C-RM INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-RM INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.144.376

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0456-010
31/08/2012
ÿþ Mod Ward 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VoOE behour aan h Belgis Staatsb r llItn111l11101 MON{TEU~

2 4 -08_ GISCH Si)

Ondernemingsnr : 0812.144.376 Benaming

(voluit) : C-RM INDUSTRIES

(verkort)

! BELGE NEERCELEGO

2012

~`

, rBBL~L;

- 9. 00, 2012

RECHTBp~1~,1,4r~ JKHANDEL' RR~CSSI~í~~

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Deerlijksesteenweg 13, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN -I]OELWIJZIGING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN AANGEPAST AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit de akte verleden op 26 juli 2012, dragende volgende vermelding: "le kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 1 augustus 2012, acht bladen geen renvooien Boek 960 Blad 80 Vak 14, Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR).(getekend) Christelle De Graeve e.a. Inspecteur a.i." voor Meester Stéphane Saey, geassocieerd notaris te Deerlijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C-RM INDUSTRIES", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8530 Harelbeke, Deerlijksesteenweg 13, naar 8870 Izegem, Wallemotestraat 80, met ingang vanaf heden.

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door het hierna vermelde artikel 2 van de nieuw te aanvaarden statuten.

TWEEDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op drieënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 93.600,00) waarvoor zevenhonderdvijftig (750) aandelen worden gecreëerd, zonder nominale waarde, te onderschrijven in speciën tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de uitkering van dividenden vanaf aanvang van het boekjaar.

hij verklaart in te schrijven op de volledige kapitaalverhoging die hij volledig heeft volstort in speciën. VASTSTELLING VAN DEPONERING

Al deze aandelen worden onmiddellijk in speciën afgelost door storting van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), volledig volstort, welke som werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE67 7480 3474 3887 op naam van de vennootschap, bij KBC Bank te Kortrijk.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 19 juli 2012 en aan de notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

DERDE BESLUIT

VERSLAG

De vennoten en de zaakvoerder verklaren een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerder, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per 30juni 2012.

DOELWIJZIGING

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en de thans in de statuten opgenomen bepaling te schrappen en te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

1. Algemene activiteiten

N Het verlenen van adviezen van financiële, techni-sche, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Op de laatsta biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedan.rr, id van de instrumenterende notaris het.7,i van de-bevoegd de recttitr.persoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Versra . Naam en handcEmvr,Hng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

BI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

CI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

DI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatleondemerningen.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

2. Bijzondere activiteiten

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname

van dezen:

- Bewerken en spinnen van textielvezels;

- Weven van textiel;

- Textielverdeling;

- Vervaardiging van vloerkleden en tapijt;

- Handelsbemiddeling in textielgrondstoffen en halffabrikaten;

- Handelbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

Handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren;

- Handelsbemiddeling in goederen, aglemeen assortiment;

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- Overige persoonlijke diensten.

11. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van in-breng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door het hierna vermelde artikel 3 van de nieuw te aanvaarden statuten.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten en tot aanpassing van de statuten aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

" 9 De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en dit na herschikking en hernummering van de tekst van de statuten, alsook na schrapping van de overbodig geworden bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad =31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN:

Artikel één ; naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt : C-RM INDUSTRIES.

Artikel twee ; zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Wallemotestraat 80.

Hij mag naar elke andere ptaats in het Nedertandstatig gebied van België en in het tweetatig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel drie : doel

De vennootschap heeft tot doel :

(.Algemene activiteiten

N Het verlenen van adviezen van financiële, techni-sche, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

CI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ii. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

til. Bijzondere activiteiten

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Bewerken en spinnen van textielvezels;

-Weven van textiel;

- Textielverdeling;

- Vervaardiging van vloerkleden en tapijt;

- Handelsbemiddeling in textielgrondstoffen en halffabrikaten;

Handelbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

- Handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren;

- Handelsbemiddeling in goederen, aglemeen assortiment;

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van

bedrijfsvoering;

- overige persoonlijke diensten.

IV. Bijzondere bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van in-breng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en

het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier ; duur.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op drieënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 93.600,0D)

vertegenwoordigd door negenhonderdzesendertig (936) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

met een fractiewaarde van één/negenhonderdzesendertigste (1/936) van het kapitaal.

Het kapitaal Is volledig volgestort.

Artikel zes ; register van aandelen

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend;

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3< de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

Vpor-behouden aan het Be; ;isch Stadtegad

* a ~

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de derde zaterdag

van de maand juni om 11 uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle be-sluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

ledere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een

andere persoon, tevens stemgerechtigd, laten vertegenwoordigen.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien ; boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december

daarop.

Artikel zeventien ; winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen

Is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van

het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien ontbinding  vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening vervolgd door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders die de bevoegdheid van vereffenaars zullen hebben, tenzij de algemene vergadering bij drie/vierden van de stemmen beslist andere vereffenaars aan te stellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt, na betaling van de schulden en lasten, verdeeld tussen de vennoten a rato van het aantal van hun aandelen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte statutenwijziging.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 W. Venn.

gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de isatsta bid vzri vermelden Recta Naam en hoed." cfr,,d van de iris4¬ umenieiencie

bevoegd de rPch,a}?ersuon ten aanzien van dei-zen iE :cr l~" ;

Verso Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.07.2012 12363-0401-009
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 18.08.2011 11409-0396-009

Coordonnées
C-RM INDUSTRIES

Adresse
WALLEMOTESTRAAT 80 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande