BYTTEBIER HOME TEXTILES

Divers


Dénomination : BYTTEBIER HOME TEXTILES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 445.661.451

Publication

10/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mo'/TEuR BELGE

NEERGELEGD

- Z SEP. 2034

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK Griffie

*14185540*

63 ZQ/4Ondernemingsnr: 0445.661.451 ~ SrA~SB

L4DBenamins (voluit): Byttebier Home Textiles

!Il

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardsestraat, 110

8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte

ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de i dato 1/9/2014 blijkt dat volgende besluiten werden genomen :

BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen,

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014.

BESLUIT

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de commissaris op 1 september 2014, opgesteld overeenkomstig,; artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de commissaris luiden als volgt:

"6. BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht; heeft het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "BYTTEBIER HOME, TEXTILES" een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2014 opgesteld,;, die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van ¬ 1.368.854, 88 en een netto-actief van: ¬ 1.368.854, 88.

De termijnen zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen werden niet nageleefd. De controlewerkzaamheden werden er niet door beïnvloed. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd' overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij, onder voorbehoud van het mogelijks impact van een herziening van de resultaten ten gevolge van een controle van de belastings-en sociale administraties mbt. tot de jaren die nog niet gecontroleerd werden, vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening, van dit controleverslag werden terugbetaald.

Waregem, 01 september 2014.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Vennoot in de burg,venn. ovv, Bvba Lelieur, Van Ryckeghem & C°"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BESLUIT.

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap.

De comparanten verklaren dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend werd.

Uitdrukkelijk wordt door de comparanten verwezen naar het nieuwe artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, aangezien alle aandeelhouders op de vergadering rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen, en dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te willen acteren dat aan , voormelde voorwaarden voldaan Is en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid.

De raad van bestuur zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

BESLUIT

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding - vereffening.

De raad van bestuur, voornoemd, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa.

De comparanten verklaren dat de vennootschap `BYTTEBIER HOME TEXTILES' thans geen passiva meer bezit.

De comparanten verklaren zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva,

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap een commissaris is aangesteld.

BESLUIT.

De algemene vergadering besluit dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat j de vennootschap 'BYTTEBIER HOME TEXTILES' definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van het lopend boekjaar afgesloten op heden en keurt deze goed.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de raad van bestuur, te weten:

°de Heer Bijttebier Herman René Augustin, wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Delfien Vanhautestraat, 29.

°de Heer Byttebier Patrik Aimé Alois, wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Beekstraat, 10,

°de Heer Debaveye Frank Geert Bernard, wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Wijnsbergstraat 6B.

En van de commissaris de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lelieur, Van Ryckeghem & C° met zetel te 2900 Schoten, Horstebaan 95 en verleent hem tevens kwijtig.

De vergadering verleent kwijting aan genoemde bestuurders, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar.

' De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden te 8570 Anzegem, Beekstraat 10.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

" voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t4, ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Tegelijk hiermee neergelegd : -expeditie van de akte dd. 1/9/2014 -verslag van de raad van bestuur -verslag van de commissaris





mod 11.1

Notaris PASCAL DENYS Avelgemstraat, 59/B 8550 ZWEVEGEM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/10/2014
ÿþ mad 11.1

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0445.661.451

Benaming (voluit); Byttebier Home Textiles

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardestraat, 110

8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte

OVERDRACHT ALGEMEENHEID - OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte opgemaakt door Notaris Pascal Denys te Zwevegem op 22 augustus 2014 blijkt dat overeenkomstig artikel 770 juncto 760 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Byttebier Home Textiles" met zetei te 8570 Vichte, Oudenaardestraat, 110, RPR, 0445.661.451 en van de naamloze vennootschap "Aimé Byttebier-Michels", met zetel te 8570 Anzegem, Beekstraat, 10, RPR 0436.382.313 de hierna omschreven:. overdracht van een algemeenheid onder bezwarende titel werd opgesteld

?Uit voornoemde overdracht blijkt het volgende :

De overdragende vennootschap

De naamloze vennootschap "BYTTEBIER HOME TEXTILES", met zetel te 85701; Vichte, Oudenaardsestraat 110.

Ingeschreven in het RPR onder nummer 0445.661.451 en hebbende het B.T.W.;! nummer 445.661.451,

Opgericht onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor Notaris Franz Aumann te Sint-Truiden. op negen november negentien honderd eenennegentig, bekendgemaakt in de'' Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig november daarna, onder nummer 911128-222.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op zesentwintig maart tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna, onder nummer X04056806.

Waarvan de statuten werden gewijzigd (ondermeer wijziging benaming in huidige) bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van ondergetekende Notaris Pascal Denys de dato 28 april 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2009, onder nummer 09066293, Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd (ondermeer omzetting in naamloze vennootschap) bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris Pascal Denys te Zwevegem de dato 19 juni 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 02 juli 2009 daarna, onder nummer 09093955.

De verkrijgende vennootschap :

De naamloze vennootschap "AIME BYTTEBIER-M1CHELS", met zetel te 8570 Anzegem, Beekstraat 10.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITEUR BELGE

29 -0s- 2014 ELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

2 6 AIR 201/1

Rechtbank van KOOPHANDEL ~ Q , afd, KORTRIJK

7 ~ j 4 mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met als ondernemingsnummer 0436.382.313 en hebbende het B.T.W. nummer BE436.382.313.

Opgericht bij akte verleden voor het ambt van Notaris DENYS Frank te Zwevegem op achtentwintig december negentienhonderdachtentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari negentienhonderdnegenentachtig onder nummer 890126-485.

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem op 30 december 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari daarna onder nummer 14019904.

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING:

Ondergetekende notaris heeft partijen gewezen op artikel 523 van het wetboek van vennootschappen en partijen verklaren hiervoor het nodige te doen.

De comparanten verklaren onderhavige overdracht te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen. De overdracht zal dus de gevolgen met zich meebrengen bedoeld in artikel 763 van het gemeld wetboek.

Overwegende dat de vennootschap BYTTEBIER HOME TEXTILES haar volledige vermogen, zijnde de algemeenheid van activa en passiva, wenst over te dragen. De onderhavige overdracht maakt geen inbreng uit doch wel een overdracht onder bezwarende titel. Er zullen geen nieuwe aandelen warden uitgegeven door de verkrijgende vennootschap aan de overdragende vennootschap in het kader van de voorgestelde verrichting. Bijgevolg is artikel 760 §2, eerste alinea, 20 van het wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

Overwegende dat het voorstel van overdracht van algemeenheid zoals goedgekeurd door de raad van bestuur van de overdragende vennootschap en de raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap notarieel verleden werd voor ondergetekende notaris Denys op 4 juli 2014, en neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk op 7 juli daarna;

Overwegende dat dit voorstel tot overdracht van algemeenheid gepubliceerd werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 20 augustus 2014 onder nummer 14157487 voor wat BYTTEBIER HOME TEXTILES betreft en in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 20 augustus 2014 onder nummer 14157486 voor wat AIMÉ BYTTEBIER-MICHELS betreft,

Overwegende dat de raad van bestuur van de overdragende vennootschap BYTTEBIER HOME TEXTILES een omstandig schriftelijk verslag heeft opgesteld waarin de stand van de betrokken vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens vanuit een juridisch en economisch oogpunt de wenselijkheid van de overdracht, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan worden toegelicht en verantwoord.

Overwegende dat minstens één maand voor de algemene vergadering van de overdragende vennootschap een afschrift van het voorstel en van het voormelde verslag van de raad van bestuur werd toegezonden aan de houders van aandelen op naam en naar de personen die aile door de statuten vereiste formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Overwegende dat de bijzondere algemene vergadering van de overdragende vennootschap BYTTEBIER HOME TEXTILES op 21 augustus 2014 met eenparigheid van stemmen heeft besloten de overdracht van de algemeenheid goed te keuren.

Overwegende dat beide bestuursorganen principieel besluiten tot overdracht van de voornoemde algemeenheid, tegen de voorwaarden en modaliteiten zoals hierna en het voormelde voorstel opgenomen.

ARTIKEL 1. Overdracht en overname van de algemeenheid

Per 20 juni 2014 en in overeenstemming met de bepalingen van deze Overeenkomst, draagt de overdragende vennootschap aan de verkrijgende vennootschap, die aanvaardt, de algemeenheid over aan de in het artikel 2 bedoelde verkoopprijs.







































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Beschriivinq van de over het over Activa:

- Leveranciers debiteuren

- Vordering op A. Byttebier-Michels

ING Zichtrekening

ING termijnrekening

te dragen vermogen

2.294,57 EUR

nv 564.738,14 EUR

168.166,77 EUR 751.061,51 EUR 1.486.260,99 EUR

Passiva

Voorziening risico's en kosten

- Leveranciers

Raming vennootschapsbelasting

- Te betalen BTW

109.829,10 EUR 751,22 EUR

673,21 EUR

6.152,58 EUR 117.406,10 EUR

De overdracht omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buiten rechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, vergunningen en erkenningen, persoonlijke en zakelijke waarborgen alsook alle overige waarborgen, activa en passiva, waarvan de overdragende vennootschap titularis of bevoordeelde is om welke reden ook binnen het kader van de over te dragen algemeenheid, en dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de openbare besturen.

De verkrijgende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de overdragende vennootschap betreffende de over te dragen algemeenheid.

De overdragende vennootschap verkfaart dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva hebben voorgedaan tussen de voormelde datum waarop het voorstel tot overdracht werd opgemaakt en heden die het vermogen van de algemeenheid nadelig hebben kunnen beïnvloeden.

ARTIKEL 2. Vergoeding

2.1 Bepaling van de overdrachtsprijs

Voor het vaststellen van de overdrachtsprijs wordt uitgegaan van de waarden volgens staat van actief en passief opgesteld op 20 juni 2014.

Gelet op het voorgaande wordt de totale overdrachtsprijs voor de overdracht van de algemeenheid van de overdragende vennootschap BYTTEBIER HOME TEXTILES aldus bepaald op EEN MILJOEN DRIEHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIERENVIJFTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬ 1.368.854,89), zijnde het totale netto-actief van de betrokken algemeenheid.

2.2 Wiize van vergoeding

Het bedrag een miljoen driehonderd achtenzestigduizend achthonderdvierenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 1.368.854,89) wordt geboekt als vordering in rekening-courant bij de overdragende vennootschap. Zelfde bedrag een miljoen driehonderd achtenzestigduizend achthonderdvierenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 1.368,854,89) wordt geboekt als schuld in rekening-courant bij de verkrijgende vennootschap.

ARTIKEL 3. De datum vanaf welke de handelingen van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te ziin verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De datum vanaf welke de verrichtingen van de overdragende vennootschap betreffende de over te dragen algemeenheid boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt vastgesteld op 20 juni 2014.

Aile verrichtingen sinds 20 juni 2014 door de overdragende vennootschap gesteld met betrekking tot de over te dragen algemeenheid, zullen aldus voor rekening zijn van de verkrijgende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap worden geboekt.

ARTIKEL 4. Omschriïvinq en nadere precisering van de wijze waarop de vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap worden verdeeld

Aile betalingen die de overdragende vennootschap na het verlijden van de notariële

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t

, "

Voorbehouden F aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

akte tot overdracht van de algemeenheid nog zou ontvangen en die betrekking hebben op voornoemde vermogen, zal zij onmiddellijk doorstorten aan de verkrijgende vennootschap.

ARTIKEL 5. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorkanen van de vennootschappen die bij de overdracht betrokken zijn

Aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 22/08/2014

-bijzonder verslag van de raad van bestuur dd. 21/08/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris PASCAL DENYS Avelgemstraat, 5918 8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014
ÿþ*14178772*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONI-EUR BELGE

24 -09- 2014

BELG1SC -1 STAATBLA,r)

NEERGELEGD

22 Ale. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

MOd wurd 11.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Ondernerningsnr : 0445.661.451

Benaming

(voie BYTTEBIER HOME TEXTILES

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Oudenaardestraat 110, 8570 VICHTE

(volledig adres)

Onderwerp akte, : HERBENOEMING COMMISSARIS

" Uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 20 juni 2012 op de zetel van de vennootschap blijkt dat 'de vergadering met éénparIgheid van stemmen besloten heeft om de burgerlijke vennootschap onder de vorm ' van een bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & C°, met zetel: , te 2900 SCHOTEN, Horstebaan 95, vertegenwoordigd door de heer Geert VAN RYCKEGHENI, bedrljfsrevisor, kantoor houdende te 8790 WAREGENI, Keizerstraat 18 als commissaris van de vennootschap te herbenoemen

" voor een periode van drie jean Voormeld mandaat neemt ingang op 20 juni 2012 en eindigt aldus onmiddellijk. na de jaarvergadering van 2015.

Voor eénsluidend uittreksel.

Herman BYTTEBIER

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/08/2014
ÿþic!

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neeriegging ter griffie van de akte

11111111

*14157487*

BE

It

Olt!TEUR

12 -08-

GISCH ST

3ELGE



NEERGELEGD

2014 - 7 JULI 2014

ATSBLA )Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, aferifirtreTRLIK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0445.661.451

Benaming (voluit) : Byttebier Home Textiles

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardestraat,110 8570 Anzegem (Vichte)

"

Onderwerp akte

VOORSTEL OVERDRACHT ALGEMEENHEID  OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem op 4 juli 2014 blijkt dat overeenkomstig artikel 770 juncto 760 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Byttebier Home Textiles" met zetel te 8570 Vichte, Oudenaardsestraat 110, RPR 0445.661.451 en van de naamloze vennootschap "Aimé Byttebier-Michels", met zetel te 8570 Anzegem, Beekstraat, 10, RPR 0436.382.313 het hierna omschreven voorstel tot overdracht van een algemeenheid onder bezwarende titel werd opgesteld :

Uit voornoemd overdrachtsvoorstel blijkt het volgende

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de bil de overdracht betrokken vennootschappen

1.1. De overdragende vennootschap

De naamloze vennootschap "BYTTEBIER HOME TEXTILES", met zetel te 8570 i! Vichte, Oudenaardsestraat 110, ingeschreven in het RPR onder nummer 0445.661.451 en hebbende het B.T.W. nummer 445.661.451.

Die in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

het negotiëren van alle grondstoffen dienstig voor de textielnijverheid, de aankoop ervan hetzij om ze zelf te verwerken of er handel in te drijven na ze al dan niet te hebben bewerkt of bereid ter verwerking;

het fabriceren van geweefsels van welke aard ook, hetzij met eigen materieel, hetzij geheel of gedeeltelijk in onderaanneming uitgegeven of aanvaard; - de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de commissiehandel, de import en de export, het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij onder meer als producent of als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer,

!I concessionaris, van alle textiel en confectie- en textielproducten, van welke aard ook: artikelen voor kinderverzorging, speelgoed e alle toebehoren met betrekking tot de omgeving van het kind; artikelen met betrekking tot kantoor- en

il binnenhuisinrichtingen; decoratieartikelen en geschenken; tafel-, bed- en huishoudlinnen, en andere huishoudelijke artikelen; textielwaren voor de institutionele markt (hotels, restaurants, verzorgings- en verpleegtehuizen,..); vrijetijdsartikelen en gadgets; overgordijnen, gordijnen en wandtextielen; veiligheidsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen, geassorteerde textielwaren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

het confectioneren en het afwerken van geweefsels van welke aard ook, uit te voeren voor rekening van derden, of voortkomend van eigen fabricaat of fabricage in onderaanneming gegeven;

ter beschikking stellen van personeel, voertuigen en allerhande machines en diensten in de textielsector, alsmede alle handel in machines en goederen die betrekking hebben op textielnijverheid en aanverwante nijverheden;

" het ondernemen, zelf of als promotor, van alle bouwwerken, hetzij in systeembouw, hetzij in traditionele bouw of metaalbouw, met de daarbij horende handel in uitrusting, materieel en materiaal voor het bouwvak. Het onderhouden van onroerende goederen. De huur en verhuring van alle goederen, roerend of onroerend, van nature of door bestemming. Dit alles voor de textielsector;

de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, de aankoop van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, en het uitbaten van onroerende goederen, roerende en onroerende leasing, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van aard zijn de uitbating en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het beleggen, het beheren en uitbaten van merende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening; het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook " borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, economische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, informatica, technische handelingen en raadgevingen of andere eender op welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

- het waarnemen van alle bestuursmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel;

" In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of: onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

1.2. De verkrijgende vennootschap

De naamloze vennootschap "AIME BYTTEBIER-MICHELS", met zetel te 8570 Anzegem, Beekstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met als ondernemingsnummer 0436.382.313 en hebbende het B.T.W. nummer BE436.382.313.

Die in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tijlagen bij Weelléîgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- "het negotiëren van alle grondstoffen dienstig voor de textielnijverheid, de aankoop ervan hetzij om ze zelf te verwerken of er handel in te drijven na ze al dan niet te hebben bewerkt of bereid ter verwerking;

- het fabriceren van geweefsels van welke aard ook, hetzij met eigen materieel, hetzij geheel of gedeeltelijk in onderaanneming, uitgegeven of aanvaard;

- de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de commissiehandel, de import en de export, het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij ondermeer als producent of als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris van alle textiel en confectie- en textielproducten van welke waard ook : artikelen voor kinderverzorging, speelgoed en alle toebehoren met betrekking tot de omgeving van het kind; artikelen met betrekking tot kantoor- en binnenhuisinrichtingen; decoratieartikelen en geschenken; tafel-, bed- en huishoudlinnen, en andere huishoudelijke artikelen; textielwaren voor de institutionele markt (hotels, restaurants, verzorgings- en verpleegtehuizen,...); vrijetijdsartikelen en gadgets; overgordijnen, gordijnen en wandtextielen; veiligheidartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen, geassorteerde textielwaren,

het confectioneren en het afwerken van geweefsels van welke aard ook uit te voeren voor rekening van derden, of voortkomend van eigen fabricaat of fabricage in onderaanneming gegeven;

- ter beschikking stellen van personeel, voertuigen en allerhande machines en

diensten in de textielsector, alsmede alle handel in machines en goederen die betrekking hebben op textielnijverheid en aanverwante nijverheden;

- het ondernemen, zelf of als promotor, van alle bouwwerken, hetzij in systeembouw, hetzij in traditionele bouw of metaalbouw, met de daarbij horende handel in uitrusting, materieel en materiaal voor het bouwvak Het onderhouden van onroerende goederen. De huur en verhuring van alle goederen, roerend of onroerend, van nature of door bestemming. Dit alles voor de textielsector;

- Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende gebouwd en ongebouwd, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst;

- De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel;

- ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

2. De verrichting van overdracht

2.1. Algemeen

- Onderhavig voorstel van overdracht betreft een voorstel tot overdracht ten bezwarende titel van een algemeenheid, zijnde het volledige vermogen van de overdragende vennootschap, met alle daaraan verbonden activa en passiva, door de overdragende vennootschap aan de verkrijgende vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 770 juncto artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit zoals hierna nader beschreven.

- Het eigenlijke besluit inzake de vervreemding respectievelijk verkrijging van de algemeenheid zal worden genomen door de bevoegde organen van de betrokken vennootschappen "BYTTEBIER HOME TEXTILES" en "AIMÉ BYTTEBIER-MICHELS" zes weken na de neerlegging van onderhavig voorstel tot overdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11 ,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht

ligt met het oog op de verwezenlijking van de overdracht onder de hierna

gedefinieerde voorwaarden.

2.2 Beschriiving en samenstelling van de over te dragen algemeenheid

Activa:

- Leveranciers debiteuren 2.294,57 EUR

- Vordering op A. Byttebier-Michels nv 564.738,14 EUR

- ING Zichtrekening 168.166,77 EUR

- ING termijnrekening 751.061,51 EUR

1.486.260,99 EUR

Passiva 109.829,10 EUR 751,22 EUR 673,21 EUR 6.152,58 EUR 117.406,10 EUR

- Voorziening risico's en kosten

- Leveranciers

- Raming vennootschapsbelasting

- Te betalen BTW

3. Vergoeding

3.1 Bepaling van de overdrachtsprijs

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen "BYTTEBIER HOME

TEXTILES" en "AIMÉ BYTTEBIER-MICHELS" stellen voor om de totale

overdrachtsprijs vast te stellen op EEN MILJOEN

DRIEHONDERDACHTENZESTÍGDUIZEND ACHTHONDERDVIERENVIJFTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬ 1.368.854,89).

3.2 Wijze van vergoeding

De wijze waarop de betaling van de overdrachtsprijs zal geschieden zal worden vastgelegd in de overeenkomst tot overdracht van de algemeenheid die partijen zullen afsluiten en notarieel laten verlijden.

4. De datum vanaf welke de handelingen van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen voor de datum vanaf welke de verrichtingen van de overdragende vennootschap betreffende de over te dragen algemeenheid boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, vast te stellen op 20 juni 2014.

Alle verrichtingen sinds 20 juni 2014 door de overdragende vennootschap gesteld met betrekking tot de over te dragen algemeenheid, zullen aldus voor rekening zijn " van de verkrijgende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap worden geboekt.

5. Omschrijving en nadere precisering van de wijze waarop de vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap worden verdeeld

Alle betalingen die de overdragende vennootschap na het verlijden van de notariële akte tot overdracht van de algemeenheid nog zou ontvangen en die betrekking hebben op voornoemde algemeenheid, zal zij onmiddellijk doorstorten aan de verkrijgende vennootschap.

6. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de overdracht betrokken zijn

Aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen warden geen bijzondere voordelen toegekend.

7. Van toepassing zijnde Wetgeving

De in onderhavig voorstel omschreven overdracht ten bezwarende titel van de algemeenheid wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 770 juncto artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen. De overdracht zal aldus de gevolgen met zich meebrengen bedoeld in artikel 763 van voormeld wetboek.

Overdracht ten bezwarende titel

De overdracht beschreven in dit voorstel maakt geen inbreng uit doch wel een overdracht onder bezwarende titel. Er zullen geen nieuwe aandelen worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uitgegeven door de verkrijgende vennootschap aan de overdragende vennootschap in het kader van de voorgestelde verrichting. Bijgevolg is artikel 760 §2, eerste alinea, 2° van het wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel





Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte dd.41712014

Notaris Pascal Denys

Avelgemstraat, 59/B

8550 Zwevegem





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13302-0228-037
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 26.06.2012 12216-0022-035
23/12/2011
ÿþe

Moi Worti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

MdN1TÛ~: gE~ iE DIREC-10N



2Jg e fi. 12. 2011

I~ST, %ATS Lq8 p BBSTU BGraffie K0~1"~WANDEL

K~









Ondernemingsnr : 0445.661.451

Benaming

(voluit) : BYTTEBIER HOME TEXTILES

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardestraat 110, 8570 VICHTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 november 2011 op de zetel van de; vennootschap blijkt dat de vergadering akte heeft genomen van het ontslag als bestuurder aangeboden door d& heer Bernard DEBAVEYE, wonende te 8570 ANZEGEM, Waregemstraat 41, met ingang van 1 december 2011. De vergadering heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten om het ontslag van de heer Bernard DEBAVEYE, wonende te 8570 ANZEGEM, Waregemstraat 41, met ingang van 1 december 2011 te aanvaarden.

Voor éénsluidend uittreksel.

Herman BYTTEBIER

gedelegeerd bestuurder





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 31.05.2011 11140-0362-035
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 02.06.2010 10145-0598-036
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 01.07.2009 09345-0183-011
22/04/2009 : KO123284
19/06/2008 : KO123284
10/08/2007 : KO123284
11/08/2006 : KO123284
27/06/2005 : KO123284
02/07/2004 : KO123284
14/04/2004 : KO123284
13/08/2003 : KO123284
31/07/2002 : KO123284
12/07/2001 : KO123284
01/01/1993 : KO123284
28/11/1991 : KO123284

Coordonnées
BYTTEBIER HOME TEXTILES

Adresse
8570 Anzegem (Vichte)

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande