C & W HOLDING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : C & W HOLDING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.771.929

Publication

25/01/2012
ÿþ 1.4od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r--

r-)l~~L~(~j~

MONITE JR BELGE

18 -01- 2012 BELGISCH STAATSBLAD

RECHTBANK KOOPHANDEL ORTRIJK

IN I II IIIIINI 11111 IVE

*12023372*

bE

B St:

Ondernemingsnr : Benaming 9q-1. 9.13.

(voluit) (verkort) : C & W Holding

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 8501 Heule, Steenstraat 141

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN -.BENOEMINGEN

Uit de onderhandse oprichtingsakte de dato 27/12/2011, "geregistreerd twintig bladzijden, geen verz. op 29 dec. 2011 te Roeselare, Boek 6/129, Blad 37, Vak 13, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor de E.A. Inspecteur L. BATAILLE, bij delegatie I. SOENENS, adm. ass.", blijkt de oprichting van een vennootschap onder firma met volgende kenmerken:

NAAM

De naam van de vennootschap luidt "C & W Holding".

RECHTSVORM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Heule, Steenstraat 141.

IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN/OPRICHTERS

De vennoten van de vennootschap zijn de heer Christophe TACK, wonende te 8560 Gullegem, Torrestraat

156 en de heer Wim TACK, wonende te 8980 Zonnebeke, Grote Molenstraat 47.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zevenhonderd vierennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 2.794.600,00) en is vertegenwoordigd door zevenentwintigduizend negenhonderd zesenveertig (27.946) aandelen, te weten dertienduizend negenhonderd drieënzeventig (13.973) aandelen categorie A en dertienduizend negenhonderd drieënzeventig aandelen (13.973) categorie B, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Van dit kapitaal werd twee miljoen zevenhonderd vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 2.784.600,00) volstort door inbreng in natura.

Het maatschappelijk kapitaal is voor het overige, zijnde tienduizend euro (¬ 10.000,00), geplaatst door inbreng in speciën.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar

vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend dertien.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige documenten, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders deelname in het kapitaal van de vennootschap.

De vergadering van de vennoten kan echter een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aten he> Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders deelname in het kapitaal van de vennootschap.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid van alle vennoten en unanimiteit onder de beherend vennoten de vereffenaar(s) die al dan niet (een) venno(o)t(en) kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid van alle vennoten en gewone meerderheid onder de beherend vennoten anders over beslist.

De vereffenaar(s) zat/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechbank van , koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volstort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volstort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Het eventuele nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, waarbij één zaakvoerder dient gekozen te worden uit de kandidaten voorgesteld door de meerderheid van de houders van aandelen categorie A en één zaakvoerder dient gekozen te worden uit de kandidaten voorgesteld door de meerderheid van de houders van aandelen categorie B

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Zijn tot statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap:

- op voordracht van de houders van aandelen categorie A: de heer Christophe TACK, wonende op het ogenblik van zijn benoeming te 8560 Gullegem, Torrestraat 156 en

- op voordracht van de houders van aandelen categorie B: de heer Wim TACK, wonende op het ogenblik van zijn benoeming te 8980 Zonnebeke, Grote Molenstraat 47.

De bevoegdheid van de statutaire zaakvoerders gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. een statutair zaakvoerder kan niet zonder wettige reden ontslagen worden, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

Alle zaakvoerders, samen optredend, zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, samen optredend.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de verhindering van een zaakvoerder, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterfijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijk beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, dient een algemene vergadering bijeengeroepen te worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Christophe TACK, vennoot

Wim TACK,

vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C & W HOLDING

Adresse
STEENSTRAAT 141 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande