BUREAU INTAS & PARTNERS, AFGEKORT : INTAS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUREAU INTAS & PARTNERS, AFGEKORT : INTAS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.670.593

Publication

26/09/2013
ÿþ+~

Mud Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 leciergeiegd ter grolle van Ce rschtbarik van koaphandel.

Brugge Ooston©e

17 SEP, Z013

Griffierje pire>.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

o532. 470.333

Bureau Intàs & Partners

(verkort) : intas

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Troonstraat 38 bus 22 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 30/08/2013

Volgende comparanten

1.Mevrouw Elza TAS (NN.37.04.24-370-06), geboren te Sluis-Nederland, op 24.04.1937, wonende te

Troonstraat 38, bus 22, 8400 Oostende;

2.De heer Frans DHAENENS (NN.41.07.15-277-86), geboren te Oostburg-Nederland, op 15.07.1941,

: wonende te Troonstraat 38, bus 22, 8400 Oostende;

3.Mevrouw Ilse DHAENENS (NN.63.08,01-530-43), geboren te Oostburg-Nederland, op 01.08.1963,

wonende te Koekoekstraat 6, 3740 Munsterbilzen

Hebben besloten een Vennootschap onder Firma (VOF) op te richten waarvan de statuten hierna volgen

Artikel 1  Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een Vennootschap onder Firma onder de benaming "Bureau intas & Partners", verkort

"Intas".

Artikel 2  Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende  Troonstraat 38, bus 22. De maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden bij beslissing van de zaakvoerder, De zaakvoerder is gemachtigd bijhuizen, filialen, agentschappen op te richten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland

-Het verrichten van diensten van facturatie en het ontvangen van betalingen voor rekening van derden. De vennootschap zal tevens de opvolging van deze facturatie en betalingen rapporteren aan de betrokken derden. -Het innen van schuldvorderingen, zijnde in casu, het recupereren van onbetaalde rekeningen, facturen, huurgelden, premies voor diverse ondernemingen die zij hebben ten opzichte van hun debiteuren, tevens kan ; zij zich toeleggen op de personeelsselectie voor diverse bedrijven en het verlenen van juridisch en sociaal advies. Zij kan de naam van incassobureau hanteren.

-Consulting op het gebied van beheer, management, marketing, public-relations, press-relations en producten- en dienstontwikkeling.

-De verwerving en de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies en onderzoek naar kredietwaardigheid.

-De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

-De verhuring van installaties, uitrusting en materieel, de organisatie en het geven van cursussen, lessen, opleidingen, conferenties, seminaries en tentoonstellingen, zonder beperkend te zijn.

-De organisatie en inrichting van alle studie- en ontspanningsbijeenkomsten, alsook van allerhande evenementen, manifestaties, beurzen en tentoonstellingen.

-Alle aankopen, verkopen en financiële verrichtingen die vereist zijn om de goede werking van voornoemde activiteiten te verzekeren.

-De vennootschap heeft tevens tot doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te; behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken.

-De vennootschap mag overgaan tot alle verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

-Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

-Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4 -- Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden,

Artikel 5  Kapitaal en inbreng

Mevrouw TAS Elza brengt Ih de vennootschap een som ter grootte van zeshonderd euro (¬ 600,00) die gestort werd op de maatschappelijke bankrekening. Zij krijgt hiervoor zestig (60) aandelen.

De heer DHAENENS Frans brengt in de vennootschap een som ter grootte van tweehonderd euro (¬ 200,00) die gestort werd op de maatschappelijke bankrekening. Hij krijgt hiervoor twintig (20) aandelen.

Mevrouw DHAENENS lise brengt in de venncotschap een som ter grootte van tweehonderd euro (¬ 200,00) die gestort werd op de maatschappelijke bankrekening. Zij krijgt hiervoor twintig (20) aandelen,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam. De aandelen worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Mevrouw TAS Elza brengt haar eenmanszaak met Ondernemingsnummer 0781.099.824 in, ter waarde van 11.500,00 Euro (elfduizend vijfhonderd Euro). Deze overeenstemmende waarde zal als schuld aan Mevrouw TAS geboekt worden in de vennootschap.

Artikel 6  Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig achten, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7  Overdracht van rechten

Buiten de toestemming van een bijzondere meerderheid van 2/3 van de stemmen van de medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8  Bestuur en Vertegenwoordiging

Het bestuur van vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 9  Niet-concurrentiebeding

De vennoten zullen hun tijd en hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden, Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard.

Artikel 10  Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op datum van de publicatie van deze oprichtingsakte in het Belgisch Staatsblad en zal ten einde [open op 31 december 2014 (eenendertig december tweeduizend en veertien). leder jaar zal een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt die voor goedkeuring getekend dienen te worden door iedere vennoot op de algemene vergadering.

De vennootschap neemt aile verrichtingen vanaf 01/09/2013 (een september tweeduizend en dertien) namens haar aangegaan door de oprichters voor haar rekening.

Artikel 11  Winst en winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De uitkering van de winsten op de aandelen zal gebeuren bij een algemene vergadering en het staat de vennoten vrij om een passende verdeling te kiezen tijdens de vergadering.

Artikel 12  Tenlasteneming van verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13  Algemene vergadering

De tweede vrijdag van mei van elk jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft evenwel het recht op elk ander tijdstip een vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 14  Ontbinding

De ontbinding van de vennootschap kan door elke vennoot aangevraagd worden na gemeenschappelijk

overleg met alle vennoten.

Artikel 15  Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dan aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden niet de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap in geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal een vereffenaar worden aangesteld. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen van de aandelen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Overgangsbepalingen:

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw Tas Elza, hierboven vernoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden. Behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van mei 2015.

Aldus overeengekomen te Oostende op 30/08/2013 en getekend in 4 (vier) exemplaren, waarvan één exemplaar ten maatschappelijke zetel zal bewaard worden.

Tegelijk neergelegd : oprichtingsakte dd 30/08/2013

Elza TAS

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BUREAU INTAS & PARTNERS, AFGEKORT : INTAS

Adresse
TROONSTRAAT 38, BUS 22 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande