B² INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B² INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.702.768

Publication

28/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste 5% afgenomen voor de vor-ming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aan-wending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa ver-deeld worden op de volgende wijze :

- bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

- het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, het-zij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld. Enkel met instemming van de eventuele statutaire zaakvoerder(s), mag de alge-mene vergadering een niet-statutaire zaakvoerder benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn ven-noten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste verte-genwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De enige zaakvoerder

- kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan

- kan elke zaakvoerder alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

- kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan voor de gedeeltelijke uitoefening van zijn bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur: de heer BEYENS Karel Geert Edith, geboren te Ieper op 6 augustus 1983, wonende te 8531 Ha-relbeke (Bavikhove), Duivenstuk 11.

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De benoemde zaakvoerder aanvaardde zijn aanstelling.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij ar-tikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegd-heid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, als doel:

- elektrotechnische installatiewerken, o.a. aan gebouwen, machines, enz.;

- de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

- de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

- de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

- de installatie van liften en roltrappen;

- de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

- de installatie van antennes en bliksemafleiders;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- transmissie, distributie en handel van elektriciteit;

- netwerkbekabeling, bordenbouw, bekabeling, indienststelling en afregeling van heating, ventilatie

en airconditioning installaties;

- uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijn-bouw,

chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoor-diging

van algemene goederen of specifieke goederen en materialen:

o roerende goederen;

o hout- en bouwmaterialen;

o rollend materieel;

o sanitaire artikelen;

o textiel en kleding;

o verf en vernis;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoor-diging van om het even welke goederen en materialen;

- algemene onderneming van bouwwerken, omvattende het optrekken, herstellen of slopen van gebouwen, individuele huizen, gebouwen met celstructuur, evenals deze bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of het toezicht en coördinatie ervan;

- het uitvoeren of laten uitvoeren van alle verbouwingswerkzaamheden;

- isolatiewerkzaamheden en voegwerken;

- loodgieterswerk;

- de installatie van gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en appara-ten voor sanitair gebruik, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen;

- installatieactiviteiten voor centrale verwarming, klimaatregeling, ventilatie, gas en sanitair; - gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- toezien op de bouwwerkzaamheden;

- bouwen van individuele huizen - sleutel op de deur;

- overige bouwactiviteiten;

- alle activiteiten van een algemene bouwonderneming;

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeen-komstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erken-nings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehou-den aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimo-nium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroeps-verenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoe-fenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter be-schikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van onderne-mingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vesti-gingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden te-vens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbou-wen, laten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, ver-vreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden. Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroe-rende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daar-toe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stem-recht: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van de oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 oktober 2014 en de ondertekening van de oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

°

° °

Opgemaakt te Menen op 25 november 2014. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Coordonnées
B² INVEST

Adresse
DUIVENSTUK(B) 11 8531 HARELBEKE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande