BY GETTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BY GETTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.786.635

Publication

08/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15309332*

Neergelegd

04-06-2015

Griffie

0631786635

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

By Getty

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 1 juni 2015, ter registratie, blijkt dat:

-Mevrouw BEEL Getty Tilly, geboren te Kortrijk op 7 augustus 1978, echtgenote van de heer DEMESMAEKER Dominique nagenoemd, wonende te 8790 Waregem, Roterijstraat 138/A,

-De heer DEMESMAEKER Dominique Noël Christian, geboren te Kortrijk op 30 januari 1969, echtgenoot van mevrouw BEEL Getty voornoemd, wonende te 8790 Waregem, Roterijstraat 138/A, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'By Getty'. Er blijkt verder uit de akte dat:

1.) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Holstraat 18.

2.) De Vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Handel te drijven in alle textielwaren en confectie, schoeisel, handtassen, fantasieartikelen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, kledingstoffen, pelterijen, bontwerk, kledingstoffen, mercerieartikelen, zij kan confectioneren of laten confectioneren, zowel dames-, heren- als kinderconfectie en als tussenpersoon optreden in de handel die daarmee verband houdt en bijdraagt tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

2. Mandaten aanvaarden als lid van de raad van bestuur of lid van het college van zaakvoerders bij andere vennootschappen welke ook hun doel mogen zijn;

3. Het management waarnemen van andere vennootschappen, welke ook hun doel is. Dit management kan betrekking hebben, zonder dat deze opsomming beperkend is op zowel het operationele, het commerciële als het financiële beheer van de vennootschap;

4. De aankoop, verkoop, de verbouwing, de huur, de onderhuur, de financieringshuur, de leasing, de concessie en de uitbating, onder gelijk welke vorm van alle roerende en onroerende goederen, machines, installaties, materieel, bedrijfswagens en personenwagens, die betrekking hebben op de bedrijvigheden van de Vennootschap;

5. De Vennootschap kan een onroerend patrimonium uitbouwen en alle nodige handelingen stellen om onroerende goederen aan te kopen, te huren, te verhuren, te (laten) bouwen, te (laten) verbouwen, te renoveren, in stand te houden, te verhuren, te verkopen, in leasing te geven, uit te baten of te laten uitbaten en dit zowel in volle eigendom, in vruchtgebruik of in blote eigendom, dan wel op basis van een recht van opstal of een recht van erfpacht;

6. Het verwerven van belangen bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, het oprichten van en het samenwerken met, het beheer van deelnemingen of aandelen, in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of samenhangend is met de eigen doelstelling, hierboven bepaald of van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen; de financiering van zulke vennootschappen, verenigingen of ondernemingen of onder gelijk welke andere vorm en onder andere door leningen, borgstellingen, het verlenen van aval, het toestaan van voorschotten en kredieten, het verstrekken van hypothecaire of andere waarborgen, en dergelijke meer;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Holstraat 18

8790 Waregem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. De uitvoering van alle werken, studies en management diensten van administratieve, technische, commerciële en financiële aard, voor rekening van ondernemingen waar zij aandeelhouder is of voor rekening van derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle industriële- handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen bevorderen of uitbreiden.

3.) Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk één / honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen. Door mevrouw Getty BEEL werd ingeschreven op vijfennegentig (95) aandelen, waarop drieduizend achthonderd euro (¬ 3.800,00) werd volstort.

Door de heer Dominique DEMESMAEKER werd ingeschreven op eenennegentig (91) aandelen, waarop drieduizend zeshonderd veertig euro (¬ 3.640,00) werd volstort.

4.) Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

5.) De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de vierde woensdag van de maand juni om tien uur.

6.) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7.) Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALING

- het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgesloten

op 31 december 2016,

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vierde woensdag van de maand juni in het

jaar 2017.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2015. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld, voor onbepaalde duur,

-mevrouw Getty BEEL voornoemd,

-de heer Dominique DEMESMAEKER voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOLMACHT KBO  ONDERNEMINGSNUMMER

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BV ovv CVBA Fiduciaire Dieber & Partners te 9870 Zulte, Staatsbaan 107-109 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Coordonnées
BY GETTY

Adresse
HOLSTRAAT 18 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande