ontslag of van uitsluiting van de leden in dit register opgetekend door de Raad van Bestuur binnen de acht dagen te rekenen vanaf de dag dat de raad van de beslissing heeft kennis gekregen.

De verslagen en de besluiten van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur, van de perso(o)n(en) aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alsook van elke persoon die een mandaat vervult in de schoot of voor rekening van de vereniging, worden bewaard in een register dat gehouden wordt in de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Alle effectieve leden mogen kennis nemen van het ledenregister alsook van de verslagen en van de besluiten van de onderscheiden organen van de vereniging.

De raadpleging gebeurt ter zetel van de vereniging, zonder verplaatsing van het register en van de documenten.

De leden die voornoemde documenten wensen te raadplegen, richten daartoe een schriftelijke aanvraag tot de Raad van Bestuur waarmee zij een datum en uur van raadpleging overeenkomen.

Het inzagerecht van de leden is niet van toepassing ingeval de vereniging een commissaris heeft.

Elke wijziging van de statuten dient onverwijld neergelegd te worden bij de griffe van de rechtbank van koophandel en gepubliceerd te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Hetzelfde geldt voor elke akte van aanstelling of van einde van het mandaat van bestuurder, van personen belast met het dagelijks bestuur, van personen die gemachtigd zijn de vereniging te vertegenwoordigen en, in voorkomend geval, van de commissarissen.

Derden kunnen kennis krijgen van de beslissingen van de Algemene Vergadering door middel van een schriftelijke aanvraag gericht aan de Raad van Bestuur.

VOOR EENSLUIDENDE COORDINATIE,

Opgemaakt te Oostende, op 3 januari 2014

De Raad van Bestuur

- BENOEMINGEN EN BEËINDIGING VAN MANDATEN VAN GEDELEGEERDEN TOT HET DAGELIJKS BESTUUR ALSOOK VAN LEDEN VAN DE VZW BZIO

- VERKIEZINGEN EN HERVERKIEZINGEN VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS - EINDE VAN MANDATEN VAN BESTUURDERS

1.-------UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 10/02/2012

1.1 De Raad van Bestuur van 10/02/2012 acteert dat het Algemeen Directiecomité op 01/10/2011

ontbonden werd. De 4 leden van het Algemeen Directiecomité - tot op heden ook gemandateerd voor het dagelijks bestuur - nemen ontslag als lid van het Algemeen Directiecomité en ais Gedelegeerd Directeur.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOU 2.2

Dit zijn:

" mevrouw Monique BOEYE - geboren op 28/11/1964 te Deurne en gedomicilieerd in 8490 Snellegem, Gistelsteenweg 233 - neemt ontslag als lid van het Algemeen Directiecomité;

" de heer Georges CASTEUR - geboren op 28/12/1946 te Verviers en gedomicilieerd te 8400 Oostende, Stuiverstraat 316  neemt ontslag als lid van het Algemeen Directiecomité;

" de heer Marc VAN ROOSBROECK - geboren op 28/10/1949 te Sint-Amandsberg en gedomicilieerd te 9160 Lokeren, Pastorijstraat 11 D neemt ontslag als lid van het Algemeen Directiecomité;

" de heer Bruno WATTIEZ - geboren op 07/07/1958 te Kortrijk en gedomicilieerd te 1601 Halle, Kluisbos 63- neemt ontslag als lid van het Algemeen Directiecomité en als Gedelegeerd Directeur .

1.2----De Raad van Bestuur van 10/02/2012 noteert dat de heer Bruno WATTIEZ, geboren op 07/07/1958 en gedomicilieerd in 1501 Buizingen (Halle), Kluisbos 63, op 01/10/2011 benoemd werd tot Gedelegeerd Bestuurder, De heer Bruno WATTIEZ heeft dit mandaat aanvaard.

1.3 De Raad van Bestuur van 10/02/2012 neemt acte van de benoeming op 01/10/2011 van

mevrouw Monique BOEYE, geboren op 28/11/1964 te Deurne en gedomicilieerd in 8490 Snellegem,

Gistelsteenweg 233, tot Directeur Administratieve en Ondersteunende Diensten.

Mevrouw Monique BOEYE heeft dit mandaat aanvaard.

1.4----De Raad van Bestuur van de VZW BZ10 van 10/02/2012 stelt de volgende 3 personen aan tot Gedelegeerden tot het Dagelijks Bestuur van de VZW BZIO vanaf 31/12/2011:

" mevrouw Monique BOEYE, Directeur Administratie en Ondersteunende Diensten van de VZW BZIO, geboren op 28/11/1964 te Deurne en gedomicilieerd in 8490 Snellegem, Gistelsteenweg 233,

" de heer Marc VAN ROOSBROECK, Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur van de VZW BZIO, geboren op 28/10/19491e Sint-Amandsberg en gedomicilieerd te 9160 Lokeren, Pastorijstraat 11 D,

" de heer Bruno WATTIEZ, Gedelegeerd Bestuurder, geboren op 07/07/1958 te Kortrijk en gedomicilieerd te 1501 Halle, Kluisbos 63,

die dit mandaat aanvaard hebben en uitoefenen.

Het mandaat als Gedelegeerde tot het Dagelijks Bestuur van de VZW BZIO van de heer Georges CASTEUR, geboren op 28/12/1946 te Verviers en gedomicilieerd te 8400 Oostende, Stuiverstraat 316, loopt ten einde op 31/12/2011.

2.--UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 22/06/2012

De Raad van Bestuur van 22/06/2012 aanvaardt de kandidatuur van de heer Erik DE SCHEPPER om lid te

worden van de VZW BZIO.

Vanaf 22/06/2012 wordt de heer Erik DE SCHEPPER, geboren op 10/02/1941 te leper, wonende te

8670 Oostduinkerke, Residentie Fantasia, Leopold Il laan 191 / B 302, officieel lid van de VZW BZIO.

De heer Erik DE SCHEPPER aanvaardt dit mandaat.

3.-------UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 29/06/2012

3.1---De Algemene Vergadering van 29/06/2012 herverkiest unaniem de volgende 3 bestuurders van de Raad van Bestuur voor een nieuw bestuurdersmandaat van 6 jaar:

" de heer Walter GONTHI ER, geboren op 18/04/1938 te Antwerpen en gedomicilieerd te 2600 Berchem, Lode Vissenakenstraat 52/ bus 41,

" de heer Marc VAN ROOSBROECK, geboren op 28/10/1949 te Sint-Amandsberg en gedomicilieerd te 9160 Lokeren, Pastorijstraat 11 D. De heer Marc VAN ROOSBROECK blijft voorzitter van de VZW BZIO.

" de heer Bruno WATTIEZ, geboren op 07/07/19581e Kortrijk en gedomicilieerd te 1601 Halle, Kluisbos 63. De heer Bruno WATT1EZ blijft de functie van Gedelegeerd Bestuurder waarnemen.

De 3 bestuurders aanvaarden dit mandaat.

ie

*.

K.. c 5......el

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.2 De Algemene Vergadering van 29/06/2012 neemt acte van het ontslag van

mevrouw Hilde FRANC«, geboren op 20/04/1950 te Tienen en gedomicilieerd te 8421 De Haan, Marie-Josélaan 6, ais bestuurder van de VZW BZIO. Mevrouw Hilde FRANCKX blijft lid van de VZW BZIO,

3.3 De Algemene Vergadering van 29/06/2012 benoemt unaniem de heer Bernard de HEMPT1NNE,

geboren op 18/11/1944 te Gent en gedomicilieerd te 1200 Brussel, Herbert Hooverlaan 6, tot bestuurder van de

VZW BZIO voor een bestuursperiode van 6 jaar en ook tot lid van de VZW BZIO.

De heer Bernard de HEMPTINNE aanvaardt deze mandaten.

3.4 De Algemene Vergadering van 29/06/2012 neemt officieel acte van het einde van het lidmaatschap

van de VZW BZIO van mevrouw Huguette LINARES, geboren op 31/05/1926 te Sint-Denijs-Westrem en gedomicilieerd te 9850 Merendree (Nevele), Veldestraat 21, vanaf 14/04/2012.

3.5----De Gewone Algemene Vergadering van 29/06/2012 hernieuwt unaniem het mandaat van de Commissaris, Boes & Co.. Bedrijfsrevisoren BV ovv BVBA, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, voor een nieuw mandaat met een duur van 3 jaar, met name tot de Algemene Vergadering van 2015, Boes & Co. Bedrijfsrevisoren BV ovv BVBA aanvaardt dit mandaat.

4.-------UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 21/12/2012

4.1-----De Raad van Bestuur van 21/12/2012 benoemt de heer Peter OSTEN, geboren op 08/11/1958 te Menen en gedomicilieerd in 8434 Lombardsijde, Tuinwijklaan 52, tot Algemeen Directeur van de VZW BZIO, met ingang van dit mandaat vanaf 01/02/2013.

4.2-----De Raad van Bestuur van 21/12/2012 neemt akte van het ontslag als bestuurder van de VZW BZIO vanaf 01/07/2012 van de heer Georges CASTEUR, geboren op 28/12/1946 te Verviers en gedomicilieerd te 8400 Oostende, Stuiverstraat 315.

4.3-----De Raad van Bestuur van 21/12/2012 neemt akte van het ontslag als bestuurder van de VZW BZIO vanaf 25/10/2012 van de heer Raoul TITECA, geboren op 25/12/1941 te Jette en gedomicilieerd te 1380 Lasne (Maransart), Route de l'Etat 320.

De heer Raoul TITECA blijft lid van de VZW BZIO.

5.-------UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DÉ RAAD VAN BESTUUR VAN 31/05/2013

5.1-----De Raad van Bestuur van 31/05/2013 benoemt de heer Peter OSTEN, geboren op 08/11/1958 te Menen en gedomicilieerd in 8434 Lombardsijde, Tuinwijklaan 52, tot Gedelegeerde tot het Dagelijks Bestuur van de VZW BZIO.

5.2---De Raad van Bestuur van de VZW BZIO van 31/05/2013 acteert dat vanaf 31/05/2013 het Dagelijks Bestuur van de VZW BZIO door de volgende 4 hiertoe gedelegeerde personen wordt waargenomen:

" mevrouw Monique BOEYE, Directeur Administratie en Ondersteunende Diensten van de VZW BZIO, geboren op 28/11/1964 te Deurne en gedomicilieerd in 8490 Snellegem, Gistelsteenweg 233,

" de heer Peter OSTEN, Algemeen Directeur van de VZW BZIO, geboren op 08/11/1958 te Menen en gedomicilieerd te 8434 Lombardsijde, Tuinwijklaan 52,

" de heer Marc VAN ROOSBROECK, Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur van de VZW BZIO, geboren op 28/10/1949 te Sint-Amandsberg en gedomicilieerd te 9160 Lokeren, Pastorijstraat 11 D,

" de heer Bruno WATfIEZ, Gedelegeerd Bestuurder, geboren op 07/07/1958 te Kortrijk en gedomicilieerd te 1501 Halle, Kluisbos 63,

die dit mandaat aanvaard hebben en uitoefenen,

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

6.------UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 28/06/2013

6.1 De Algemene Vergadering van 28/06/2013 neemt officieel akte van het ontslag van de heer Georges CASTEUR, geboren op 28/12/1946 te Verviers en gedomicilieerd te 8400 Oostende, Stuiverstraat 315, als bestuurder en lid van de VZW BZIO, met ingang van 01/07/2012.

6.2-----De Algemene Vergadering van 28/06/2013 neemt officieel akte van het ontslag van de heer Raoul TITECA, geboren op 25/12/1941 te Jette en gedomicilieerd te 1380 Lasne (Maransart), Route de l'Etat 320, als bestuurder van de VZW BZIO, met ingang van 25/10/2012.

De heer Raoul TITECA blijft lid van de VZW BZIO.

6.3----De Algemene Vergadering van 28/06/2013 neemt officieel akte van het ontslag van de heer Guy DUMONT, geboren op 27/03/1946 te Ukkel en gedomicilieerd te 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Rue des Tiennes 14, als lid van de VZW BZIO, met ingang van 12/01/2013.

6.4-----Na afloop van de Gewone Algemene Vergadering van 28/06/2013, is de SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VZW BZIO als volgt

1/ Professor Dokter de HEMTPINNE Bernard, Herbert Hooverlaan 6, 1200 Brussel,

2/ Dokter DELCROIX Stéphane, Nervieslaan 117/65, 1040 Brussel,

3/ De heer DE SCHEPPER Erik, Residentie Fantasia, Leopold Il laan 191 / bus 302, 8670 OostduinkedS,

4/ De heer GONTHIER Walter, Lode Vissenakenstraat 52 / bus 41, 2600 Berchem,

5/ De heer LE IJS Walter, Europastraat 54, 2850 Boom,

6/ De heer VAN ROOSBROECK Marc, Pastorijstraat 11 D, 9160 Lokeren, Voorzitter,

7/ De heer VVATTIEZ Bruno, Kluisbos 63, 1501 Buizingen, Gedelegeerd Bestuurder.

6.5 LEDENLIJST VAN DE VZW BZIO op 28/06/2013:

1/ Dhr heer ANCIAUX Honoré, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Warandedreef 15,

2/ Prof Dr de HEMTPINNE Bernard, wonende te Herbert Hooverlaan 6, 1200 Brussel,

3/ Dr DELCROIX Stéphane, wonende te 1040 Brussel, Nerviérslaan 117/65,

4/ Dhr DE SCHEPPER Erik, wonende te 8670 Oostduinkerke, Res. Fantasia, Leopold Il laan 191/bus 302,

5/ Dr FRANCKX Hilde, wonende te 8421 De Haan, Marie-José laan 6,

6/ Dhr GONTHIER Walter, wonende te 2600 Berchem, Lode Vissenakenstraat 52 / bus 41,

71 Dhr LEIJS Walter, wonende te 2850 Boom, Europastraat 54,

8/ Dhr MICHAUX Jean, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux, Clos des Peupliers 29,

9/ Dhr MONTENS d'OOSTERWYCK Jean-François, wonende te 1180 Brussel, Sterrenwachtlaan 48/bus 1,

10/ Dr TITECA Raoul, wonende te 1380 Lasne (Maransart), Route de l'Etat 320,

11/ Mevrouw VAN CUTSEM Renée, wonende te 2000 Antwerpen, Vlaamse Kunstlaan 4,

12/ Dhr VANDERVONDELEN Jean-Pierre, wonende te 1560 Hoeilaart, Druivenlaan 11 a,

13/ Dhr VAN ROOSBROECK Marc, wonende te 9160 Lokeren, Pastoriistraat 11 D,

14/ Dhr WATTIEZ Bruno, Kluisbos 63, wonende te 1501 Buizingen, Bestuurder.

Opgemaakt te Oostende, op 8 januari 2014

De heer Marc VAN ROOSBROECK

Bestuurder  Voorzitter van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

k.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/12/2014
ÿþMOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

:~.

`'~~û.i~t~rlt .e;n# i

~+

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(veskost) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~umo~ii~~uoiiNi

*1A217 57*

III i

NCEnGE!"EGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 5 NOV 2014

Gent Afdeletg- osten Dc griffier

0409.362.665

BUNDELING ZORGINITIATIEVEN OOSTENDE

BZIO

Vereniging zonder winstoogmerk

Zeedijk 286-288, 8400 Oostende

1. STATUTENWIJZIGING (ALGEMENE VERGADERING VAN 20-06-2014) EN GECOORDINEERDE STATUTEN (VANAF 20-06-2014)

1.1 STATUTENWIJZIGING (ALGEMENE VERGADERING VAN 20-06-2014) 1.2 GECOORDINEERDE STATUTEN VANAF 20-06-2014

2. STATUTAIRE VERKIEZINGEN: HERVERKIEZING VAN EEN BESTUURDER

3. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 20 JUNI 2014

1. STATUTENWIJZIGING (ALGEMENE VERGADERING VAN 20-06-2014) EN GECOORDINEERDE

STATUTEN VANAF 20-06-2014

1.1 STATUTENWIJZIGING (ALGEMENE VERGADERING VAN 20-06-2014)

Uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering gehouden op 20 juni 2014 op de zetel, blijkt dat de VZW overgegaan is tot een statutenwijziging: Punt 9 van de dagorde van deze vergadering: Statutenwijziging wegens hervorming van de gerechtelijke arrondissementen

Ten gevolge van een hervorming van de gerechtelijke arrondissementen, keurt de Algemene Vergadering unaniem de wijziging van de statuten goed, met name onder de rubriek "Benaming, maatschappelijk doel, maatschappelijke zetel", Artikel 1, waarbij in de tweede alinea het gerechtelijk arrondissement van Brugge vervangen wordt door het "gerechtelijke arrondissement van West-Vlaanderen".

1.2 GECOORDINEERDE STATUTEN VANAF 20-06-2014

De tekst van de gecoördineerde statuten na de goedkeuring van de statutenwijziging door de Algemene Vergadering van 20-06-2014 is als volgt:

BENAMING, MAATSCHAPPELIJK DOEL, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Art. 1. De benaming van de vereniging is: " Bundeling Zorglnitiatieven Oostende" afgekort "BZIO".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Zeedijk 286-288, in het gerechtelijk arrondissement van West-Vlaanderen,

Art, 2. De vereniging heeft tot doel al wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het beheer en de organisatie van de zorgverstrekking in de ruimste zin van het woord.

Zij mag elke activiteit verrichten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij mag alle medewerking verlenen en zich op allerlei wijze interesseren voor aile verenigingen die, een identiek,_gel jkaardig of aanvullend oogmerk als het hare hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2,2

LEDEN

Art. 3. De effectieve leden van de vereniging zijn ;

-de stichtende leden

de heer Edouard Delcroix, wonende te Oostende, Van Iseghemlaan, 94;

de heer Armand Delcroix, wonende te Woluwe-Sint-Lambert, Slotlaan, 62a;

de heer Jules Arcq, wonende te Leuven, Brusselsestraat, 240, optredend als vertegenwoordiger van

de Nationale alliantie van christelijke mutualiteiten, met zetel te Sint-Joost-ten-node, Dwarsstraat, 13;

de heer Georges Debaisieux, wonende te Leuven, Léopoldstraat,14;

de heer Léon Laurent, wonende te Jette, Odon Warlandlaan, 114;

de heer Léopold Ros, wonende te Brussel, Wolstraat, 40 en

mevrouw Anna Verstraete, wonende te Brugge, Sint-Annaplein, 6.

-de personen die belangstelling voor de vereniging aantonen en waarvan de schriftelijke kandidatuur aanvaard is door de Raad van Bestuur. De beslissing van de Raad van Bestuur moet niet gemotiveerd zijn en is niet vatbaar voor beroep.

Het minimumaantal leden wordt vastgesteld op vier. Rechtspersonen kunnen lid van de vereniging worden.

Art, 4. De uittredingsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig artikel 12 van de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

Elk vrijwillig ontslag van een lid wordt verplicht schriftelijk aan de Raad van Bestuur overgemaakt.

De ontslagnemende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van een ontslagnemend, uitgestoten of overleden lid hebben geen aanspraak op het maatschappelijk bezit.

Art. 5. De leden zijn niet verplicht tot enige storting noch bijdrage.

Zij hebben geen enkele persoonlijke verplichting uit hoofde van sociale verbintenissen.

ALGEMENE VERGADERING

Art. 6, De bevoegdheden van de Algemene Vergadering omvatten het recht om;

1° de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen;

2° de bestuurders en de commissarissen te benoemen en af te zetten;

3° jaarlijks de begroting en rekeningen goed te keuren en kwijting te verlenen aan de bestuurders en de commissarissen;

4° een lid uit te sluiten;

5° alle andere uit de wet of de statuten voortspruitende bevoegdheden uit te oefenen;

6° de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk om te zetten;

7' de vergoeding van de commissaris te bepalen.

Art. 7. De jaarlijkse bijeenkomsten van de gewone Algemene Vergadering van de leden zullen tijdens het eerste semester van het kalenderjaar gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen via de voorzitter of door de bestuurder die hem vervangt in de gevallen bepaald bij de wet of bij de statuten en wanneer ten minste één vijfde van de effectieve leden het vraagt. De oproepingen geschieden per post of per e-mail ten minste acht dagen voorafgaand aan de datum van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De dagorde van de vergadering wordt bij de oproeping gevoegd. Op verzoek van ten minste één twintigste van de leden moet de dag orde worden aangevuld.

Behoudens de bij de wet en de statuten voorziene afwijkingen, worden de beslissingen genomen door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid der stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Alle leden hebben een gelijk stemrecht op de Algemene Vergadering.

Voor de berekening van de meerderheden worden de leden die zich bij de stemming onthouden, of die een ongeldige stem hebben uitgebracht ais niet aanwezig beschouwd, behoudens in de gevallen waarin de wet een aanwezigheidsquorum vereist, In die gevallen worden de leden als aanwezig beschouwd en wordt hun onthouding of hun ongeldige stem als tegenstem beschouwd.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend.

Art. 8. Elk lid mag zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid door middel van een schriftelijke volmacht. Een lid mag drager zijn van hoogstens twee volmachten op de Algemene Vergadering

RAAD VAN BESTUUR

Art. 9. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, voor zover dit niet in strijd is met de wettelijke voorschriften. De bestuurders zijn benoemd en afzetbaar door de Algemene Vergadering bij tweederde meerderheid der stemmen.

Indien geen enkele kandidaat dit quorum bereikt, zal er overgegaan worden tot een tweede stemronde met eenvoudige meerderheid der stemmen.

Het mandaat van bestuurder veronderstelt een blijvende belangstelling in de vereniging.

In geval van beëindiging van het mandaat van één of meer bestuurders, blijft de Raad van Bestuur geldig beraadslagen tot de Algemene Vergadering in zijn of hun vervanging kan voorzien.

De duur van het mandaat van de bestuurders bedraagt 6 jaren en verstrijkt slechts bij ontslag, overlijden of afzetting.

Een bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door een schriftelijke ontslagbrief aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te richten.

Vanaf de gewone Algemene Vergadering van 2007, zal de Raad van Bestuur om de twee jaar voor één

derde worden hernieuwd,

De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar,

Art. 10. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, De aanstelling alsook de afzetting van de voorzitter vereist een tweederdenmeerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders

Hij kiest, in of buiten zijn schoot, een secretaris, al dan niet lid.

Bij verhindering van de voorzitter worden zijn bevoegdheden, uitgeoefend door de oudste in jaren van de andere bestuurders, tenzij de voorzitter zelf een andere bestuurder mocht hebben aangeduid om hem te vervangen.

Art. 11. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid der stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Voor de berekening van de meerderheden, worden de bestuurders die zich bij de stemming onthouden of een ongeldige stem hebben uitgebracht ais afwezig aanzien,

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend.

De bestuurders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder door middel van een schriftelijke volmacht. Een bestuurder kan slechts drager zijn van hoogstens twee volmachten.

%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

Art. 12. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het bestuur en het beheer van de vereniging, Hij kan onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en onverminderd alle bevoegdheden voortspruitend uit de wet of de statuten, alle handelingen stellen en aile overeenkomsten afsluiten, vergelijken sluiten, alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, gebouwen of werkelijke immobiliënrechten met hypotheek bezwaren; leningen aangaan, door hypotheken gewaarborgde of andere obligaties uitgeven, de bepaling van dadelijke uitwinning stipuleren, opheffing verlenen van alle inschrijvingen van rechtswege of andere, met of zonder betaling, of er vrijstelling voor verlenen, huurovereenkomsten van allerlei aard en duur sluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke rechten en beslissingsdaden, alle speciale bevoegdheden verlenen aan mandatarissen zijner keus, al dan niet vennoten.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Het dagelijks bestuur van de VZW, alsook de vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur opgedragen worden aan één of meer personen. indien dit meerdere personen betreft, treden zij individueel op. De benoeming van de personen met een mandaat betreffende het dagelijks bestuur, alsook de beëindiging van hun mandaat, wordt beslist door de Raad van Bestuur.

BEGROTINGEN, REKENINGEN, DIVERSEN

Art. 13. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

tje rekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar zullen jaarlijks en gelijktijdig ter goedkeuring van de Algemene Vergadering voorgelegd worden tijdens een vergadering waarvan de Raad van Bestuur de datum vaststelt.

Art. 14. In geval van ontbinding, zal het netto-actief van het maatschappelijk bezit bestemd worden voor een vzw met een gelijkaardig doel. Deze bestemming zal door de Algemene Vergadering bepaald worden, uiterlijk binnen de drie maand na de bekendmaking van de beslissing tot ontbinding van de vereniging.

Art, 15 De Raad van Bestuur houdt ter zetel een ledenregister met de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, wanneer het een rechtspersoon betreft, met de maatschappelijke benaming, de juridische vorm en het adres van de maatschappelijke zetel. Bovendien worden de beslissingen van aanvaarding, van ontslag of van uitsluiting van de leden in dit register opgetekend door de Raad van Bestuur binnen de acht dagen te rekenen vanaf de dag dat de raad van de beslissing heeft kennis gekregen.

De verslagen en de besluiten van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur, van de perso(o)n(en) aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alsook van elke persoon die een mandaat vervult in de schoot of voor rekening van de vereniging, worden bewaard in een register dat gehouden wordt in de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Alle effectieve leden mogen kennis nemen van het ledenregister alsook van de verslagen en van de besluiten van de onderscheiden organen van de vereniging.

De raadpleging gebeurt ter zetel van de vereniging, zonder verplaatsing van het register en van de documenten.

De leden die voornoemde documenten wensen te raadplegen, richten daartoe een schriftelijke aanvraag tot de Raad van Bestuur waarmee zij een datum en uur van raadpleging overeenkomen.

Het inzagerecht van de leden is niet van toepassing ingeval de vereniging een commissaris heeft.

Elke wijziging van de statuten dient onverwijld neergelegd te worden bij de griffie van de rechtbank van koophandel en gepubliceerd te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Hetzelfde geldt voor elke akte van aanstelling of van einde van het mandaat van bestuurder, van personen betast met het dagelijks bestuur, van personen die gemachtigd zijn de vereniging te vertegenwoordigen en, in voorkomend gevat, van de commissarissen,

Derden kunnen kennis krijgen van de beslissingen van de Algemene Vergadering door middel van een schriftelijke aanvraag gericht aan de Raad van Bestuur.

VOOR EENSLUIDENDE COORDINATIE,

Opgemaakt te Oostende, op 20 juni 2014,

A

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

2. STATUTAIRE VERKIEZINGEN HERVERKIEZING VAN EEN BESTUURDER

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 20-06-2014

De Algemene Vergadering van 20-06-2014 herverkiest unaniem de heer Walter LEIJS, geboren op 30-06-1951 te Reet en gedomicilieerd in de Europastraat 54 te 2850 Boom, voor een nieuw bestuurdersmandaat van 6 jaar, dl tot de Algemene Vergadering van 2020.

De heer Walter LEIJS aanvaardt dit mandaat.

3, SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 20 JUNI 2014

Na afloop van de Gewone Algemene Vergadering van 20-06-2014, is de SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VZW BZIO als volgt,

1/ Professor Dokter de HEMTPINNE Bernard, Herbert Hooverlaan 6, 1200 Brussel,

2/ Dokter DELCROIX Stéphane, Nerviërslaan 117/65, 1040 Brussel,

3/ De heer DE SCHEPPER Erik, Residentie Fantasia, Leopold II laan 191 / bus 302, 8670 Oostduinkerke,

4/ De heer GONTHIER Walter, Lode Vissenakenstraat 521 bus 41, 2600 Berchem,

5/ De heer LEIJS Walter, Europastraat 54, 2850 Boom,

6/ De heer VAN ROOSBROECK Marc, Pastorijstraat 11 D, 9160 Lokeren, Voorzitter,

7/ De heer WATTIEZ Bruno, Kluisbos 63, 1501 Buizingen, Gedelegeerd Bestuurder.

Opgemaakt te Oostende, op 20 juni 2014,

De heer Bruno WATTIEZ

Gedelegeerd Bestuurder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/02/2012
ÿþMOD 2O

ISE'Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

beelghouisden ch 1II II ~ IIiIIU ~II

B III ~

Staatsblad *12042743*

rechtbank van k ocx,>handie BFugge afdeling te Oueience

op0$ ,2012 Oe

Griffie

Benaming

(voluit) : BELGISCH ZEEINSTITUUT VCf R ORTHOPEDIE

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zeedijk, 286-288, 8400 OOSTENDE

Ondernemingsnr : 0409.362.665

Voorwerp akte : 1

1, STATUTAIRE VERKIEZINGEN: LEDEN VAN

MANDATEN, EINDE VAN MANDATEN (2010 - 2011)

DE RAAD VAN BESTUUR: HERNIEUWINGEN VAN

1.1 HERNIEUWINGEN VAN BESTUURDERSMANDATEN (2010 - 2011)

1.1.1 Gewone Algemene Vergadering van 25/06/2010

Het verslag van de Gewone Algemene Vergadering van vrijdag 25/06/2010 vermeldt de hernieuwing van 6 bestuurdersmandaten van de VZW BELGISCH ZEEINSTITUUT VOOR ORTHOPEDIE, met name:

AI van de volgende 4 bestuurders voor een bestuurdersmandaat van 6 jaar, dat zal verstrijken na afloop van de Gewone Algemene Vergadering van 2016:

- van Dokter Georges CASTEUR, geboren op 28/12/1946 te Verviers en gedomicilieerd te 8400 Oostende, Stuiverstraat 315;

- van Dokter Stéphane DELCROIX, geboren op 06/02/1957 te Oostende en gedomicilieerd te 1040 Brussel,' Nerviërslaan 117/65;

- van de heer Jean MICHAUX, geboren op 17/11/1937 te Léopoldville en gedomicilieerd te 1325 Chaumont-Gistoux, Clos des Peupliers 29;

- van Dokter Raoul TITECA, geboren op 26112/1941 te Jette en gedomicilieerd te 1380 Lasne (Maransart), Route de I'Etat 320.



B/ voor de volgende 2 bestuurders voor een bestuurdersmandaat van 2 jaar, dat zal verstrijken na afloop

van de Gewone Algemene Vergadering van 2012:

Tij

P:

- van Dokter Hilde FRANCKX, geboren op 20/04/1950 te Tienen en gedomicilieerd te 8421 De Haan, Marie-Josélaan 6;

- van de heer Marc VAN ROOSBROECK, geboren op 28/10/1949 te Sint-Amandsberg en gedomicilieerd te 9160 Lokeren, Pastorijstraat 11 D.

et De heer Marc VAN ROOSBROECK blijft voorzitter van de VZW BELGISCH ZEEINSTITUUT VOOR

ORTHOPEDIE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.0

Luik B - Vervolg

1.2 EINDE VAN BESTUURDERSMANDATEN (2010 - 2011)

1.2.1 Gewone Algemene Vergadering van 25/06/2010

De Gewone Algemene Vergadering van vrijdag 25/06/2010 neemt nota van en aanvaardt het ontslag als bestuurder en lid van de VZW BZIO van de heer Gaston LANCEL, geboren op 04/07/1927 te Sint-Joost-ten-Noode en wonende te 1150 Brussel, Generaal de Longuevillelaan 8.

De heer Gaston LANCEL had zijn ontslag als bestuurder van de VZW BZIO per schrijven van 23/02/2010 kenbaar gemaakt. Het ontslag werd officieel meegedeeld tijdens de zitting van de Raad van Bestuur van 26/02/2010.

1.2.2 Gewone Algemene Vergadering van 30/06/2011

De Gewone Algemene Vergadering van vrijdag 30/06/2011 neemt nota van en aanvaardt het ontslag als bestuurder van de VZW BZIO van de heer Jean MICHAUX, geboren op 17/11/1937 te Léopoldville en gedomicilieerd te 1325 Chaumont-Gistoux, Clos des Peupliers 29.

De heer Jean MICHAUX blijft wel lid van de VZW BZIO,

2. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 7 FEBRUARI 2012

1/ Dokter CASTEUR Georges, Stuiverstraat 315, 8400 Oostende, Bestuurder.

2/ Dokter DELCROIX Stéphane, Nerviërslaan 117/65, 1040 Brussel, Bestuurder.

3/ de heer DE SCHEPPER Erik, Residentie Fantasia, Leopold Il laan 191 - B 302, 8670 Oostduinkerke, Bestuurder.

4/ Dokter FRANCKX Hilde, Marie-Josélaan 6, 8421 De Haan, Bestuurder.

5/ de heer GONTHIER Walter, Lode Vissenakenstraat 52 -- bus 41, 2600 Berchem, Bestuurder,

6/ de heer LEIJS Walter, Europastraat 54, 2850 Boom, Bestuurder.

7/ Dokter TITECA Raoul, Route de l'Etat 320, 1380 Lasne (Maransart), Bestuurder.

8/ de heer VAN ROOSBROECK Marc, Pastorijstraat 11 D, 9160 Lokeren, Bestuurder - Voorzitter van de

Raad van Bestuur.

9/ de heer WATTIEZ Bruno, Kluisbos 63, 1501 Buizingen, Bestuurder.

3. LEDENLIJST VAN DE VZW BELGISCH ZEEINSTITUUT VOOR ORTHOPEDIE OP 7 FEBRUARI 2012

1/ de heer ANCIAUX Honoré, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Warandedreef 15;

2/ Dokter CASTEUR Georges, wonende te 8400 Oostende, Stuiverstraat 315;

3/ Dokter DELCROIX Stéphane, wonende te 1040 Brussel, Nerviërslaan 117/65;

4/ dhr DE SCHEPPER Erik, wonende te 8670 Oostduinkerke, Res; Fantasia, Leopold Il laan 191 - B 302;

5/ Dokter Guy DUMONT, wonende te 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Rue des Tiennes 14;

6/ Dokter FRANCKX Hilde, wonende te 8421 De Haan, Marie-Josélaan 6;

71 de heer GONTHIER Walter, wonende te 2600 Berchem, Lode Vissenakenstraat 52  bus 41;

8/ de heer LEIJS Walter, wonende te 2850 Boom, Europastraat 54;

9/ mevrouw LINARES Huguette, wonende te 9850 Merendree (Nevele), Veldestraat 21;

10/ de heer MICHAUX Jean, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux, Clos des Peupliers 29;

110 de heer Montens d'Oosterwyck Jean-François, wonende te 1180 Brussel, Sterrenwachtlaan 48 - bus 1;

12/ Dokter TITECA Raoul, wonende te 1380 Lasne (Maransart), Route de l'Etat 320;

13/ mevrouw VAN CUTSEM Renée, wonende te 2000 Antwerpen, Vlaamse Kunstlaan 4;

14/ de heer VANDERVONDELEN Jean-Pierre, wonende te 1560 Hoeilaart, Druivenlaan 11 a;

15/ de heer VAN ROOSBROECK Marc, wonende te 9160 Lokeren, Pastorijstraat 11 D,

16/ de heer WATTIEZ Bruno, Kluisbos 63, 1501 Buizingen, Bestuurder.

De heer Marc VAN ROOSBROECK

Bestuurder - Voorzitter van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

loor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BUNDELING ZORGINITIATIEVEN OOSTENDE, AFGEKOR…

Adresse
ZEEDIJK 286-288 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande