BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.991.466

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 25.07.2014 14344-0209-018
11/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Burgland International BV, vertegenwoordigd door VAN HORSSEN Marius, en

Bouwburo Verburg BV, vertegenwoordigd door VERBURG Jan,

ais bestuurders vanaf 17-05-2013 voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering

van 2019; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbl d BV BVBA Boes & C° Bedrijfsrevisoren, Plein 32 te 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door BOES Jospeh-Michel, als commissaris vanaf 17-05-2013 voor een periode van 3 jaar tot de algemene vergadering van 2016.

Uit het verslag van de raad van bestuur gehouden op 17-05-2013 onmiddellijk na de algemene vergadering blijkt de herbenoeming van:

Burgland International BV, vertegenwoordigd door VAN HORSSEN Marius, ais gedelegeerd bestuurder vanaf 17-05-2013 voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2019; en

Bouwburo Verburg BV, vertegenwoordigd door VERBURG Jan, als voorzitter van de raad van

bestuur vanaf 17-05-2013 voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2019.

Burgiand International BV, vertegenwoordigd door VAN HORSSEN Marius, Gedelegeerd bestuurder









.6p d'e la 7t:>; blz. van t_ rík vormeldicd Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtsporîoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Ondememingsnr :

Benaming (veld:tt

(verkort)-

Rechtsvorm

0885.991.466

BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT

Naamloze vennootschap

Zetel Gentsesteenweg 178, 8500 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Herbenoeming bestuurders -gedelgeerd bestuurder -commissaris Tekst :

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 17-05-2013 blijkt de herbenoeming van:

~

(

IflhII

I 111111 II I III II

*19060202*

i

11

NEEt-sbELEGD

2 8. 02. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

NeRRI.fK

01/08/2013
ÿþMcd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL

2 5 -07- 2013 ELGISCH STAATSB

<13120

' Ondernemingsnr : 0885.991.466

Benaming

(voluit) : BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 178, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op acht en twintig juni tweeduizend en dertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT", met zetel te Kortrijk, Gentsesteenweg

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0885.991.466 en, BTW-

plichtig met nummer BE0885.991.466

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1.kennisname van de mededeling dat het eigen vermogen van de vennootschap negatief geworden is met

beslissing over al dan niet ontbinding van de vennootschap in toepassing van de artikelen 633 en 634 van het

Wetboek van Vennootschappen.

2. verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van hét wetboek van vennootschappen omtrent, de voorgenomen inbreng in natura, en verslag van de raad van bestuur overeenkomstig zelfde artikel.

3. Kapitaalverhoging met een bedrag van twee miljoen negen honderd twee en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952.560,00) om het kapitaal te brengen van zeshondérd tachtig duizend euro (¬ 680.000,00) op: drie miljoen zeshonderd twee en dertig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 3.632.560,00) met creatie en uitgifte van vierduizend driehonderd twee en veertig (4.342) aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en: voordelen als de bestaande aandelen, en welke in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen worden onderschreven en volstort in natura door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant op naam van de besloten vennootschap naar Nederlands recht; "BURGLAND INTERNATIONAL", voornoemd, voor een nominaal bedrag van twee miljoen negen honderd twee, en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952.560,00).

4. Als gevolg van bovenstaande beslissingen, aanpassing van artikel 5 der statuten.

Il. Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of: vertegenwoordigd zijn en de algeheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

111. Dat deze vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de; agenda.

IV. Dat de statuten geen béperking van stemrecht voorzien.

V. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan, de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid' voor de overige besluiten.

VI. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VII. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VIII. Alle bestuurders zijn aanwezig of hebben schriftelijk erkend hebben behoorlijk opgeroepen te zijn.

IX. De commissaris van de vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boes & C°, Bedrijfsrevisoren", met zetel te Kortrijk Plein 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0444.441.231, heeft schriftelijk; erkend behoorlijk opgeroepen te zijn en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

178.

. Y Na goedkeuring van de voorafgaande uiteenzetting stelt de vergadering vast:

L 4 1. Dat aan ieder aandeelhouder een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur werd overgemaakt, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot inbreng in natura wordt toegelicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Dit verslag, gedagtekend op 27 juni 2013 werd aangekondigd op de agenda van de huidige algemene vergadering, die besluiten moet nemen.

2, Dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overgemaakt van een verslag opgemaakt door de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boes & C°, Bedrijfsrevisoren", voornoemd, daartoe aangewezen door de raad van bestuur, en die over de staat van actief en passief de dato 20 juni 2013 verslag uitgebracht heeft en waarvan het besluit letterlijk als volgt luidt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV BURGLAND INTARNATIONAL CONSTRUCT, met zetel te Kortrijk, Gentsesteenweg, 178, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van een schuldvordering lastens NV BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT door de BURGLAND INTERNATIONAL, BV naar Nederlands recht, met zetel te 2821 LH Stolwijk, gemeente Vlist (Nederland), 't Vaartland, 8 voor een waarden van 2.952.560,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.342 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 680,00 EUR per aandeel van de vennootschap NV BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan" van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) onder voorbehoud dat de waardering van de schuldvordering aan nominale waarde enkel verantwoord is in de mate dat de continuïteit van de onderneming gewaarborgd blijft, gelet op het negatief eigen vermogen per 31/12/2012 van de vennootschap, beantwoordt de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

c) onder voorbehoud van b), de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Een exemplaar van het verslag van de commissaris, en van het verslag van de raad van bestuur, worden op het bureau neergelegd.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD,

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren.

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit.

De vergadering neemt kennis van de mededeling dat het eigen vermogen van de vennootschap negatief geworden is, en zij besluit de vennootschap niet te ontbinden. Als maatregel om het kapitaal van de vennootschap te versterken, wordt verwezen naar de voorgestelde kapitaalverhoging.

Tweede Besluit.

De aangekondigde verslagen, waarvan elkeen erkent voorafgaandelijk aan deze kennis te hebben gekregen, worden op het bureau neergelegd.

Derde Besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals opgenomen in punt 3 van de agenda.

En terstond heeft de besloten vennootschap naar Nederlands recht "BURGLAND INTERNATIONAL", voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en de voorgestelde kapitaalverhoging te onderschrijven voor het geheel, hetzij twee miljoen negen honderd twee en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952.560,00).

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "BURGLAND INTERNATIONAL" verklaart op de vierduizend driehonderd twee en veertig (4.342) nieuwe aandelen in te schrijven en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in natura, door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant op onderhavige vennootschap voor een bedrag van twee miljoen negen honderd twee en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952.560,00).

Aan deze inbreng wordt door de inbrenger een waarde gehecht van twee miljoen negen honderd twee en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952,560,00) zijnde de nominale waarde van de schuldvordering.

Derhalve bedraagt de totale waarde van de inbreng: twee miljoen negen honderd twee en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952.560,00), in vergoeding waarvoor in totaal vierduizend driehonderd twee en veertig (4.342) aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven en toegekend aan de inbrenger.

~

Voor-

Abehoudon

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

' De vergadering stelt vast dat het kapitaal aldus vastgesteld is op drie miljoen zeshonderd twee en dertig

duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 3.632.560,00), vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd twee en veertig (5.342) aandelen.

Voorwaarden van inbreng:

De inbreng gebeurt onder de volgende voorwaarden:

De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van onderhavige vennootschap vanaf het verlijden van de akte van kapitaalverhoging.

Vierde besluit

De vergadering besluit de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

"flet geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen zeshonderd twee en dertig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 3.632.560,00), en is vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd twee en veertig (5.342) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend driehonderd twee en veertigste (1/5.342ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting bedroeg het geplaatst kapitaal van de vennootschap zeshonderd tachtig duizend euro (¬ 680.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigden.

De algemene vergadering van 28 juni 2013 verhoogde het kapitaal met twee en vijftig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 2.952.560,00) om het te brengen op drie miljoen zeshonderd twee en dertig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 3.632.560,00) door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant en met creatie , van vierduizend driehonderd twee en veertig (4,342) nieuwe aandelen,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte kapitaalverhoging door

inbreng in natura  wijziging statuten de dato acht

en twintig juni tweeduizend en dertien;

- gecoördineerde statuten;

- verslag van de raad van bestuur met betrekking

tot de inbreng in natura;

- verslag van de commissaris met betrekking tot de

inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso a Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 30.05.2013 13141-0189-020
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 25.07.2012 12339-0345-021
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 19.07.2011 11305-0030-021
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 22.06.2010 10208-0246-021
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 03.07.2009 09349-0195-021
20/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I *15057 1* 111

NEERGELEGD

0 0 AN. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, G j fTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.991.466

Benaming

(voluit) : BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 178 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

De algemene vergadering van 23 maart 2015 heeft besloten om:

1) "Burgland International", Besloten Vennootschap naar Nederlands recht, met ondernemingsnummer 0885.993.347 en zetel te 2821 LH Stolwijk (Nederland), 't Vaartland 10, en haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HORSSEN Marius, wonende te 3071 KM Rotterdam (Nederland), Prins Hendrikkade 141 83, per 23 maart 2015 te ontslaan als bestuurder, waardoor diens functie als gedelegeerd bestuurder ook wordt beëindigd, en;

2) "Burgland Participaties", Besloten Vennootschap naar Nederlands recht, met ondememingsnummer

0806.266.374 en zetel te 2821 LH Stolwijk (Nederland), 't Vaartland 10, met als vaste vertegenwoordiger

VERBURG Jan, wonende te 2821 LH Stolwijk (Nederland), Benedenheulseweg 18, per 23 maart 2015 als

nieuwe bestuurder te benoemen.

De raad van bestuur van 23 maart 2015 heeft besloten om Verburg Holding BV met ondememingsnummer

0885.995.426 en met als vaste vertegenwoordiger VERBURG Jan voormeld per 25 maart 2015 als gedelegeerd;

bestuurder te benoemen.

(getekend verso)

VERBURG Jan

vaste vertegenwoordiger van Verburg Holding BV en Burgland Participaties BV

gedelegeerd bestuurder respectievelijk bestuurder van Burgland Belgium NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 23.05.2008 08151-0318-020
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16516-0549-019

Coordonnées
BURGLAND INTERNATIONAL CONSTRUCT

Adresse
GENTSESTEENWEG 178 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande