BV ENGINE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BV ENGINE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.889.225

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 24.04.2014 14102-0315-012
29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 19.04.2013 13096-0321-014
24/04/2012
ÿþi

mod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergetegd ter griffes van Ele rechtbank van koophaneM Brugge --- afdeling te CGetaneG

°P I 2 APR. 2032

Voor- ll

behouden aan het Belgisch 111111f

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0475.889225

Benaming (voluit) : BV Engine Consulting (verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 10

8430 Middelkerke

Onderwerp akte : BVBA: wijziging van het doel

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BV ENGINE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 8430 Middelkerke, Parklaan 10, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 23 maart 2012, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 27 maart 2012, boek 112, blad 67, vak 20, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) Rudy Rycx, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op vijftien maart tweeduizend en twaalf, betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

; Het hiervoor vermelde bijzonder verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende.

Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel drie van de statuten dat handelt over het doel van de vennootschap uit te breiden door de in de agenda opgenomen activiteiten waardoor artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

"Consulting, prospectie en technische supporting binnen de luchtvaart op het gebied van vliegtuigmotoren en aanverwante domeinen.

Voeren van marktonderzoeken en het ontwerpen van software toepassingen op het gebied van de luchtvaartsector.

Het maatschappelijke doel bevat eveneens de raadgeving de bijstand en alle andere dienstprestaties zoals studies, opzoekingen, beheer, organisatie, controle en uitrustingen met betrekking tot installaties en gebruik van vliegtuigmotoren.

Alle dienstverleningen op voormelde gebieden voor derden en externe bedrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

r r i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan beleggen in roerende of onroerende goederen en mag haar middelen,' investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

In het algemeen alle activiteiten van automobilisme en alles wat, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, te maken heeft met de autosport in de ruimste zin van het woord, waaronder zowel alle activiteiten van publiciteit, marketing, sponsoring betreffende zowel de autosport in het algemeen als raceteams en (race)wagens, als alle activiteiten van import en export, koop en verkoop, huur en verhuur, constructie, assemblage, distributie, vertegenwoordiging van (race)wagens en al hun onderdelen, met inbegrip van alle textielwaren, kleding, uitrusting, accessoires, artikelen, benodigdheden en gadgets die verband houden met de autosport, evenals alles activiteiten betreffende sportmanagement en sportcoaching, het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp in de autosportsector op het gebied van administratie, management, juridische, financiële, economische of sociale aangelegenheden, het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen, met inbegrip van het uitgeven van publicaties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde, De organisatie, het aanleren, de promotie en het verkopen van alle activiteiten die

rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel praktische als theoretische, betrekking hebben op

rij- en stuurvaardigheid, verkeersveiligheid en integratie van met een motor aan-gedreven voertuigen, rijwielen en transportmiddelen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

De organisatie, de promotie, het verkopen en het geven van gevorderde autotrainings-stages zoals slip- en remcontrole, wagenbeheersing, rijvaardigheid, auto training, roadtest, car-jacking preventie, VIP- en directiechauffeursopleidingen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

Het leiden, het coördineren, het geven van instructies, de uitbating, organisatie, promotie en verkoop van evenementen voor bedrijven en particulieren met betrekking tot alles in het domein van "de autosector, wielen en motoren" zoals in- en outdoorkarting, circuitrijden, touring, "4x4", slalom, rij  en slipinstructies quads, helicopterdopen, pocket-bikes, motoren, fietsen, bromfietsen, scooters, bootrating, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

Het leiden, het coördineren en het organiseren van een racingschool en -teams.

Het organiseren en geven van symposia en seminaries met betrekking tot alles in verband met de autosector, wielen, voertuigen, motoren en verkeer.

Het kopen, verkopen en verhandelen van voertuigen, diensten en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, verbonden zijn met producten, diensten of activiteiten van de vennootschap, de automobielsector, auto 's, voertuigen, wisselstukken, motor-sectorgadgets, miniatuur- of schaalmodellen, deze opsomming exemplatief en niet limitatiefzijnde.

Het verhuren van voertuigen met chauffeur, het vervoeren van personen, shuttledienst en het verlenen van VIP- en limoservices.

Het verhuren van voertuigen zonder chauffeur.

Het werven en verkopen van reclame, publiciteit en sponsoring.

Het ontwikkelen van marketingconcepten, -strategieën en  ideeën.

Het voeren van public-relation activiteiten.

De organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord en in het algemeen het verrichten van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de organisatie en inrichting van evenementen, manifestaties, feesten, themafeesten, festivals, tornooien, markten, muzikale en andere artistieke optredens, fuiven, shows, bijeenkomsten, banketten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, teambuildings, incentives, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende' verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in zowel binnen- als in buitenland. Het komt aan de zaakvoerders toe de aard en de uitgebreidheid van het maatschappelijk doel te interpreteren.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten." Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voormeld artikel van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Getekend Notaris Bruno Van Damme

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder

- Staat van activa en passiva





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 13.04.2012 12086-0371-014
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.03.2011 11069-0352-015
18/02/2011
ÿþ mod 2.1



Lan In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"1102616*

Ondernemingsnr : 0475.889.225

Nedergelegd ter griffie ven w rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostende

nn 0 8 FEB. 2I.1

t3,e vȺ%rlº%M

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : BV ENGINE CONSULTING (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 10

8430 Middelkerke

Onderwerp akte : BVBA: WIJZIGING VAN HET DOEL  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten

I van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BV ENGINE

CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 8430 Middelkerke, Parklaan 10, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 26 januari 2011, welk proces-verbaal ;i werd geregistreerd te Nieuwpoort, twee bladen, geen renvooien op 27 januari 2011, boek 51110, blad 16, vak 19, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) Rudy Rycx, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter voorlezing te geven. van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op elf januari tweeduizend en elf, betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het hiervoor vermelde bijzonder verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende.

i3 Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel drie van de iI statuten dat handelt over het doel van de vennootschap te uit te breiden door de in de agenda

opgenomen activiteiten waardoor artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Consulting, prospectie en technische supporting binnen de luchtvaart op het gebied van vliegtuigmotoren en aanverwante domeinen.

Voeren van marktonderzoeken en het ontwerpen van software toepassingen op het gebied van de luchtvaartsector,

Het maatschappelijke doel bevat eveneens de raadgeving de bijstand en alle andere`r dienstprestaties zoals studies, opzoekingen, beheer, organisatie, controle en uitrustingen met; betrekking tot installaties en gebruik van vliegtuigmotoren.

Alle dienstverleningen op voormelde gebieden voor derden en externe bedrijven.

De vennootschap kan beleggen in roerende of onroerende goederen en mag haar middelen investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

y

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in zowel binnen- als in buitenland Het komt aan de zaakvoerders toe de aard en de uitgebreidheid van het maatschappelijk doel te interpreteren.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten. Tweede beslissing

Ter verduidelijking van de zetelverplaatsing beslist op zes februari tweeduizend en zes wordt bepaald dat de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8430 Middelkerke, Parklaan 10.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 2 van de statuten overeenkomstig aan te passen.

Derde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voormelde artikelen 2 en 3 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder

- Staat van activa en passiva



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.03.2010 10078-0314-015
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 30.03.2009 09096-0164-014
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 28.03.2008 08086-0080-012
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 23.03.2007, NGL 26.03.2007 07091-1045-014
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 25.03.2006, NGL 31.03.2006 06092-0010-014
27/02/2006 : BL653763
07/04/2005 : BL653763
01/04/2004 : BL653763
06/06/2003 : BL653763
23/04/2003 : BL653763
30/10/2001 : BLA116623

Coordonnées
BV ENGINE CONSULTING

Adresse
PARKLAAN 10 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande