BUROVEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUROVEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.406.572

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0350-009
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 26.06.2013 13228-0133-009
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.03.2012, NGL 11.06.2012 12169-0141-008
24/05/2012
ÿþ Mod Word 1$ I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Veo. -

I t.rnJ.3r:9FS

aa,= rtet R

' 8algiszr, Steat_biad

111

" 1]094377*

Ond;:r:'e irt3ngsnr 0866.406.572 8enaming

BUROVEX

NEERGELEGD ter GRIF1=tE de,

RECHTBANK VAN t :OOFH,c,NDEL ".

BRUGGE; (Afdeling Brttgq ;)

op: 11;1.,ette,2812

;,-uffegrimier

ll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 50

(voI'etug acres

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld door notaris Philippe De Jonhge te Oostende op dertig april tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROVEX" met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1. De zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 50 over te brengen naar 8400 Oostende, Euphrosina Beernaertstraat 128.

2. De voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, waaraan een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd. Deze staat dateert van 31 maart 2012.

3. Het doel van de vennootschap te wijzigen conform de hierna vermelde tekst en bijgevolg het doel van de vennootschap te herschrijven, aan te vullen en te wijzigen met volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- Alle onroerende bewerkingen van om het even welke aard, zo ten persoonlijken titel als in de hoedanigheid van makelaar, onder meer de aankoop, de verkoop, de verhuring, de ruiling, het beheer, de omvorming, de ombouwing, het herstellen of verbeteren, het in waarde brengen van onroerende goederen van alle aard, het verkavelen van gronden, de nieuwbouw, de heropbouw.

- Het uitvoeren van expertises en schattingen van onroerende of roerende goederen, het uitvoeren van stabiliteitsstudies, de coördinatie van onroerende werken, technische raadgevingen in verband met onroerende werken, plaatsbeschrijvingen zowel locatief als constructief;

- Het patrimonium gevormd door onder andere de inbrengen en bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen te vervreemden wanneer volgens het normaal patrimoniumbeheer de realisatie gepast lijkt.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, ruilen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen of laten bouwen, verhuren en in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

- Zij zal belangen mogen nemen door middel van inbrengen, samensmelting, onderschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het voorwerp gelijkaardig, analoog, in verband met haar eigen voorwerp, of gewoonweg nuttig is tot het verwezenlijken van het geheel of een deel van dit voorwerp.

- Zij mag bestuursmandaten waarnemen en uitvoeren in andere vennootschappen.

- Het verstrekken van beleidsadviezen in de meest ruime zin van het woord. Het geven van adviezen en bijstand op het gebied van bedrijfs- en financieel beheer, bestuurs- en managementproblemen, de studie en de uitvoering ervan, de ontwikkeling van management en marketing methoden en technieken, beleids- en beheersadvies aan rechtspersonen en aan natuurlijke personen in alle industriële, handels- en dienstensectoren.

- Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan zichzelf als aan vennootschappen of particulieren,

onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende of onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken, in

de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen .

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bepaald in boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten

~a{, u..., . ï.I<" t" E~.~~.-." " ,, , " , v8idP.pernp'gn )n

, :'e: ~:1 .. , . " - "c'.}FtnV Co3tfigefi

_, , " .a~,"  1 ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus

negentienhonderd eenennegentig.

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, culturele, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met

haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden

en dit zowel in België als in het buitenland. Deze opsomming is niet beperkend.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

- Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken;

- De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitvoeren;

- De aan- en verkoop van boten en schepen, de huur en verhuur van boten en schepen, evenals het

charteren ervan."

- De vennootschap heeft tot doel actief te zijn als publiciteitsonderneming en adviesbureau, al dan niet

onder de handelsnaam "Creamenda", op het gebied van nationale & internationale marketing en promotionele

communicatie. In dit kader biedt de vennootschap volgende diensten :

* strategische marketingplanning,

* communicatie-advies,

* marktonderzoek & doelgroepidentificatie,

* uitvoering van advertentie-en public-relations campagnes,

* beheer van reclamebudgetten,

* publishing,

* webdesign,

* 3D-illustraties,

* ontwerpen van huisstijlen,

* verpakkingen,

* POS materiaal en allerhande drukwerken,

* het verzorgen van mailings,

* advertentiebemiddeling en reclame,

* verspreiding van reclamemateriaal,

* advisering inzake marketing en publiciteit,

* public relations,

* commerciële en bedrijfsorganisatorische advisering in het kader van het publicitair beleid van bedrijven, waaronder de aanwezigheid op beurzen en tentoonstellingen en inzake het creëren van een bedrijfsimago, reclamebrochures en publiciteitscampagnes ter ondersteuning van de verkoop;

* strategisch en operationeel adviseren aan ondernemingen inzake marketing, bedrijfscommunicatie en

reclame;

* realisatie van publiciteitscampagnes;

* organisatie van promotionele acties (verkooppromotie);

* commercieel-zakelijke begeleiding van reclamecampagnes;

* marktbewerking, -onderzoek en  analyse;

* opiniepeilingen;

* adviseren in verband met de keuze van geschikte media en de aankoop van mediaruimte voor het voeren

van publiciteit;

* opstellen van publicitaire teksten (copywriting);

* advisering op gebied van merken en (bedrijfs)logo's, onder andere inzake de creatie, evaluatie en positionering van merken en (bedrijfs)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrijfs)logo's, alle voor reclamedoeleinden.

* Opvoeding en opleiding, ontspanning, sportieve en culturele activiteiten: organisatie van culturele, educatieve en recreatieve evenementen; samenstelling en realisatie van audiovisuele producties; organisatie van educatieve en studiebijeenkomsten, seminaries, conferenties en workshops, in bijzonderheid inzake merken en commerciële eigendom, inzake de creatie, de evaluatie en het positioneren van merken en (bedrijfs)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrips)logo's; uitgeven van boeken, tijdschriften en ander dergelijk voorlichtingsmateriaal, in bijzonderheid inzake merken en commerciële eigendom, inzake de creatie, de evaluatie en het positioneren van merken en (bedrijfs)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrijfs)logo's.

* Merkcreatie en merkontwikkeling (branding), anders dan voor reclamedoeleinden; grafisch ontwerpen van merken en (bedrijfs)logo's, anders dan voor reclamedoeleinden; naamcreatie, anders dan voor reclamedoeleinden; informatie en advisering inzake voornoemde diensten. .... Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

- De uitbating van horecazaken, restaurant, tearoom, sandwichbar , brasserie, café, dancing, feestzaal, frituur en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie-of theehuis, selfservice, verbruikssalon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst.

- Het uitbaten van hotels of andere logieverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst, cultuur, sport of ontspanning.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitbaten van kunstgalerij, het organiseren van seminaries, congressen, allerlei evenementen & feestelijkheden in de artistieke, culturele & sportwereld, het inrichten & organiseren van alle voordachtavonden, filmtentoonstellingen, concerten, kleinkunstavonden en vermakelijkheden van alle aard.

- Het maken en verkopen van kunst.

- Het verlenen van bijstand & diensten onder de meest verschillende vormen aan derden en dit op het vlak van het beheer, organisatie, de productie, de verkoop en het algemeen bestuur, het verlenen van intellectuele administratieve hulp & adviezen inzake handels-, financiële, bedrijfsorganisatorisch & andere gelegenheden het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard-en software, het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienst betoon inzake organisatie & toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het oefenen van bedrijfsleiding & het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheid-of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm & dit zonder enige beperking.

- Het doen van alle studies & onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie & raadgeving, prospectie, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie & consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal & juridisch beheer & advies.

Het ontwikkelen van producten, productvormgeving, ideeën & processen.

- Onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie van gezonde voeding, dieetvoeding, natuurvoeding, biologische voeding, biologische producten, functionele voeding, voedingssupplementen, -extracten en  ingrediënten, kruiden, geneeskundige kruiden, kruidenproducten en preparaten, pharmaceutische en diergeneeskundige producten en preparaten, al dan niet onder de handelsnaam "Sanaceutics"."

4. Nieuwe statuten aan te nemen, waarvan de tekst volgt, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen:

NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BUROVEX".

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Euphrosina Beernaertstraat 128.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Alle onroerende bewerkingen van om het even welke aard, zo ten persoonlijken titel als in de hoedanigheid van makelaar, onder meer de aankoop, de verkoop, de verhuring, de ruiling, het beheer, de omvorming, de ombouwing, het herstellen of verbeteren, het in waarde brengen van onroerende goederen van alle aard, het verkavelen van gronden, de nieuwbouw, de heropbouw.

- Het uitvoeren van expertises en schattingen van onroerende of roerende goederen, het uitvoeren van stabiliteitsstudies, de coördinatie van onroerende werken, technische raadgevingen in verband met onroerende werken, plaatsbeschrijvingen zowel Locatief als constructief;

- Het patrimonium gevormd door onder andere de inbrengen en bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen te vervreemden wanneer volgens het normaal patrimoniumbeheer de realisatie gepast lijkt.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, ruilen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen of laten bouwen, verhuren en in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

- Zij zal belangen mogen nemen door middel van inbrengen, samensmelting, onderschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het voorwerp gelijkaardig, analoog, in verband met haar eigen voorwerp, of gewoonweg nuttig is tot het verwezenlijken van het geheel of een deel van dit voorwerp.

- Zij mag bestuursmandaten waarnemen en uitvoeren in andere vennootschappen.

- Het verstrekken van beleidsadviezen in de meest ruime zin van het woord. Het geven van adviezen en bijstand op het gebied van bedrijfs- en financieel beheer, bestuurs- en managementproblemen, de studie en de uitvoering ervan, de ontwikkeling van management en marketing methoden en technieken, beleids- en beheersadvies aan rechtspersonen en aan natuurlijke personen in alle industriële, handels- en dienstensectoren.

- Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan zichzelf als aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende of onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bepaald in boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, culturele, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland. Deze opsomming is niet beperkend.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais

vertegenwoordiger.

- Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken;

- De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitvoeren;

- De aan- en verkoop van boten en schepen, de huur en verhuur van boten en schepen, evenals het

charteren ervan."

- De vennootschap heeft tot doel actief te zijn als publiciteitsonderneming en adviesbureau, al dan niet

onder de handelsnaam "Creamenda", op het gebied van nationale & internationale marketing en promotionele

communicatie. In dit kader biedt de vennootschap volgende diensten

* strategische marketingplanning,

* communicatie-advies,

* marktonderzoek & doelgroepidentificatie,

* uitvoering van advertentie-en public-relations campagnes,

* beheer van reclamebudgetten,

* publishing,

* webdesign,

* 3D-illustraties,

* ontwerpen van huisstijlen,

* verpakkingen,

* POS materiaal en allerhande drukwerken,

* het verzorgen van mailings,

* advertentiebemiddeling en reclame,

* verspreiding van reclamemateriaal,

* advisering inzake marketing en publiciteit,

* public relations,

* commerciële en bedrijfsorganisatorische advisering in het kader van het publicitair beleid van bedrijven,

waaronder de aanwezigheid op beurzen en tentoonstellingen en inzake het creëren van een bedrijfsimago,

reclamebrochures en publiciteitscampagnes ter ondersteuning van de verkoop;

* strategisch en operationeel adviseren aan ondernemingen inzake marketing, bedrijfscommunicatie en

reclame;

* realisatie van publiciteitscampagnes;

* organisatie van promotionele acties (verkooppromotie);

* commercieel-zakelijke begeleiding van reclamecampagnes;

* marktbewerking, -onderzoek en  analyse;

* opiniepeilingen;

* adviseren in verband met de keuze van geschikte media en de aankoop van mediaruimte voor het voeren

van publiciteit;

* opstellen van publicitaire teksten (copywriting);

* advisering op gebied van merken en (bedrijfs)logo's, onder andere inzake de creatie, evaluatie en positionering van merken en (bedrijfs)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrijfs)logo's, alle voor reclamedoeleinden.

* Opvoeding en opleiding, ontspanning, sportieve en culturele activiteiten: organisatie van culturele, educatieve en recreatieve evenementen; samenstelling en realisatie van audiovisuele producties; organisatie van educatieve en studiebijeenkomsten, seminaries, conferenties en workshops, in bijzonderheid inzake merken en commerciële eigendom, inzake de creatie, de evaluatie en het positioneren van merken en (bedrijfs)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrijfs)logo's; uitgeven van boeken, tijdschriften en ander dergelijk voorlichtingsmateriaal, in bijzonderheid inzake merken en commerciële eigendom, inzake de creatie, de evaluatie en het positioneren van merken en (bedrijfs)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrijfs)logo's.

* Merkcreatie en merkontwikkeling (branding), anders dan voor reclamedoeleinden; grafisch ontwerpen van merken en (bedrijfs)logo's, anders dan voor reclamedoeleinden; naamcreatie, anders dan voor reclamedoeleinden; informatie en advisering inzake voornoemde diensten. .... Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

- De uitbating van horecazaken, restaurant, tearoom, sandwichbar , brasserie, café, dancing, feestzaal, frituur en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie-of theehuis, selfservice, verbruikssalon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst.

- Het uitbaten van hotels of andere logieverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst, cultuur, sport of ontspanning.

- Het uitbaten van kunstgalerij, het organiseren van seminaries, congressen, allerlei evenementen & feestelijkheden in de artistieke, culturele & sportwereld, het inrichten & organiseren van alle voordachtavonden, filmtentoonstellingen, concerten, kleinkunstavonden en vermakelijkheden van alle aard.

- Het maken en verkopen van kunst.

Het verlenen van bijstand & diensten onder de meest verschillende vormen aan derden en dit op het vlak van het beheer, organisatie, de productie, de verkoop en het algemeen bestuur, het verlenen van intellectuele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

administratieve hulp & adviezen inzake handels-, financiële, bedrijfsorganisatorisch & andere gelegenheden het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard-en software, het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienst betoon inzake organisatie & toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het oefenen van bedrijfsleiding & het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheid-of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm & dit zonder enige beperking.

- Het doen van alle studies & onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie & raadgeving, prospectie, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie & consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal & juridisch beheer & advies.

Het ontwikkelen van producten, productvormgeving, ideeën & processen.

- Onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie van gezonde voeding, dieetvoeding, natuurvoeding, biologische voeding, biologische producten, functionele voeding, voedingssupplementen, -extracten en  ingrediënten, kruiden, geneeskundige kruiden, kruidenproducten en preparaten, pharmaceutische en diengeneeskundige producten en preparaten, al dan niet onder de handelsnaam "Sanaceutics".

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de wet.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN.

f

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

in geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

5. Aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling "Lambert Accountancy", te 8301 Knokke-Heist, Molenstraat 1, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging: expeditie + gecodrdeerde statuten.

Notaris Philippe De Jonghe

O.' carste n#: , van . r + j " rb'11i: . . ..-d. ,/Jr) de pe:f 5o¬ ,,

: '1 en . er" or:rl . . 'ey: e:gordigen

14/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nl~f

ieet~ecCa.id .c, .::++errr. uo, RECkgÉiMiKVAN KOOPHANDEL fiE

BRUeE (Afdeling Bruggo)

op: Griffie

3D APii,egt,

Ondernemingsar: 0 e 6e. 406. 3.7 Z

Benaming

(voluit) : Burovex

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 26 april 2012 blijken volgende beslissingen:

- Het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Christophe Buidin", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 50, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer de heer Buidin, Christophe, wonende te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 50, als zaakvoerder van de vennootschap; en

De benoeming van de naamloze vennootschap "Mepiso", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Euphrosina Beernaertstraat 128, met als vaste vertegenwoordiger de heer Maes, Eric, wonende te 8400 Oostende, Euphrosina Beemaertstraat 128, als zaakvoerder van de vennootschap.

Maes, Eric,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaassos7"

1111

Vc

behc aai Bel'

Staa

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0417-009
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 09.06.2010 10159-0307-008
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 27.07.2009 09466-0044-009
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 28.07.2008 08464-0150-010
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 25.07.2007 07463-0344-010
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 15.06.2016 16177-0417-009

Coordonnées
BUROVEX

Adresse
EUPHROSINA BEERNAERTSTRAAT 128 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande