C.V.I.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.V.I.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.192.029

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 25.01.2014 14016-0090-028
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 14.01.2015 15012-0057-028
23/10/2012
ÿþrf

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE{GELEVD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

12OKT. 2012

De geler.

Griffie

Benaming (voluit): CALI.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lippenslaan17115.2.

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging van maatschappelijke doel -wijziging boekjaar en jaarvergadering - overige statutenwijzigingen - aanpassing statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 27 september 2012, geregistreerd te Brugge, Tweede Kantoor, op 9 oktober 2012, boek 272, blad 57, vak 6, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.V.I.", opgericht onder de benaming "C.V.D.", bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke-Heist, op 18 februari 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 maart 2005 onder nummer 05038081, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de ° Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, opgesteld door geassocieerd notaris Thomas Dusselier, te Knokke-Heist, op 23 december 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 februari 2011 onder nummer 11020134, de navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) Aanpassing van de statuten aan de reeds voorheen doorgevoerde zetelverplaatsing van de

vennootschap.

Ingevolge deze beslissing, met ingang van 1 december 2011, die werd bekendgemaakt in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2012 onder nummer 12042492, luidt de nieuwe

tekst van artikel 2 van de statuten als volgt:

"ARTIKEL TWEE  ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 171 / 5.2.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit

van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder bijhuizen en agentschappen in

België of in het buitenland oprichten."

(2) Het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de statuten als ' volgt vast te stellen:

"ARTIKEL DRIE DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1. VOOR EIGEN REKENING.

A) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nçen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111111§1111111.11111111111

Qndernemingsnr : 0872,192.029

mod t t.t

personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende : . goederen.

B) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of; particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, ' hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

H. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN.

De vennootschap heeft tevens als doel:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van . vennootschappen, dit alles in de meeste ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande,

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De aan- en verkoop, evenals de in-uitvoer van het om even welke goederen.

!!l. BIJZONDERE BEPALINGEN.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of ' onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar: aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen ' zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te ' geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend."

(3) De overdracht van aandelen, zowel onder levenden als bij overlijden, aan een strenger regime te onderwerpen, in die zin dat de vrije overdraagbaarheid nog enkel zal gelden tussen de vennoten.

De vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen de prijs- en waardebepaling van de aandelen nader te omschrijven.

Ingevolge deze beslissingen worden de artikels 11, 12, 13 en 14 volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst

`ARTIKEL ELF OVERDRACHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de regels zoals bepaald bij huidig artikel en de hiernavolgende artikelen 12, 13 en 14.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

)/oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

f~

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot. ln afwijking van artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen is deze toestemming wel vereist voor overdrachten aan andere personen.

ARTIKEL TWAALF  OVERDRACHT ONDER LEVENDEN.

De regelen inzake overdracht onder de levenden zijn eveneens van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

In geval van overdracht onder de levenden, waarvoor voormelde toestemming vereist is, zal de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen een voorstel tot overdracht bij aangetekende brief richten tot het bestuursorgaan. Bij dit voorstel zal een ontwerp van koopovereenkomst (waarin de , ' identiteit van de ovememer, de prijs en de voorwaarden voor de overdracht vermeld zijn) gevoegd worden. Het bestuursorgaan zal vervolgens binnen de twintig dagen nadat zij kennis heeft gekregen van voormeld voorstel, de Bijzondere Algemene Vergadering bijeenroepen met als agendapunt de goedkeuring van de voorgestelde overdracht,

lndien de vennoten in gebreke blijven binnen eén maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

ln afwijking van artikel 251 van het Wetboek van vennootschap kunnen de belanghebbenden ' tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder levenden niet opkomen voor de bevoegde rechtbank. De vennoot die de toestemming voor de overdracht niet heeft bekomen, kan noch de aankoop van zijn aandelen, noch de ontbinding van de vennootschap eisen.

Een eventuele aankoop door de andere vennoten van de aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld zal pas geschieden wanneer een akkoord wordt gevonden over de prijs en de modaliteiten van overname of nadat de rechter in toepassing van artikel 341 van het Wetboek van vennootschappen de vennoot of vennoten, op wie de in artikel 340 van hetzelfde wetboek bedoelde gegronde reden betrekking heeft, veroordeeld heeft de aandelen over te nemen (de zogenaamde "uittreding").

De ontbinding zal enkel in rechte gevorderd kunnen worden om wettige redenen, zoals voorzien door artikel 343, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL DERTIEN  OVERGANG BIJ OVERLIJDEN.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen een maand te rekenen vanaf het overlijden van een vennoot aan de overblijvende venno(o)t(en) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en mededelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld.

Indien de overblijvende venno(o)t(en) in gebreke blijft (blijven), binnen een maand te rekenen vanaf de derde werkdag volgend op de datum van aangetekende verzending van het voorstel van overgang, te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang, zal (zullen) hij (zij) geacht worden zich te verzetten tegen de overgang.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij ° niet ais vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld zoals hierna bepaald. Worden de overgegane aandelen wederverkocht binnen het jaar, dan is aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden in voorkomend geval het positief verschil verschuldigd tussen de hoogste prijs bekomen bij de wederverkoop enerzijds en de waarde bekomen zoals hierna bepaald, anderzijds,

Voormelde waarde is betaalbaar binnen de vijf jaar na de datum van het aangetekend schrijven waarin de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden kennis hebben gegeven van het overlijden van de vennoot. Op het openstaand saldo is jaarlijks een interest verschuldigd gelijk aan de gemiddelde interestvoet van OLO's met een looptijd van vijf jaar (zoals die gepubliceerd werd op de laatste dag van de maand voorafgaand aan de interestvervaldag. Zolang de waarde niet volledig is betaald, zijn de aandelen niet vatbaar voor overdracht. De andere venno(o)t(en) kan(kunnen) evenwel besluiten de waarde vervroegd te betalen.

ARTIKEL VEERTIEN  WAARDEBEPALING.

De waarde van de aandelen is gelijk aan het aandeel dat die aandelen vertegenwoordigen in het gecorrigeerd eigen vermogen.

Het gecorrigeerd eigen vermogen wordt bekomen door het eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, in voorkomend geval te vermeerderen of te verminderen met latente meerwaarden respectievelijk latente minderwaarden op activa en/of te vermeerderen of te verminderen met overwaarderingen van schulden respectievelijk onderwaarderingen van schulden, en na aftrek van de nog niet geboekte, doch noodzakelijke voorzieningen voor risico's en kosten en waardeverminderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~. .

,Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het bepalen van meer- of minderwaarden zal in ieder geval rekening gehouden worden met het belastingeffect (in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn).

Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerend goederen, zal uitgegaan worden van de gedwongen verkoopwaarde. Voor het bepalen van de meer- of minderwaarde op de voorraden en goederen in bewerking zal de voorraad grond- en hulpstoffen en de voorraad handelsgoederen gewaardeerd worden tegen historische aanschaffingswaarde of lagere marktwaarde; de goederen in bewerking en het gereed product zullen gewaardeerd worden tegen integrale vervaardigingsprijs (exclusief financiële lasten); voor bestellingen in uitvoering zal uitgegaan worden van de percentage of completion  methode; dit alles in voorkomend geval te verminderen met de vereiste waardeverminderingen. Voor het bepalen van de meer- of: minderwaarden op de overige activa zal uitgegaan worden van hun realisatiewaarde onder , vigerende marktcondities.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de manier waarop voormelde prijs moet worden vastgesteld, zal deze op bindende wijze vastgesteld worden door een onafhankelijk deskundige, aan te wijzen door partijen in gemeen overleg, of bij gebrek aan overeenstemming over de deskundige, door een deskundige aan te stellen door de bevoegde gerechtelijke instantie op verzoek van de meest gerede partij.

De deskundige zal de waarde van de aandelen bepalen rekening houdend met voormelde principes. De deskundige mag desgewenst de goodwill in rekening brengen. Hij zal zich daarvoor baseren op de historische winst en cash flow (al dan niet na bedrijfseconomische correcties). Met , gebudgetteerde cijfers zal enkel rekening gehouden mogen worden wanneer zij gestoeld zijn op een voldoende lange traditie binnen de vennootschap inzake budgettering (met budgetcontrole). Voor het bepalen van de parameters zal de deskundige zich laten leiden door de principes van de voorzichtigheid en zal hij rekening houden met de activiteit van de vennootschap, haar positie in de markt en de economische conjunctuur."

(4) De restricties, opgenomen In artikel 16 van de statuten, op het verlenen door de zaakvoerder van bijzondere machten aan een derde, af te schaffen.

Verder beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen dat het bestuursorgaan, indien dit uit 3 of meer leden bestaat, een college vormt.

Ingevolge deze beslissingen luidt de nieuwe tekst van artikel 16 als volgt:

"ARTIKEL ZESTIEN - ZAAKVOERDERS.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. ln dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een randvergadering."

(5) Ingevolge de beslissing vermeld onder (4), wordt artikel 18 aangepast en luidt de nieuwe tekst van artikel 18 als volgt

"ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerders kunnen personen van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht."

(6) Dat het mandaat van de zaakvoerder, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist,

niet langer kosteloos is, maar onbezoldigd.

Hiertoe wordt artikel 20 van de statuten vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL TWINTIG - VERGOEDING.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover

anders beslist."

(7) Dat het maatschappelijk boekjaar voortaan begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, hetwelk een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2011 verlengd worden tot 30 juni 2013.

Ingevolge deze beslissing wordt de tekst van artikel 26 geschrapt en vervangen door de volgende tekst.

"ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING - INVENTARIS.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nctans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

mod 11.1

(8) De datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december om vijftien uur (15.00 u) op de plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering worden gehouden op vrijdag 27 december 2013 om vijftien uur (15.00 uur).

Hiertoe wordt artikel 22 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

°ARTIKEL TWEEENTWINTIG - ALGEMENE VERGADERING.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aasbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om vijftien uur , (15.00 uur) op de plaats te bepalen in de oproepingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders of door de commissarissen. Ze moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd: het moet de agendapunten

opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen. -

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de maand na de postdatum van het', aangetekend schrijven.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig warden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Tenslotte wordt op elke algemene vergadering een aanwezigheidslfj'stbijgehouden."

(9) De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de hoger genomen beslissingen uit te voeren, en aan notaris Henry Van Caillie, te Brugge, om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op ondermeer de neerlegging van onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, en te zorgen voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tepelijk hiermee neergelegd.

- Een expeditie van het proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering de dato 27

september 2012.

-

Gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

' ,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz van Luit; B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþt

Mod 2.1

j l î, _i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE dat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

Op` 2 0 SEP. 2012

Griffiewee:

Ondernemingsnr ; 0872.192.029

Benaming

(voluit) : C.V.I.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lippenslaan 171 5.2 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ter maatschappelijke zetel op 11 september 2012.

Met ingang van 11 september 2012 is er een einde gesteld aan het mandaat van zaakvoerder van mevrouw Vrielynck Inge, wonende te 9992 Middelburg, Langeweg 4.

Met ingang van dezelfde datum wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder:

de heer Oostveen Franciscus wonende te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 43.

Er wordt voorts aan herinnerd dat overeenkomstig artikel 17 van de statuten de vennootschap altijd geldig vertegenwoordigd wordt door iedere zaakvoerder.

Oostveen Franciscus

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

i-----__

111 111111 III II1I III I

*12163301*

II

04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12103-0058-029
21/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0872.192.029

Benaming

(voluit) : C.V.I.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 51 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetes

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang op 01 december

2011 te verplaatsen:

van: Van Bunnenlaan 51 te 8300 Knokke-Heist

naar. Lippenslaan 171 5.2 te 8300 Knokke-Heist

Viielynck Inge

Zaakvoerder

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE rtECHTBANKVANKOOPHANDOL' BRUGGE (Afdaling Mugie, 2012 . op:

AATSBL C

Griffie

MONITEU

10-02 LGISCH S

l

w13 J.

III (II lIl1 IIIliIII1 (1li l(II 1tI t~IIN

sd,k *12043492*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffiemm de akte



BELGIgCH STA

EBES-rut

S VAD

3 JAN, 2011

Griffie De griffier.

4°NlTEUR

D1REC r

18 -81-

LEGD TER GRIFFIE VAN DE

CI ITBANK VAN KOOPHANDELTE

13 -I - GGE (AFDELING BRUGGE)

N

IIIIII1J1.11.11.111011.1111.1.1111

Ondernerningsnr : 0872.192.029

Benaming

(volut) : C.V.I.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 51, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier geassocieerd notaris te Knokke-Heist op drieëntwintig december tweeduizend en tien, geregistreerd te Knokke-Heist op achtentwintig december tweeduizend en tien, twee bladen, één renvooien, Reg. 5, boek 136, blad 50, vak 09, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

1 I De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van ieder jaar.

2/ Dienvolgens besluit de vergadering dat de eerste zin van artikel 26 van de statuten integraal vervangen wordt door de volgende tekst :

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.".

3/ De vergadering besluit het lopend boekjaar verlengen zodat dit boekjaar dat op één januari tweeduizend en tien begonnen is, zal lopen tot dertig september tweeduizend en elf.

TWEEDE BESLUIT

1/ De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand maart om 18.00 uur op de plaats te bepalen in de oproepingen

2/ Dienvolgens besluit de vergadering dat de zin van artikel 22 beginnend met de woorden "De jaarvergadering wordt gehouden" en eindigend met de woorden "te bepalen in de oproepingen." vervangen dient te worden door de volgende tekst :

"De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om 18.00 uur op de plaats te bepalen in de oproepingen."

DERDE BESLUIT

1/ De vergadering besluit artikel 16 van de statuten te wijzigen door de schrapping van volgende zinnen: "Voor geldafnames van de bankrekening hoger dan twaalfduizend vierhonderd euro (12.400Euro) dienen minimum twee zaakvoerders te tekenen alsook bij het aangaan van belangrijke contracten en van bankleningen met een verbintenis hoger dan twaalfduizend vierhonderd euro. Deze beperkingen zijn evenwel niet tegenstelbaar aan derden."

2/ Dienvolgens besluit de vergadering dat artikel 16 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL ZESTIEN - ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, en het betreft een geldafname, het aangaan van belangrijke contracten of een banklening met een verbintenis hoger dan twaafduizend vierhonderd euro, dan dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de ultoefning van de bevoegdheid."

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft de geassocieerde Notaris opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

voor eensluidend analytisch uittreksel ---

wordt hierbij_ neergelegd:

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Goor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

(getekend) Geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van LLnk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0484-017
29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 26.04.2010 10098-0318-017
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 09.02.2009 09040-0126-017
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 23.01.2008 08023-0132-015

Coordonnées
C.V.I.

Adresse
LIPPENSLAAN 171 5.2 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande