BUYSSENS MELANIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUYSSENS MELANIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.864.150

Publication

24/05/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- I 111111E1111111111111111

behouden "12094367*

aan het

Belgisch

Staatshead



1 0. 05. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL GrFffiSTRiJ K

Ondememingsnr : ~r 846.ef ea

Benaming (voluit) : Buyssens Melanie

tverkorti -

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zelel . Albertstraat 57, 8560 Wevelgem, België

(volledig arires)

Ondervrerp(enj akte :Oprichting VOF

Tekst

Het jaar TWEEDUIZEND EN TWAALF (2012)

Op 30 APRIL.

Te 8560 Wevelgem, Albertstraat 57

ZIJN SAMENGEKOMEN :

1) Mevrouw B UYS SENS MELANIE, geboren te Kortrijk op vijftien oktober negentienhonderd zesentachtig, identiteitskaartnummer 591-4247465-34 rijksregister nummer 86.10.15-324.35,ongehuwd, wonend te Aalbeeksesteenweg 8, 8930 Lauwe

2) De heer BUYSSENS BRUNO, geboren te Kortrijk op één oktober negentienhonderd zestig, identiteitskaart nummer 591-1528398-71 rijksregister nummer, 60.10.01-203.30, gehuwd, wonend te Aalbeeksesteenweg 8, 8930 Lauwe.

Die beslist hebben de vennootschap onder firma "BUYS SENS MELANIE" op te richten en er bij onderhandse akte de statuten van vast te stellen.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen beide partijen een vennootschap onder firma opgericht onder de

benaming "BUYSSENS MELANIE"

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, A lbertstraat 57,

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in

België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sanitaire en hygiënische zorgen in de ruimste zin van het woord, pedicure, manicure en alle

Ou de, EaatStç her, van tupf~ t;:Veir51ei(I@n Recto : Naam en hopdtlneghe>.re van Je instrulnautcre;nels: notark hcizij va)] ctéïtr;rbo(o)ü(Fn)

bevoogd do rechtspersoon ten Danzï" ?11 van 11t1rlrttl te vertegenwoordigen Verso Naam en Ilandte¬ .vntnk.i

{_táil, F - vervr3lçt

Mod PDF 11.1

andere lichaamsverzorgende activiteiten en het verschaffen van het juridische kadervoor de uitoefening van de thuisverpleging en de verpleegkunde. Voormelde verzorging zal verleend worden zowel bij de verpleegkundige, alsook ambulant in haar meest uitgebreide betekenis.

Hetter beschikking stellen van alle nodige middelen aan verpleegkundigen werkzaam in de vennootschap.

Het inrichten van algemene diensten en van een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

Het aankopen, huren, leasen en invoeren van al le apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen.

De mogelijkheden verschaffen om de verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun activiteiten aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezen lijken voor eigen rekening ofvoor rekening van derden, en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt.

Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermedeverband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken en kan zij op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Voor-

behouden aan het BetgIsch

Staatsblad

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrij ken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikels "

Mevrouw Buyssens Mélanie, voornoemd, brengt in de vennootschap

NEGENHONDERD EURO (900,00 ¬ ) in.

In gemeen overleg worden haar hiervoor 9 van de 10 aandelen toegekend.

De heer Buyssens bruno, voornoemd, brengt in de vennootschap HONDERD EURO

(100,00 q) in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 1 van de 10 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt h et maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van

DUIZEND EURO (1.000,00 E), vertegenwoordigd door 10 aandelen, volledig volstort.

Het rekeningnummer bij KBC BANK : BE 48 7310 2437 1627

Artikel 6

Voor iederevennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courantnodig

~" 1 ur, ldat.tc: hl4,, van Luk B ver¬ neJlJr;n Recto Naar en hc¬ edan¬ yhzt va¬ 1 rr1 ¬ ¬ ¬ StnF¬ nenterr:¬ ¬ rta hetz¬ l van de t7er5o{o)n{en}

t:uvnegd tte ruchtepc¬ slwn tu¬ ¬ raru¬ rs1 van derden te vv¬ tt;ge;nwoordïgen Verso Naarn en ha¬ ¬ dtekEn111u

Lune - virvo1i; Mod PDF 11.1

maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen,

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven tienduizend euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één ofmeer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlij king van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van tienduizend euro, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Buyssens Mélanie, voornoemd;

- Buyssens Bruno, voornoemd,

Het mandaat van mevrouw Buyssens Mélanie is bezoldigd. Het mandaat van de heer Buyssens Bruno is onbezoldigd. Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijden al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deel nem ing aan enige handels- of nijverheidsondernem ingvan dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatstevrijdagvan de maand

april om zeventien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decembervan hetzelfde

jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal

aandelen in hun bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te

vormen, geheel ofgedeeltelijk vooraf genomen op de winsten, Zij zullen eveneens, bij

fJf, ur, laat4i¬ , bla,.. van I_utk nrcrniuI¬ icsrt " pecto Naarn en hneCl:lnx;hurfa var r cic; irr..liurnunlc;rt:rrflc; rrtilarr:,, hol/.il van de perso(o)n(err)

hc;vnegtJ dc> rt;, ht.;ha;r:.nurr a7n7ren van dr:rtir;n lft vartugunwoorriigen Verso Naanr en hanriliikl,nrnta

j_!it(- - vervolg NIM POF77.7

enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winstuit de vorige jaren geheel ofgedeeltel ijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winstvan het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten mettweederdemeerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden ofvertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden,.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemmingvan de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als

deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw De Buyssens Mél an ie of, in haar

afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meerdan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procentvan het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomtvolgens

de laatste balans die opgemaakt werd vdór het overlijden enkel in speciën kunnen

r rr Ui; laatste blz. van I rrlí, f3'terr,fe!¬ lan " ReLto Maan' en hoectaruyhe3¬ : van nt; ir!¬ <tirunc:ntc:rr,nde irc~ta¬ is, tietzri van de perso(o)n(ert)

t5c.voegd oe rt:r,htspersciün ton rtannr;rt van derrkrn te vertegenwoordigen

Verso Naar] r:n ilarl(iét'tSL" ntil0

I.r3í1' E --.ervofg Mod POF 11.1

opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijfjaar per vijfgelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwenaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap za! de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappeIijk

vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengstvan de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig decembertweeduizend en

twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april

van het jaar tweeduizend en dertien .

+ r,^" d(: laatste tJfz. van I_u¬ i 13 vr,rrrr3lC:erl Recta " N, am en hnt:rtan¬ ghe¬ r, vanne rnt¬ tnnüritcurr:rrrit ¬ ¬ nta¬ ry, hot./ii van de perso(o)n(mY)

havnaagd rechlspt:r5non Nar aanr,ren van derden te varlc:g{;nwoordrgen

Versa en ha¬ dtekenina

Lu'rp ra _ vCrvS)vj Mad PDF 11.1

Kosten

De oprichtingskosten in welkevorm ook, komen voor rekeningvan de vennootschap.

a

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA FIDEVANte Wevelgem, Kloosterstraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,om, met mogelijkheid tot de indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, allenuttige of noodzakelij ke formaliteiten te vervullen voor de inschrijvingvan de vennootschap bij het ondernem ingsloket en de Kruispuntbankvan Ondernemingen alsmede bij de administratievoorde belastingen te vervullen ente dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds I januari 2012. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

WAARMERKING

De comparanten hebben hun identiteit aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart.

Het rijksregisternummer werdvermeld met uitdrukkelijk akkoord van de betrokkenen.

Opgesteld te Wevelgem op 30 april tweeduizend en twaalf (2012) in twee exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart er één ontvangen te hebben.

De oprichters,

Buyssens Mélanie Buyssens Bruno

or i,r, laatste 1S1l. vdn I rick E3 vercrtelren ' Recta ' Klan, en Iuu:danlnhea? van no N4:+I1111n(3ntt;[r11dt: 11C)tdlis, hutril van de perso(o)n(en)

huvoe:yd <Ic rt.chts; ertin4rt Inn a+nrlr;il van derden lr.. verfvgn4soordigen

Verso iV.1an1 r;rt haildtekanrny

Coordonnées
BUYSSENS MELANIE

Adresse
ALBERTSTRAAT 57 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande