C.E.T. MOTOREN THEYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C.E.T. MOTOREN THEYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.075.445

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 25.06.2014 14217-0100-043
07/10/2013
ÿþ Mod Wond 11,1

É c I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



leili m5 45*~~i

*131

u i ~





NEERGELEGD

26. 09. 2013

n1rcHTEIílydit i`CiOpi-IAPJpBt,

nai4 iari ie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

0407.075.445

CET Motoren Theys

Naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 8, 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Intrekking bijzondere volmachten - Volmacht voor de formaliteiten

Er blijkt uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 1 juli 2013 dat de enige aandeelhouder

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van de bestuurders van de vennootschap, met name IMMO CET NV, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Lieve Theys, mevrouw Kathleen Theys en mevrouw Annie Viaene, met ingang vanaf 1 juli 2013.

De te verlenen kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het boekjaar begonnen op 1 januari 2013 tot en met de datum van hun ontslag zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering die dient te besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013.

- BESLOTEN HEEFT om de volgende personen te benoemen ais nieuwe bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2013:

1. de heer Jan Julien MOUTON, wonende te Brussegem Kerkstraat 3, 1785 Brussegem België;

2 .de heer Frank Peter Bart HEISTERCAMP, wonende te Vaartstraat 65, 1850 Grimbergen België;

3. de heer Eric Gerard CROON, wonende te Ruiten 38, 2300 Turnhout Belgie;

4, Lieve THEYS BVBA, met maatschappelijke zetel te Bissegemstraat 80, 8560 Wevelgem (Gullegem), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Lieve Theys, wonende te Bissegemstraat 80, 8560 Wevelgem (Gullegem); en

5. Pyckestroom BVBA, met maatschappelijke zetel te Burgemeester Pyckestraat 53A, 8500 Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Kathleen Theys, wonende te Burgemeester Pyckestraat 53A, 8500 Kortrijk.

- VERDER BESLOTEN HEEFT dat: (i) de heren Jan Julien MOUTON, Frank Peter Bart HEISTERCAMP en Eric Gerard GROOM behoren tot de bestuurders van categorie A en (ii) Lieve THEYS BVBA en Pyckestrocrn BVBA behoren tot de bestuurders van categorie B.

Overeenkomstig het nieuw artikel 19 van de statuten, wordt de vennootschap jegens derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordig door twee bestuurders, samen handelend, waaronder ten minste één bestuurder van categorie A.

Zij worden allen benoemd voor zes jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voor-

beiouden

graan het

Belgisch

Staatsblad

- BESLOTEN HEEFT dat de bestuurders niet zullen worden vergoed voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder van de vennootschap.

- BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103,1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Er blijkt uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 1 juli 2013 dat de Raad van Bestuur

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van mevrouw Kathleen Theys en IMMO CET NV, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Lieve Theys, als gedelegeerd-bestuurders van de vennootschap en van het ontslag van IMMO CET NV als voorzitter van de raad van bestuur, met ingang vanaf 1 juli 2013.

- BESLOTEN HEEFT voor zover nodig, om alle bijzondere volmachten toegekend aan mevrouw Kathleen Theys, mevrouw Lieve Theys, mevrouw Annie Viaene en IMMO CET NV in te trekken, met ingang vanaf 1 juli 2013.

- BESLOTEN HEEFT om het dagelijks bestuur van de vennootschap aan twee bestuurders van de vennootschap toe te vertrouwen, die de titel van "gedelegeerd-bestuurde?" en/of "dagelijks bestuurder" kunnen dragen, met ingang vanaf 1 juli 2013:

1. Lieve THEYS BVBA, met maatschappelijke zetel te Bissegemstraat 80, 8560 Wevelgem (Gullegem), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Lieve Theys, wonende te Bissegemstraat 80, 8560 Wevelgem (Guliegem); en

2. Pyckestroom BVBA, met maatschappelijke zetel te Burgemeester Pyckestraat 53A, 8500 Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Kathleen Theys, wonende te Burgemeester Pyckestraat 53A, 8500 Kortrijk,

De vennootschap wordt overeenkomstig het nieuw artikel 19 van de statuten, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur geldig vertegenwoordigd door één gevolmachtigde tot dit bestuur.

- BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldsiraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013
ÿþMod Word 11,1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0NrrEUR BELGE

0 1 -08- 2013

- 9. 07. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

B:LG SCH STAATSBLAD KORTRI4riffip

Ondernemingsnr : 407.075.445

Benaming

(volu'st) : CET MOTOREN THEYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat, 8, 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 1 julii 2013 door Notaris Luc de Müelenaere te Gullegem thans Wevelgem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende; vennootschap CET MOTOREN THEYS, met zetel te 8560 Wevelgem ((Gullegem), Bissegemstraat 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0407.075.445 van de volgende agendapunten; kennis heeft genomen en hen met door de wet opgelegde meerheid heeft goedgekeurd:

1.Aanpassing titel één (aard van de vennootschap) van de statuten door schrapping van de tweede alinea van artikel vier,

2.Aanpassing van titel twee (kapitaal) van de statuten

a) door schrapping van de laatste alinea van artikel acht en

b) door te voorzien in een bepaling omtrent de aflossing van het kapitaal met aanpassing van artikel negen.

3.Aanpassing van titel drie (bestuur) van de statuten door

a) te voorzien in de invoering van twee categorieën bestuurders type A en B, verdere invulling van leegstaande vacature van een bestuurder en de vergoeding van bestuurders met aanpassing van artikel elf,

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens tot invoering van volgende alinea na de eerste alinea van artikel elf:

Er zijn twee categorieën van bestuurders: bestuurders van categorie A en bestuurders van categorie B. De algemene vergadering van aandeelhouders bepaalt tot welke categorie elke bestuurder behoort.(...)".

b) te voorzien in de afwezigheid van de voorzitter bij algemene vergaderingen door aanpassing van artikel: twaalf,

c) te voorzien in een actualisatie van de vergaderingen van de raad van bestuur door vervanging van artikel dertien,

d) te voorzien in een nieuwe wijze van besluitvorming ingevolge de opsplitsing in twee categorieën bestuurders door aanpassing van artikel veertien,

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens de eerste twee alinea's van artikel veertien te vervangen als volgt:

"De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten betreffende aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden, én minstens één bestuurder categorie A, aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, en behoeven in ieder geval steeds de goedkeuring van minstens één bestuurder van categorie A.(...)".

e) te voorzien in een nieuwe wijze van ondertekening van kopieën of uittreksels ingevolge de opsplitsing in twee categorieën bestuurders door aanpassing van artikel vijftien,

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens de tweede alinea van artikel vijftien te vervangen als volgt: "{.. )

De kopieën of uittreksels voor te leggen bij een rechtspleging of anderszins, worden ondertekend door twee bestuurders, waaronder ten minste één bestuurder van categorie A."

Op da laatste blz, van Luik B vermelden Recto . Naam en haedantghe;d van de tnstrumentarende notaris, hetzij vn de peisa[ü)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten eanzten van derden te vertegerevoordfgen

Verso Naam en handteken'ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ r

Voor-

behouden

aan het

F elgtsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

f) te voorzien in een actualisatie in de wijze van de uitoefening van het dagelijks bestuur door vervanging

van artikel zeventien

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens de artikel zeventien te vervangen als volgt:

"Artikel zeventien : Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer bestuurders dewelke

de titel van "gedelegeerd bestuurder" en/of "dagelijks bestuurder" dragen, toevertrouwen.

De raad van bestuur kan tevens een of meer personen niet-bestuurders, al of niet aandeelhouder, belasten

' met het dagelijks bestuur van de vennootschap, in welk geval zij de titel van "dagelijks bestuurder" zullen

dragen.

Behoudens andersluidend beding zullen de gevolmachtigden tot het dagelijks bestuur, al dan niet

bestuurder, zelfs indien er verscheidene zijn, voor daden van dagelijks bestuur, alleen mogen optreden."

g) te voorzien in een wijzigende externe vertegenwoordigingsbevoegdheid ingevolge de opsplitsing in twee categorieën bestuurders door vervanging van artikel negentien.

"Artikel negentien : Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt jegens derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, waaronder ten minste één bestuurder van categorie A.

De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd door één gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is tenslotte, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden."

4.Aanpassing van titel vier (algemene vergaderingen) van de statuten door

a) de jaarvergadering der aandeelhouders te wijzigen en deze te laten plaatsvinden op de vierde woensdag

van de maand mei om zestien uur door vervanging van artikel twintig,

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens artikel twintig te vervangen als volgt:

"Artikel twintig: De jaarvergadering

De jaarvergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden op de vierde

woensdag van de maand mei, om zestien uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de

vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur."

b) te voorzien in een actualisatie aangaande de vertegenwoordiging van de aandeelhouders door aanpassing van artikel drieëntwintig,

c) te voorzien in een actualisatie aangaande de instelling van het bureau door vervanging van artikel zesentwintig en

d) te voorzien in een actualisatie aangaande de notulen en aanwezigheidslijst door vervanging van artikel zevenentwintig.

5.Goedkeuring van de tekst van de gecoördineerde statuten.

6.Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht tot coördinatie van de statuten van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte statutenwijziging d.d. 1 juli 2013

-gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste bb ven LyiL B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de snstrurenierende notaris, hetzij +pan de perso(o)nten) lhevoegc# de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertCgerwfooldigen

Verso . haam en handtekening

05/08/2013
ÿþMod word i 1.i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

ICI I UIllhI IIII liii

*13122340*

BlLGiSCH S AATSBLAC

-- 2. 07, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

1 I JK

i i

11

MONITEUR BELGE

2 9 -0?" 2013

Ondernemingsnr: 407.075.445

Benaming

(voluit) : CET MOTOREN THEYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 8, 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTNG PARTIELE SPLITSING DOOR OVERDRACHT DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CET MOTOREN THEYS" VAN EEN DEEL VAN HAAR VERMOGEN NAAR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "IMMO CET" _ AANPASSING KAPITAAL

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 28 juni 2013 door Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans. Wevelgem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende vennootschap CET MOTOREN THEYS, met zetel te 8560 Wevelgem ((Gullegem), Bissegemstraat 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0407.075.445 van de volgende agendapunten kennis genomen en hen met door de wet opgelegde meerheld goedgekeurd:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist een materiële vergissing recht te zetten, met name de beschrijving van de in de

naamloze vennootschap IMMO CET in te brengen activa en passivabestandelen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering wenst bij de beschrijving van de activabestanddelen het volgende recht te zetten.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het bedrag van de kapitaalvermindering in de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS recht te zetten in die zin dat het kapitaal werd verminderd ten belope van 78.775,77 euro, om het te herleiden van 684.902,00 EUR op 606.126,23 euro

Als gevolg hiervan dient artikel 5 van de statuten van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS rechtgezet te worden, zodat dit artikel als volgt zal luiden (zevende besluit pagina 35 van de akte):

"Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd en zesduizend honderd zesentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 606.126,23). Het is verdeeld in tweeëntachtigduizend driehonderd zesenzeventig (82.376) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één / tweeëntachtigduizend driehonderd zesenzeventigste (1/82.376ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie die gevormd werd n.a.v. de eerste

kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap IMMO CET recht te zetten.

VIJFDE BESLUIT OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan de werkende Notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte statutenwijziging d.d. 28 juni 2013

gecoordineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz van Luik B ve" rrteiden Recto . Naam tv :" an de ,rst.u^ientererde r,otaris hetzij vaï" rlt r,4rs~l inicr

bevoegd vc rc .i"r5Jl:lersoon ten aar lisri b.'i '~ derl te vertEgenwoGr?tiig: I

Verso Naam cq handte'" :ening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013
ÿþ Mod MA 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEU; 01 _0l,

LGISCH S ï



°ELc',F NEERGELEGD

" 2013 Z 1. 56, 2613

'AïrC:f LPL ;kOHTEA ePl~l~lhlf~l`L

Fyl~-~ x~ t~  _

*131092 5"

Vc behc aar Bekt Staal

Ondernemingsnr : 407.075A45

Benaming

(voluit) : CET MOTOREN THEYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 8, 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERDRACHT DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CET MOTOREN THEYS" VAN EEN DEEL VAN HAAR VERMOGEN NAAR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "IMMO CET"

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 20 juni 2013 door Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende vennootschap CET MOTOREN THEYS, met zetel te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0407.075.445 van de volgende agendapunten kennis genomen en hen met door de wet opgelegde meerheld goedgekeurd:

1.Kennisneming en bespreking door de aandeelhouders van het voorstel tot partiële splitsing opgesteld op 8 mei 2013 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap IMMO CET, met zetel te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0456.345.903, in uitvoering van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, ter inzage van en kosteloos verkrijgbaar door de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap en hen ook overgemaakt meer dan één maand véér het houden van de huidige buitengewone algemene vergadering.

2.Voornemen om de vereenvoudigde splitsingsprocedure, opgenomen in artikel 734, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, toe te passen.

3.Goedkeuring van het splitsingsvoorstel en bijgevolg beslissing tot partiële splitsing door overneming door de naamloze vennootschap IMMO CET waarbij een deel van het actief en passief van het vermogen van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS wordt afgesplitst door overneming door de naamloze vennootschap IMMO CET, zonder dat de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS ophoudt te bestaan,

4.Uitreiking van duizend en vijftig (1.050) aandelen door de naamloze vennootschap IMMO CET aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS naar verhouding van eenenveertigduizend honderd achtentachtig (41.188) aandelen in de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS tegen vijfhonderd vijfentwintig (525) aandelen in de naamloze vennootschap IMMO CET.

5.Vaststelling dat als gevolg van de partiële splitsing het kapitaal van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS werd verminderd ten belope van achtenzeventigduizend zevenhonderd zesenveertig euro achtentwintig cent (¬ 78.746,28), om het te herleiden van zeshonderd vierentachtigduizend negenhonderd en twee euro (¬ 684.902,00) op zeshonderd en zesduizend honderd vijfenvijftig euro tweeënzeventig cent (¬ 606.155,72),

6.Machtiging aan de bestuursorganen van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS en de naamloze vennootschap IMMO CET om de te nemen besluiten in verband met de splitsing uit te voeren en om de formaliteiten in verband met de splitsing te vervullen.

7.Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalvermindering als volgt:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd en zesduizend honderd

vijfenvijftig euro tweeënzeventig cent (¬ 606.155,72). Het is verdeeld in tweeëntachtigduizend driehonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

,. i4 Y

zesenzeventig (82.376) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één I tweeëntachtigduizend

" a driehonderd zesenzeventigste (1/82.37651e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

8.Aanpassing van de statuten, onder meer om ze aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen als volgt;

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens om de laatste alinea van artikel acht te vervangen ais volgt; " (..)

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel zeven zal in geval van vruchtgebruik, bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde, de blote eigendom van het effect tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker."

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens tot invoering van volgende alinea op het einde van artikel dertien:

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de vergaderingen van de raad van bestuur eveneens worden

gehouden bij middel van tele-of videoconferentie."

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens de derde alinea van artikel veertien te vervangen als volgt:

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, elektronisch, per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, of enig ander analoog technisch procédé, volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen."

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens tot invoering van een nieuw artikel, onmiddellijk na artikel twintig bis, luidend als volgt:

" Artikel twintig bis: Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de aandeelhouders moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de aandeelhouder, die ais laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle aandeelhouders de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de aandeelhouders hebben gekregen."

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens tot invoering van volgende alinea op het einde van artikel tweeëntwintig:

(...)

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie."

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens tot invoering van volgende alinea op het einde van artikel eenendertig, luidend als volgt:

" (..)

In afwijking van voorgaande alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

Te dien einde beslist de vergadering vervolgens tot invoering van een nieuw artikel, onmiddellijk na artikel tweeëndertig, luidend als volgt:

"Artikel tweeëndertig

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

9.Goedkeuring van de tekst van de gecoördineerde statuten, onder meer bij middel van een hemummering van de artikelen.

10.Beslissing dat de te nemen besluiten in verband met de partiële splitsing van de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS worden genomen onder de opschortende voorwaarde van het nemen van dezelfde besluiten tot partiële splitsing door de naamloze vennootschap IMMO CET.

11.Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten van de vennootschap volmachten.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte statutenwijziging d.d. 20 juni 2013

II

x

-gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Illoor. ehoudan aarj het Belgisch Staatsblad

23/05/2013
ÿþ5 .L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~, 1 ~. ~xn1J~~.(

- 8. 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.075.445

Ienaming

(voluit) ; CET MOTOREN THEYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 8 - 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door overneming

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op datum van 8 mei 2013 overeenkomstig artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt

- Bij de splitsing betrokken vennootschappen:

1, de naamloze vennootschap CET MOTOREN THEYS, met zetel te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0407.075.445 (partieel te splitsen vennootschap),

2, de naamloze vennootschap IMMO CET, met zetel te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0456.345.903 (verkrijgende vennootschap)

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf de eerste januari tweeduizend en dertien worden de handelingen van de NV CET MOTOREN THEYS boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV IMMO CET, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV CET MOTOREN THEYS dat naar de NV IMMO CET overgaat.

Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van NV CET MOTOREN THEYS uitgereikte aandelen in de NV IMMO CET geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en dertien.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- Ruilverhouding:

Aan de aandeelhouders van de NV CET MOTOREN THEYS worden in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de NV CET MOTOREN THEYS door de NV IMMO CET, per 41.188 aandelen van de NV CET MOTOREN THEYS, 525 nieuwe aandelen van de NV IMMO CET toegekend. Er wordt geen oplegsom toegekend,

- De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt voorgesteld om af te zien van dit verslag met instemming van alle aandeelhouders en alle houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111j1,11)111,11IIIIIIII

V beh aa Bel Staa 1111

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

44". `ii'

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd:

Er bestaan in het totaal 82.376 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap NV CET MOTOREN THEYS, verdeeld bij 2 aandeelhouders voor elk 50%4 Aan elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap NV CET MOTOREN THEYS wordt per 41.185 aandelen die zij elk bezitten 525 nieuwe aandelen van de NV IMMO CET toegekend. Er worden dus in totaal 1.050 nieuwe aandelen van de NV IMMO CET uitgereikt.

De verhouding tussen beide aandeelhouders in de partieel te splitsen vennootschap zal dus juist dezelfde zijn als deze in de verkrijgende vennootschap.

De ruilverhouding werd vastgesteld op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen per 31/12/2012 van de NV IMMO CET en op basis van de af te splitsen activa en passiva.

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Opgesteld te Wevelgem (Moorsele), op 8 mei 2013.

Getekend:

Mevrouw Kathieen Theys

Gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.04.2013, NGL 18.04.2013 13091-0104-043
23/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 0407.075A45 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8560 WEVELGEM (MOORSELE), MUIZELSTRAAT 8 (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 26 oktober 2012, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de NV CET Motoren Theys, met zetel te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. kapitaalvermindering met een bedrag van 350.098,00 EUR, teneinde het kapitaal te brengen van 1.035.000,00 EUR op 684.902,00 EUR en zonder vernietiging van aandelen.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Akteneming van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van 350.098,00 EUR daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 684.902,00 EUR.

Beslissing om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierentachtigduizend negenhonderd en twee euro (684.902,00 EUR). Het is verdeeld in tweeëntachtigduizend driehonderd zesenzeventig (82.376) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénitweeëntachtigduizend driehonderd zesenzeventigste (1182.376ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

2. Opheffing van de tegenstrijdigheid in de artikelen 8 en 9 van de statuten. Besluit tot schrapping van artikel 9 van de statuten.

3. Aanpassing van artikel 31 van de statuten door de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst: '

" In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan ais vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r.

EERGELEGD

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

te ou

7" 11, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL riÍ ieTRiJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

CET MOTOREN THEYS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat' wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

Deze termijn wordt opgeschort voor de duur van het uitstel aan de verzoeker toegekend of vereist na een heropening van de debatten. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

De voorzitter van de rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars blj voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Müefenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie procesverbaal d.d. 26 oktober 2012

-Gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-

behouden Sman het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u atr041 i Lu c. d1+2. neeEbnote,R,.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 17.07.2012 12298-0405-020
29/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo NEERGELEGD

beho

aan

Belg

Staag

11111

" 1211511,"

20. 05, 2012



eliffdiáBANK KOOPHANDEL KORTRI.IK







Ondernemingsnr : 0407.075.445

Benaming

(voluit) : CET MOTOREN THEYS

(verkorf) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstraat 8, 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 26/05/2012 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, benoemd werd tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar.

Haar mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 19)

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, is de raad van bestuur nochtans geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd, hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, die ieder afzonderlijk mogen optreden.

Gedaan te Wevelgem (Moorsele), op 2610512012.

Getekend:

Mevrouw Kathleen Theys

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd dc rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011
ÿþMae 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111ununuiiiuiuiiiI i u iu

1

bel a: Be

Sta

Ondernemingsnr : Benaming 0407.075.445

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : C.E.T. MOTOREN FRANS THEYS, INDUSTRIEEL INGENIEUR

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

8560 WEVELGEM (MOORSELE), MUIZELSTRAAT 8

NAAMWIJZIGING - BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING  DOELWIJZIGING -- KAPITAALVERMINDERING  AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER - COORDINATIE VAN DE STATUTEN  BEVESTIGING HERBENOEMING BESTUURDERS, GEDELEERD BESTUURDERS EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR



Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 23 juni 2011 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap C.E.T. MOTOREN FRANS THEYS, INDUSTRIEEL INGENIEUR, met zetel te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder nummer 0407 075 445, en voor de BTW nummer BE 407 075 445,

Opgericht onder de vorm van PVBA blijkens akte verleden voor notaris Paul VAN RUYMBEKE, destijds te Gullegem, op 13 maart 1970, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 april 1970 onder het nummer 787-4; die omgezet werd in een naamloze vennootschap met vaststelling en goedkeuring van de statuten blijkens akte verleden voor notaris Pieter VANDER HEYDE, destijds te Rumbeke, op 26 maart 1982, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 april 1982 onder het nummer 745-3; waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem op 22 augustus 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 september daarna onder het nummer 05131776, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Wijziging van de naam van de vennootschap van C.E.T. MOTOREN FRANS THEYS, INDUSTRIEEL, INGENIEUR naar CET Motoren Theys. Aanpassing van artikel 1 van de statuten om de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

" De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de benaming "CET Motoren Theys".

2. Bevestiging van de verplaatsing van de zetel van 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 18 naar 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8. Aanpassing van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten om de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem (Moorsele), Muizelstraat 8."

3. Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2011. De aanwezige vennoten hebben erkend een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2011 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva blijven in het dossier van de Notaris bewaard.

4. Beslissing het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 na punt b van de statuten:

"- Het uitvoeren van service on site op elektrische motoren en installaties.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

F 1 ~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen."

Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

5. Kapitaalvermindering met een bedrag van 400.000,00 EUR, teneinde het kapitaal te brengen van 1.435.000,00 EUR op 1.035.000,00 EUR en zonder vernietiging van aandelen.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend warden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Beslissing om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfendertigduizend euro (1.035.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweeëntachtigduizend driehonderd zesenzeventig (82.376) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeëntachtigduizend driehonderd zesenzeventigste (1/82.376ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. Afschaffing van de aandelen aan toonder en besluit dat ze voortaan op naam of gedematerialiseerd zullen zijn.

Aanpassing van artikel 8 van de statuten door de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

" Alle aandelen zijn en blijven op naam of gedematerialiseerd.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Aanpassing van de tweede tot en met de laatste alinea van artikel 21 van de statuten door de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

7. Aanpassing van artikel 31 van de statuten door de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

" In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van

"

. I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

Besluit tot schrapping van artikel 32 van de statuten.

9. Uit de notulen van de bijeenkomst van de algemene vergadering en van de raad van bestuur gehouden op 28 mei 2011 blijkt dat

a) navolgende personen herbenoemd werden tot bestuurders voor een hernieuwbare termijn eindigend na de gewone algemene vergadering van 2016:

1. Mevrouw Annie Emilie Nathalie Viaene, geboren te Wevelgem op 7 juli 1932, echtgenote van de Heer THEYS Frans Amand Leonard, wonende te 8500 Kortrijk, Dam 77 bus 52,

2 Mevrouw Kathleen Yvonne Erica THEYS, geboren te Kortrijk op 21 augustus 1967, echtgenote van de heer Wim DESCAMPS, met hem samenwonende te 8500 Kortrijk, Burgemeester Pyckestraat 53,

3. de Naamloze Vennotschap IMMO CET te Wevelgem Gullegem, Muizelstraat 8, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder nummer 0456.345.903, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

Mevrouw Lieve Christiane Andrée THEYS, geboren te Kortrijk op 13 juli 1966, echtgenote van de heer Renaat MONTEYNE, met hem samenwonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), in de Bissegemstraat nummer 80, die voormelde mandaten aanvaard hebben.

en

b) navolgende personen tot gedelegeerd bestuurders:

1. de Naamloze Vennotschap IMMO CET te Wevelgem Gullegem, Muizelstraat 8, ingeschreven in het RPR

te Kortrijk onder nummer 0456.345.903, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

Mevrouw Lieve Christiane Andrée THEYS, geboren te Kortrijk op 13 juli 1966, echtgenote van de heer

Renaat MONTEYNE, met hem samenwonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), in de Bissegemstraat nummer

80,

2 Mevrouw Kathleen Yvonne Erica THEYS, geboren te Kortrijk op 21 augustus 1967, echtgenote van de

heer Wim DESCAMPS, met hem samenwonende te 8500 Kortrijk, Burgemeester Pyckestraat 53,

die voormelde mandaten aanvaard hebben.

Uit zelfde notulen blijkt dat de NV Immo Cet, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Mevrouw THEYS Lieve, voornoemd, werd herbenoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal d.d. 23 juni 2011

-Gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NQkOutaïc' lm. et rt4A2ra0rQdLL

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 29.06.2011 11217-0216-020
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 04.06.2010 10147-0304-020
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 02.07.2009 09339-0196-019
26/11/2008 : KO009590
26/06/2008 : KO009590
07/06/2007 : KO009590
06/07/2006 : KO009590
20/09/2005 : KO009590
22/06/2005 : KO009590
17/06/2005 : KO009590
31/07/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0407.075.445

Benaming

(voluit) : CET MOTOREN THEYS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Muizelstreat 8, 8560 Wevelgem (Moorsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, d.d. 27/05/2015, blijkt dat de vergadering heeft beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, te herbenoemen als commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar. Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 31112/2015, 31/12/2016 en 31)12)2017. Haar mandaat eindigt na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2018.

Gedaan te Wevelgem (Moorsele)), op 27/05/2015.

Getekend:

De BVBA LIEVE THEYS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Lieve Theys Bestuurder categorie B

De heer Jan Mouton

Bestuurder categorie A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111FIMMIll

MONITE

2

BELGISCH

R BELGE

7- 2013 TAUS BLA

~1º%1a;aC~~7~lAi~ti7~s

P. 07. 2015

REOHT0,1\NK KOOPHANDEL

." o 3 -IJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2004 : KO009590
25/06/2003 : KO009590
20/07/2001 : KO009590
20/03/2001 : KO009590
04/08/1999 : KO009590
01/07/1999 : KO009590
17/07/1998 : KO9590
30/08/1996 : KO9590
01/01/1995 : KO9590
14/12/1994 : KO9590
04/06/1993 : KO9590
01/01/1993 : KO9590
07/01/1992 : KO9590
01/01/1988 : KO9590
15/07/1987 : KO9590
01/01/1986 : KO9590

Coordonnées
C.E.T. MOTOREN THEYS

Adresse
MUIZELSTRAAT 8 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande