C & C

Société en commandite simple


Dénomination : C & C
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 607.925.328

Publication

02/04/2015
ÿþ n+od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vane-akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23 HAARI 2015

11111

*15048690*

Ondernemingsnr : 0601 Benaming

(voluit) : C&C

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOEZINGESTRAAT 5 - 8904 BOEZINGE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen:

1.0e Heer CAPPELLE Claude wonende te Boezingestraat 5, 8904 Boezinge;

en

2.Juffrouw CAPPELLE Camille wonende te Boezingestraat 5, 8904 Boezinge;

Wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van: een gewone commanditaire vennootschap, waarvan de statuten luiden als volgt:

Hoofdstuk 1: Benaming -- Zetel - Doel -- Duur

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam: "C&C", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire` vennootschap", of de afkorting "GCV".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Boezingestraat 5, 8904 Boezinge. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied in België.

Artikel 3

Het doel van de vennootschap is

" Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

" Het huren, verhuren, kopen, verkopen en exploitatie van zeilboten en motorboten

" Het promoten en ondersteunen van de watersport en de watersporters

" Deelname en organisatie van zeilwedstrijden, sportactiviteiten, manifestaties, evenementen, incentives, uitstappen

" Het bevorderen van de watersport in al zijn vormen, ingezonderd het voeren van publiciteit en alles wat meij dit hoofddoel in verband staat

" Het verlenen van bijstand en hulp onder verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere: vennootschappen en! of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de: organisatie, en dergelijke meer. Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; het te; beschikking stellen van derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard  en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en de toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van; management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het, beheer van alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of deelneming met derden van handels-,i nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige; beperking

" Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in; andere vennootschappen en onderneming. Het verwerven en beheren van participaties in eender welke vorm,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen.

" Ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

" Het stellen van verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreek betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband niet hun gebruik en genot.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle handels-, nijverheids-, financiële- of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, Inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of bestuurders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zekerheden stellen ten voordele van natuurlijke personen of andere rechtspersonen, zoals ondermeer zich borgstellen, hypotheek verlenen op al haar onroerende goederen enzovoort,... zonder enige beperking.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf heden. De artikelen 1865, 5de en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens bij rechterlijke of arbitrale beslissing kan de vennootschap slechts worden ontbonden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Hoofdstuk 2: Vermogen van de vennootschap

Artikel 5

De heer Claude Cappelle, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot of beherend vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap,

Juffrouw Camille Cappelle, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als stille vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens een volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel volstort is, bedraagt tweehonderdenvierduizend euro (¬ 204.000,00) en is verdeeld in honderd (204) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot na gemelde inbreng, en wel als volgt:

1.De heer Claude Cappelle, voornoemd, schrijft in op tweehonderd (200) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van zijn 302 aandelen MARKT 22 BVBA voor een waarde van ¬ 200.000,00,

2.Mevrouw Camille Cappelle, voornoemd, schrijft in op vier (4) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,00) in geld.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

1.aan de heer Claude Cappelle, voornoemd, die aanvaardt: 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.aan juffrouw Camille Cappelle, voornoemd, die aanvaardt: 4 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel.

De aandelen zijn op naam. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen niet hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden<

Hoofdstuk 3: Overgang en overdracht van participatie

Artikel 6

Een stille vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een

medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van de zaakvoerder(s).

Een beherende vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medebeherende vennoot of aan een derde, na vooraf aan alle beherende vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

indien verscheidene beherende vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap,

De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan een beherende vennoot, zullen het vocrwerp uitmaken van een publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn doch voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten.

Bij overlijden van een vennoot gaan de aandelen van de overleden vennoot slechts over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden indien zij aanvaard worden door de algemene vergadering die bevoegd is om over hun toetreding als vennoot te beslissen,

Erfgenamen of rechtverkrijgenden, die niet als vennoot aanvaard worden, hebben enkel recht op de waarde van de aandelen van de overleden vennoot. De waarde van de aandelen wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 9 van de statuten.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de zaakvoerder(s).

Artikel 7

De algemene vergadering die over de afstand of overdracht der deelbewijzen beraadslaagt, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerders op verzoek van de vennoot of vennoten, die hun deelbewijzen wensen over te dragen; dit verzoek dient te gebeuren per post aangetekend schrijven. De vergadering zal gehouden worden binnen de 15 dagen na de aanvraag. De beslissingen moeten bij ter post aangetekende brief aan de belanghebbende(n) medegedeeld worden binnen de 15 dagen na de vergadering. De afwezigheid van een vennoot  tenzij hij schriftelijk zou instemmen of geldig vertegenwoordigd is -- brengt zijn instemming mee met de beslissing die de vennoot of vennoten die in de vennootschap blijven nemen, Hetzelfde geldt voor elke blanco-stem.

Artikel 8

Ingeval de vennootschap twee vennoten telt, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat bij overlijden van één van hen, de overlevende vennoot naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot mag beslissen. Hij mag dit doen vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van echtgenoten, erfgenamen of legatarissen hierboven vernield.

Artikel 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vennoten of partijen wordt de prijs van iedere eventuele overdracht, zowel onder levenden als bij overlijden, vastgesteld tegen overnameprijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, beslissend bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. De vergadering bepaalt een prijs voor de eventualiteit van overdracht onder levenden, en een andere prijs voor overdracht bij overlijden.

Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen alle vennoten of partijen, vastgesteld worden door een bedrijfsrevisor of een college van

bedrijfsrevisoren. ingeval van betwisting onder de vennoten onderling, of tussen vennoten en hun

rechtsopvolgers omtrent de aanstelling van bovenvermelde bedrijfsrevisoren hebben de beide partijen het recht elk één bedrijfsrevisor aan te stellen die op hun beurt een derde bedrijfsrevisor aanstellen; ingeval een der partijen geen bedrijfsrevisor heeft aangesteld binnen de 15 dagen nadat de weigering tot overname is bekendgemaakt conform artikel 6 van onderhavige statuten worden zij beschouwd als stilzwijgend akkoord gaande met de keuze van de andere partij.

Het rapport van de bedrijfsrevisoren) moet uiterlijk twee maanden na zijn/hun aanstelling aan de betrokken partijen worden betekend.

De uitbetaling van de aandelen zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen de maand na het akkoord over de vaststelling van de waarde van de aandelen, of desgevallend na de betekening van het rapport van de bedrijfsrevisor(en).

Artikel 10

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per deelbewijs; indien meerdere personen er eigenaar van zijn of worden, dan worden de rechten aan de deelbewijzen verbonden geschorst, totdat één van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen.

De echtgenoot, erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden der overleden vennoot of zelfs de zaakvoerder, zullen  om welke reden dan ook  nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de papieren of documenten der vennootschap, noch inventaris te doen opmaken der goederen en waarden van de vennootschap.

Hoofdstuk 4; Beheer

Artikel 11

De vennootschap wordt beheerd door de beherende vennoten, die aldus optreden als zaakvoerders, Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, beheer en bestuur der vennootschap te stellen in het raam van het maatschappelijke doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk is voorbehouden aan de algemene vergadering valt onder de bevoegdheid der zaakvoerders. ledere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in handelingen of in rechte.

De huidige zaakvoerders handelen voor onbeperkte duur. Het overlijden, het afzetten of het uittreden van een zaakvoerder, om welke redenen dan ook, brengt geen ontbinding van de vennootschap teweeg.

Dhr. Claude Cappelle, voornoemd, die aanvaardt, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor een onbepaalde termijn ingaand op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van Koophandels

Dhr. Cappella Claude, voornoemd, verklaart niet getroffen te zijn door enige beperking nopens de uitoefening van zijn mandaat.

Artikel 12

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Hoofdstuk 5: Algemene vergadering

Artikel 13

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de wettelijke en statutaire perken te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap, Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd.

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen om de hierna bepaalde dag en uur in de plaats aangewezen in de oproeping en die zich onder meer dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is al naar gelang het geval een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeldt in de oproepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden telkens op de derde zaterdag van september.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), de commissaris of een gecommanditeerde vennoot.

De vennoten worden, behoudens verzaking, opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het aandelenregister is genoteerd. Deze oproeping vermeldt de volledige identiteit van de vennootschap en van de perso(o)n(en) door wie de uitnodiging is ondertekend met vermelding van de hoedanigheid waarin hij /zij optreed /optreden. Zij preciseert de plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden desgevallend die ter inzagen liggen van de vennoten en /of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moeten de vennoten bij aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen vbbr de vergadering, de zaakvoerder inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij volmachtdrager deel te nemen aan de vergadering, doch enkel in zoverre dit in de oproepingen is vereist.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of door de oudste der zaakvoerders indien er meerdere zijn.

De stemming gebeurt openbaar. Tot een geheime stemmig wordt slechts overgegaan wanneer de algemene vergadering daar met eenparigheid om verzoekt.

Iedere vennoot, zowel stille als beherende vennoot, beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen

bezit.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering mag in de regel besluiten treffen ongeacht het aantal aanwezige vennoten of het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, tenzij tot wijziging van de statuten wordt overgegaan, in welk geval ten minste de helft van het totale aantal uitgegeven aandelen in de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd moeten worden.

Een beslissing van de gewone of de bijzondere algemene vergadering vereist de meerderheid der stemmen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten. De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten van de vennootschap worden gewijzigd, worden slechts goedgekeurd mits een bijzondere meerderheid van 3/4de van de uitgebrachte stemmen.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

Niemand mag op de vergadering meer dan één vennoot vertegenwoordigen als gevolmachtigde.

Van het verloop van de algemene vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Zij worden bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register. Afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder.

De algemene vergadering treft besluiten in verband met alle onderwerpen die krachtens de wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren en heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen in de aangelegenheden die behoren tot de bevoegdheid van andere organen wanneer deze niet tot een besluit kunnen komen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behoren onder meer de macht om:

-zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, alsmede hun bezoldiging en/of vergoeding vast te stellen, hen

kwijting te verlenen of desgevallend hun verantwoordelijkheid jegens de vennootschap te (doen) bepalen;

-de jaarrekening goed te keuren en te beslissen over de bestemming van de winst;

-de statuten van de vennootschap te wijzigen.

Hoofdstuk 6: Inventaris  balans  winstverdeling

Artikel 14

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste van de maand juli en eindigt op de laatste dag van de maand juni. Het eerste boekjaar begint op de datum van de neerlegging van deze oprichtingsakte eindigt op 30 juni 2016.

Op het einde van het bedrijfsjaar zullen de zaakvoerders een inventaris opmaken, alsook de jaarrekening, waarbij de nodige afschrijvingen worden doorgevoerd. De balans en de resultatenrekening worden aan de vennoten toegestuurd tezelfdertijd als de oproeping door de vergadering die zal beraadslagen over de goedkeuring ervan en uitspraak doet over de kwijting der aansprakelijkheid van de zaakvoerders.

Artikel 16

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan schuldeisers, vennoten of bezoldigingen van de zaakvoerders en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar. Op deze winst zal jaarlijks minstens 5% voorafgenomen worden tot het vormen van een wettelijk reservefonds; deze afhouding is niet meer vereist zodra deze reserve 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerders beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Hoofdstuk 7: Toezicht  ontbinding  vereffening

Artikel 17

Hoe toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot; deze laatste bezit het recht van onderzoek en toezicht op alle maatschappelijke verrichtingen. Hij mag aldus inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en alle andere eventuele geschriften der vennootschap.

Artikel 18

Ingeval van ontbinding van de vennootschap  om gelijk welke redenen en op gelijk welk ogenblik  zal deze doorgevoerd worden door de zorgen der zaakvoerders of de enige zaakvoerder op dat ogenblik, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de vergoeding door de vergadering zullen bepaald worden, evenals alle andere modaliteiten. Deze algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen.

Artikel 19

Alle moeilijkheden en geschillen die zich betreffende de uitvoering van deze statuten zouden kunnen voordoen, hetzij tussen de vennoten hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen of rechtsopvolgers, zullen verplicht geregeld moeten worden door arbitrage; elke partij zal een scheidsrechter kiezen die op hun beurt een neutrale scheidsrechter aanduiden, zodat een college wordt gevormd bestaande uit een onpaar aantal leden.

Ingeval van onenigheid over deze aanduiding zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de rechtbank van eerste aanleg te leper; ingeval door een partij geen deskundige gekozen wordt conform de termijn voorzien in artikel 8 van deze statuten zal deze partij verondersteld worden stilzwijgend akkoord te gaan met de gemaakte keuze in hoofde van de andere vennoten.

De opdracht van de scheidsrechters zal erin bestaan de geschillen te beslechten, evenals alle punten die er rechtstreeks verband mee hebben en welke partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen.

Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de arbiters, kunnen de partijen deze laatste de opdracht verlenen om als bemiddelaars op te treden.

De uitspraak zal moeten bekend gemaakt worden binnen de twee maanden na de samenstelling van het arbiterscollege; nochtans kan deze termijn verlengd worden met ten hoogste één maând_zó" dit nodig mocht blijken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De beslissing zal aan de partijen bekend gemaakt worden bij ter post aangetekend schrijven; deze betekening geldt als uitspraak en zal gelijkstaan met een vonnis dat in laatste aanleg gewezen werd; de onkosten van de arbiters zal gedragen worden door de vennootschap.

Ingeval één der partijen zich niet naar deze uitspraak gedraagt zal deze uitspraak voor exequatur neergelegd kunnen worden, overeenkomstig de voorschriften van artikel 586 GW en alle hoegenaamde kosten en lasten zullen ten laste vallen van de partij die deze neerlegging nodig gemaakt zal hebben.

Hoofdstuk 8: Verklaringen  algemeen  diverse bepalingen Artikel 20

De partijen verklaren dat de onkosten en uitgaven, vergoedingen en lasten van welkdanige aard of vorm ook, met inbegrip van de griffierechten en kosten van vennootschapsregister ten laste vallen van de vennootschap.

Artikel 21

De vennootschap begint te werken op de datum van oprichting. Het eerste boekjaar vangt aan bij de

oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 30/06/2016.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde zaterdag van september 2016.

Artikel 22

De partijen verklaren zich te willen gedragen naar de gebiedende schikkingen van de samengestelde wetten betreffende de handelsvennootschappen en de aanvullende wettelijke bepalingen, waarvan in onderhavige statuten geen uitdrukkelijke afwijking wordt aangebracht.

Opgemaakt te leper in drie exemplaren, één voor elk der partijen en één bestemd voor neerlegging in het'

vennootschapsdossier, op 19 maart 2015 ,

CAPPELLE Claude CAPPELLE Camille

Oprichter Oprichter

Beherende vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C & C

Adresse
BOEZINGESTRAAT 5 8904 BOEZINGE

Code postal : 8904
Localité : Boezinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande