C-MEC KORTRIJK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C-MEC KORTRIJK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.202.715

Publication

16/06/2014
ÿþ MOtl WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Kortrijk: Het fusievoorstel dd_ 01 april 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van C-MEC Kortrijk NV, met maatschappelijke zetel te Ringlaan 17, 8501 Heule (Kortrijk), ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onde nummer RPR Kortrijk 0894.202.715, en C-MEC Immo BVBA, met maatschappelijke zetel te Ringlaan 17, 8501 HEULE (Kortrijk), ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer RPR 0894.240.822, met het oog op een met fusie gelijkgestelde overneming van C-Mec Immo BVBA,

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 01 april 2014

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

C-MEC Kortrijk NV werd opgericht op 12 december 2007 bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans,

kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

van 24 december 2007 onder het nummer 0185579.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ringlaan 17 te 8501 KORTRIJK

Doel

Het doel van de vennootschap is:

De handel onder alle vormen, daarin begrepen het ontwerp, de productie, de aankoop, de vertegenwoordiging, de invoer, de uitvoer, het agentschap, de makelarij, de commissie en consignatie handel van producten met betrekking tot metaalbewerking, inclusief de behandeling der materialen voor hun bescherming, zowel wat betreft complete concepten als wat betreft modulaire systemen en

van aile andere producten, materialen en uitrustingsstukken die op één of andere wijze verband houden met de activiteiten of die op nuttige wijze bij deze handelsbedrijvigheid kunnen gevoegd worden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het onderzoek, de studie, de prospectie, de verkoop en in het algemeen aile handelsdaden met betrekking tot de know-how en engineering op alle gebieden die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de producten van de vennootschap evenals het opmaken, de studie en de verwezenlijking van alle projecten inzake constructie en vestiging van fabrieken, zowel sleutel op de deur als andere, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGB

\ATSi3L

2014NEERGELEGD

2 1 MEI 2014

~?echtbankvan KOOPHANDEL Gent, alari#ti®RTRIJK

INY

W

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0894.202.715

C-MEC Kortrijk

Naamloze Vennootschap

Ringlaan 17 - 8501 HEULE

Neerlegging fusievoorstel - Voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming

ONITEU

a 6 -06-BE GISCH ST

,11~ *4,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in België en in het buitenland alle handelingen en verrichtingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor of betrekking hebben op de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag eveneens belangennemen, bij wijze van inbreng, fusie, deelneming of iedere andere wijze, in alle aangelegenheden, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog of samenhangend doe of die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap heeft tot doel het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur, de ruil, onder meer het aankopen van machines en de verhuur ervan.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

C-MEC Immo BVBA werd opgericht op 12 december 2007 bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans,

kantoorhoudend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

van 27 december 2007 onder het nummer 0187019.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ringlaan 17 te 8501 KORTRIJK (HEULE)

Doel

Het doel van de vennootschap is

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan  en verkopen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven en nemen, opstalrecht verlenen of verkrijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De Vennootschap mag tevens de bedrijvigheid coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin. De import en export, de aan  en verkoop, de huur en verhuur van alle roerend materiaal, machines en toestellen, met uitzondering van rottend materiaal. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden. Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om het even welke wijze van belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

1.2. Boekhoudkundige datum (art 719 2°W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2014.

1.3, Bijzondere rechten (art. 719 3°W. Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden

1.4, Bijzondere voordelen (art. 719 4°W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap,

Bijlagen bid het Belgisch Staatsblad 161_QG12QL4_- Aunees_du_Mnniteur_baelge.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap hebben een bijzondere volmacht verleend aan de BVBA V.G, Business Consulting, Kleine Doornstraaat 263 te 2610 Wilrijk om aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermeld fusievoorstel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)

DhontYves

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013
ÿþModword7L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iH Y

ion



Ondernemingsnr : 0894.202.715

Benaming

(voluit) : C-MEC Kortrijk

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringlaan 17 - 8501 HEUI_E

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris + benoeming en herbenoeming vaste

vertegenwoordiger, bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd. 2811012013:

1Ontslag commissaris

De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Parmentier Guy-MGI, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, Vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier ais commissaris van de NV C-MEC Kortrijk met ingang vanaf heden.

Er wordt kwijting verleend aan de uittredende commissaris.

2.Benoeming commissaris

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, vanaf heden wordt benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar.

3.Benoeming vaste vertegenwoordiger Artikel 61§2

Conform artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de Bijzondere Algemene Vergadering om de heer Dhont Yves, wonende te 9250 Waasmunster te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap C-MEC Kortrijk NV vanaf heden voor een periode van 6 jaar.

4.Benoeming en herbenoeming bestuurders + aanstelling gedelegeerd bestuurder De Algemene Vergadering beslist ais nieuwe bestuurder(s) te benoemen:

oDAJO BVBA (8E0451.537,077) met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Blekerijstraat 87/402, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Steelandt

Het mandaat van voornoemde bestuurder(s) gaat in op 28,10.2013 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar en zal dus behoudens herverkiezing eindigen op 28.10.2019.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De Algemene Vergadering beslist als bestuurder(s) te herbenoemen:

oDhont Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Hogendonk 4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

oY-Group NV (8E0475.415.410) met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Hogendonk 4, vast vertegenwoordigd door de heer Dhont Yves.

Het mandaat van voornoemde bestuurder(s) gaat in op 28.10.2013 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar en zal dus behoudens herverkiezing eindigen op 28.10.2019.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De benoemde bestuurders verkiezen onder hen tot gedelegeerd bestuurder(s),

oDhont Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Hogendonk 4

Dhont Yves

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver o : Naam en handtekening

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 01.07.2013 13242-0396-037
18/06/2013
ÿþ mod 11.1

Ij

r: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 5. 06. 2013

RECHT BA ANDEL

KO TR JK

Onderrtemingsnr : 0894.202.715

Benaming (voluit) : C-MEC KORTRIJK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringlaan 17 te 8501 Heule

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op vier juni; tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

áY k

1. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (E 1.250.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00), op één; miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (E 1,312.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

2, De huidige aandeelhouder, de Heer Yves Dhont, doet uitdrukkelijk afstand, met betrekking tot deze kapitaals- verhoging, van de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving, dat hem krachtens de wet wordt toegekend. Deze kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd door inbreng in speciën door de Naamloze Vennootschap "C-MEC Holding", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Hogendonk 4, met ondernemingsnummer 0893.781.457., ten belope van de geheelheid, hetzij ten belope van één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (E 1.250.000,00).

3, Teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der; statuten te wijzigen, door de huidige tekst te vervangen door de volgende tekst; "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd en; twaalfduizend euro (E 1.312.000,00) en is verdeeld in tweeënzestigduizend (62.000) aandelen zonder nominale; waarde, met een fractiewaarde van één/tweeënzestigduizendste (1/62.000ste) van het kapitaal."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Jan Muller,

;; Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Ben gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato vier juni tweeduizend dertien.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc III

bent

aai

Bel!

Staa

i

1





18/06/2013

19/02/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0894.202.715

Voor-

behouden aan het L Belgisch

Staatsblad

ONITEU R BELGE

1i -02- 2u¬ 5

;1SCH STAATSSLAD



NEERGELEGD

2 7 JAN, 2015

Reehtbzem KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK







Benaming (voluit) : G-MEC KORTRIJK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringlaan 17 te 8501 Heule

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op twaalf september tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

A. I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op één april tweeduizend veertien door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK" en door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, op éénentwintig mei tweeduizend veertien, de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien juni nadien, onder nummer 14117206 en onder nummer 14117207.

IL De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen,

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de Iaatste drie boekjaren van elk van de vennoot-schappen die bij de fusie betrokken is; 3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

B. 1. Fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op één april tweeduizend veertien door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK" en van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, op éénentwintig mei tweeduizend veertien, de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien juni nadien, onder nummer 14117206 en onder nummer 14117207.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de Naamloze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK", hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO", waarvan de zetel gevestigd is te 8501 Heule, Ringlaan 17, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend veertien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5, Bijzondere voordelen voor zaakvoerder

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennoot-schap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortome alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer, alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "C-MEC IMMO" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht. Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard, De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrij-vingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het Eerste Hypotheekkantoor te Kortrijk op vijf september tweeduizend veertiend

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

e

Voorbehouden

aii het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 71.1

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato twaalf

september tweeduizend veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.11.2011, NGL 10.11.2011 11604-0495-033
09/11/2011
ÿþMad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y III

*11169054*

Ondernemingsar : 0894.202.715

Benaming

(voie : C-MEC Kortrijk

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringlaan 17 - 8501 HUILE

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de jaarlijkse Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 1710612011:

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verstrijken van het mandaat van de commissaris en beslist met eenparigheid van stemmen om te herbenoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar tot na de algemene vergadering die beslist over het boekjaar dat afsluit per 31 december 2013:

" Guy Parmentier BVBA, Theofiel Van Cauwenberghlei 12A te 2900 Schoten (IBR B00519),

vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, wonende Valkenlaan 31 te 2900 Schoten (IBR A01479)

Dhont Yves

Bestuurder

D9/11/201I

[]tnEC71pNG-,

18, le. Z' 11

~ri~î n ~ ie ~- P. `~

h. - ." _. 

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto ; Naam: en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio1n(en) bevoegd cie rechtspersoon ton aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2011
ÿþMoa 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEFRf Fier n i

X11125906

MONITEUR LiELnE

DIREC=tIQN

0 5 -08-

BELGISCH STAATSBLAD

BESTI JI IR

15. 07, 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL GiQBTR IJ K

2011

Ondernemingsnr : 0894.202.715

Benaming

(voluit) : BMTech Kortrijk

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : Ringlaan 17 te 8501 Heule

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster, op datum van zes juli tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in

"C-MEC KORTRIJK".

Tevens beslist de vergadering om de derde zin van de huidige tekst van artikel 1 der statuten te vervangen door

de hierna vermelde tekst, om deze in overeenstemming te brengen met voornoemde beslising:

"Haar naam luidt: "C-MEC KORTRIJK"."

2. De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen, in die zin dat de algemene vergadering vanaf tweeduizend en twaalf zal gehouden worden op de laatste vrijdag van april om twintig uur. De eerste zin van artikel 19 der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast door de huidige tekst te vervangen door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaar-vergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand april om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden."

3. De vergadering beslist om de huidige tekst van artikel 34 te schrappen en artikel 33 der statuten te vervangen door de volgende tekst, om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe wetgeving: "Artikel 33.

Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van recht-schapenheid bieden.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder(s), handelend in zijn hoedanigheid van vereffeningscomité.

Bevoegdheden

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het artikel 186 Wetboek van Vennootschappen.

Procedure van vereffening:

Tijdens de vereffening moet de Rechtbank van Koophandel op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening. Conform artikel 1S9bis moeten de vereffenaars in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om é die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Indien bewijze van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng."

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

e_

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Getekend

Liesbeth Muller,

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

I. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering, de dato zes

juli tweeduizend en elf.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 17.07.2011 11304-0135-036
15/06/2011
ÿþ"

I

Voc

behou

aan I

Belg

Staats

Marl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

IIIIIInllllllu9~l

II

X11089094*

NEERGELEGD

-1. 06. 2011

RECHTSterifebOPHANrDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0894.202.715

Benaming

(voluit) : BMTech Kortrijk

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringlaan 17 - 8501 HEULE

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 29/04/2011:

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om volgende bestuurders met onmiddellijke ingang te ontslaan:

- Inconel BVBA, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Predikherenhoevestraat 23, KBO nr. 0869.599.159 en vaste vertegenwoordiger de heer De Coninck Michel

- Hubert Magnus BVBA, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Varenstraat 61, KBO nr. 0879,384.281 en vaste vertegenwoordiger de heer Hubert Magnus

- Starcom Europe NV, met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Hogendonk 4, KBO nr. 0471.823.242 en vaste vertegenwoordiger de heer Yves Dhont

- BMTech NV, met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Molenlei 62, KBO nr. 0474.802.627 en vertegenwoordigt door enerzijds Inconel BVBA, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Predikherenhoevestraat 23, KBO nr. 0869.599.159 en vast vertegenwoordiger de heer De Coninck Michel, en anderzijds Hubert Magnus BVBA, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Varenstraat 61, KBO nr. 0879.384.281 en vaste vertegenwoordiger de heer Magnus Hubert.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om voormelde bestuurders kwijting te verlenen voor hun mandaat op basis van de boekhoudkundige staat per 31/03/2011, in bijlage toegevoegd. De algemene vergadering en alle aandeelhouders individueel bevestigen op de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering de kwijting ten aanzien van de ontslagnemende bestuurders te herbevestigen.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om volgende bestuurders, die allen aanwezig zijn en hun benoeming uitdrukkelijk aanvaarden, met onmiddellijke ingang te herbenoemen voor een periode van zes jaar:

- de heer Dhont Yves

- Y-Group NV, met maatschappelijke zetel te 9250Waasmunster, Hogendonk 4 en vaste vertegenwoordiger

de heer Dhont Yves

De bezoldiging van de bestuurders zal in een volgende bijzondere algemene vergadering vastgelegd worden.

Dhont Yves

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.07.2010, NGL 27.08.2010 10452-0025-037
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.07.2009, NGL 31.08.2009 09674-0318-038
31/07/2015
ÿþmod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il 111111!11,1.111M1.1111 111

d6 s

St

MONITE

2 4 -C

ELGISCH

R BELG:

- 215

TAATSEL'

. il7. 2015

RE HTLiMti KOOPHANDEL

8

JK



-

Ondernemingsar : 0894.202.715

Benaming (voluit) : C-MEC KORTRIJK

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ringlaan 17 te 8501 Heule

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

i; Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op 24 juni 2015, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van twee miljoen euro (E 2.000.000,00) om het te brengen van één miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (E 1.312.000,00), op drie miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (C 3.312.000,00), door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De huidige aandeelhouder, de Naamloze Vennootschap "Y-GROUP", voornoemd, doet uitdrukkelijk afstand, met betrekking tot deze kapitaalsverhoging, van de uitoefening van haar voorkeurrecht tot inschrijving, dat haar'', i krachtens de wet wordt toegekend.

Deze kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd door inbreng in speciën, door de Naam-loze Vennootschap "C-MEC; HOLDING", voornoemd, ten belope van de geheelheid.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat deze kapitaalsverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd, en werd volstort ten belope van éénvierde en dat derhalve een bedrag van vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00), vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is.

2. Teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen, door de huidige tekst te vervangen door de huidige tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (E 3.312.000,00) en is verdeeld in tweeënzestigduizend (62.000) aandelen zonder nominale waarde, met een fractie-waarde van één/tweeënzestigduizendste (1/62.000ste) van het kapitaal."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 24 juni', 2015.

2. Gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
C-MEC KORTRIJK

Adresse
RINGLAAN 17 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande