BVD CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BVD CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.654.325

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.03.2014, NGL 11.04.2014 14091-0056-011
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 02.04.2013 13079-0532-012
22/02/2011
ÿþBenaming : bVd Construct

(voluit)

Rer;htsv.".'13" resiote:s vennootschap 1 'E i r. +?-',r li ,at" ;n5prakeiíJl.'te!!i

Zetei . í-i uweistraal 10

8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op

02 februari 2011, BLIJKT dat:

" e I. de sub IV nagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht

e. met de naam "bVd Construct".

R. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8000 Brugge, Hauwerstraat 10.

//I. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

e IV, de vennoten / oprichters zijn:

b 1. De heer VAN REYBROUCK Donat Georges Jules, geboren te Brugge op 28 oktober 1951, echtgenoot

van mevrouw LACOMBE Nicole; wonende te 8000 Brugge, Hauwerstraat 10.

cuà

2. De heer BAELEN Vincent Jean Joseph geboren te Roéselare op 13 maart 1975, echtgenoot van

mevrouw HOET Inge; wonende te 8800 Roeselare/Rumbeke, Bergstraat 7.

V. het maatschappelijk ka itaal vi vijfenzeventig duizend euro 75.000,00) bedraagt en volledigvolstort is; aldus

P 1 9 (¬

is in totaal vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

o VII. het boekjaar ingaat op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daarop volgende

N jaar. Hel eerste boekjaar vangt aan opheden(02 februari 2011)om te eindigen op30 september 2012.

j 9 9 p

NVIII. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening

overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

cl van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van

" het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

"

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is

" daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

" ª% pip Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

IX. als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap zijn aangesteld, en dit voor onbepaalde duur:

1) de BVBA VB MANAGEMENT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare/ Rumbeke, Bergstraat 7; RPR Kortrijk, ondernemings- en BTW-nummer BE 0466.750.835; welke vennootschap bij de uitoefening van haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, met name: voomoemde heer Vincent BAELEN.

2) de BVBA "M & D INVEST', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8000 Brugge. Hauwerstraat 10; RPR Brugge, ondememings- en BTW-nummer BE 0833.247.222; welke vennootschap bij de uitoefening van haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, met name: voornoemde heer Donat VAN REYBROUCK.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte

Griffie

mod 2, 1

In de bijlage na neerleggi

V het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

e

Gnciernerningsnr :0 8 3 3 6 5 4 3 2 5

" 11038897"

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

1,./zo tper ou aan Balti: Staatsl

mod 2.1

vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden

" benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen,

4 van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie

jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de " vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen_ Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

XI. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

"Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

1. het aanleggen van een onroerend patrimonium en meer in het algemeen alle immobiliaire en ermee

verband houdende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig uitbouwen en uitbreiden, in stand houden en beheren van een onroerend vermogen, zowel rechtstreeks of als makelaar; hieronder begrepen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals bijvoorbeeld de exploitatie of het beheer, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en de verdeling van al dan niet gebouwde en/of gemeubelde onroerende goederen, de leasing of huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, ombouwen, omvormen, slopen, wederopbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verpachten, prospecteren, oprichten en herstellen evenals de renovatie, valorisatie, promotie en expertise van onroerende goederen van alle aard, het ontwerpen en opvolgen van projecten en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, het zelf oprichten of laten oprichten door aannemers en onderaannemers van alle bouwwerken in de ruimste zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel voor eigen risico als in de hoedanigheid van coördinator, promotor, bouwheer of projectontwikkelaar van bouwwerken uitgevoerd voor opdrachtgevers.

2. de aan- en verkoop, leasing, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; de vennootschap mag eveneens onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zowel in roerende als in onroerende goederen.

3. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren, verkopen of omruilen van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten emittenten; alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, aanvullend, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking of ontwikkeling van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel of deze kunnen bevorderen. De vennootschap kan participaties verwerven, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen en mag betrokken zijn bij het stimuleren, oprichten, plannen, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in voormelde rechtspersonen of ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

4. het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door de vennootschap aangegaan of door derde personen die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. De vennootschap kan bijgevolg zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. het toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

~ . .." ~+14 i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2 1

'` ,Uaian voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

I Pr,'ssch hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen en andere kredietinstellingen.

;,tazt.sbtad 6. het verlenen, in eigen beheer of in deelname met derden, van bijstand, diensten, hulp en adviezen aan

r - derden van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, in de ruimste zin,

rechtstreeks of onrechtstreeks, onder hun meest verschillende vormen, bijvoorbeeld op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, alsook, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, aan- en verkoop, productie, algemeen bestuur, techno-consult, assistentie op het gebied van bedrijfsbeheer, management, engineering, consulting en franchising, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel, maar met uitzondering van het verlenen van adviezen in beleggingen en geldplaatsingen.

7. het optreden als tussenpersoon in de handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan aan-en verkoop, in- en uitvoer, vertegenwoordiging, makelarij, commissiehandel en agentuur: "

8. . het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, opdrachten van vereffenaar of analoge functies, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, welk doel deze ook mogen hebben.

9. het uitoefenen van beheers- en managementactiviteiten van holdings, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grand van het bezit van of controle over het " maatschappelijk kapitaal en andere; het op lange termijn aanhouden van aandelen die" afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verschillende economische sectoren.

10. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

11. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de

d1D vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks,

kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

e - alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, juridische, administratieve, onroeren-

de of roerende verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar

e aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of

wenselijk acht.

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname,

D4 samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op het "

even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, syndicaten, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke

r-+ bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

p Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze

Nactiviteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en

p bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis,

N bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

N - mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel

.c 157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het

Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Commissie voor het Bank-

, Financie- en Assurantiewezen vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te

schikken naar de wettelijke regels terzake."

XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende

bijzondere bepalingen bevatten:

"De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde woensdag van de maand maart om zeventien uur.

:r.73 Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste

jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand maart van het jaar 2013 om zeventien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

pq - omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten

de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander stemgerechtigd vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de

lee=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen " dat de vennootschap.alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

VOLMACHT

De vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen ter vervulling van aile formaliteiten tegenover de BTW- en belastingsadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) via het Zenito ondememingstoket agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Franky Deblauwe.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BVD CONSTRUCT

Adresse
HAUWERSTRAAT 10 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande